2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
K Kuf tesekkur ederim canim tavsiyen icin
Deneyecegim iptal demeyi. Ben de oyle telkinler veriyorum aslinda kendime. Ama iste olmayan bir seyi, bir pisligi sanki bulasmis gibi diye dusunmek, acaba oldu mu degdim mi diye dusunmek, olmayacak dusunceyi dusunmek can sıkıcı ve benim de anksiyetim tavan oluyor.
ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESIN.
Hepimize saglikli hayirli evlatlar,omurler nasip etsin insallah.

KorkuyorlAr işte.. bu virüs hepimizi mahvetti.

Evet arkadaslar ben de gecen hafta normal kontrole gittim sancin yok dedi ultrason bile bakmadi.
Agrin olmazsa 10 gune gel hemen gelme falan dedi bu virus her ortami gerdi.
Ben agrim nasil olur bilemiyorum ki. Bazen tabi oluyor da..
Ne yapacagiz ben de bilmiyorum.
Allah masum bebeklerimizin hatrina bizleri her turlu serdan,b eladan korusun insallah. Saglicakla alalim kucaklarimiza ve eve getirelim hemen insallah..

Ay neye sasiracagimi bilemedim sizi yemeğe çağırıp yemek masasına bile oturmalarına mi bebekmissiniz gibi eliyle beslemesine mi yoksa son anda sana laf sokusuna mi Ay sabır versin Allah ama eşin iyi arkanda durmus
Ben hic boyle biri tanimadim. Şaşırmakta çok haklısın esime gelince şükürler olsun, kim olursa olsun arkamda durur. Eşim olmasa sacma sapan şeylerden kesin kafayı yerim. Eşim çok iyidir cok cana yakin biridir. Ama en ufak birseyde cabuk hırçınlasır dışarıya karşı. Onlarda bunu çözemiyor bu ters adam nasıl olduda böyle kılıbık oldu diyorlar. Bana hırçın olmamasına şaşıriyorlar. Hart hurt davranmaması onlara saçma geliyor. Ama sunu bilmiyorlar. Biz geç evlilik yaptık birbirimizi cok geç bulduk, ve aile olduk. Benim hiç kimsem yok esim ve cocuklarimdan başka. Ve ben esimin azının icine bakiyorum, oda bana karşı aynı. Ben onu bu kadar cok severken nasil bana bağırsın.Yani kayinvalide normalde iyi biri diye biliyorum ama bazende şüpe ediyorum.

Masallah Allah Anali Babali buyutsun Haftasina göre kilosuda iyi, demekki haftasini bekleseymis 4 kiloyu gecermis senin tospik

Aynen valla çok çektirdi bana tek sağ sağlim sağlıkla gelseydi tek çekiyim bu sancıları napiyim. Sende ki sancılar nasıl oluyor doğum belirtisi mi ki peki
Hiç bilmiyorum ki canım. Doktora yazdım en son cevap bekliyorum. Belimden giriyor. Sağ bacağım iptal zaten.
Ay delirtirler adami ya sanki onlar hamile ya
Sorma yani ömrümde böyle saçmalık duymadım ben ya. Benim yüzümden olmuş düşün

Gerçekten doğumlar nasip işi. Rabbim kime nasl doğum nasip ettiyse o oluyor . Sağlıklı olsunlar da normal sezeryan hiç farketmez

Aynen öyle canm. Sancılarımın arası uzadı geçmedi ama anlamıyorum inan nasıl oluyo niye böyle oluyo geciyo diyorum geri gelio.
sancıların adet sancısı gibi mi ? Yoksa çatı ve kasıklarına batma gibi mi oluyor ? Yada karnın kaskatı mı kesiliyor?

Amin amin inşallah canım..

Benm de ağrılarm oluyor ilaç içmeme rağmen kasılmalarm devam ediyor karnım sürekli kaskatı kesiliyor. Çatıma ağrı girip çıkıyor. Ama doktora gidemiyorum 2 hafta sonra gel dediği için suyum nişanm gelmediği sürece gidemiceğim hastaneye. Allah yardımcımız olsun

Devlete mi gidiyorsunuz sancı olunca, özeldeki ilgiyle devlet bir olmuyor tabi, kendi doktorun daha farklı ilgileniyor
Evet devlete gitmek zorunda kalıyorum akşam 5 deyince kapanıyor diğeri çünkü. Devletteki tek avantajım yatış gerekirse yapabiliyor olması diğeri yatıramıyor yeri yok malesef

Hiç bilmiyorum ki canım. Doktora yazdım en son cevap bekliyorum. Belimden giriyor. Sağ bacağım iptal zaten.

Sorma yani ömrümde böyle saçmalık duymadım ben ya. Benim yüzümden olmuş düşün
Benm de sancm olunca bacaklarım daha çok ağrıyor da ben önemsememiştim demek ki bazı kişilerde oluyor sancidan dolayı. Ay sorunca bana da söylesen canm bagajdaki nedn olurmuş

Sancım olduğunda çok sertlesiyo karnım adet sancısı gbi başlıyo çoğalıyor ama artmıyor aynı şekilde kalıyor canm

hayirli ugurlu olsun canim.kaka yapma olayi hic anlasiliyor mu ya? çok sukur sikintisiz vaktinde gitmissiniz masAllah size Allah saglikla anali babali buyutmek nasip etsin insAllh
Sağol canım normalde sabaha da kontrolüm vardı sancı gelmeseydi anlaşılırmıudı bilmiyorum orasını bizim ki sancıyla geldi

Evet devlete gitmek zorunda kalıyorum akşam 5 deyince kapanıyor diğeri çünkü. Devletteki tek avantajım yatış gerekirse yapabiliyor olması diğeri yatıramıyor yeri yok malesef
37 ye kadar gelmişsiniz artık erken doğum riski de yok,inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz. Doğum belirtisi olsa yatırırlar gittiğinizde açıklığa falan bakmıyorlar mı.

37 ye kadar gelmişsiniz artık erken doğum riski de yok,inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz. Doğum belirtisi olsa yatırırlar gittiğinizde açıklığa falan bakmıyorlar mı.
36+2 oldum canm sadece açılmaya ve nst bakıyorlar sancı çıkıyor hep ama doğum belirtisi değil diye gönderiyorlar 2 güne 3 güne evde çekiyorum sancıyı hep

ne demek biz hep destek tam destek grubuyuz

Canm sancı böyle adet sancısı gbi kivrandirir seni az olunca ve gecmezse hemen tabi. 2 gün önce 4 saat çektim bugün hâlâ devam ediyor ama şükür ki azalıyor sancılarımın arası da uzadı

simdi dogru anladim degil mi?
2. sezaryenin ve doktor nisan vs gelirse gel dedi.? gecen gun burada 2. sezaryen bir tık erken olmali denmisti sanki.sen yine de rahatsiz edici bir agrın vs olursa mutlaka aramalısın canim.

Belki magnezyum eksikliğinden falan bu kadar kasılma oluyordur, arada bi soda içmek,muz yemek iyi geliyor.
Maden suyu çok iyi geliyor canm aynen bacaklarimdaki kasılmalara flan da. Magnorm verdiler progestan da magnorm magnezyum eksikliği için mi bilmiyorm yada kasılmalara iyi geldiği için verdiler sabah aksam içiyorum bakalım.

Benm de sancm olunca bacaklarım daha çok ağrıyor da ben önemsememiştim demek ki bazı kişilerde oluyor sancidan dolayı. Ay sorunca bana da söylesen canm bagajdaki nedn olurmuş
Canım doktor aradı konusurken onu sormayı unuttum. Ama düzenli gelmiyordu benim sancılar. Onu söyleyince yalancı sancidir dedi. Kanama su gelirse ya da düzenli sancı olursa o zaman gel dedi. Şu an için Çarşamba günkü kontrolü beklicem o yüzden ben. Dinlendikce daha iyi oluyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…