2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy yarindi dimi? Bilmek daha çok mu strese sokuyor acaba? Şimdi bizde belirsiz ya o da beni geriyor bazen. Saat kaçta ameliyat?
Bilmek daha çok stres yapıyo canm. Kızımda birden suyum geldi gtmştm olup btmşti. Şimdi biliyrum ya yarın olcğnı ne yemk ne uyku ne bşy çok heyecanlıöğleden sonra olck ameliyat. 12de hastanede olcam bakalım.
Ohhh yerinde olsam kalkar biraz gobek atardim onu de videoya cekerim.
Güldrdün ya beni helal olsun sana

Naptin kuzus kocayla ilgileniyorsun bence bu aralar yoksun dün etiketledim gelmedin
Anam inan ki görmedim ben etiketi Yok kız ne kocası ağrı çekiyorum iki gündür öncesinde bi ilişki deneyelim dedik Yok olmuyo. Bı baktım benimkine olmuyo hacı dedi dedim hacı dersen olmaz tabii ikimiz de korktuk sanırım bebeğe bisey olcak diye e üstüne zaten hareketlerim çok kısıtlı. Unuttuk kapattık o defteri

Nasıl üstüste ben deneyeceğim şimdi

Geçmiş olsun canım ya insallah en kısa sürede toparlar minik kuzu

Ay hadi İnşallah ağrısız sizisiz çok kolay ve sağlıklı bir doğum yaşa

Ilahi ikinizde alemsiniz yap canm benim yap bak surmeliye kocayla el birligi yapip bebisi cikardilar agrilar hafifleyince dene sen yine

Bende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Bakan Soylu açıklamada dediki özel araçla gelenler için kontrol noktalarında tarama olacakmış şimdilik onları kapsamıyor yani için rahat olsun

Ilahi ikinizde alemsiniz yap canm benim yap bak surmeliye kocayla el birligi yapip bebisi cikardilar agrilar hafifleyince dene sen yine
Dur bakalım ağrılar geçince deneriz belki ama eşim çok korkuyor e ben de moda giremiyorum unutmusum artık sanırsın mağaradan yeni cikmisiz ilk kez karşı cinsi gormusuz oyle bi acemilik vardı üzerimizde

Dur bakalım ağrılar geçince deneriz belki ama eşim çok korkuyor e ben de moda giremiyorum unutmusum artık sanırsın mağaradan yeni cikmisiz ilk kez karşı cinsi gormusuz oyle bi acemilik vardı üzerimizde
Moda girecek halimiz tipimiz hormonumuz mu kaldi oldu bittiye getirin sizde canm tamamdir amacimiz keyif degil de kocaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…