YrrimmEki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
Çok tatlısınız ayysizi tanıyo gibiyim ne acaip. Bi koşu doğurup gelcm inşallah
Dua edelim canm herşey cok daha guzel olacak insallahBende öyleyim.. Çok çaresiz hissediyorum. Özellikle doğum zamanım konusunda..
Kızlar yapmayın yarın gidip aldircam bebeğiEki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
Ben ilk defa belime vuran sancılar hissediyorum. Bugün ayrı birşey var anlamadım ya..karnım ayrı ağrıyor, belim ağrıyor ara sıra, kasıklarım deliniyor. Makat bile zonkluyorHareket edince bende kotu oluyorum hele kafasi altta oynayinca deliniyor sankiyavrum ordan gelmiceksin bosuna delme orayi diyorum ama hani dinleyen
Gule gule dogur insllhBilmek daha çok stres yapıyo canm. Kızımda birden suyum geldi gtmştm olup btmşti. Şimdi biliyrum ya yarın olcğnı ne yemk ne uyku ne bşy çok heyecanlıöğleden sonra olck ameliyat. 12de hastanede olcam bakalım.
Güldrdün ya beni helal olsun sana
Bende de oluyodu canm senn haftandayken. Son zamnlar baya ağrılı geçti. 10 güündr faln rahatım nedense sanki beklesem gelmcek gibi. Biara o ağrılar çok artıyo sonra geçiyo anlamadm ben de.Ben ilk defa belime vuran sancılar hissediyorum. Bugün ayrı birşey var anlamadım ya..karnım ayrı ağrıyor, belim ağrıyor ara sıra, kasıklarım deliniyor. Makat bile zonkluyorbebeğin hareketleri de ekstra çok sert. Çıt diye ses geliyor ikidir. O anda o bölgeye iğne batıyor gibi oluyor.
Hazirlik antrenmanlara baslamis bence senin bebis canmBen ilk defa belime vuran sancılar hissediyorum. Bugün ayrı birşey var anlamadım ya..karnım ayrı ağrıyor, belim ağrıyor ara sıra, kasıklarım deliniyor. Makat bile zonkluyorbebeğin hareketleri de ekstra çok sert. Çıt diye ses geliyor ikidir. O anda o bölgeye iğne batıyor gibi oluyor.
Yaklaştı mı demek acaba doğumunuz. Çatı muayenesi falan oldunuz mu? Yoksa sezeryan mu olacaksınızBen ilk defa belime vuran sancılar hissediyorum. Bugün ayrı birşey var anlamadım ya..karnım ayrı ağrıyor, belim ağrıyor ara sıra, kasıklarım deliniyor. Makat bile zonkluyorbebeğin hareketleri de ekstra çok sert. Çıt diye ses geliyor ikidir. O anda o bölgeye iğne batıyor gibi oluyor.
Sen de tek mi kaldın benim gibi kayınvaliden falan var mı yaşadığın şehirde onlar olsun yardımcı olur.Önemli değil canımcım. Onu yerine başka şeylerle geçiştirdim.
Az önce konuştuk artık daha dikkatli olacakmış daha çok yardımcı olacakmış hadi hayırlısı bakalım.
Benimde kardeşim gelecekti annemi iptal etmiştik şimdi oda gelemeyecek. Bende kısa çaplı bir üzüntü yaşadım yine. Allah hepimize güç kuvvet versin üstesinden gelelim şu günlerin.
İş başa düşecek sanırım canımCanım gelemeseler bile yaparsın kendine güven. İçini karartma daha şimdiden.
İşte sanırım özel araçta dahil tam anlamadım açıklamayı ben zaten ayrıntıları gelir bi kaç güne belli olur sanırım.Bence özel araçta dahildir yoksa anlamı olmazki aracı olan ona yönelir olmayan bulur bir şekilde. Zaten amaç hiçbir şekilde yayılmasın. Durum gittikçe kötüleşiyor çok üzülüyorum hepimize ben.
İnşallah canım inşallahKıyamam canım üzme tatlı canını. Bir hal çaresi bulunur elbet
Valla kafayı yeriz ikimizde evde artıkHayirlisi canm olmadi eşinle idare edersin inan Rabbim bizlere annelik duygusunu veriyor ilgileniriz bebekle eslerde bizle evle elbet bir iki haftaya alışılıyor
Yaa ben onu izlemedim canım tarama derken ateş kontrolü gibi birşey mi acaba?Bakan Soylu açıklamada dediki özel araçla gelenler için kontrol noktalarında tarama olacakmış şimdilik onları kapsamıyor yani için rahat olsun
24 çıktı canımMiskokulum cancağızım hiç kendini suçlama. Olacağı varsa oluyor canım. Ben mama da verdim bak bir arkadaş yazmış 15cc günde iki kez diye. Ben her vermede 30 cc verdim. Hem de günde 3 4 kez. Emzirdim de ki sütüm de var. Yutkunuyor. Çiş kaka da oldu hep. Ama yine de sarılık oldu. İnşallah geçecek canım. Rabbim sağlık versin bebeklerimize.
Ben de iki gündür ağlıyorum. Mantığım saçmalama bu geçici bir şey dese de duygularıma engel olamıyorum. Biraz lohusaliktan da. Şimdi daha iyiyim. İnşallah geçecek bu günlerde.
Kaç dediler sizin değerinize? Sürekli fototerapi belki daha çabuk toparlar. Bölük bölük olunca da süreç uzuyor. Küçük kızımda 20 günden sonra düşüşe geçmişti. Bakalım bu nasıl olacak.
İnşallah canım valla beni benden alıyorBende de oluyodu canm senn haftandayken. Son zamnlar baya ağrılı geçti. 10 güündr faln rahatım nedense sanki beklesem gelmcek gibi. Biara o ağrılar çok artıyo sonra geçiyo anlamadm ben de.
Bel ağrısı ve özellikle makata vuran agrı bende de var anlayamıyorum oraya neden agrı vuruyo baskıdan mı acabaBen ilk defa belime vuran sancılar hissediyorum. Bugün ayrı birşey var anlamadım ya..karnım ayrı ağrıyor, belim ağrıyor ara sıra, kasıklarım deliniyor. Makat bile zonkluyorbebeğin hareketleri de ekstra çok sert. Çıt diye ses geliyor ikidir. O anda o bölgeye iğne batıyor gibi oluyor.
Benimki doğumdan 4 gün önce 1890 ölçülmüştü. 2450 gr doğdu.Doğum yapan güzel anneler bisey sorcam. Ultrasondaki kilo ve boy bebisleriniz doğunca çok fark etti mi arada çok fark var miydi
Ntv de sağlık bakanından önce canlı vardı orda izledim bende önce ateş kontrolü hastalık belirtileri yurt dışı geçmişi VS sorulup yapılacak sanırım gerekli görürlerse diğer testlerSen de tek mi kaldın benim gibi kayınvaliden falan var mı yaşadığın şehirde onlar olsun yardımcı olur.
İş başa düşecek sanırım canım
İşte sanırım özel araçta dahil tam anlamadım açıklamayı ben zaten ayrıntıları gelir bi kaç güne belli olur sanırım.
İnşallah canım inşallah
Valla kafayı yeriz ikimizde evde artıkburaya yazarım sürekli yardımcı olursunuz bana
Yaa ben onu izlemedim canım tarama derken ateş kontrolü gibi birşey mi acaba?
Herhalde baskı yapıyor canım ya bir anda oluyor. Kasıkta da bir dolgunluk hissi oluyor. Ayağını oraya sokmuş gibiBel ağrısı ve özellikle makata vuran agrı bende de var anlayamıyorum oraya neden agrı vuruyo baskıdan mı acaba
Ay başlamasın daha yaHazirlik antrenmanlara baslamis bence senin bebis canm
Onu bilmem de ben keyif almadan mümkün değil yapamamModa girecek halimiz tipimiz hormonumuz mu kaldi oldu bittiye getirin sizde canm tamamdir amacimiz keyif degil de kocaya
37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Kizlar galiba ben doguruyom bu sefer sancim siklasti ve zorlamaya basladi oglen daha doktorun yanindaydim bisey yoktu
ya canım kendini üzmek bebegine iyilik olmaz.ayrica sen kötu bir anne değilsinKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu
Eki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
ya hakikaten nurtopu bu masAllahEki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
Ben de çok üzüldüm annemler gelemeyecek diye ben bebeğe bakamamaktan değil de bu özel günümüzde yanımda olamamalarına çok üzülüyorum. Şimdiden gelseler Ankara çok riskli durumda onlara bişey olursa diye ödüm kopuyor sonrasına beklesek ne olacağı belli değil. Her şey üst üste geldi günlerdir olur geçer yaparız hallederiz bişey olmaz diyorum. Öyle bir dolmuşum ki açıklama yapıldığından beri ağlıyorum. Beklediğim bişeydi. Bu olmasa ohal olur o olmasa riskli olur gelmesinler derdim ama her şey bir bir gerçeğe döndükçe iyice sinirlerim bozuldu. Biraz olsun umudum vardı gitgide azalıyor..Sen de tek mi kaldın benim gibi kayınvaliden falan var mı yaşadığın şehirde onlar olsun yardımcı olur.
İş başa düşecek sanırım canım
İşte sanırım özel araçta dahil tam anlamadım açıklamayı ben zaten ayrıntıları gelir bi kaç güne belli olur sanırım.
İnşallah canım inşallah
Valla kafayı yeriz ikimizde evde artıkburaya yazarım sürekli yardımcı olursunuz bana
Yaa ben onu izlemedim canım tarama derken ateş kontrolü gibi birşey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?