2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba kızlar bende doğurdum 2730 doğdu sıkıntısı yok ama genel anestezi olduğu için ben çok zorlandım omuzlarım çok ağrıyor sıcak uyguluyorum rabbim hepinizi kurtarsın bu arada asla yalnız olmaz eşim tecrübeli olmasına rağmen çok zorlandı mutlaka anne yada kyv olmasa bile eşiniz olsun

Allah anali babali buyutsun insallah gozun aydin canim darisi tum bekleyen biz anne adaylarin basina

Öncelik çocuğum için sabrediyorum takilmamaya çalışıyorum çünkü ben üzüldüğümde hissediyo o da farkındayım snra da eşime olan sevgimden susuyorum çoğu şeye. Asla kaynanali evde oturmam demistim eşim için onu da yaptım

Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmuşsun şükürben de eşimle olcm. Spinal istedim bakalm inşallh zorlanmam. Sen de kısa zamnda toparlarsın inşallah. Eve geçmednz dmi hastanedesiniz.

Ayy yok ya vala burada yazdim oyle soranlara hatrlamiyorum kilosunu boyunu yada unuttum falan diyorum ultrasyonda yanilma payida az bucuk oluyo o yuzden tam guvenmiyorum ölcumlere
Aynen aynen böyle söyle yanılma payı oluyor ama yinede cok oynasa 200-300 gr oynar. Gene haftasına göre iyi masallah
Tebrik ederim canım gözün aydın inşallah bi an önce toparlasın sende

Bak ne guzel iste eşinin hatri icin yaptin ama kendini yipratma uzme bebeginide tabi bu sureci en guzel sekilde gecir yasadiklarini az cok tahmin ediyorum ama icine atma esinle paylas o zman rahatlarsin esinde eminim seni anlar ben kaynanamla yasamiyorum ama emin ol zarar vermek isteyen yakindada olsa uzakta da olsa veriyo onemli olan senin esinin tutumu

Aynen aynen böyle söyle yanılma payı oluyor ama yinede cok oynasa 200-300 gr oynar. Gene haftasına göre iyi masallah

Tebrik ederim canım gözün aydın inşallah bi an önce toparlasın sende
Oyle vala cok sukur benim doktorda pek sezeryan taraftari degil bekleyelim iki hafta daha dedi bakalim kendi gelmezse bi yol cizecekmis iri bebeginde dogumu zor napacam bilmiyorum

Özellikle bu dönemde hiç kıyamıyor canm ama laf ailesine görürsem benden kötüsü yok inan karşıma alıp güzellikle de söyledim yok yani. Sürekli de diyorum kendi evimize çıkalım artık diye onu da anlıyorum sıkıntıdayız borç var elinden bisey gelmiyor ama kafasına yer edinsin diye diyorum hep

İlk kez oldu böyle telaş yaptım ben de
Valla aha galiba dogurcam dedim tık yok geciyo sancım geri. Şancı başlayınca bekliyorum artık çoğalırsa giderim diyorm hastahaneden de korkuyorum zaten virüs den. Erken doğum riskin var diye diye 36+2 oldum 30.ncu haftadan beri 40 a kadar giderim galiba sancılar gidiyo sürekli durmuyo

Canım 8,5 aydır kullanıyorum iğne yerlerim mor ama başka bir yerim kan sulandırıcı ama morarmadı. Doktoruna danış derim geçmiş olsun kuzum

Sağ ol canım benim. Soracağım doktoruma inşallah..

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bir an önce toparlarsın.

M Mcdmlkmry geçmiş olsun canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Neden genel oldu , senin tercihin miydi ? Ben de eşimle gideceğim annemi riske atamam eşim de umarım yardımcı olabilir

hayirli uğurlu olsun canım..
Allah sağlikla birlikte buyutsun yavrunuzu...
omuz agrisi sezaryenin ne yazkki olmazsa olmazı galiba.ben de yasamistim.ama kisa surede hafifler insAllah

Yapmazsam kırk kere diyo artık ben yılıyorum sussun diye yapıyorum.
Ayy yılan ya.
Doktrun verdiği günü değştrmeseydim zorla doğum tarihi 30032020 olacaktıböyle günlerde bir gün bir gündr dedk değştrdk ama o tarih aklımda kaldı ne saçma değlmi
Yok kız bilmece gibi o ne öyle, yenisi daha iyi boş ver
Aynen öyle hiç önemli değil ben kızımı sağlıkla alayım da kucağına gerisi faso fiso ☺ geçer elbet 1 haftaya agrım sızım da
Aynen canım inşallah hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularimiza

Kızlar sezaryen öncesi sakinleştirici yapılıyor mu diğer ameliyatlardaki gibi?

Hayirli olsun saglicakla büyüt bebegini ins guzel saglikli dogumlarimiz olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…