ozel araclarda ayni yasaga dahil mi acaba canm
Bende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebektenOy kıyamam. Özel araçlarda da olduğuna.emin misin kuzum? Otobüsler için geçerlidir diye düşündüm ben okuyunca.
Ay canın çekti canım pardon düşünemedimevet kek pasta öyle şeyler yapmayı sever hepte kendiliğinden yapar ben söylemem o huyları iyi zaten temizlikte yapsa al ev hanımı diye koy eve
Canım öncelikle kesinlikle sen söylemeden yapması olayı erkekte çok zorailede de eğer simartilmissa daha da sıkıntılı oluyor eğer seni çok zorluyorsa ev işleri yardımcı olacak birini tut para ödemektense yardım etmeyi tercih edet keşke icinden gelse de yardim etse benimki sagolsun az çok destek oluyor ama 3 abla bir anneye ramen kaynanam bana destek olmasi konusunda hep uyarir. Umarım destek olur seninki de olmazsa da olana kadar yardım işte erkekler talep etmeyince yapma konusunda sikintililar
Babamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmen
Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuz
Canım gelemeseler bile yaparsın kendine güven. İçini karartma daha şimdiden.Bende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Bende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Burdayım benKızlar çenenize de mi karantina geldi nerdesiniz yahu sohbet niye dönmüyor
Maşallah kuzuya ya37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Ayy yarindi dimi? Bilmek daha çok mu strese sokuyor acaba? Şimdi bizde belirsiz ya o da beni geriyor bazen. Saat kaçta ameliyat?Ben yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Ohhh yerinde olsam kalkar biraz gobek atardimBen yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Hareket edince bende kotu oluyorum hele kafasi altta oynayinca deliniyor sankiAy sorma konu bulsak da konuşsak. Benim bebiş şu an beni öldürüyor. Çok canımı yakıyor kerata.
Kıyamam canım üzme tatlı canını. Bir hal çaresi bulunur elbetBabamla konustum üzülme kızım geliriz gerekirse kanat takarız dedi. Bi ağlama geldi sinirlerim bozuldu resmen
Yaşayacağız bence umarım çok çekmeden doğururuz
Aynen surekli dua halindeyim cok bunaldik haberler hep ayni bizler evin icinde dogum icin hastaneleri düşünüyorum sıkılıyorum ne bicim bir dönem bu ayyKızlar özellikle doğum anınızda Ülkemiz için dua edin. Şu virüs tez vakitte etkisiz hale gelsin.
Sayın Soylunun açıklamasını dinledim tüm otobüsler için dedi özel araçla gelenler için kontrol noktalarında muane olacakmış özel araçla gidilebilecek yaniozel araclarda ayni yasaga dahil mi acaba canm
22 yaşındaymışBu davranışları yapan kaç yalında bebekler melektir yaa ne çirkini
Demekki seninde biraz daha varBen yaptım ama baya zorlandım üst üste atarken
Hayirlisi canm olmadi eşinle idare edersin inan Rabbim bizlere annelik duygusunu veriyor ilgileniriz bebekle eslerde bizle evle elbet bir iki haftaya alışılıyorBende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Naptin kuzus kocayla ilgileniyorsun bence bu aralar yoksun dün etiketledim gelmedinBurdayım ben
Aha seninde yakın demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?