Kizlar merhaba bayadir sizleri takip ediyorum uyeligim varmis yeni hatirladim o zamanki insan degilim tabi artik zaman cok sey degistiriyor iyi kotu.
Hepinize hayirli, saglikli dogumlar diliyorum.Allah hepimiizn yardimcisi olsun insallah.
Ben bugun 35+6 haftalik gebeyim
Ilk 5 ay gayet guzeldi
Normalde temizlik,suphe takintisi yani okb hastasi olmama ragmen ki surpriz bir gebelikti hap iciyordum, ilk 5 ayi guzel gecirdim ama sonrasinda isler kotulesmeye basladi her yer pismis, yok hayvan pislikliymis yok, mikropluymus bana da eve de bulasir gibime geliyor. Bazen bi caydanligi kac defa durulayamiorum deterjanli kalir bebegime birsey olur diye.
Yaptiklarimin sacma oldugunun farkindayim ama iste okb de boyle bir hastalik.
Disaridan yemek zaten yemiyorum.
Meyve sebze yikarken yemek yaparken zorlaniyorum temizlenmedi diye.
Hep bir korku bir şuphe her seyden suphe ediyorum. Boyle biri olmak istemiyorum. Bana da dua eder misiniz normal biri olmak istiyorum.
Temizlik de, is de yapamiyorum hem şuphelerden hem de cok agirlastim fazla baya fazla kilo aldim.
Sizi okuyunca iyi hissediyorum o yuzden yazmak istedim.
Allah kimseye dermansiz dert vermesin. Bu benim sıkıntım hicbir sey degil ama iste beynini kontrolunu kaybetmek saçma dusuk olasiliklara inanmak da başka turlu bir sıkıntı.
Daha cok dua etmeye basladim. ALLAHA daha cok siginiyorum. Ama olmayacak seyleri dusunup takip herkesi kendimi uzdugum icin uzuluyorum ve bir ise yaramadigimi dusunuyorum isleri de yapamayinca.
El yikarken bile olmadi yine oluyor.seytanin vesvesesiyle ugrasmakta zorlaniyorum.
Ilk evladim bobrek yetmezligiyle dogdu 40 gun yogun bakimdaydi diyaliz gordu sonsuz sukurler olsun ki simdi daha iyiyiz. Yuce Rabbimin bizi korudugunu da biliyorum ama iste tedbirli olma olayini abartip gunah da isliyorum biliyorum.
Yani arkadaslar ben rahat normal biri olmak istiyorum ama pislik dusuncesi, bulasma dusuncesi, kapi kitli mi, temiz mi vb şüphe dusunceleri yuzunden kendime ve cevreme eziyet ediyorum. En sevdigim ogluma bile kısıtlamalar yasatiyorum.
Simdi bu korona cikti benimle dalga gecenler benim gibi olmaya basladi. Disaridan gelince kiyafet cikarma, el yuz yikama, marketen gelenlerin disini temizleme ve ya temastan sonra el yikama, disarida cogu yeri ellememe gibi.. ama beni asil uzen acaba oldu mu degdi mi degmedi mi pis bir sey bulasti mi supheleri.. cok uzun oldu neden anlattim ben de bilmiyorum insallah ben de bir gun normal biri olurum karnimdaki bebegim ve oglum icin insallah aslinda iyiydim de iste gebelik hormonlari ve boş kalma beni vesveselerin esiri yapti.
NEYSE KIZLAR,
Surmeli sonunda bebegi dogurdu cok ugrasti cok guzel bir bebek masallah.
Baharumutduru 36 haftalik dogurdu ve bebegi yanina geldi cok sevindim.ona da masallah.
Agacsizkoala seninle yakin sayiliriz surecin baslamis hem sevindim hem sasirdim hem de ben de acaba erkenden mi dogursam diye dusunmeye basladim
Sanirim bu yaninda kalmasi haftadan ziyade kilosu ve solunumla alakali oyle mi?? Bana en erken 15 nisan dedi doktor normal tarihim.25 nisan ama tabii zaman gecmiyor. Hos şuan da ortalik cok karisik.
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah her zaman.