Bilmek daha çok stres yapıyo canm. Kızımda birden suyum geldi gtmştm olup btmşti. Şimdi biliyrum ya yarın olcğnı ne yemk ne uyku ne bşy çok heyecanlıAyy yarindi dimi? Bilmek daha çok mu strese sokuyor acaba? Şimdi bizde belirsiz ya o da beni geriyor bazen. Saat kaçta ameliyat?
Ohhh yerinde olsam kalkar biraz gobek atardimonu de videoya cekerim.
Anam inan ki görmedim ben etiketiNaptin kuzus kocayla ilgileniyorsun bence bu aralar yoksun dün etiketledim gelmedin
Nasıl üstüste ben deneyeceğim şimdiKızlar bu arada doğum yaklaşmış mı diye bir yöntem öğrendim sizinle de paylaşmak istedim ben denedim daha var sanki hadi sizde deneyin yazın buraya konumuz olsun
Anlatıyorum yöntemi: duvara sırtımızı dayıyoruz popomuz iyice duvara yaslanıcak
Sonra bacak bacak üstüne atmaya çalışıyoruz eğer atabiliyorsak bir iki hafta var demekmiş eğer atamıyorsak 3 gün içinde doğum
Hadi deneyip paylaşalım merak ettim sonuçları
Ayy sanırım yakın zaten günüm de yaklaştı. Hadi inşallah hayırlısı ile gelsinAha seninde yakın demekkihayırlısıyla gelsin kuzucuklar
Geçmiş olsun canım ya insallah en kısa sürede toparlar minik kuzuKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu
Ay hadi İnşallah ağrısız sizisiz çok kolay ve sağlıklı bir doğum yaşaBilmek daha çok stres yapıyo canm. Kızımda birden suyum geldi gtmştm olup btmşti. Şimdi biliyrum ya yarın olcğnı ne yemk ne uyku ne bşy çok heyecanlıöğleden sonra olck ameliyat. 12de hastanede olcam bakalım.
Güldrdün ya beni helal olsun sana
Ayy demeeeBen yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Herşey olacağına varır mutlaka bi çaresi bulunur. Sıkma canını kuzucum yaBende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Yaaa bitanesin çok teşekkrler çok çok aminAy hadi İnşallah ağrısız sizisiz çok kolay ve sağlıklı bir doğum yaşa
Yerde oturduğun yerde bacak bacak üstüne atıyorsunNasıl üstüste ben deneyeceğim şimdi
Ilahi ikinizde alemsinizAnam inan ki görmedim ben etiketiYok kız ne kocası ağrı çekiyorum iki gündür öncesinde bi ilişki deneyelim dedik Yok olmuyo. Bı baktım benimkine olmuyo hacı dedi dedim hacı dersen olmaz tabii ikimiz de korktuk sanırım bebeğe bisey olcak diye e üstüne zaten hareketlerim çok kısıtlı. Unuttuk kapattık o defteri
Saglicakla gelsin canimŞaka maka geliyyeeaahh
Ben yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Bakan Soylu açıklamada dediki özel araçla gelenler için kontrol noktalarında tarama olacakmış şimdilik onları kapsamıyor yani için rahat olsunBende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Dur bakalım ağrılar geçince deneriz belki ama eşim çok korkuyor e ben de moda giremiyorum unutmusum artıkIlahi ikinizde alemsinizyap canm benim yap bak surmeliye kocayla el birligi yapip bebisi cikardilar agrilar hafifleyince dene sen yine
Bende öyleyim.. Çok çaresiz hissediyorum. Özellikle doğum zamanım konusunda..Aynen surekli dua halindeyim cok bunaldik haberler hep ayni bizler evin icinde dogum icin hastaneleri düşünüyorum sıkılıyorum ne bicim bir dönem bu ayy
Saglicakla gelsin canim
Çok tatlısınız ayyCanım Allah yardımcın olsun güzel güzel doğur gel biz burda seni bekliyor olacağız. Sana dua edeceğiz.
Moda girecek halimiz tipimiz hormonumuz mu kaldi oldu bittiye getirin sizde canm tamamdir amacimiz keyif degil de kocayaDur bakalım ağrılar geçince deneriz belki ama eşim çok korkuyor e ben de moda giremiyorum unutmusum artıksanırsın mağaradan yeni cikmisiz ilk kez karşı cinsi gormusuz oyle bi acemilik vardı üzerimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?