2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim oğlanın kafası da öyle 2 hafta ilerden gidiyor. Normal doğurmayı deneyeceğim bakalım. Doğmazsa 15 nisan sezeryan günüm

Canım bende de olmuştu eltim vazelin sür dedi eldivenle yaptım hemen geçti gerçekten

Kızlar yine kan sulandırıcı kullananlara sesleniyorum. Ben iğneye yeni geçtim 3 hafta olmuştur belki daha fazla. Ayak başparmaklarım morardı 4 gündür falan. Böyle bir şey yaşayan var mı ya?
Ona bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama niye morarsın ki çok mantıksız.

Annemde kan sulandırıcı kullanırken olmuştu canım, doktoruna sor en kısa zamanda

Sağsalim doğsunda sezeryan normal fark etmez rabbim yavrularimizin kokusunu içimize cekmeyi nasip etsin insallah bu donemde en buyuk teselli onlar cunku

Annemde kan sulandırıcı kullanırken olmuştu canım, doktoruna sor en kısa zamanda

İğneyle ilgili bir sıkıntı mı oldu diye aklıma geldi hemen yaptığım yerde anında morarıyor yanlış mı yapıyoruz diye düşündüm. Ben sorayım en iyisi canım.

Sancım olduğunda çok sertlesiyo karnım adet sancısı gbi başlıyo çoğalıyor ama artmıyor aynı şekilde kalıyor canm
Bana da bugün çok oldu o durum , hayırlısı olsun inşallah. Benmkiler düzensiz sanırm dk tutmadım hiç
36+2 oldum canm sadece açılmaya ve nst bakıyorlar sancı çıkıyor hep ama doğum belirtisi değil diye gönderiyorlar 2 güne 3 güne evde çekiyorum sancıyı hep
Bana nst sancı azcık bile çıksa hemen serum takıyorlar. Günde en az 3 litre su içmeme rağmen illa o serumu takacaklar
virüs yüzünden sancılarım da umursanmıyor artk kendm acil bşe Hissedersem gel dediler

simdi dogru anladim degil mi?
2. sezaryenin ve doktor nisan vs gelirse gel dedi.? gecen gun burada 2. sezaryen bir tık erken olmali denmisti sanki.sen yine de rahatsiz edici bir agrın vs olursa mutlaka aramalısın canim.
Yok canım 2. Sezerryanm evet ama bana 32 haftadan beri nst de sancı çıkıyor. Doktor hastanede de yatırmıştı sancı yüzünden ve 4 günde bir çağrıp nst bağlıyordu.serum takıyordu ilaç veriyordu. Şmdi 35+3 haftalık oldum diye sanırm pek tedirgin değil. Acil bşe olmadıkça iki hafta sonra gel muayneye dedi. Bende kendimce acil bşeyi nişan ve su olarak algıladm onlar gelmeyince gitmem diyorum :)

Butun hepsi boyle cevap vermezsen diş cikarmazsan cok ezilirsin sende kendini savun adimiz uzun dilliye ciksada en azindan duracak yeri bilirler bizim canimiz bu donemde sıkılacagina onlarin sıkılsin vala biktik bu dusuncesiz bencil kaynanalardan

İğneyle ilgili bir sıkıntı mı oldu diye aklıma geldi hemen yaptığım yerde anında morarıyor yanlış mı yapıyoruz diye düşündüm. Ben sorayım en iyisi canım.
İğne yaptığın yerin morarması çok normal de ayak parmaklarını bir sor, dozu azaltabilirler belki de. İğne yapılan yerler hep çürük içinde oluyor, ablam da hamilelikte yapıyordu, annem de kalp hastası olduğu için yapıyor. Başparmağı morarınca dozu azaltmışlardı sanki

Allah vicdan versin ne diyim ya

himm tamam ben de sandim ki sana ameliyat tarihi vermeyecek.kendi dogum baslayinca gel dedi sandim

N9ye oluyomuş ki ya doğum yaklaşıyor diye mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…