Evet o gün çok bunalmıştım baya saçmalamışım şu an okudumda yazdıklarımıCanım bir kaç mesajını okudum belli ki epey bunalmışsın
Ama bunları düşünmek sürekli tekrar etmek emin ol seni daha da dibe çeker; şöyle düşün yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayan kadınlar var ; onlar koşullar ne olursa olsun bir evlat sahibi olmak için canlarımı verirler. Yani senin yerinde olmak isteyen binlerce kadın var
Allah bize şahane bir mucize göndermiş şu anda yaşadığımız durum da gelip geçici ; ve bunun da Allahtan geldiğini bilerek kabullenerek devam etmek sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı dileyerek sakin olmalıyız.
güzel düşün güzellikler gelsin❤❤❤
Olmaz olur muKizlar sizde de üst karına şiddetli kramp giriyor mu hiç boyle olunca bebekte cok kasiliyor hareketsizlesiyor sertlesiyor
Ay canım hayırlı olsunKızlar dün gece doğurdum ben gece leke geldi demiştim sancım başladı gece doktoru aradık gel dedi saat 3 de girdik ameliyata 36+5 de doğdu erkenci kuş benim ki kakasını yapmış içerde iyi ki gitmişiz ama bir ıisıkkntı olmadı 3 kilo 45 gr doğdu şimdilik iyiyiz çişini yapmasını bekliyoruz daha yapmadı darısı sizlerin başına yanınıza bol bol hasta bezi alın bir de bebek işin zıbın benimki gibi kakalı olırsa sık değişiyor
Kızlar ben squat, ördek yürüyüşü yaptıktan sonra kahverengi akıntı geldi. Çok açık kahve ama acaba kurcalandığı için mi yoksa nişan mı? Hastaneden geldiğimden beri gelen akıntılarım beyazdı ama. Kafam karıştıbiz şimdi kızımla nişanı attık mı
Ay evet ya kocaman bir süreç geçirdik hep beraber insan duygulanıyor hep beraber güzel günler görelim devam etsin grubumuzzaman nasil da geciyor sunda aylar once kizlar midem kotu diye soyleniyorduk.simdi sancim var diyen dogurdum diyen..duygulandim birden yaaa..seviyorum sizi ya hepinizi
korona falan viz gelir bize
burda gulup unutuyoruz iste.guzel haberlerle mutlu oluyoruziyi ki varsiniz yahuu
iyice duygusallastim
Canm aslında ben kalkıp iş yapmasam bende rahatım da işte kaynana bakıyo iyiyim yaptırıyo bugün sadece o evi süpürdü. Tuvalet banyo bi camaken var orayı sildim bulasigi yıkadım o sadece ev süpürürken yaptım düşün canı cıktı onun bi ev süpürmeye daha. Doktor hangisine gidersem gidiyim yatıp dinlen dio ama yok nerdeCanım doktor aradı konusurken onu sormayı unuttum. Ama düzenli gelmiyordu benim sancılar. Onu söyleyince yalancı sancidir dedi. Kanama su gelirse ya da düzenli sancı olursa o zaman gel dedi. Şu an için Çarşamba günkü kontrolü beklicem o yüzden ben. Dinlendikce daha iyi oluyorum bu arada.
Ne güzel geç bulmak mesele değil kıymet bilmek insanliktandir. Çoğu erkek ailesi ile arada bu bağı kurmayi beceremiyor. Ama seni takdir ediyorum sabrını tavriniBen hic boyle biri tanimadim. Şaşırmakta çok haklısın esime gelince şükürler olsun, kim olursa olsun arkamda durur. Eşim olmasa sacma sapan şeylerden kesin kafayı yerim. Eşim çok iyidir cok cana yakin biridir. Ama en ufak birseyde cabuk hırçınlasır dışarıya karşı. Onlarda bunu çözemiyor bu ters adam nasıl olduda böyle kılıbık oldu diyorlar. Bana hırçın olmamasına şaşıriyorlar. Hart hurt davranmaması onlara saçma geliyor. Ama sunu bilmiyorlar. Biz geç evlilik yaptık birbirimizi cok geç bulduk, ve aile olduk. Benim hiç kimsem yok esim ve cocuklarimdan başka. Ve ben esimin azının icine bakiyorum, oda bana karşı aynı. Ben onu bu kadar cok severken nasil bana bağırsın.Yani kayinvalide normalde iyi biri diye biliyorum ama bazende şüpe ediyorum.
Allah akıl.fikir versin ne diyeyimSormayani ömrümde böyle saçmalık duymadım ben ya. Benim yüzümden olmuş düşün
Canım bak dün kendimi yordum ve dün akşamdan beri sancı çekiyorum bittim resmen. Bugün hiçbir iş yapmadım. Sen de yapma ne dicek ki? Doktor dedi de ve yat lütfenCanm aslında ben kalkıp iş yapmasam bende rahatım da işte kaynana bakıyo iyiyim yaptırıyo bugün sadece o evi süpürdü. Tuvalet banyo bi camaken var orayı sildim bulasigi yıkadım o sadece ev süpürürken yaptım düşün canı cıktı onun bi ev süpürmeye daha. Doktor hangisine gidersem gidiyim yatıp dinlen dio ama yok nerde
Yok yok benimAllah akıl.fikir versin ne diyeyimsen sakinligini koru kuzum uyma ona biz biliyoruz bunun sebebi sen degilsin işte bunlar hep yarasa yemekten
Hayırlısı olsun canım yeter ki sen de minik kız da sağlıklı olun gerisi mühim değilBiz de bugün görüş gününe gittik sancı falan yok pek minik minik sancin var dedi sadece ki normal şu haftada☺ bilin bakalım kimin inatçı kızı asla dönmüyoranası kılıklı ya ne diyim sağlıkla alalim da sezeryan normal.hic fark etmez doğumdan sonra odama annem ve esim girecek gece sadece annem kalacak ama yanımda ziyaretçi yasak ☺ benim kız masallah biraz tosun o yüzden ben normal doguramam zaten dönsede kafasida 2 hafta ilerde o yüzden sezeryan benim için en iyisi sanırım
Desem ne canm kendi kulaklarıyla duydu iyice de sordu bi de. Bu sanıyo ki sancısı yok iyi inan eğilemeyecek durumdayım resmen. Sorsa eşim smdi iş mi yaptın yok hep yattı kaldırmam dio direk ben kalktım deyip saysam bi yolunu bulup haksız cikario beni. Daha evi süpürüyor ya canm benim odamı asla süpürmez çok sancım oldu bi ara oturduğun yerde yap diye elime verdi düşün. Şimdi kendi kızı daha 8 haftalık hamileymiş bulantısı var naptın aman şunu ye söyle yap bi görsen varyaCanım bak dün kendimi yordum ve dün akşamdan beri sancı çekiyorum bittim resmen. Bugün hiçbir iş yapmadım. Sen de yapma ne dicek ki? Doktor dedi de ve yat lütfen
Kuzum yat çıkma odandan. Sancım var de kalkma ne yapacak ki?Desem ne canm kendi kulaklarıyla duydu iyice de sordu bi de. Bu sanıyo ki sancısı yok iyi inan eğilemeyecek durumdayım resmen. Sorsa eşim smdi iş mi yaptın yok hep yattı kaldırmam dio direk ben kalktım deyip saysam bi yolunu bulup haksız cikario beni. Daha evi süpürüyor ya canm benim odamı asla süpürmez çok sancım oldu bi ara oturduğun yerde yap diye elime verdi düşün. Şimdi kendi kızı daha 8 haftalık hamileymiş bulantısı var naptın aman şunu ye söyle yap bi görsen varya
Benmki cumartesi canım
Napıyım duramıyorum, yapıma tersgeliyo geliyo durmuon ki yerinde
Yapmazsam kırk kere diyo artık ben yılıyorum sussun diye yapıyorum.Kuzum yat çıkma odandan. Sancım var de kalkma ne yapacak ki?
Mideden mi kaynaklaniyo acaba resmen nefesi kesiyo o krampOlmaz olur muhemde her gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?