2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi inşallah bu kez düzene girer de sağlıkla dogurursun çok zorlandin canım ya. Dünden beri ben de çekiyorum anlıyorum seni ne zormuş.
Canim sana bir tavsiye vereyim. Seninle aynı durumdayım çünkü benim de anksiyetem var. Aklına olumsuz bir şey geldiği anda iptal iptal iptal de. Aynı yazdığım gibi üç kere. Evet bu da bir takintiya dönüşüyor ama en azından o olumsuz duyguyu uzaklastirmis gibi hissediyorsun ve için bir nebze de olsa rahatlıyor. Tövbe tövbe demek gibi yani.
Aa gözün aydın olsun çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah
Kız bunu senden başka kim böyle ifade eder ki zaten o kurcalandigi için de olabilir. Nişan sanki daha pembemsi oluyor diyorlardı.

4-5cm açılma ile 1 ay gezenler de oldu . Daha büyük açılmalar zatn sancısız olmaz herlde . Korkma canm Allah ın izniyle sağ salim doğurcaz hepimiz inşallah..
Belki var bende belki de yoktur hastaneye gitmeden bilemem orayı ama sancım olunca hep devam ediyodu geçmeden bu sefer 10 15 dk arayla gelip gidiyo. Anlamadm

Aynen valla çok çektirdi bana tek sağ sağlim sağlıkla gelseydi tek çekiyim bu sancıları napiyim. Sende ki sancılar nasıl oluyor doğum belirtisi mi ki peki

Reactions: Kuf
Bakalım artık nişansa zaten devamı da gelir 1 haftaya cumartesi kontrolüm var orda söylerim doktora zaten

Dikişlerin açılma ihtimali 200 de 1. Yurtdışında imkanlar ve hastaneler buna ayarlı. Ülkemizde de yeni yeni yapılıyor,her doktor değil belli doktorlar yaptırıyor. Benim birçok arkadaşım da yaptı ama bana nasip olmadı malesef. Destekleyen bir doktora gitmediğin sürece yapmazlar canım, doktorunu en baştan ona göre seçmen gerekiyor.

zaman nasil da geciyor sunda aylar once kizlar midem kotu diye soyleniyorduk.simdi sancim var diyen dogurdum diyen..duygulandim birden yaaa..seviyorum sizi ya hepinizi

korona falan viz gelir bize
burda gulup unutuyoruz iste.guzel haberlerle mutlu oluyoruz iyi ki varsiniz yahuu

iyice duygusallastim

Destekleyen doktorlar yaşadığım yerde baya pahalıydı gitmeyi tercih edemedim. İstanbulda kuzenim ümraniye devlet hastanesindeki bir doktorla girmişti bu yola ve dilediği doğumu gerçekleştirdi. Yaşadığım yerde devlet hastanesine gidiyorum ve doktorların hiçbiri sezeryan sonrası normal doğmu desteklemiyor hepsi korkuyor. Hakkımızda hayırlısı artık şuanki zamanda zatn normal doğm istemezdim sanırm virüsten dolayı.

Benim de alttan muayeneden sonra bi lekelenme oldu. Açıklığın da var sen yine de zorlayıcı hareketler yapma

Evet zor bir dönem, önemli olan sağlıkla gelmeleri artık.

Ay delirtirler adami ya sanki onlar hamile ya

Gözün aydın canım maşallah güzel doğmuş inşallah en kısa sürede alır evine gidersin
Kız illa doğuracak daha kurcalama squat falan yapma bi hafta dayan azıcık daha büyüsün takibe devam doktora msj at bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…