2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Internette buldum hepsiburadada var sana ekini gonderdim bugun siparis verirsen yarin gelir anestolede baktim kullanan hamileler var uyusturmasi nedeniyle yinede sen bilirsin sende bir sorustur istersen beni bilgilendir lutfen merak ediyorum senj.
Sağol canım Trendyol da varmış hemen aldım çok teşekkür ederim

Yuh bu ne terbiyesizlik şok oldum okurken gözlerim yuvalarından çıktı. Kaç yaşında bu yeğen ya? Böyle laflar aklı başında normal bir insandan çıkmaz çünkü. Sinirlendim vallahi.. Eşin çok haklı bir daha sokmazdım ben olsam evime öyle terbiyesiz tipleri. Ay tepem attı bir anda benim bebeğim hakarete uğramış gibi sinir oldum. Güzelim bebeğe neler demiş Sen dinleme böyle uyuzları. Bebeğin melek gibi yer onu teyzeleri valla
[/QUOTE]
22 yasında

Çirkin diyenin dili kopsun
teşekkur ederim sorun değil aslinda çirkinde bulabilir, begenmeyede bilir. Ama ben ona kor bakarım oğlumdan ne farkı olabilir, ikiside benim canım. Saģlikli olsunlar mutlu olsunlar, bana yeter. Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş. Anneligi tatsinda ondan sonra evladina çirkin muşmula desin. Kendi kötüluklerinde boğulsun.

Aynen. Sızlama ve yanma karışımı birşey de oluyor. Bilmiyorum daha erken değil mi ki böyle şeyler için. Korkuyorum erken falan gelir diye
Evet aynen benimde böyle. Rahim hazırlanıyor diyorlar aslında iyi bişey normal doğum için. Ama bazen bende erken mi diye düşünmüyor değilim korkuyorum hemen gelir diye

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş

Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.
[/QUOTE]
Bu davranışları yapan kaç yalında bebekler melektir yaa ne çirkini

Bu davranışları yapan kaç yalında bebekler melektir yaa ne çirkini
[/QUOTE]
22 yaşındaymış

1 yaşını doldurmuş kızım hibboux’dan cloud baby yatak aldık bir yüzü 0-3 yaş arası için bi yüzü 3 yaş sonrası için çok konforlu terletmeyen güzel bir yatak doğal kaliteli uygun diyosanız bu markayı özellikle öneririm

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş

Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.
[/QUOTE]
Daha önce yazdığını okuyunca dedimki dışarıda heralde insanlar önceden derlermiş ya güzel çocuklara nazar değmesin diye çirkin diye severlermiş öyledir heralde hassaslaşıyoruz benim bebeğimde deseler üzülürüm diye düşündüm ama bu yazdıklarını görünce resmen şok oldum nasıl insanlar bunlar ya! Daha önceki yazdıklarında okumuşum valla çok sakin ve terbiyeli birisin maşallah ben olsam dayanamazdım heralde eşinde iyi yapmış sende iyi yapmışsın hatta az bile söylemişsiniz fesat pis insanlar! Allah nazardan korusun çok güzel bir kızın var.
SuRMeLi66 Asya bebekde hoşgelmiş çok güzel maşallah Allah evlatlarımızı korusun
Doğum yapan diğer arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bebişleriniz Allah sağlık sıhhat versin Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sağol canım Trendyol da varmış hemen aldım çok teşekkür ederim
Evde vazelin varsa lavaboya girmeden önce makamına iyice sür yumuşasın çıkıncada tekrar sür meme varsa parmağına içine doğru ittir çok iyi geliyor gece yatmadan da zeytinyağlı pamuk koyarsın en azından bir süre rahatlatır benim öyle geçti şükür çok kaşıntı olunca da pamukla sirke sürmüştüm geçmişti aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…