- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Ay inşallah bir an önce hemdeİnşallah gönlüne göre olur kuzum.
Demek ki yöntem bu canım ya. Sonuna kadar bıkmadan usanmadan söylemek en sonunda bezdirip yaptırmak. Artık kabullenip köşeye çekilmicem. Bakalım elimden geleni yapıcam.
Ne güzel ya Vala içime umut doğdu değişme ihtimali var yani. Sizlerden gazı aldım zaten bende boş bırakmayacağım beyefendiyi.
Maşallah subhanallah nazar değmesin Allah bağışlasın canım.
Ya inşallah geçer canm canını sıkma bebeğin için dik dur herşey düzene biner kucağına alır bi an önce evine götürürsün inşallahKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu
Sütün geç mi indi canım mama verdin mi?Kızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
Ay hadi inşallah hayirli haberlerini alırızKizlar galiba ben doguruyom bu sefer sancim siklasti ve zorlamaya basladi oglen daha doktorun yanindaydim bisey yoktu
Geçmiş olsun canımcım, hemen toparlar kendini inşallahKızlar merhaba
Eşim yanımda aslında arkadasım olacaktı ama müdürünü karantinaya almışlar o yüzden ben istemedim... yarın akşam bir sıkıntı olmazsa cıkartırım dedi doktor salgından dolayı normalde iki gün ama evinde kal dedi..maşallah çok güzel bir bebek
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
hastanede kaç gün kalacaksınız yanınızda kim var ? Sokağa çıkma yasağı olursa annem yanıma gelemeyebilir dye soruyorm
Benim sezeryandı yaşvarıyordum korona artmadan yap diye bugün aldı çok şükür ... bir sıkıntı yaşamadık şükür..Oyy kuzum masallahhhhkiz ne ara dogurdun hic sancim var birsey demedin yada ben mi kacirdimm
Hastanede mama verdik canım her emzirmeden sonra verdik. Evde de sütüm çoktu emzirdim. Emzirdikten sonra sağıp dolaba attım hatta. Ama sanırım yeterince emememiş. 4 gün önce gece uyuyakalmıştım 4-5 saat beslenmeyince arttı sarılığı diye düşünüyorum. O geceden sonra rengi iyice sararmaya başladı. Sağdığım sütler den vs verdim ama yeterli gelmemiş. Bugün sağlık ocağına tartmaya götürdük. Kilo alımı da yeterli olmamış. Erken doğan bebek bakımı çok daha fazla itina istiyor ben beceremedim bir bebeğe bakmaya diye baya bir ağladım. Çıkınca inşallah her emzirmenin arkasına takviye yapacağım.Sütün geç mi indi canım mama verdin mi?
İnşallah hemen düzelir de eve geçerrsiz canmKızlar merhaba
Bu bebeleri gorunce bi istek gelio napaamFatma Allah seni napmasin daha 36 olmus dogurmak istiyorum diye bağırıyor dur az daha büyüsün kuzucuk
Canım olur mu öyle şey neden beceremeyesin.bebek erken doğduğu için sarılık derecesi biraz fazla olmuş o kadar.inşallah hemencecik çıkar minnoş.sıkma canını.çene kasları küçüçük ondan çekemiyor tam.sen dediğin gibi her emzirmeden sonra sütünü sağ kaşıkla ver veya mama takviyesi falan yapHastanede mama verdik canım her emzirmeden sonra verdik. Evde de sütüm çoktu emzirdim. Emzirdikten sonra sağıp dolaba attım hatta. Ama sanırım yeterince emememiş. 4 gün önce gece uyuyakalmıştım 4-5 saat beslenmeyince arttı sarılığı diye düşünüyorum. O geceden sonra rengi iyice sararmaya başladı. Sağdığım sütler den vs verdim ama yeterli gelmemiş. Bugün sağlık ocağına tartmaya götürdük. Kilo alımı da yeterli olmamış. Erken doğan bebek bakımı çok daha fazla itina istiyor ben beceremedim bir bebeğe bakmaya diye baya bir ağladım. Çıkınca inşallah her emzirmenin arkasına takviye yapacağım.
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehirAyy desene bende yandım o zaman,bende daha anlayamaz kavrayamaz diye düşünüyordum.inşallah bizde öyle olmaz.görücez bakalım hayırlısı.adını ne koydun canım
Allahım çok tatlıııEki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
Teşekkür ederim Geçti canim ilk 2 gun agri biraz zorluyor. So rasinda çokta sıkıntı olmuyor.Allahım çok tatlıııabisine benziyor dudakları falan aynı ismi de çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah.amin canım inşallah olmaz yoksa valla naptın bilmiyorum :)sezeryan ağrın geçti mi
Hiç kendini üzme,ilk çocuktaki gibi olmuyor,ne kadar dikkat etsen de bünye yorgun düşüyor , benim de ikinci kızım uyuyakaldığım için sarılık olmuştu, ama topluyorlar zamanla ışık tedavisi, takviye derken toplar inşallah.Allah şifa versinHastanede mama verdik canım her emzirmeden sonra verdik. Evde de sütüm çoktu emzirdim. Emzirdikten sonra sağıp dolaba attım hatta. Ama sanırım yeterince emememiş. 4 gün önce gece uyuyakalmıştım 4-5 saat beslenmeyince arttı sarılığı diye düşünüyorum. O geceden sonra rengi iyice sararmaya başladı. Sağdığım sütler den vs verdim ama yeterli gelmemiş. Bugün sağlık ocağına tartmaya götürdük. Kilo alımı da yeterli olmamış. Erken doğan bebek bakımı çok daha fazla itina istiyor ben beceremedim bir bebeğe bakmaya diye baya bir ağladım. Çıkınca inşallah her emzirmenin arkasına takviye yapacağım.
Cok geçmiş olsun canım. İnsalkah en kısa zamanda iyleşir. Allah bebeğini korusun.Kızlar merhaba
Bakış ne kadar önemli güzel bakan güzel görüyor. Teşekkür ederim daha bugün benim kızim bir dünya hakaret yedi çirkin dendi kızıma. Biraz sarılığı var ondan dolayı bosu bosuna tadimiz kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?