2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
agacsizkoalaa
Öyle böyle döndürdün bebisi:) hayırlı zamanda gelsin ins cnm.
Ablana falan söylesene canım. Ben olsam çoktan söylemiştim. Cahilce hareket etmesinler kadının yaşı 68 Allah korusun ya.
Canim diğer ablam söyledi , ben hastamiyimm annemi görmeyedemi gitmeyeyim demis. Ama dikkat etmiyor iste Çok sınır bozucu
Ya canim sen hamilesin önceliğin var böyle durumlarda bekleme ben hamileyim de öne gec direk
Canim Allah analı babali büyütsün masallah

Eşimle aram bozuluyor canm bu sefer evliliğine zarar geliyor. Yani iki ucu b*klu deynek anlayacağın. Valla daha yazsam roman olur hayatım varya inan

9 aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim (oksapar 0.4 ) ama yinede sor istersen doktoruna

Eşimle aram bozuluyor canm bu sefer evliliğine zarar geliyor. Yani iki ucu b*klu deynek anlayacağın. Valla daha yazsam roman olur hayatım varya inan
Inan bana aynisi bende de var defalarca kez bosanma asamasina kadarda geldik ama sonunda uzak durabildik kocam biraz anneci annede bu durumu kullaninca kiyametler kopuyo

Doktrun verdiği günü değştrmeseydim zorla doğum tarihi 30032020 olacaktıböyle günlerde bir gün bir gündr dedk değştrdk ama o tarih aklımda kaldı ne saçma değlmi
O nasil tarihmiş öyle cocuk yazarken sifirlari sasirabilir degistigi iyi olmus

İnşallah tekrar yan dönmez sağol canım.
Ilk basladigimda bende senin gibiydim inan galiba vucudum biraz alisti rahat yapmaya basladim
Valla değişiyor canım, bazen tek set 20 kere yapıyorum. Bazen 3*20 yapıyorum

Hadi gözün aydın az kalmıs

Ben ilk baslarda yapıyordum eğer bırakmasaydım çok iyi olacaktı aslında yine yaparım da üşeniyorum ya
Durumun musaitse tekrar basla gec degil bunun icin son hafta yapilan egzersizlerin bile faydasi cok diye okumustm bi yerden canim

Evet canım kesinlikle faydası var hele ki normal doğum için birebir. Yarın ufak ufak başlasam fena olmaz aslında kilomda yok zorlamaz beni
Bencede basla canim benim bebe koca kafali kesiden korktugum icim elimden gelen cabayi gosteriyorum hem sezeryandanda kurtulurum belki üc hafta onde gidiyoruz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…