Aaaa grldi mi bebeğiiinKızlar dün gece doğurdum ben gece leke geldi demiştim sancım başladı gece doktoru aradık gel dedi saat 3 de girdik ameliyata 36+5 de doğdu erkenci kuş benim ki kakasını yapmış içerde iyi ki gitmişiz ama bir ıisıkkntı olmadı 3 kilo 45 gr doğdu şimdilik iyiyiz çişini yapmasını bekliyoruz daha yapmadı darısı sizlerin başına yanınıza bol bol hasta bezi alın bir de bebek işin zıbın benimki gibi kakalı olırsa sık değişiyor
Canım bence durabildiği kadar dursun eğer bir sıkıntı yoksa 1 haftacik daha bekle derim benKızlar bugün kontrolumuz vardı nstde gene sancı çıkmadı normalde 1 nisana kadar bekleriz demişti yarın istersen sezeryan yapabiliriz dedi bebişin tam kilosunu ölçemedi öyle heyecanlıyım tavsiyeleriniz var mı ve dualarınızı bekliyorum
Virüsten dolayı bisey yapmıyorlar hatta ellerinin ucuyla bakıyorlar canm sancı cikiyo doğum sancısı değil deyip gönderiyorlar sadece açılmaya ve nst bakıyorlar ultrasonla flan bakmaları yok.Çok zorluyorsa tedirgin oluyorsan bi hastaneye git istersen ?
Ay çok sevindim senin adına canim donmuş demek minik kizKızlar ben geldimnstde sancılarım çıktı ama doğumu başlatacak kadar düzenli değil. Sonra ebe çatı muayenesi yaptı 1 parmak açıklığım varmış. Doğum süreci başlamış ama bebek yan dedi. Sonra doktorumla görüştüler telefonda. Hastanede olan başka bir doktora yönlendirdi beni bir de ultrasonda bakılsın diye. Doktor ultrasonda baktı aaa o da ne benim kız baş aşağı dönmüş, normal doğum pozisyonunda dedi. Ee yukarda yan yatıyordu dedim, ebe fazla kurcalamışsa dönmüştür zaten maşallah çok hareketli bir bebek dedi. Bu arada biraz iri bir bebek kilosu 2900 gibi şu an dedi. İshal içinde ilaç verdi, bu ortamda acilde serum taktırmak istemiyorum sana dedi. Öyle eve geldim yani. Cumartesi kendi doktoruma gidicem, bakalım ne diyecek.
Kız az dur yerinde ne squatı allasen az daha büyüsün bebişKızlar ben squat, ördek yürüyüşü yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi. Çok açık kahve ama acaba kurcalandığı için mi yoksa nişan mı? Hastaneden geldiğimden beri gelen akıntılarım beyazdı ama. Kafam karıştıbiz şimdi kızımla nişanı attık mı
Sancı şikayetiyle gidince ultrasonla bakmazlar zaten, nst de kalp atışlarını duyuyorlar sancıyı görüyorlar daha güvenilir.Virüsten dolayı bisey yapmıyorlar hatta ellerinin ucuyla bakıyorlar canm sancı cikiyo doğum sancısı değil deyip gönderiyorlar sadece açılmaya ve nst bakıyorlar ultrasonla flan bakmaları yok.
Ay neye sasiracagimi bilemedim sizi yemeğe çağırıp yemek masasına bile oturmalarına mi bebekmissiniz gibi eliyle beslemesine mi yoksa son anda sana laf sokusuna mi Ay sabır versin Allah ama eşin iyi arkanda durmusBaya yardimcı oluyormuş sana. Allah kimseyi kimseye düşürmesin. Sırf kızına hastanedeyken bakması için çekiyorsun, çekilcek gibi değil. İnsanın siniri bozulur. Dogumunda rahat gecer insallah ta dogum sonrası, kızınada bakması gerekmez. Birseyi soyleye soyleye yaptırmaninda anlamı yok, stresten başka birşey değil. Tek olmak bana daha çok enerji veriyor. Birde daha huzurluyorum, bazen en ufak bisi batıyor. Mesela dün kayinvalide ısrarla yemeğe çağardı tm dedim ve gittik. Cocuklar yorgundu hemen gider gitmez ikisinide uyuttum. Ésimde iyi oldu rahat rahat yemek yeriz dedi. Kalktım sofrayi birlikte kurduk. Otur anne diyorum ben yemekten sonra kahvaltı yapicam yemiyeceğim dedi. Esim ve ben tekrar tekrar ısrar ettik bizi cagardın niye oturmuyosun diye. Neden ısrar ediyoruz biliyormusun kadın ben yemiyeceğim diyor, iki elini masaya koydu esimle benim tepemde dikiliyor. Kasiklarımizla oynuyor, ekmegimizi böluyor elimden ekmegi aliyor salataya banıyor bununda tadina bak diyor. Kibirli bir insan değilim temiz olduğunu düsündügüm herkeste yemek yerim. Ama aksam tiksindim. Yediklerim mideme değil sırtıma gitti. Eşimde yemiyosan git koltuga otur ne basımızda dikilip sıkıyosun bizi 40 yaşinda insanlarız, azımiza sokuyosun dedi. Ve kadın hala gitmedi bi kasikda yogurt alin diye uzatiyor.once tadina bakıyor, Esimde kalk bahar evimize gidelim evde zıkkım yiyelim daha iyi dedi. Kadında neden tat kaçırıyorsunuz oglum sen kibirli degildin ne oldu kimden bulaştı dedi. Bana laf soktu, otursam oturamiyorum kalksam kalkamiyorum. Hemen aglamaya basladi, oturmadik masaya. cayi ictik esim hep soylendi cocukları uyandirdik aldik eve geldik. Menemen cay yaptik yedik.
Hatun dogurdu da işlemleri yaptiriyor yaSelam kızlar.
Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah. Biz iyiyiz geceyi gündüzü ayırt etmeye çalışıyoruz
Gazlıyız biraz onun için zinco gaz damlası kullanıyoruz. Günde iki kez 4 damla veriyorum. Cuma günü 2. Topuk kanı için sağlık ocağına gideceğiz. 1 aylık olunca da kalça çıkıklığı için hastaneye gideceğiz.
Evet haklısın.. beni nst’de sancılarm 70 ve 100lerde çıktığı için 3 günde bir çağıran doktor en son gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi. Acil bşe olursa acile gel dedi. İnstgramdan bakıyorm çocuklarıyla evde kitap okuyorlar. Sanırm izne çıktı. Randevu bakıyorm 2 hafta sonraya bile adı yok çoğu doktorun. Sanırım sırayla izne çıkıyorlar . Onlar için de zor tabi.. bi an önce düzelir bu durum inşalahVirüsten dolayı bisey yapmıyorlar hatta ellerinin ucuyla bakıyorlar canm sancı cikiyo doğum sancısı değil deyip gönderiyorlar sadece açılmaya ve nst bakıyorlar ultrasonla flan bakmaları yok.
Inşallah tabi canm ama onemsememeleri de sınır ediyor insanı sonuçta ne olursa olsun bir doktor olarak bakmaları gerekiyor ama başlarından atıyorlar resmenEvet haklısın.. beni nst’de sancılarm 70 ve 100lerde çıktığı için 3 günde bir çağıran doktor en son gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi. Acil bşe olursa acile gel dedi. İnstgramdan bakıyorm çocuklarıyla evde kitap okuyorlar. Sanırm izne çıktı. Randevu bakıyorm 2 hafta sonraya bile adı yok çoğu doktorun. Sanırım sırayla izne çıkıyorlar . Onlar için de zor tabi.. bi an önce düzelir bu durum inşalah
Daha önce hep baktılar 30.ncu haftalarımdaki sancı çıktığında dediler doğum pozisyonu almış şu bu flan. Eğer baksalar çocuk iyice düştü görecekler bakmıyorlar bana özelde dedi doktorum.Sancı şikayetiyle gidince ultrasonla bakmazlar zaten, nst de kalp atışlarını duyuyorlar sancıyı görüyorlar daha güvenilir.
KorkuyorlAr işte.. bu virüs hepimizi mahvetti.Inşallah tabi canm ama onemsememeleri de sınır ediyor insanı sonuçta ne olursa olsun bir doktor olarak bakmaları gerekiyor ama başlarından atıyorlar resmen
Canm ilk dogumun bebek kanala girmedi acilma olmadi bekledin sancin gelmediyse vucut normal doguma yatkin degil diye düşünüyorum ben . Ben sanci bekledim 42 kadar gelmedi . Suni aldim tavan yapan 10 saat sanci cektim açılmadı bir cm de kaldi . Bebek kanala girmedi . Suyu geldi mekonyum yapti . Yani benim vucudum normale yatkin degil . Ssvd zorlamam . Ayrıcı rüptür olabilir farkedilmiyor bazı annelerde sonradan tehlike olusturabiliyor . Ebe bebek çıksın diye son ikinmalarda bastirinca rüptür olusan hasta biloyorum . Donanimli hastane tecrübeli doktor ve en onemlisi yukarda saydığım olumsuz doğum geçmişi olmamali . Suni sanci ssvd minimum düzeyde bile risk yaratiyor .Çok pişmanım normal denemediğime . İlk doğum ve doktor öyle bir pskolojiye sokuyor ki bir an önce al dedirtiyorlar insana. Benm kuzenm ilk doğumu zorunlu sezeryan yaptı suyu azalmıştı başka şansı yoktu vs. İkinciyi normal doğurdu. Doktor çok önemli. Benm şmdi erkenden nst de sancım çıkıyor doktorum korkuyor iç dikişlerm patlar dye sürekli ilaç veriyor. İç dikişler patlayacak olsa kuzenm ikinciyi normal doğuramazdı heralde..
Muhtemelen benimki de lekelenme ya nişan değil, çünkü geliyor hala. Nişan 1 kere gelip biterdi herhaldeBenim de alttan muayeneden sonra bi lekelenme oldu. Açıklığın da var sen yine de zorlayıcı hareketler yapma
Konuştum canım lekelenme normal dedi, çatı muayenesi zaten doğumu tetikleyen birşey düzenli kasılma ya da su gelirse gel dedi.bence doktoru ara ya plesantayla ilgili bir sorunsa ? Allah korusun. cumartesiye daha çok var
Konuştum canım lekelenmedir normal dedi. Kızımla hala nişanlıyıkGözün aydın canım maşallah güzel doğmuş inşallah en kısa sürede alır evine gidersin
Kız illa doğuracakdaha kurcalama squat falan yapma bi hafta dayan azıcık daha büyüsün takibe devam doktora msj at bakalım ne diyecek
İnşallah hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinAy çok sevindim senin adına canim donmuş demek minik kizhadi gözün aydın yakında başlar dogumun givi geliyor
Ben tekrar dönmesin diye yapıyorum ya doğsun diye değilKız az dur yerinde ne squatı allasen az daha büyüsün bebiş
Canım hayırlısı ne vakitse o zaman gelsin.Millet cır cır oluyor doğal lavman gerçekleşiyor , ben hala kabızlık çekiyorumgerçi hoş Cır cır olmasam da nasılsa sezeryan olacak doktor bir anda dese keşke sen normal doğurursun , kolay olur deneyelim , aslansın kaplansın filan diye agacsizkoalaa ben de şimdi psikolojik olarak beklenti içine girdim hemen , 1 gün var aramızda .
Kızlar dün gece doğurdum ben gece leke geldi demiştim sancım başladı gece doktoru aradık gel dedi saat 3 de girdik ameliyata 36+5 de doğdu erkenci kuş benim ki kakasını yapmış içerde iyi ki gitmişiz ama bir ıisıkkntı olmadı 3 kilo 45 gr doğdu şimdilik iyiyiz çişini yapmasını bekliyoruz daha yapmadı darısı sizlerin başına yanınıza bol bol hasta bezi alın bir de bebek işin zıbın benimki gibi kakalı olırsa sık değişiyor
Aynen öyle canm. Sancılarımın arası uzadı geçmedi ama anlamıyorum inan nasıl oluyo niye böyle oluyo geciyo diyorum geri gelio.KorkuyorlAr işte.. bu virüs hepimizi mahvetti.
Evet canim oncesinde okb hastasi oldugum icin ve birden haplarimi kestigim icin kotu anlar geciriyorum bazen. Hani simdiki virus bulasma korkusu var ya,Allah yardımcın olsun canm dualarım seninle.
çok zor zamanlar geçiriyoruz biz hamileler için iki kat daha zor tabi. Bende çoğu şeye 2 haftadır evham yapmaya başladm. Evden çıkmıyorm eşim işe gitmiyor markete onuu gönderiyorm Günde 1 defa . Eldiven ve maske ile. geldiğinde duşa giriyor direk elbiseler makineye.. marketten aldıklarını da o yıkıyor falan. Hamileyim diye ne desem yapıyor o da korkuyor. Evde 3 yaşında bir çocuğumz daha var. Kendimizi, ailemizi herşeyi düşünür olduk. Böyle olmak zorundayız yoksa ortalıktaki virüsten kEndimizi hiç koruyamayız.
Biz hamileler 2 kat tedirgin oluyorken sen hamile ve hasta olarak 3 kat tedirgin oluyosundur. Çok iyi anlıyorm seni Rabbim yardımcımız olsun.
Devlete mi gidiyorsunuz sancı olunca, özeldeki ilgiyle devlet bir olmuyor tabi, kendi doktorun daha farklı ilgileniyorDaha önce hep baktılar 30.ncu haftalarımdaki sancı çıktığında dediler doğum pozisyonu almış şu bu flan. Eğer baksalar çocuk iyice düştü görecekler bakmıyorlar bana özelde dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?