2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu

Ay inşallah bir an önce hemde

Ya inşallah geçer canm canını sıkma bebeğin için dik dur herşey düzene biner kucağına alır bi an önce evine götürürsün inşallah

Sütün geç mi indi canım mama verdin mi?

Geçmiş olsun canımcım, hemen toparlar kendini inşallah

Eşim yanımda aslında arkadasım olacaktı ama müdürünü karantinaya almışlar o yüzden ben istemedim... yarın akşam bir sıkıntı olmazsa cıkartırım dedi doktor salgından dolayı normalde iki gün ama evinde kal dedi..
Oyy kuzum masallahhhh kiz ne ara dogurdun hic sancim var birsey demedin yada ben mi kacirdimm
Benim sezeryandı yaşvarıyordum korona artmadan yap diye bugün aldı çok şükür ... bir sıkıntı yaşamadık şükür..

Merak edenler için salgın akciğeri etkilediği için ve genel anestezi akciğeri etkilediği için tercih olarak genel istememe rağmen belden yaptılar..su an dikiş yerimde hafif bir ayrı var ama kesinlikle dayanılmaz değil.. sarılık olmaması için arada 15 cl mama verdiler iki kere emZirdim süt sıkıntısı olmadı sezeryana rağmen... nescafe ve su içiyorum henüz 1 saat sonra yemek yicem sezeryan 2 de oldu... mama değişikliği olmasın diye kendi mamamızdan verdirdik sırınga ile verdiler evde de sarılık olmasın diye şırınga ile verin biberona alışmasın dedi gece ve sabah biter kere... aklıma gelenler bunlar

Sütün geç mi indi canım mama verdin mi?
Hastanede mama verdik canım her emzirmeden sonra verdik. Evde de sütüm çoktu emzirdim. Emzirdikten sonra sağıp dolaba attım hatta. Ama sanırım yeterince emememiş. 4 gün önce gece uyuyakalmıştım 4-5 saat beslenmeyince arttı sarılığı diye düşünüyorum. O geceden sonra rengi iyice sararmaya başladı. Sağdığım sütler den vs verdim ama yeterli gelmemiş. Bugün sağlık ocağına tartmaya götürdük. Kilo alımı da yeterli olmamış. Erken doğan bebek bakımı çok daha fazla itina istiyor ben beceremedim bir bebeğe bakmaya diye baya bir ağladım. Çıkınca inşallah her emzirmenin arkasına takviye yapacağım.

İnşallah hemen düzelir de eve geçerrsiz canm

Canım olur mu öyle şey neden beceremeyesin.bebek erken doğduğu için sarılık derecesi biraz fazla olmuş o kadar.inşallah hemencecik çıkar minnoş.sıkma canını.çene kasları küçüçük ondan çekemiyor tam.sen dediğin gibi her emzirmeden sonra sütünü sağ kaşıkla ver veya mama takviyesi falan yap

Ayy desene bende yandım o zaman,bende daha anlayamaz kavrayamaz diye düşünüyordum.inşallah bizde öyle olmaz.görücez bakalım hayırlısı.adını ne koydun canım
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir

Allahım çok tatlııı abisine benziyor dudakları falan aynı ismi de çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah.amin canım inşallah olmaz yoksa valla naptın bilmiyorum :)sezeryan ağrın geçti mi

Allahım çok tatlııı abisine benziyor dudakları falan aynı ismi de çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah.amin canım inşallah olmaz yoksa valla naptın bilmiyorum :)sezeryan ağrın geçti mi
Teşekkür ederim Geçti canim ilk 2 gun agri biraz zorluyor. So rasinda çokta sıkıntı olmuyor.

Hiç kendini üzme,ilk çocuktaki gibi olmuyor,ne kadar dikkat etsen de bünye yorgun düşüyor , benim de ikinci kızım uyuyakaldığım için sarılık olmuştu, ama topluyorlar zamanla ışık tedavisi, takviye derken toplar inşallah.Allah şifa versin

Cok geçmiş olsun canım. İnsalkah en kısa zamanda iyleşir. Allah bebeğini korusun.

Sarılığı olan bebişlerimize geçmiş olsun.
Ayy kızlar bebeği virüsten korumak çok zormuş yaa. Anne karnı daha güvenliymiş buğün daha iti anladkm. öğlen topuk kanı için sağlık ocağına gittik. Sabahtan gelecekmiştik tlfda söylemiş hemşire de anlamamışım.boş yere gitmiş olduk. Eve geldik üstümüzü komple çıkardık. Kendimizi bi güzel dezenfecte ettik
Yani bizim 2. Topuk kanı pazartesine kaldı.hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…