2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah çok güzel bebeğiniz Rabbim korusun.Benimde kızım 20 aylıkken 2. Bebeğim doğucak Allah nasip ederse yazdıklarınızda kendimi görüyorum Yanınızda yardım edeniniz var mı?

Kızlar yatagını yerleştirdik az önce eşimle yorganı eksik annem gelirken getirecek bir de teyzesi bir sürü uyku arkadası ördü onlarda gelince tamamlanacak yatagımız ama ben cok duygulandım ya Allah isteyen herkese yaşatsın sağlıkla bu yataklarda büyüsünler boş yatagı seviyoruz eşimle yarım saattir

Eklentiler

• IMG_20200327_201909.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200327_201857.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200327_201846.webp
    22 KB · Görüntüleme: 65
Sağlıkla, güzel güzel uyusun inşallah annesi çok güzel olmuş

Maşallah çok güzel bebeğiniz Rabbim korusun.Benimde kızım 20 aylıkken 2. Bebeğim doğucak Allah nasip ederse yazdıklarınızda kendimi görüyorum Yanınızda yardım edeniniz var mı?
Yok canım tek başıma bakıyorum. Esimde calısiyor Allah bir şekilde güç veriyor.öyle boyle 1 ayımız geçti. Yaza rahat edeceğim diye hayal ediyorum. Şu virüste ortadan bir kalksa

Tm iste sana 2 hafta bana da 3 hafta yeter milletin bebesi ne caliskan. Baklm bizimkiler nasil

yaa çok güzel olmuş Rabbim bebeğini hayırla kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Yok canım tek başıma bakıyorum. Esimde calısiyor Allah bir şekilde güç veriyor.öyle boyle 1 ayımız geçti. Yaza rahat edeceğim diye hayal ediyorum. Şu virüste ortadan bir kalksa
İnşallah tez vakitte kalkar Allah yardımcımız olsun . Kıskançlığın geçmesi için neler yaptınız peki?

Çok güzel olmuş canım sağlıkla bol bol uyusun minnağın yatağında

Oy maşallah subhanallah çok tatlıı, ay bizimkiler de doğsa da sevsek Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş

Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
[/QUOTE]
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.

Miskokulum cancağızım hiç kendini suçlama. Olacağı varsa oluyor canım. Ben mama da verdim bak bir arkadaş yazmış 15cc günde iki kez diye. Ben her vermede 30 cc verdim. Hem de günde 3 4 kez. Emzirdim de ki sütüm de var. Yutkunuyor. Çiş kaka da oldu hep. Ama yine de sarılık oldu. İnşallah geçecek canım. Rabbim sağlık versin bebeklerimize.

Ben de iki gündür ağlıyorum. Mantığım saçmalama bu geçici bir şey dese de duygularıma engel olamıyorum. Biraz lohusaliktan da. Şimdi daha iyiyim. İnşallah geçecek bu günlerde.

Kaç dediler sizin değerinize? Sürekli fototerapi belki daha çabuk toparlar. Bölük bölük olunca da süreç uzuyor. Küçük kızımda 20 günden sonra düşüşe geçmişti. Bakalım bu nasıl olacak.

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş

Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.
[/QUOTE]
Allahım yarebbim ya ne insanlar var ben senin bi tarafına sokarım bişi derdim ben olsam da neyse aşırı sinirlendim ne terbiyesiz insanlar bunlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…