2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay canın çekti canım pardon düşünemedim evet kek pasta öyle şeyler yapmayı sever hepte kendiliğinden yapar ben söylemem o huyları iyi zaten temizlikte yapsa al ev hanımı diye koy eve

Önemli değil canımcım. Onu yerine başka şeylerle geçiştirdim.

Az önce konuştuk artık daha dikkatli olacakmış daha çok yardımcı olacakmış hadi hayırlısı bakalım.

Babamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmen

Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuz

Benimde kardeşim gelecekti annemi iptal etmiştik şimdi oda gelemeyecek. Bende kısa çaplı bir üzüntü yaşadım yine. Allah hepimize güç kuvvet versin üstesinden gelelim şu günlerin.

Bende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Canım gelemeseler bile yaparsın kendine güven. İçini karartma daha şimdiden.

Bende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten

Bence özel araçta dahildir yoksa anlamı olmazki aracı olan ona yönelir olmayan bulur bir şekilde. Zaten amaç hiçbir şekilde yayılmasın. Durum gittikçe kötüleşiyor çok üzülüyorum hepimize ben.

Ben yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Ayy yarindi dimi? Bilmek daha çok mu strese sokuyor acaba? Şimdi bizde belirsiz ya o da beni geriyor bazen. Saat kaçta ameliyat?

Hayirlisi canm olmadi eşinle idare edersin inan Rabbim bizlere annelik duygusunu veriyor ilgileniriz bebekle eslerde bizle evle elbet bir iki haftaya alışılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…