- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Squatın sakıncası yok dimi? Ben de yapayım. Eskiden ne çok yapardım hamile değilken..İnşallah tekrar yan dönmezsağol canım.
Valla değişiyor canım, bazen tek set 20 kere yapıyorum. Bazen 3*20 yapıyorum
Ara vermeden enn çok 20 tane yapabiliyorum sonra ara verip bir kere daha yapıyorum genelde TV karşısında iken kolay oluyor banaKizlar günde kaç squat yapıyorsunuz
Kolay ama etkili bir hareket squat yapmak canım bence de gene başla bıraktığın yerden devam etEvet canım kesinlikle faydası var hele ki normal doğum için birebir. Yarın ufak ufak başlasam fena olmaz aslında kilomda yok zorlamaz beni
Aman olmasın senin için erken az daha beklesin miniğinboyle deyip bu tarihte dogururmuşum
mart annelerinde 02.02.2020 de dogurmak anlamsiz yazip kendisi o tarihte doğurmuştu bir kişi..tarihlerin laneti
Valla ben hem bebek dönsün diye yaptım, hemde normal doğum olursa kolay olsun diye. Bakalım inşallah görürüz faydasını.Bi faydasini goruyor musun bende bi hafta oldu baslayali bazen on bazen 30 bazen atmis oyle karisik gidiyorum o gun ki moduma gore
Yok canım squatın sakıncası. Bende eskiden pilates yapıyordum ne güzel.Squatın sakıncası yok dimi? Ben de yapayım. Eskiden ne çok yapardım hamile değilken..
Kızlar demin belden başlayan kasıklarıma vuran adet ağrısı gibi bir ağrım oldu. Bir süre devam etti, şimdi geçti ama inşallah tekrarlamaz daha erken..
Hangimiz once dogurursa faydasini gorduyse yazdin bariValla ben hem bebek dönsün diye yaptım, hemde normal doğum olursa kolay olsun diye. Bakalım inşallah görürüz faydasını.
Yok canım squatın sakıncası. Bende eskiden pilates yapıyordum ne güzel.
İnşallah daha olmaz canım yat dinlen.
Aman olmasın senin için erken az daha beklesin miniğinistemediğin otun burnunun ucunda bittiği doğrudur ama
0Kizlar günde kaç squat yapıyorsunuz
Bende genelde uyumadan once iyi yapiyorum oyle odaklanabiliyorum yoksa sıkılıp birakiyorumAra vermeden enn çok 20 tane yapabiliyorum sonra ara verip bir kere daha yapıyorum genelde TV karşısında iken kolay oluyor bana
Kolay ama etkili bir hareket squat yapmak canım bence de gene başla bıraktığın yerden devam et
36+3 de 2770 idi. Dün. Kilosu boyu normal haftası ile kafamız normal değilKilosu nasıl canim kafası önde ama çok mu büyük bebegin kaçıncı haftandasin
Senin dogumunda yakindi sanirim canim yaptigin gun doguma gitmezsen iyi0ama başlayacağım inşallah
Canım 8,5 aydır kullanıyorum iğne yerlerim mor ama başka bir yerim kan sulandırıcı ama morarmadı. Doktoruna danış derim geçmiş olsun kuzumKızlar yine kan sulandırıcı kullananlara sesleniyorum. Ben iğneye yeni geçtim 3 hafta olmuştur belki daha fazla. Ayak başparmaklarım morardı 4 gündür falan. Böyle bir şey yaşayan var mı ya?
Ona bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama niye morarsın ki çok mantıksız.
Maşallah sadece kafası mı önde yoksa kendisi de mi önden gidiyorBencede basla canim benim bebe koca kafali kesiden korktugum icim elimden gelen cabayi gosteriyorum hem sezeryandanda kurtulurum belkiüc hafta onde gidiyoruz cunku
Canım ara ara öyle seyler oluyo yat dinlen soluna doğru agrı hafifliyor korkma.Squatın sakıncası yok dimi? Ben de yapayım. Eskiden ne çok yapardım hamile değilken..
Kızlar demin belden başlayan kasıklarıma vuran adet ağrısı gibi bir ağrım oldu. Bir süre devam etti, şimdi geçti ama inşallah tekrarlamaz daha erken..
Evet valla kolay aslında yapması kız ne cok varmıs squat yapan hatunlar sporcu çıktıAra vermeden enn çok 20 tane yapabiliyorum sonra ara verip bir kere daha yapıyorum genelde TV karşısında iken kolay oluyor bana
Kolay ama etkili bir hareket squat yapmak canım bence de gene başla bıraktığın yerden devam et
Yok pek annecil deyil aslinda ama napio ediyo beni haksız çıkarttığı için biz kavga ediyoruz. Kaynanam aşırı fena canm. Bi örnek bak sancm vardı benim kendisi de migren var benim sancimdan haberi yok tabi aksam erkekler eve gelecek daha yemek denen bisey de yok ortada bana atacaktı sesini değiştirerek bi konusuyo görsen üzülürsün. Baktı bende kötüyüm telefonu çaldı kendi kaynanası ona da o şekil konuştu 5 10 dk snra kendi annesiyle konuştu dedikodu da vardı ya inan ki sesi düzeldi hasta olan o değil di sanki migreni kullanıyo bu anlayacağın varya çok denk geldim bunaInan bana aynisi bende de var defalarca kez bosanma asamasina kadarda geldik ama sonunda uzak durabildik kocam biraz anneci annede bu durumu kullaninca kiyametler kopuyo
Bende de oluyor canm 2 gün önce de oldu daha doğurmadım bak bugün de çok vardı yine geçti korkmaSquatın sakıncası yok dimi? Ben de yapayım. Eskiden ne çok yapardım hamile değilken..
Bugun pilates topumu falan şişirdim başladım hazırlıklaraSenin dogumunda yakindi sanirim canim yaptigin gun doguma gitmezsen iyi
Cok fena vala acitasyon yapiyo ilgi topluyo bu sekilde sende onun teknigini kullan o zmn canim bak demek ki o teknik ise yariyo bakalim ne yapacak sen ondan once esine gun icinde yaptiklarini anlat ilk anlatan bi adim onde hemde kendini hakli cikaracak sekilde anlat bakalim o anlatinca bi anlami kaliyor mu sen hamilesin madem sana acimiyo uzulmuyo sende onun hakkindan onun silahiyla cikYok pek annecil deyil aslinda ama napio ediyo beni haksız çıkarttığı için biz kavga ediyoruz. Kaynanam aşırı fena canm. Bi örnek bak sancm vardı benim kendisi de migren var benim sancimdan haberi yok tabi aksam erkekler eve gelecek daha yemek denen bisey de yok ortada bana atacaktı sesini değiştirerek bi konusuyo görsen üzülürsün. Baktı bende kötüyüm telefonu çaldı kendi kaynanası ona da o şekil konuştu 5 10 dk snra kendi annesiyle konuştu dedikodu da vardı ya inan ki sesi düzeldi hasta olan o değil di sanki migreni kullanıyo bu anlayacağın varya çok denk geldim buna
Yok pek annecil deyil aslinda ama napio ediyo beni haksız çıkarttığı için biz kavga ediyoruz. Kaynanam aşırı fena canm. Bi örnek bak sancm vardı benim kendisi de migren var benim sancimdan haberi yok tabi aksam erkekler eve gelecek daha yemek denen bisey de yok ortada bana atacaktı sesini değiştirerek bi konusuyo görsen üzülürsün. Baktı bende kötüyüm telefonu çaldı kendi kaynanası ona da o şekil konuştu 5 10 dk snra kendi annesiyle konuştu dedikodu da vardı ya inan ki sesi düzeldi hasta olan o değil di sanki migreni kullanıyo bu anlayacağın varya çok denk geldim buna
Hadi insallah canim rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin yavruna kavustursun en az aciylaBugun pilates topumu falan şişirdim başladım hazırlıklarasquat ile de devam edeceğim. Ay inşallah daha da büyümeden kafamız gelir inşallah
Cnm gunumuz ayniymis da erkn deil mi squat icinHangimiz once dogurursa faydasini gorduyse yazdin baribirazda bebek icin sabirsizlandigim icin yaptim bebegin kanala girmesinide hizlandiriyormus diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?