39. Hafta sezaryen için geç değil mi?Kızlar bugün doktora gıttım,bebek ıyı şükür. 24 nisan a sezaryen günü verdi, 39+0 oluyorum, hersey yolunda gider insallah
Herseyiyle önde tosuncukMaşallah sadece kafası mı önde yoksa kendisi de mi önden gidiyor
Canım ara ara öyle seyler oluyo yat dinlen soluna doğru agrı hafifliyor korkma.
Evet valla kolay aslında yapması kız ne cok varmıs squat yapan hatunlar sporcu çıktıfitmom mı olcanız basımıza
38 bitince işte, 2 hafta önce sonuçta.tabi her hafta cagırdı durum da önemli39. Hafta sezaryen için geç değil mi?
Benim onde gidiyo canim ultrasyona gore suan 38 haftalik doktor iki haftaya kadar gelmesi gerek dediCnm gunumuz ayniymis da erkn deil mi squat icin
Wuuu masallah 35 haftada,3.5 tütütüHerseyiyle önde tosuncukbabası kilikli napiyim 35 haftalik suan 3.400 kg oldu dogana kadar dort olur diye korkuyorum
Masallah yavru kusuma babasina cekmis onlarda hep 4 bucuk 5 gibi doguyorlarmisWuuu masallah 35 haftada,3.5 tütütü
Hangi olculeri 3 hafta onde gidiyorBencede basla canim benim bebe koca kafali kesiden korktugum icim elimden gelen cabayi gosteriyorum hem sezeryandanda kurtulurum belkiüc hafta onde gidiyoruz cunku
Benımkı de önde bıraz kendı sıkletinde ama,siz kadar değilMasallah yavru kusuma babasina cekmis onlarda hep 4 bucuk 5 gibi doguyorlarmis
Hmm. Bnmkisi de az onde gidiomus ben de mi baslasam kiBenim onde gidiyo canim ultrasyona gore suan 38 haftalik doktor iki haftaya kadar gelmesi gerek dedi
Ben zarari yok diye biliyorum sakincali bi durumun yoksa basla bence canimHmm. Bnmkisi de az onde gidiomus ben de mi baslasam ki
Oglusumun biraz acelesi varBenımkı de önde bıraz kendı sıkletinde ama,siz kadar değil
Yoktu en son boyle onde gidince doktor seker yuklemesi yaptirdi ama normal cikti baba tarafina cekmis buyuk ihtimalle ilk zamanlar suyu fazlaydi o normale dondu ama kilo boyle onde gitti hepHangi olculeri 3 hafta onde gidiyor
Gebelik sekeri var mi
Bu durumdayken 39u bekletmem. 38+3 dedi benim doktor ben daha da erken istiyorum. Ne olucağımız belli değil çünkü38 bitince işte, 2 hafta önce sonuçta.tabi her hafta cagırdı durum da önemli
Valla denemedik bisey koymadım 1 buçuk yılı geçiyor evleneli canm 5 ay sadece evim ayrıydı başka sehirdeydik krizden dolayı gelmek zorunda kaldım malesef. Bi ara iş yaparken telefonum çaldı konuşuyordum ta ona karıştı zaten kaynanama sinirliydi kocam bende onu da dedim temizlikçi miyim de konusamicakmisim ben flan yaptm bi laf etti o sıra annesine o da kendi kızdığı için 1 hafta küs durduk sonrası yine ayniCok fena vala acitasyon yapiyo ilgi topluyo bu sekilde sende onun teknigini kullan o zmn canim bak demek ki o teknik ise yariyo bakalim ne yapacak sen ondan once esine gun icinde yaptiklarini anlat ilk anlatan bi adim onde hemde kendini hakli cikaracak sekilde anlat bakalim o anlatinca bi anlami kaliyor mu sen hamilesin madem sana acimiyo uzulmuyo sende onun hakkindan onun silahiyla cik
Senin ki gidiyormuş sonunda canm ben beraber yaşıyorum malesef. Bazen inan canımı çok sıkıyor bu durumlarcanim inan çoğu boyle..takilma sen.çocuğunu dusun.hep onla konuş.ben de 1. gebelikte yardimci olsun diye cagirmistim.canimda bezmistim.ama cocuguna odaklaninsan bu hissi surekli yasamiyor ya
Ay maşallah tosuncuga kız heryerde deme nazar edersin cocuguHerseyiyle önde tosuncukbabası kilikli napiyim 35 haftalik suan 3.400 kg oldu dogana kadar dort olur diye korkuyorum
Bosver takma kafana onu gormezden gel bak o zaman kafayi yer sen yavruna odaklan oda stresi uzuntuyu hissediyor kocan ne diyebilir ki bu durumunda sende surekli yat dinlen beslen insallah en kisa zmanda kendi evine cikarsin canim ev ev ustune olmuyo illaki huzursuzlk oluyoValla onu da
Valla denemedik bisey koymadım 1 buçuk yılı geçiyor evleneli canm 5 ay sadece evim ayrıydı başka sehirdeydik krizden dolayı gelmek zorunda kaldım malesef. Bi ara iş yaparken telefonum çaldı konuşuyordum ta ona karıştı zaten kaynanama sinirliydi kocam bende onu da dedim temizlikçi miyim de konusamicakmisim ben flan yaptm bi laf etti o sıra annesine o da kendi kızdığı için 1 hafta küs durduk sonrası yine ayni
Öyle yapın o halde,duruma bağlı benım fıkrım de degısebılır doktoruma güveniyorum sorun çıkacağını sanmıyorum tarih değişimindeBu durumdayken 39u bekletmem. 38+3 dedi benim doktor ben daha da erken istiyorum. Ne olucağımız belli değil çünkü
Yok cok sukur bi srunum. Kontrole gidince dr a solim de ole baslim o zmn ben deBen zarari yok diye biliyorum sakincali bi durumun yoksa basla bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?