2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acaba bu sancılarla açılman oluyor mudur .. şu zamanda her istediğimizde hastaneye gidememek ne kötü..
Bilmiyorum ona da korkuyorum keşke açılmanın olup olmadığını kendimiz de anlasak. Zaten çok yaklaşmış oğlum acilmam olsa gelecek bende açılma yok sadece

Kızlar dün gece doğurdum ben gece leke geldi demiştim sancım başladı gece doktoru aradık gel dedi saat 3 de girdik ameliyata 36+5 de doğdu erkenci kuş benim ki kakasını yapmış içerde iyi ki gitmişiz ama bir ıisıkkntı olmadı 3 kilo 45 gr doğdu şimdilik iyiyiz çişini yapmasını bekliyoruz daha yapmadı darısı sizlerin başına yanınıza bol bol hasta bezi alın bir de bebek işin zıbın benimki gibi kakalı olırsa sık değişiyor

Maalesef ülkemizde sezeryan çok yaygın ve normal karşılanıyor. Doktorlar da daha çok tercih ediyor insanlar da. Yurtdışında ilki sezeryan olanları bile ikincide normal yaptırıyorlar, bir doktora asla beni sezeryana al diye teklif edemezsin. Sezeryan gereklilik durumlarında kurtarıcı bir operasyon ama ülkemizde doğum şekli olarak algılanıyor ne yazık ki.

bi an ilk gebeligimdeki halim geldi gozüme.
inan ki biz ne kadar
ugraşsak da nasibinde varsa o yer her nere ise kirli kalabilir.bn de senin gibiyim.
ama artik durdurmaya calisiyorum kendimi.Söyle diyorum Rabbim bn elimden geleni yaptim.Kuddus isminle sen kalani temizle sana siginirim.sonucta herseyi konttol edemdyiz.elimizden geleni yapip gerisini Rabbe birak.deterjanli kalma korkusunu elma sirkesi ile yendim.icine sinmyen her ne ise sirkeli su ile temizle. deterjan kalintisini aliyor.nfazla da kurcalama.detaylara cok takilma hasbunallah deAllah a sigin.

corona sebebi bizim gibileri daha da yordu.sebzeyi meyveyi tuzlu sirkeli suda yika.virus bakteri kalmiyor.icin rahat ye.iyi pisen yemkte zaten mikrop kalmaz.icini ferah tut.

Allah yardımcın olsun canm dualarım seninle.
çok zor zamanlar geçiriyoruz biz hamileler için iki kat daha zor tabi. Bende çoğu şeye 2 haftadır evham yapmaya başladm. Evden çıkmıyorm eşim işe gitmiyor markete onuu gönderiyorm Günde 1 defa . Eldiven ve maske ile. geldiğinde duşa giriyor direk elbiseler makineye.. marketten aldıklarını da o yıkıyor falan. Hamileyim diye ne desem yapıyor o da korkuyor. Evde 3 yaşında bir çocuğumz daha var. Kendimizi, ailemizi herşeyi düşünür olduk. Böyle olmak zorundayız yoksa ortalıktaki virüsten kEndimizi hiç koruyamayız.
Biz hamileler 2 kat tedirgin oluyorken sen hamile ve hasta olarak 3 kat tedirgin oluyosundur. Çok iyi anlıyorm seni Rabbim yardımcımız olsun.

Bilmiyorum ona da korkuyorum keşke açılmanın olup olmadığını kendimiz de anlasak. Zaten çok yaklaşmış oğlum acilmam olsa gelecek bende açılma yok sadece
4-5cm açılma ile 1 ay gezenler de oldu . Daha büyük açılmalar zatn sancısız olmaz herlde . Korkma canm Allah ın izniyle sağ salim doğurcaz hepimiz inşallah..

Canım tüm hastaneler olmuş. Sadece kimi yatış yapıyor kimi de teşhis koyduktan sonra naklediyor başka yere..
Olabilir. Pandemi hastanesi oldu mu bilgi alabilir miym dedim. Bas hekimimiz bizi ole bisey hakkinda bilgilndrmedi dedi

Hayrli olsn gozunuz aydin Allh hayrli berektli uzun omurler versin. Saglickla buyusun insllh

hayirli ugurlu olsun canim.kaka yapma olayi hic anlasiliyor mu ya? çok sukur sikintisiz vaktinde gitmissiniz masAllah size Allah saglikla anali babali buyutmek nasip etsin insAllh

Çok pişmanım normal denemediğime . İlk doğum ve doktor öyle bir pskolojiye sokuyor ki bir an önce al dedirtiyorlar insana. Benm kuzenm ilk doğumu zorunlu sezeryan yaptı suyu azalmıştı başka şansı yoktu vs. İkinciyi normal doğurdu. Doktor çok önemli. Benm şmdi erkenden nst de sancım çıkıyor doktorum korkuyor iç dikişlerm patlar dye sürekli ilaç veriyor. İç dikişler patlayacak olsa kuzenm ikinciyi normal doğuramazdı heralde..

Ay bilemedim ya tırstım O sırada kendini gevşek bırakmak da önemlidir o zaman
Tabi canım kendini kasarsan acır tabi.
Canım düzenli değilse sancıların gitme bence. Tabi yine de sen bilirsin.

Maşallah gözün aydın canım Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar ben squat, ördek yürüyüşü yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi. Çok açık kahve ama acaba kurcalandığı için mi yoksa nişan mı? Hastaneden geldiğimden beri gelen akıntılarım beyazdı ama. Kafam karıştı biz şimdi kızımla nişanı attık mı

Canım hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt bebeğini.

doktorunu ara hemeeeeeenn
ay hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…