Al benden de o kadar sanki dışardan içine bi bıçak sokuluyomuş gibiBende de durum aynı valla kızlar. Acayip bir sancı giriyor kukuma
Sağol canım Trendyol da varmış hemen aldım çok teşekkür ederimInternette buldum hepsiburadada var sana ekini gonderdim bugun siparis verirsen yarin gelir anestolede baktim kullanan hamileler var uyusturmasi nedeniyle yinede sen bilirsin sende bir sorustur istersen beni bilgilendir lutfen merak ediyorum senj.
Maşallah canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Galiba yol açma çabasındalarBende de durum aynı valla kızlar. Acayip bir sancı giriyor kukuma
Yuh bu ne terbiyesizlik şok oldum okurken gözlerim yuvalarından çıktı.Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.
Çirkin diyenin dili kopsun
Aynen. Sızlama ve yanma karışımı birşey de oluyor. Bilmiyorum daha erken değil mi ki böyle şeyler için. Korkuyorum erken falan gelir diyeAl benden de o kadar sanki dışardan içine bi bıçak sokuluyomuş gibi
Evet aynen benimde böyle. Rahim hazırlanıyor diyorlar aslında iyi bişey normal doğum için. Ama bazen bende erken mi diye düşünmüyor değilim korkuyorum hemen gelir diyeAynen. Sızlama ve yanma karışımı birşey de oluyor. Bilmiyorum daha erken değil mi ki böyle şeyler için. Korkuyorum erken falan gelir diye
Bende de oluyor ama gelen giden yok dahaAynen. Sızlama ve yanma karışımı birşey de oluyor. Bilmiyorum daha erken değil mi ki böyle şeyler için. Korkuyorum erken falan gelir diye
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş
Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
Bu davranışları yapan kaç yalında bebekler melektir yaa ne çirkiniEsimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.
Evet bende smdi düşünüyorum annem nasıl gelecek kendi arabamızla babam getirecekti.Kızlar şehirlerarası Seyehat valilik iznine bağlandı.
Valilikten izin almaya çalışacaklar artık. Neye izin var neye yok belli değil.Evet bende smdi düşünüyorum annem nasıl gelecek kendi arabamızla babam getirecekti.
Esimin yigeni ve kardesi kahve icmeye geldiler. Kızim bembeyaz bi bebekti sariliktan dolayi biraz esmer gorunuyor. Esmerde olabilir tabiki buda çok normal. Yiğeni. oglunuz gibi olmadi gordunuzmu, oglunuz beyaz renkli gözlü, kıziniz çirkin esmer renkli olsada gözü çirkinliginden anlasilmiyor, abisi 5 çeker dedi buda size kapak olsun ben gebeyken soylemistim dedi. Esimde bianda sen aynaya baktınmı maymun, sen kimsin kıskançlığından b.k atıyorsun dedi sinirlendi. Bende sus hayatım cocuk iste ne dedini bilmiyor sakin ol dedim. Kızda bana birdaha çocuk deme kalbini kırarım dedi. Bu seferde ben sinirlendim, ilk azimdan gerizekalı saygısız diyecektim yumşatayim cocuk diyeyim demistim, ama sen bilirsin saygısız terbiyesiz dedim. Esim tekrar sinirlendi alın çirkin muşmula kızınızı bi tarafınıza sokun dedi ve gitti. Esimde birdaha girmiyecekler bunlar bu eve diyor. Kayinvalidede vardı hep beraber gittiler. Bedavadan tat kaçtı.Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığına kavuşsun bebiş
Ay hangi densiz çirkin der böyle güzel bir bebeğe
Valla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Annem de gelmesse tek basıma doğum yapıcamValilikten izin almaya çalışacaklar artık. Neye izin var neye yok belli değil.
Evde vazelin varsa lavaboya girmeden önce makamına iyice sür yumuşasın çıkıncada tekrar sür meme varsa parmağına içine doğru ittir çok iyi geliyor gece yatmadan da zeytinyağlı pamuk koyarsın en azından bir süre rahatlatır benim öyle geçti şükür çok kaşıntı olunca da pamukla sirke sürmüştüm geçmişti aklında bulunsunSağol canım Trendyol da varmış hemen aldım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?