2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet o gün çok bunalmıştım baya saçmalamışım şu an okudumda yazdıklarımı
Allah isteyen herkese nasip etsin çok şanslıyız bizi anneliğe layık gördüğü için
Zor günler geçecek kısa süre sonra ülkece yine güneşli günler görücez inşallah ben inanıyorum

Ay canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺

geliyo geliyo durmuon ki yerinde

Ay evet ya kocaman bir süreç geçirdik hep beraber insan duygulanıyor hep beraber güzel günler görelim devam etsin grubumuz

Canm aslında ben kalkıp iş yapmasam bende rahatım da işte kaynana bakıyo iyiyim yaptırıyo bugün sadece o evi süpürdü. Tuvalet banyo bi camaken var orayı sildim bulasigi yıkadım o sadece ev süpürürken yaptım düşün canı cıktı onun bi ev süpürmeye daha. Doktor hangisine gidersem gidiyim yatıp dinlen dio ama yok nerde

Ne güzel geç bulmak mesele değil kıymet bilmek insanliktandir. Çoğu erkek ailesi ile arada bu bağı kurmayi beceremiyor. Ama seni takdir ediyorum sabrını tavrini kaynanan art niyetli olmayabilir ama tavirlarindaki yanlışlığı çözmek zorunda tabiki

Canım bak dün kendimi yordum ve dün akşamdan beri sancı çekiyorum bittim resmen. Bugün hiçbir iş yapmadım. Sen de yapma ne dicek ki? Doktor dedi de ve yat lütfen

Biz de bugün görüş gününe gittik sancı falan yok pek minik minik sancin var dedi sadece ki normal şu haftada☺ bilin bakalım kimin inatçı kızı asla dönmüyor anası kılıklı ya ne diyim sağlıkla alalim da sezeryan normal.hic fark etmez doğumdan sonra odama annem ve esim girecek gece sadece annem kalacak ama yanımda ziyaretçi yasak ☺ benim kız masallah biraz tosun o yüzden ben normal doguramam zaten dönsede kafasida 2 hafta ilerde o yüzden sezeryan benim için en iyisi sanırım

Hayırlısı olsun canım yeter ki sen de minik kız da sağlıklı olun gerisi mühim değil

Canım bak dün kendimi yordum ve dün akşamdan beri sancı çekiyorum bittim resmen. Bugün hiçbir iş yapmadım. Sen de yapma ne dicek ki? Doktor dedi de ve yat lütfen
Desem ne canm kendi kulaklarıyla duydu iyice de sordu bi de. Bu sanıyo ki sancısı yok iyi inan eğilemeyecek durumdayım resmen. Sorsa eşim smdi iş mi yaptın yok hep yattı kaldırmam dio direk ben kalktım deyip saysam bi yolunu bulup haksız cikario beni. Daha evi süpürüyor ya canm benim odamı asla süpürmez çok sancım oldu bi ara oturduğun yerde yap diye elime verdi düşün. Şimdi kendi kızı daha 8 haftalık hamileymiş bulantısı var naptın aman şunu ye söyle yap bi görsen varya

Kuzum yat çıkma odandan. Sancım var de kalkma ne yapacak ki?

Doktrun verdiği günü değştrmeseydim zorla doğum tarihi 30032020 olacaktıböyle günlerde bir gün bir gündr dedk değştrdk ama o tarih aklımda kaldı ne saçma değlmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…