2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
masallah tatli kuzulara abla oldular bile bizimkilere

Ay inanmıyorum şu an ben kendimle mesajlaşır gibi hissettim aynı şeyi yapıyorum. Şoktayım şu an. Tek ben yapıyorum sanırdım o koyudan açığa dizme olayını yorumunu birkaç kez kontrol ettim ben mi yazdım diye

Kız sen de mi renge göre diziyorsun yalnız olmamak ne hoş şeymiş ya. Kocam bana deli muamelesi yapar hep bu konularda Ayak konusunda da çıplak ayak olursa aynı senin gibiyim. Çorap varken değerse sıkıntı yok

[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş
Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe

Valla fazlada kafamizi bu islere yorarsak iyice takintili hale gelicez ki su hamileligimizin son gunlerinde bukadar takinti stres iyi degil bizde bugun eşimle annemlere gittik ordan maskemizi taktik arabayi otoparka biraktim az yuruyelim dedik markete gittik birazda yuruyus yaptik valla benimde icim şisti evde otur otur zaten lohusaliktata cikamiycaz biraz yurumek iyi geldi cok kafami takip iyice kendimi eve insanlara kapamak istemiyorum

Geçmiş olsun canım inş işe yarar üzme kendini

Hangi densiz bu sekilde konustu sen hic takilma insanoglu bazen acimasiz olabiliyor bebegini Allah sana bagislasin

Üzme kendini insallah biranönce duzelir Bebegin tez zamanda saglikla evine göturursun

Ay masallah cok tatli Allah bagislasin nazardan saklasin

Kızımı doğduğunda 1 ay kucağına alamamıştı sonra alıştı kanka,inşallah bu seferde aynı haltı yemez
Yok yok seninki acemiligini atmış kanka üzerinden
Valla canım bunun eve kapanmaktan başka korunma yolu yok. Ben evdeyim ve kontrol ya da doğum harici çıkmayı düşünmüyorum.

Özel bi hastanede mi doğum gerçekleştirdin acaba ?
Doğumunun güzel geçmesine çok sevindim inşallah benim de böyle geçer
Annem e gel dememe rağmen gelmiyor, seni ameliyata aldıklarında gelirim diyor.. ya o zaman sokağa çıkma yasağı olursa.off.. Eşimi devlet hastanesi olduğu için refakatci almayacaklar ki zatn evde bir çocuğm daha var eşim ancak ona bakabilir . Acaba tek başıma sezeryan sonrası bebeğime bakabilir miyim. Beni de 1 günde çıkarırlar mı. Düşünmekten kafayı yiyeceğim..

Baska şehirden gelecekse gelsin bence canm çünkü şehirler arası kısıtlandı

Üzüldüm cabm mama vermis miydin ilk günlerde
Cabucak iyilesir insallah bircok cocukta oluyor saglik diliyorum .

Baska şehirden gelecekse gelsin bence canm çünkü şehirler arası kısıtlandı
Evet o haberi okudum aradım söyledm. O kadar rahat ki
yasak gelse bile doğum zamanı gerekirse görevliyle gelirim diyor. Sanki görevliler babasının oğlu
annem olduğu için bişey de diyemiyorum ama çok üzülüyorum.
Tek başıma kimseye haber vermeden doğum yapasım var .

Üzülme canm Allah ın izniyle düzelecek sarılığı.. Rabbim sabır versin sana inşallah tez kavuşun

Sen 10 gun dion ben 20 gun diorm kendime sınır cizdim. 20 gune gelmezse SURMELI gibi zorla getrtecem cocugu
Seninle aramda bi hafta var kız az dur bebeşler küçük bizim 2 hafta beklememiz lazım en azından
Canım hiç üzülme benim en küçük kardeşimde sarılık olmuştu fototerapi çok iyi geliyor korkma. Annemin de 5.cocugıydu bu tecrübeden değil üzülme olacagı varsa oluyor. Babam eve beyaz ışık yapmıştı hatta onun altında yatıyordu hiç canını sıkma erken doğdugun için oluyor böyle şeyler sen moral bozma bol bol süt depola
Ayyy oyuncak bebek gibi ya cok güzel
Eki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
Oyyy pamuk bebeğim benim maşallah sana bakışlara bak hele
Ya hangi gerizekalı dedi bunu. Gerizekalı diyorum cünkü kimse bir bebeğe çirkin diyecek kadar gerizekalı olamaz! Ay çok sinirlendim yaaa ayrıca barbi bebek gibi ya kördür o ya da kıskançlıktan çatlayan biridir kesin.
Yaaa bende ilk okuyunca dedim bu benim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…