2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herseyiyle önde tosuncuk babası kilikli napiyim 35 haftalik suan 3.400 kg oldu dogana kadar dort olur diye korkuyorum

Valla onu da
Valla denemedik bisey koymadım 1 buçuk yılı geçiyor evleneli canm 5 ay sadece evim ayrıydı başka sehirdeydik krizden dolayı gelmek zorunda kaldım malesef. Bi ara iş yaparken telefonum çaldı konuşuyordum ta ona karıştı zaten kaynanama sinirliydi kocam bende onu da dedim temizlikçi miyim de konusamicakmisim ben flan yaptm bi laf etti o sıra annesine o da kendi kızdığı için 1 hafta küs durduk sonrası yine ayni

canim inan çoğu boyle..takilma sen.çocuğunu dusun.hep onla konuş.ben de 1. gebelikte yardimci olsun diye cagirmistim.canimda bezmistim.ama cocuguna odaklan insan bu hissi surekli yasamiyor ya
Senin ki gidiyormuş sonunda canm ben beraber yaşıyorum malesef. Bazen inan canımı çok sıkıyor bu durumlar

Bosver takma kafana onu gormezden gel bak o zaman kafayi yer sen yavruna odaklan oda stresi uzuntuyu hissediyor kocan ne diyebilir ki bu durumunda sende surekli yat dinlen beslen insallah en kisa zmanda kendi evine cikarsin canim ev ev ustune olmuyo illaki huzursuzlk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…