Canim diğer ablam söyledi , ben hastamiyimm annemi görmeyedemi gitmeyeyim demis. Ama dikkat etmiyor iste Çok sınır bozucuAblana falan söylesene canım. Ben olsam çoktan söylemiştim. Cahilce hareket etmesinler kadının yaşı 68 Allah korusun ya.
Ya canim sen hamilesin önceliğin var böyle durumlarda bekleme ben hamileyim de öne gec direkElimde eldiven, yüzümde maskeyle dışarıda bekledim. Zaten içeri almıyorlar, 5er, 10ar çağırıyorlardı numara ile.. E yine de insanlar dışarıda birikmiş haldeydi zaten.. Herkesle aramda 1, 1.5 metre mesafe bırakıp bekledim. Dedim bugün kapmadıysam daha da kapmam virüsü..
Canim Allah analı babali büyütsün masallahKızlar dün gece doğurdum ben gece leke geldi demiştim sancım başladı gece doktoru aradık gel dedi saat 3 de girdik ameliyata 36+5 de doğdu erkenci kuş benim ki kakasını yapmış içerde iyi ki gitmişiz ama bir ıisıkkntı olmadı 3 kilo 45 gr doğdu şimdilik iyiyiz çişini yapmasını bekliyoruz daha yapmadı darısı sizlerin başına yanınıza bol bol hasta bezi alın bir de bebek işin zıbın benimki gibi kakalı olırsa sık değişiyor
Çorabımı giyemiyorum ki squat yapsam iyiKizlar günde kaç squat yapıyorsunuz
Benim kuzu iki uc hafta önde o yuzden biraz tedirgin oldum her agriyi doguma baglar olduk son donemlerdeÇocuk kendini bir yere topluyor öyle nefessiz bırakıyor bizi ciğerlere baskı var neticede
Eşimle aram bozuluyor canm bu sefer evliliğine zarar geliyor. Yani iki ucu b*klu deynek anlayacağın. Valla daha yazsam roman olur hayatım varya inanButun hepsi boyle cevap vermezsen diş cikarmazsan cok ezilirsin sende kendini savun adimiz uzun dilliye ciksada en azindan duracak yeri bilirler bizim canimiz bu donemde sıkılacagina onlarin sıkılsin vala biktik bu dusuncesiz bencil kaynanalardan
Ay evet 2020 ye en fazla dayanma sebebim kızım sağlıkla gelsin tabikiSağsalim doğsunda sezeryan normal fark etmezrabbim yavrularimizin kokusunu içimize cekmeyi nasip etsin insallah bu donemde en buyuk teselli onlar cunku
Ilk basladigimda bende senin gibiydim inan galiba vucudum biraz alisti rahat yapmaya basladim
Eşim de ah gerçeği görse herşey düzelir de. E tabi birde evimi ayirirsam inşallah herşey düzene biner yüz vermem öyle kendi evime çıkarsam eğerAllah vicdan versin ne diyim ya
Hayirlisi olsun insallahKızlar bende salı gününü aldım. Hayirlisi olsun ins
9 aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim (oksapar 0.4 ) ama yinede sor istersen doktorunaKızlar yine kan sulandırıcı kullananlara sesleniyorum. Ben iğneye yeni geçtim 3 hafta olmuştur belki daha fazla. Ayak başparmaklarım morardı 4 gündür falan. Böyle bir şey yaşayan var mı ya?
Ona bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama niye morarsın ki çok mantıksız.
Inan bana aynisi bende de var defalarca kez bosanma asamasina kadarda geldik ama sonunda uzak durabildik kocam biraz anneci annede bu durumu kullaninca kiyametler kopuyoEşimle aram bozuluyor canm bu sefer evliliğine zarar geliyor. Yani iki ucu b*klu deynek anlayacağın. Valla daha yazsam roman olur hayatım varya inan
O nasil tarihmiş öyleDoktrun verdiği günü değştrmeseydim zorla doğum tarihi 30032020 olacaktıböyle günlerde bir gün bir gündr dedk değştrdk ama o tarih aklımda kaldı ne saçma değlmi
İnşallah tekrar yan dönmezagacsizkoalaa
Öyle böyle döndürdün bebisi:) hayırlı zamanda gelsin ins cnm.
Canim diğer ablam söyledi , ben hastamiyimm annemi görmeyedemi gitmeyeyim demis. Ama dikkat etmiyor iste Çok sınır bozucu
Ya canim sen hamilesin önceliğin var böyle durumlarda bekleme ben hamileyim de öne gec direk
Canim Allah analı babali büyütsün masallah
Valla değişiyor canım, bazen tek set 20 kere yapıyorum. Bazen 3*20 yapıyorumIlk basladigimda bende senin gibiydim inan galiba vucudum biraz alisti rahat yapmaya basladim
Hadi gözün aydın az kalmısKızlar bende salı gününü aldım. Hayirlisi olsun ins
Ben ilk baslarda yapıyordum eğer bırakmasaydım çok iyi olacaktı aslında yine yaparım da üşeniyorum yaIlk basladigimda bende senin gibiydim inan galiba vucudum biraz alisti rahat yapmaya basladim
Bu da farklı bi bakış açısı tabiO nasil tarihmiş öylecocuk yazarken sifirlari sasirabilir degistigi iyi olmus
Bi faydasini goruyor musun bende bi hafta oldu baslayali bazen on bazen 30 bazen atmis oyle karisik gidiyorum o gun ki moduma goreİnşallah tekrar yan dönmezsağol canım.
Valla değişiyor canım, bazen tek set 20 kere yapıyorum. Bazen 3*20 yapıyorum
Durumun musaitse tekrar basla gec degil bunun icin son hafta yapilan egzersizlerin bile faydasi cok diye okumustm bi yerden canimHadi gözün aydın az kalmıs
Ben ilk baslarda yapıyordum eğer bırakmasaydım çok iyi olacaktı aslında yine yaparım da üşeniyorum ya
boyle deyip bu tarihte dogururmuşumBu da farklı bi bakış açısı tabi
Evet canım kesinlikle faydası var hele ki normal doğum için birebir. Yarın ufak ufak başlasam fena olmaz aslında kilomda yok zorlamaz beniDurumun musaitse tekrar basla gec degil bunun icin son hafta yapilan egzersizlerin bile faydasi cok diye okumustm bi yerden canim
Bencede basla canim benim bebe koca kafali kesiden korktugum icim elimden gelen cabayi gosteriyorum hem sezeryandanda kurtulurum belkiEvet canım kesinlikle faydası var hele ki normal doğum için birebir. Yarın ufak ufak başlasam fena olmaz aslında kilomda yok zorlamaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?