2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen. Sızlama ve yanma karışımı birşey de oluyor. Bilmiyorum daha erken değil mi ki böyle şeyler için. Korkuyorum erken falan gelir diye

Ben de bayadir var. Doktor normal diyor , kas agrisi. En fazla magnezyumu ikiye cikardi.
Ama cok fena bir agri. Bacagimi kaldiramiyorum, bazen adim bile atamiyorum.
Kalkinca o bolgeye bastirarak elimle yani oyle yuruyorum.
Karnim da tas gibi oldu mu,haydi bakalim zaten pislik bulasma, suphe takintilarim var. Bir de bu agrilarla...oyy oyyy...
Dogum habercisi mi karnin sert olup agrimasi kizlar? Sanci mi bilmiyorum da cok zorlaniyorum..
Ortalik da karisik.. bir an once dogsun diye dua etsem de olmuyor, daha 3 hafta dursun desem de olmuyor..

sağol canım ittirilcek gibi değil çok büyük

Kızlar bu arada doğum yaklaşmış mı diye bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim ben denedim daha var sanki hadi sizde deneyin yazın buraya konumuz olsun
Anlatıyorum yöntemi: duvara sırtımızı dayıyoruz popomuz iyice duvara yaslanıcak
Sonra bacak bacak üstüne atmaya çalışıyoruz eğer atabiliyorsak bir iki hafta var demekmiş eğer atamıyorsak 3 gün içinde doğum
Hadi deneyip paylaşalım merak ettim sonuçları

Kız ben oturduğum yerde bile zor atıyorum bacak bacak üstüne

Yere oturuyoruz bunu yaparken yazmayı unutmuşum yere oturup duvara yaslanıyoruz

Ayaktayken mi yapıyoruz bunu, hemen demedim ama bu yöntem doğruysa benim doğurmam mümkün değil çok kolay geldi

Belki özel izin alabilir canım ya gönlünü ferah tut. Araya birilerini sokabilirseniz sokun
Babamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmen
Hah ben de yaşıyorum bunu. Sanırım kafasını bastırınca oluyor. Doğururken de yasayacak miyiz bunu acaba ya?
Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuz

Babamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmen

Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuz
Oy kıyamam. Özel araçlarda da olduğuna.emin misin kuzum? Otobüsler için geçerlidir diye düşündüm ben okuyunca.

Ben yaptım ama baya zorlandım üst üste atarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…