Çok güzel bayıldim Gule gule mutlu mesut kullanin. Sağlıkla inşallahKızlar yatagını yerleştirdik az önce eşimleyorganı eksik annem gelirken getirecek bir de teyzesi bir sürü uyku arkadası ördü onlarda gelince tamamlanacak yatagımız ama ben cok duygulandım ya Allah isteyen herkese yaşatsın sağlıkla bu yataklarda büyüsünler boş yatagı seviyoruz eşimle yarım saattir
Ay evet ya havalar da içimiz givi kapaliKızlar çok bunaldım evde pöf içim şişti yahuuher gün bir öncekinin tekrarı olmaya başladı dışarı çıkmayınca. Hava da kapalı. Forum da hareketsiz kızlaarrr canlanın hadeee
Herkes garip olduğunu düşündüğü bir takıntısını yazsın hadi bir konu açmış olalım gülelim biraz
Ben başlıyorum : dışarı çıkacağım zaman sokak kapısını kapatmadan önce anahtara elimle dokunmadan kapıyı kapatamıyorum. Çantamdaki anahtarı görsem de elimle ellerim emin olurum orada olduğuna
İnşallah canım darısı hepimizin başınaÇok güzel bayıldim Gule gule mutlu mesut kullanin. Sağlıkla inşallah
VallA benmkisi 2 gundur asagiya dogru vuruo sanki. Wc den de cikamiom zaten. Alt karinda da ayaga kalkinca agirlik agrisi var.Bizimkiler yaramazlık peşinde içerde şuan
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizin inşallah
Benimki de kafasını taa aşağılara doğru ittiriyor bende sürekli tuvaletteyimVallA benmkisi 2 gundur asagiya dogru vuruo sanki. Wc den de cikamiom zaten. Alt karinda da ayaga kalkinca agirlik agrisi var.
Bide bu aralar eskisinden uzun sure uyuyo sanki. Yeri daraldgindan midir nedir. Sende de var mi
Galiba dedginden yapio bnmkisiBenimki de kafasını taa aşağılara doğru ittiriyor bende sürekli tuvaletteyimaslında uyku düzeni oluyormuş artık sanki doğmuş bir bebek gibi onndan düzenli uyuyor daha uzun süre. Gerçi benimki sürekli ayakta hiç uyumuyo cadı
Günde 10kez hareket ediyorsa sağlıklıyımış korkmaGaliba dedginden yapio bnmkisi
Bikac gundur bnmkisi bole.yoksa masllhi var uyumuodu dogru dzgun.korkumdan uyanir uyanmaz dürtukluom icim rahat etsin diye
Eki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
Allahımm yicem sizi yaaaaEki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
Canım öncelikle kesinlikle sen söylemeden yapması olayı erkekte çok zorBen bir şey sorucam kızlar ama istemeyen hiç okumasın uzun olabilir karantina günlerinde bende buna taktım. Şimdi benim eşim çalışıyor ben ev hanımıyım. Çalışmaktan yana gönlüm ama olmadı mülakatta elendim vs..
Yine denicem bu yıl kpss girmeyi falan düşünüyorum. Neyse konu nerden nereye gelecek ama ilk evlendiğimiz sıralar eşim pek yardımcı değildi ev işlerine. Hamile kaldıktan sonra benim söylememle ev süpürmeye başladı. Ben söylersem yapıyordu. Arada kahvaltı hazırlar, çay demler, bazen yemek yapar bunlar yaptığı şeyler.. Ama düzenli değil arada sırada dediğim gibi. Ortada yemek yoksa falan hiç söylenmez anlayışlı aslında her konuda. Şimdi biz 3 ay ayrıydık o çalıştı ben annemin yanındaydım eve döndük tekrar. Artık her şeyi ben yapıyorum. Dün evi süpürelim dedim geçiştirdi. Bugün yanında kendim yaptım asla yardım edeyim demedi ve çıktı gitti hiç işi olmamasına rağmen. Çok uzun oluyor yazı ama kısaltamıyorum affedin okuyanlar :)
Normalde her işimi kendim yapıyorum şükürler olsun zorlanmadan ama bugün çok zoruma gitti yaptığı. Neden yardım etmek bu kadar güç geliyor? Yaptığı sadece süpürge.
Banyoymuş, ütüymüş, çamaşırmış bunlardan bir haber..
Nasıl alıştırıcam onu bana destek olmaya.
Mesela misafir gelsin bana yardım etmesi bile annesine batıyor o derece alıştırmamış el bebek gül bebek yetişmiş.
Doğum baya yaklaştı bana destek olsun istiyorum ben demeden kendi görsün bazı şeyleri ama çok şey bekliyorum demi?
Of ya normal zamanda kafama takmayabilirim ama bugün maalesef işin içinden çıkamıyorum.
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş
Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
Aynıları bana da oluyor normaldir herhalde canım . Bazen öyle bir kasıklarıma vuruyor ki canımdan can gidiyorKızlar bebek doğarken hareketleri nasıl oluyor sakinliyormu acaba çok merak ediyorum. Benim bebek aşağıya doğru hareketler yapıyor o sırada bacak içlerime kukuma doğru sancı yapıyor normalmi sizce kanala mı girmeye çalışıyor acaba çünkü keskin bi acı oluyor
Güzel bir takıntıAy evet ya havalar da içimiz givi kapalibende eve geldiğim gibi üstümü degistiririm tuvalete bile gitmem altıma işeyecek gibi olsam bile
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş
Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
Çirkin diyenin dili kopsunBakış ne kadar önemli güzel bakan güzel görüyor. Teşekkür ederim daha bugün benim kızim bir dünya hakaret yedi çirkin dendi kızıma. Biraz sarılığı var ondan dolayı bosu bosuna tadimiz kaçtı
Ay inanmıyorum bu nasıl bir terbiyesizlik. Resmen kıskançlığından kudurup laf söylemeye çalışmış eksik akıllı. Boşver eşin haklı girmesin böyleleri eve bir daha. Ne kadar güzel kızın var, halt etmişler yanında.Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.
Aynen canım oldugum yerde kalıyorum bazen vuruncaAynıları bana da oluyor normaldir herhalde canım . Bazen öyle bir kasıklarıma vuruyor ki canımdan can gidiyor
Normal o zaman senn haftan benden önde senin için daha normal :))Aynen canım oldugum yerde kalıyorum bazen vurunca
Kızlar bebek doğarken hareketleri nasıl oluyor sakinliyormu acaba çok merak ediyorum. Benim bebek aşağıya doğru hareketler yapıyor o sırada bacak içlerime kukuma doğru sancı yapıyor normalmi sizce kanala mı girmeye çalışıyor acaba çünkü keskin bi acı oluyor
Bende de durum aynı valla kızlar. Acayip bir sancı giriyor kukumaAynıları bana da oluyor normaldir herhalde canım . Bazen öyle bir kasıklarıma vuruyor ki canımdan can gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?