Belki özel izin alabilir canım ya gönlünü ferah tut. Araya birilerini sokabilirseniz sokunValla ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Annem de gelmesse tek basıma doğum yapıcam
Aynen. Sızlama ve yanma karışımı birşey de oluyor. Bilmiyorum daha erken değil mi ki böyle şeyler için. Korkuyorum erken falan gelir diye
Hah ben de yaşıyorum bunu. Sanırım kafasını bastırınca oluyor. Doğururken de yasayacak miyiz bunu acaba ya?Al benden de o kadar sanki dışardan içine bi bıçak sokuluyomuş gibi
sağol canım ittirilcek gibi değil çok büyükEvde vazelin varsa lavaboya girmeden önce makamına iyice sür yumuşasın çıkıncada tekrar sür meme varsa parmağına içine doğru ittir çok iyi geliyor gece yatmadan da zeytinyağlı pamuk koyarsın en azından bir süre rahatlatır benim öyle geçti şükür çok kaşıntı olunca da pamukla sirke sürmüştüm geçmişti aklında bulunsun
Şu zamanda doktora gitmek istemiyorsun anlayabiliyorum ama o kadar büyükse bir doktora görün derim ilk çocuk ve normal doğum için engel diye biliyorum ağrısı sızısıda cabasısağol canım ittirilcek gibi değil çok büyük
Kız ben oturduğum yerde bile zor atıyorum bacak bacak üstüneKızlar bu arada doğum yaklaşmış mı diye bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim ben denedim daha var sanki hadi sizde deneyin yazın buraya konumuz olsun
Anlatıyorum yöntemi: duvara sırtımızı dayıyoruz popomuz iyice duvara yaslanıcak
Sonra bacak bacak üstüne atmaya çalışıyoruz eğer atabiliyorsak bir iki hafta var demekmiş eğer atamıyorsak 3 gün içinde doğum
Hadi deneyip paylaşalım merak ettim sonuçları
Yere oturuyoruz bunu yaparken yazmayı unutmuşum yere oturup duvara yaslanıyoruzKızlar bu arada doğum yaklaşmış mı diye bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim ben denedim daha var sanki hadi sizde deneyin yazın buraya konumuz olsun
Sonra bacak bacak üstüne atmaya çalışıyoruz eğer atabiliyorsak bir iki hafta var demekmiş eğer atamıyorsak 3 gün içinde doğum
Kız ben oturduğum yerde bile zor atıyorum bacak bacak üstüne
Ayaktayken mi yapıyoruz bunu, hemen demedim ama bu yöntem doğruysa benim doğurmam mümkün değil çok kolay geldiKızlar bu arada doğum yaklaşmış mı diye bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim ben denedim daha var sanki hadi sizde deneyin yazın buraya konumuz olsun
Otururken yapıyoruz yerdeAyaktayken mi yapıyoruz bunu, hemen demedim ama bu yöntem doğruysa benim doğurmam mümkün değil çok kolay geldi
Aha bebek geliyor bu durumdaaa oturunca yapamadım şükür :)
Babamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmenBelki özel izin alabilir canım ya gönlünü ferah tut. Araya birilerini sokabilirseniz sokun
Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuzHah ben de yaşıyorum bunu. Sanırım kafasını bastırınca oluyor. Doğururken de yasayacak miyiz bunu acaba ya?
ozel araclarda ayni yasaga dahil mi acaba canmBabamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmen
Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuz
Oy kıyamam. Özel araçlarda da olduğuna.emin misin kuzum? Otobüsler için geçerlidir diye düşündüm ben okuyunca.Babamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmen
Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuz
Ben yaptım ama baya zorlandım üst üste atarkenKızlar bu arada doğum yaklaşmış mı diye bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim ben denedim daha var sanki hadi sizde deneyin yazın buraya konumuz olsun
Ay sorma konu bulsak da konuşsak. Benim bebiş şu an beni öldürüyor. Çok canımı yakıyor kerata.Kızlar çenenize de mi karantina geldi nerdesiniz yahu sohbet niye dönmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?