- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
KorkuyorlAr işte.. bu virüs hepimizi mahvetti.
Ben hic boyle biri tanimadim. Şaşırmakta çok haklısın esime gelince şükürler olsun, kim olursa olsun arkamda durur. Eşim olmasa sacma sapan şeylerden kesin kafayı yerim. Eşim çok iyidir cok cana yakin biridir. Ama en ufak birseyde cabuk hırçınlasır dışarıya karşı. Onlarda bunu çözemiyor bu ters adam nasıl olduda böyle kılıbık oldu diyorlar. Bana hırçın olmamasına şaşıriyorlar. Hart hurt davranmaması onlara saçma geliyor. Ama sunu bilmiyorlar. Biz geç evlilik yaptık birbirimizi cok geç bulduk, ve aile olduk. Benim hiç kimsem yok esim ve cocuklarimdan başka. Ve ben esimin azının icine bakiyorum, oda bana karşı aynı. Ben onu bu kadar cok severken nasil bana bağırsın.Yani kayinvalide normalde iyi biri diye biliyorum ama bazende şüpe ediyorum.Ay neye sasiracagimi bilemedim sizi yemeğe çağırıp yemek masasına bile oturmalarına mi bebekmissiniz gibi eliyle beslemesine mi yoksa son anda sana laf sokusuna mi Ay sabır versin Allah ama eşin iyi arkanda durmus
Masallah Allah Anali Babali buyutsunKızlar dün gece doğurdum ben gece leke geldi demiştim sancım başladı gece doktoru aradık gel dedi saat 3 de girdik ameliyata 36+5 de doğdu erkenci kuş benim ki kakasını yapmış içerde iyi ki gitmişiz ama bir ıisıkkntı olmadı 3 kilo 45 gr doğdu şimdilik iyiyiz çişini yapmasını bekliyoruz daha yapmadı darısı sizlerin başına yanınıza bol bol hasta bezi alın bir de bebek işin zıbın benimki gibi kakalı olırsa sık değişiyor
Rica ederim,nasil oldun?alabildinmi kremi bulabildinmi aynisi olmasa bile bunun iceriginde basur kremleri var aktarlards.Çok teşekkürler
Hiç bilmiyorum ki canım. Doktora yazdım en son cevap bekliyorum. Belimden giriyor. Sağ bacağım iptal zaten.Aynen valla çok çektirdi bana tek sağ sağlim sağlıkla gelseydi tek çekiyim bu sancıları napiyim. Sende ki sancılar nasıl oluyor doğum belirtisi mi ki peki
SormaAy delirtirler adami ya sanki onlar hamile ya
Gerçekten doğumlar nasip işi. Rabbim kime nasl doğum nasip ettiyse o oluyor . Sağlıklı olsunlar da normal sezeryan hiç farketmezCanm ilk dogumun bebek kanala girmedi acilma olmadi bekledin sancin gelmediyse vucut normal doguma yatkin degil diye düşünüyorum ben . Ben sanci bekledim 42 kadar gelmedi . Suni aldim tavan yapan 10 saat sanci cektim açılmadı bir cm de kaldi . Bebek kanala girmedi . Suyu geldi mekonyum yapti . Yani benim vucudum normale yatkin degil . Ssvd zorlamam . Ayrıcı rüptür olabilir farkedilmiyor bazı annelerde sonradan tehlike olusturabiliyor . Ebe bebek çıksın diye son ikinmalarda bastirinca rüptür olusan hasta biloyorum . Donanimli hastane tecrübeli doktor ve en onemlisi yukarda saydığım olumsuz doğum geçmişi olmamali . Suni sanci ssvd minimum düzeyde bile risk yaratiyor .
Bir ara sezeryan nasil özendirildi moda yapildiysa vajinal dogumda bu surecler moda yapildi diye düşünüyorum. Tabiki herseyin normali güzel. Ama olmuyorsa sezeryan en tabii olan . O yuzden vajinal sezeryan birbirinden cokta farkli degil kolay da degil risksiz de degil basa bas . Yeterki bebisler ve bizler sağlıklı olalim
sancıların adet sancısı gibi mi ? Yoksa çatı ve kasıklarına batma gibi mi oluyor ? Yada karnın kaskatı mı kesiliyor?Aynen öyle canm. Sancılarımın arası uzadı geçmedi ama anlamıyorum inan nasıl oluyo niye böyle oluyo geciyo diyorum geri gelio.
Amin amin inşallah canım..Evet canim oncesinde okb hastasi oldugum icin ve birden haplarimi kestigim icin kotu anlar geciriyorum bazen. Hani simdiki virus bulasma korkusu var ya,
bende o eskiden beri pislik bulasir hayvanlardan pislik, mikrop bulasir,insanlarin cogu zaten temizlige dikkat etmiyor acaba buraya ne olmustur ya boyle olduysa diye takintili olarak isliyor beynim. sacma oldugunu bilsem de o ufak ihtimali gercek saniyorsun sonra gelsin panik, gelsin temizleme calismasi,gelsin stres..
Aslinda olan bir sey de yok..
cok isterdim normal birisi olmayi..
O dediklerin ayni bizde de o sekilde.
eşim cok sagolsun senin esin gibi yapiyor her isi.
O zaman da uzuluyorum, ise yaramiyorum diye. Insallah bu kotu gunler gelip gecer. Rabbim beterlerinden korusun hepimizi, dermansiz dert vermesin.
Saglikli dogumlarimiz olsun insallah.
Tesekkur ederim anlayisin icin..
Benm de ağrılarm oluyor ilaç içmeme rağmen kasılmalarm devam ediyor karnım sürekli kaskatı kesiliyor. Çatıma ağrı girip çıkıyor. Ama doktora gidemiyorumEvet arkadaslar ben de gecen hafta normal kontrole gittim sancin yok dedi ultrason bile bakmadi.
Agrin olmazsa 10 gune gel hemen gelme falan dedi bu virus her ortami gerdi.
Ben agrim nasil olur bilemiyorum ki. Bazen tabi oluyor da..
Ne yapacagiz ben de bilmiyorum.
Allah masum bebeklerimizin hatrina bizleri her turlu serdan,b eladan korusun insallah. Saglicakla alalim kucaklarimiza ve eve getirelim hemen insallah..
Evet devlete gitmek zorunda kalıyorum akşam 5 deyince kapanıyor diğeri çünkü. Devletteki tek avantajım yatış gerekirse yapabiliyor olması diğeri yatıramıyor yeri yok malesefDevlete mi gidiyorsunuz sancı olunca, özeldeki ilgiyle devlet bir olmuyor tabi, kendi doktorun daha farklı ilgileniyor
Benm de sancm olunca bacaklarım daha çok ağrıyor da ben önemsememiştim demek ki bazı kişilerde oluyor sancidan dolayı. Ay sorunca bana da söylesen canm bagajdaki nedn olurmuşHiç bilmiyorum ki canım. Doktora yazdım en son cevap bekliyorum. Belimden giriyor. Sağ bacağım iptal zaten.
Sormayani ömrümde böyle saçmalık duymadım ben ya. Benim yüzümden olmuş düşün
Sancım olduğunda çok sertlesiyo karnım adet sancısı gbi başlıyo çoğalıyor ama artmıyor aynı şekilde kalıyor canmGerçekten doğumlar nasip işi. Rabbim kime nasl doğum nasip ettiyse o oluyor . Sağlıklı olsunlar da normal sezeryan hiç farketmez
sancıların adet sancısı gibi mi ? Yoksa çatı ve kasıklarına batma gibi mi oluyor ? Yada karnın kaskatı mı kesiliyor?
Amin amin inşallah canım..
Benm de ağrılarm oluyor ilaç içmeme rağmen kasılmalarm devam ediyor karnım sürekli kaskatı kesiliyor. Çatıma ağrı girip çıkıyor. Ama doktora gidemiyorum2 hafta sonra gel dediği için suyum nişanm gelmediği sürece gidemiceğim hastaneye. Allah yardımcımız olsun
Sağol canım normalde sabaha da kontrolüm vardı sancı gelmeseydi anlaşılırmıudı bilmiyorum orasını bizim ki sancıyla geldihayirli ugurlu olsun canim.kaka yapma olayi hic anlasiliyor mu ya? çok sukur sikintisiz vaktinde gitmissinizmasAllah size Allah saglikla anali babali buyutmek nasip etsin insAllh
37 ye kadar gelmişsiniz artık erken doğum riski de yok,inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz. Doğum belirtisi olsa yatırırlar gittiğinizde açıklığa falan bakmıyorlar mı.Evet devlete gitmek zorunda kalıyorum akşam 5 deyince kapanıyor diğeri çünkü. Devletteki tek avantajım yatış gerekirse yapabiliyor olması diğeri yatıramıyor yeri yok malesef
36+2 oldum canm sadece açılmaya ve nst bakıyorlar sancı çıkıyor hep ama doğum belirtisi değil diye gönderiyorlar 2 güne 3 güne evde çekiyorum sancıyı hep37 ye kadar gelmişsiniz artık erken doğum riski de yok,inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz. Doğum belirtisi olsa yatırırlar gittiğinizde açıklığa falan bakmıyorlar mı.
Kalppare Canim resmen beni anlattin.ben de Allahim Kuddus isminle kalbimi zihnimi temizle, ben elimden geleni yaptim gerisini sana birakiyorum.beni seytana uydurtma diye dua ediyorum.mesela el yikarken bile. Bazen panik fazla oluyor kontrol etmek zorlasiyor. ALLAH im evlatlarimizi hep korusun hayirli insanlarla karsilastirsin insallah. Evet ben de sirkeyi kullaniyorum cok sık.
Tesekkurler canim bi nebze icim ferahladi.
Belki magnezyum eksikliğinden falan bu kadar kasılma oluyordur, arada bi soda içmek,muz yemek iyi geliyor.36+2 oldum canm sadece açılmaya ve nst bakıyorlar sancı çıkıyor hep ama doğum belirtisi değil diye gönderiyorlar 2 güne 3 güne evde çekiyorum sancıyı hep
Canm sancı böyle adet sancısı gbi kivrandirir seni az olunca ve gecmezse hemen tabi. 2 gün önce 4 saat çektim bugün hâlâ devam ediyor ama şükür ki azalıyor sancılarımın arası da uzadıEvet arkadaslar ben de gecen hafta normal kontrole gittim sancin yok dedi ultrason bile bakmadi.
Agrin olmazsa 10 gune gel hemen gelme falan dedi bu virus her ortami gerdi.
Ben agrim nasil olur bilemiyorum ki. Bazen tabi oluyor da..
Ne yapacagiz ben de bilmiyorum.
Allah masum bebeklerimizin hatrina bizleri her turlu serdan,b eladan korusun insallah. Saglicakla alalim kucaklarimiza ve eve getirelim hemen insallah..
Gerçekten doğumlar nasip işi. Rabbim kime nasl doğum nasip ettiyse o oluyor . Sağlıklı olsunlar da normal sezeryan hiç farketmez
sancıların adet sancısı gibi mi ? Yoksa çatı ve kasıklarına batma gibi mi oluyor ? Yada karnın kaskatı mı kesiliyor?
Amin amin inşallah canım..
Benm de ağrılarm oluyor ilaç içmeme rağmen kasılmalarm devam ediyor karnım sürekli kaskatı kesiliyor. Çatıma ağrı girip çıkıyor. Ama doktora gidemiyorum2 hafta sonra gel dediği için suyum nişanm gelmediği sürece gidemiceğim hastaneye. Allah yardımcımız olsun
Maden suyu çok iyi geliyor canm aynen bacaklarimdaki kasılmalara flan da. Magnorm verdiler progestan da magnorm magnezyum eksikliği için mi bilmiyorm yada kasılmalara iyi geldiği için verdiler sabah aksam içiyorum bakalım.Belki magnezyum eksikliğinden falan bu kadar kasılma oluyordur, arada bi soda içmek,muz yemek iyi geliyor.
Canım doktor aradı konusurken onu sormayı unuttum. Ama düzenli gelmiyordu benim sancılar. Onu söyleyince yalancı sancidir dedi. Kanama su gelirse ya da düzenli sancı olursa o zaman gel dedi. Şu an için Çarşamba günkü kontrolü beklicem o yüzden ben. Dinlendikce daha iyi oluyorum bu arada.Benm de sancm olunca bacaklarım daha çok ağrıyor da ben önemsememiştim demek ki bazı kişilerde oluyor sancidan dolayı. Ay sorunca bana da söylesen canm bagajdaki nedn olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?