Evet kucagimiza alip kavusmak istiyorum bende ama dursunlar az daha büyüsünlerBu bebeleri gorunce bi istek gelio napaamarada kasilma oluo seviniorm kendime
Maşallah maşallah sarışın bombam Allah nazarlardan her turlü kotülukten korusun ❤❤❤Eki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
Eki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
masallah tatli kuzularaEki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
Ay inanmıyorum şu an ben kendimle mesajlaşır gibi hissettimAyy maşallah cok güzel bebek Allah analı babalı büyütmek nasip etsin gözünüz aydın❣
Ya bilmiyorum herkes öyle mi asıyo acababende tişörtten sonra tişört pantolondan sonra pantolon diye asıyorum ahaha deli değilmişim demek ben dolap düzenindde cidden takıntılıyım rengine göre katlarım koyudan açığa doğru dizerim falan
Kız sen de mi renge göre diziyorsunAyy çok sevindim bunları duyduğuma özellikle dolapta renge göre katlama renge göre askıya asma olayları bende de var çok gülerlerdi bana bunun için :)))) demek yalnız değilmişim
Bir de benim en saçma takıntım ayaklardan acayip rahatsız olurum herhangi birinin ayağı bana değerse direkt iterim,kaçarım falan
Gelsin 38 bitincw yaa bana neeEvet kucagimiza alip kavusmak istiyorum bende ama dursunlar az daha büyüsünler
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebişKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu
Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğeBakış ne kadar önemli güzel bakan güzel görüyor. Teşekkür ederim daha bugün benim kızim bir dünya hakaret yedi çirkin dendi kızıma. Biraz sarılığı var ondan dolayı bosu bosuna tadimiz kaçtı
Valla fazlada kafamizi bu islere yorarsak iyice takintili hale gelicez ki su hamileligimizin son gunlerinde bukadar takinti stres iyi degil bizde bugun eşimle annemlere gittik ordan maskemizi taktik arabayi otoparka biraktim az yuruyelim dedik markete gittik birazda yuruyus yaptik valla benimde icim şisti evde otur otur zaten lohusaliktata cikamiycaz biraz yurumek iyi geldi cok kafami takip iyice kendimi eve insanlara kapamak istemiyorumMagnezyum kasılmaları engelliyor canım. O yüzden ben de doktora sordum içeyim mi artık diye, bırak artık dedi. Eh bacağım kasılıyor o yüzden ama içsem bu kez de doğuma.engel olacaktı belki.
Kız benim takıntıları yazsam roman olur
Geçmiş olsun canım inş işe yarar üzme kendiniKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
Ayy masallah Allah nazardan saklasin size bagislasinMaşallah maşallah sarışın bombam Allah nazarlardan her turlü kotülukten korusun ❤❤❤
Üzme kendini insallah biranönce duzelir Bebegin tez zamanda saglikla evine göturursunKızlar merhaba
Ay masallah cok tatli Allah bagislasin nazardan saklasinEki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
Yok yok seninki acemiligini atmış kanka üzerindenKızımı doğduğunda 1 ay kucağına alamamıştı sonra alıştı kanka,inşallah bu seferde aynı haltı yemez
Valla canım bunun eve kapanmaktan başka korunma yolu yok. Ben evdeyim ve kontrol ya da doğum harici çıkmayı düşünmüyorum.Valla fazlada kafamizi bu islere yorarsak iyice takintili hale gelicez ki su hamileligimizin son gunlerinde bukadar takinti stres iyi degil bizde bugun eşimle annemlere gittik ordan maskemizi taktik arabayi otoparka biraktim az yuruyelim dedik markete gittik birazda yuruyus yaptik valla benimde icim şisti evde otur otur zaten lohusaliktata cikamiycaz biraz yurumek iyi geldi cok kafami takip iyice kendimi eve insanlara kapamak istemiyorum
Özel bi hastanede mi doğum gerçekleştirdin acaba ?Eşim yanımda aslında arkadasım olacaktı ama müdürünü karantinaya almışlar o yüzden ben istemedim... yarın akşam bir sıkıntı olmazsa cıkartırım dedi doktor salgından dolayı normalde iki gün ama evinde kal dedi..
Benim sezeryandı yaşvarıyordum korona artmadan yap diye bugün aldı çok şükür ... bir sıkıntı yaşamadık şükür..
Merak edenler için salgın akciğeri etkilediği için ve genel anestezi akciğeri etkilediği için tercih olarak genel istememe rağmen belden yaptılar..su an dikiş yerimde hafif bir ayrı var ama kesinlikle dayanılmaz değil.. sarılık olmaması için arada 15 cl mama verdiler iki kere emZirdim süt sıkıntısı olmadı sezeryana rağmen... nescafe ve su içiyorum henüz 1 saat sonra yemek yicem sezeryan 2 de oldu... mama değişikliği olmasın diye kendi mamamızdan verdirdik sırınga ile verdiler evde de sarılık olmasın diye şırınga ile verin biberona alışmasın dedi gece ve sabah biter kere... aklıma gelenler bunlar
Baska şehirden gelecekse gelsin bence canm çünkü şehirler arası kısıtlandıÖzel bi hastanede mi doğum gerçekleştirdin acaba ?
Doğumunun güzel geçmesine çok sevindim inşallah benim de böyle geçer
Annem e gel dememe rağmen gelmiyor, seni ameliyata aldıklarında gelirim diyor.. ya o zaman sokağa çıkma yasağı olursa.off.. Eşimi devlet hastanesi olduğu için refakatci almayacaklar ki zatn evde bir çocuğm daha var eşim ancak ona bakabilir . Acaba tek başıma sezeryan sonrası bebeğime bakabilir miyim. Beni de 1 günde çıkarırlar mı. Düşünmekten kafayı yiyeceğim..
Üzüldüm cabm mama vermis miydin ilk günlerdeKızlar merhaba
Evet o haberi okudum aradım söyledm. O kadar rahat kiBaska şehirden gelecekse gelsin bence canm çünkü şehirler arası kısıtlandı
Üzülme canm Allah ın izniyle düzelecek sarılığı.. Rabbim sabır versin sana inşallah tez kavuşunKızlar merhaba
Seninle aramda bi hafta var kız az dur bebeşler küçük bizim 2 hafta beklememiz lazım en azındanSen 10 gun dion ben 20 gun diormkendime sınır cizdim. 20 gune gelmezse SURMELI gibi zorla getrtecem cocugu
Canım hiç üzülme benim en küçük kardeşimde sarılık olmuştu fototerapi çok iyi geliyor korkma. Annemin de 5.cocugıydu bu tecrübeden değil üzülme olacagı varsa oluyor. Babam eve beyaz ışık yapmıştı hatta onun altında yatıyorduKızlar merhaba
Ayyy oyuncak bebek gibi ya cok güzelEki Görüntüle 2609969
Oyyy pamuk bebeğim benim maşallah sana bakışlara bak heleEki Görüntüle 2609973
Ya hangi gerizekalı dedi bunu. Gerizekalı diyorum cünkü kimse bir bebeğe çirkin diyecek kadar gerizekalı olamaz! Ay çok sinirlendim yaaa ayrıca barbi bebek gibi ya kördür o ya da kıskançlıktan çatlayan biridir kesin.Bakış ne kadar önemli güzel bakan güzel görüyor. Teşekkür ederim daha bugün benim kızim bir dünya hakaret yedi çirkin dendi kızıma. Biraz sarılığı var ondan dolayı bosu bosuna tadimiz kaçtı
Yaaa bende ilk okuyunca dedim bu benim kesinAy inanmıyorum şu an ben kendimle mesajlaşır gibi hissettimaynı şeyi yapıyorum. Şoktayım şu an. Tek ben yapıyorum sanırdım o koyudan açığa dizme olayını yorumunu birkaç kez kontrol ettim ben mi yazdım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?