2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hareket edince bende kotu oluyorum hele kafasi altta oynayinca deliniyor sanki yavrum ordan gelmiceksin bosuna delme orayi diyorum ama hani dinleyen
Ben ilk defa belime vuran sancılar hissediyorum. Bugün ayrı birşey var anlamadım ya..karnım ayrı ağrıyor, belim ağrıyor ara sıra, kasıklarım deliniyor. Makat bile zonkluyor bebeğin hareketleri de ekstra çok sert. Çıt diye ses geliyor ikidir. O anda o bölgeye iğne batıyor gibi oluyor.

Gule gule dogur insllh skntisz saglickla

Bende de oluyodu canm senn haftandayken. Son zamnlar baya ağrılı geçti. 10 güündr faln rahatım nedense sanki beklesem gelmcek gibi. Biara o ağrılar çok artıyo sonra geçiyo anlamadm ben de.

Hazirlik antrenmanlara baslamis bence senin bebis canm

Yaklaştı mı demek acaba doğumunuz. Çatı muayenesi falan oldunuz mu? Yoksa sezeryan mu olacaksınız

Sen de tek mi kaldın benim gibi kayınvaliden falan var mı yaşadığın şehirde onlar olsun yardımcı olur.
Canım gelemeseler bile yaparsın kendine güven. İçini karartma daha şimdiden.
İş başa düşecek sanırım canım
Bence özel araçta dahildir yoksa anlamı olmazki aracı olan ona yönelir olmayan bulur bir şekilde. Zaten amaç hiçbir şekilde yayılmasın. Durum gittikçe kötüleşiyor çok üzülüyorum hepimize ben.
İşte sanırım özel araçta dahil tam anlamadım açıklamayı ben zaten ayrıntıları gelir bi kaç güne belli olur sanırım.
Kıyamam canım üzme tatlı canını. Bir hal çaresi bulunur elbet
İnşallah canım inşallah
Hayirlisi canm olmadi eşinle idare edersin inan Rabbim bizlere annelik duygusunu veriyor ilgileniriz bebekle eslerde bizle evle elbet bir iki haftaya alışılıyor
Valla kafayı yeriz ikimizde evde artık buraya yazarım sürekli yardımcı olursunuz bana
Bakan Soylu açıklamada dediki özel araçla gelenler için kontrol noktalarında tarama olacakmış şimdilik onları kapsamıyor yani için rahat olsun
Yaa ben onu izlemedim canım tarama derken ateş kontrolü gibi birşey mi acaba?

24 çıktı canım az önce hemşireyle görüştük 17 ye düşmüş sabaha kadar en az 12 ye düşer dedi. Ama a önemli olan kilo alabilmesi dedi. Uzun uzun telefonda anlattı. Aslında söyledijleri benim hep yaptıklarım. Tek memeden en az 30 dk emzir 10 dk ara verdir gazını al devam et dedi. Şapka ve battaniyesini aç sıcaklayıp mayışmasın kucağında dedi. İlk geldiğinde biberona emme hareketi yapıyor ama süt azalmıyordu aslında emmiyor siz de böyle emdiğini sanıyor olabilirsiniz dedi. Her 2 saate bir besleyin dedi. İlk geldiğibde 10-15 cc zor alıyordu şuan serum takviyesi de verdik 60 cc içirdim dedi. Biz de evde uğraşacaz artık minik kuşla. Her bebek yeni annelik aslında her bebeğin huyu,suyu,sağlık durumu farklı işte. Bir de hergün banyo yaptır dedi su geliştirir bebeği dedi. 3 saate bir bez değiştirip çiş takibi yapacaksın çiş kakadan daha önemli bizim için dedi. Sizlerin de aklında bulunsun.
Size de çok geçmil olsun canım umarm tez vakitte atlatırız bu süreci

Bende de oluyodu canm senn haftandayken. Son zamnlar baya ağrılı geçti. 10 güündr faln rahatım nedense sanki beklesem gelmcek gibi. Biara o ağrılar çok artıyo sonra geçiyo anlamadm ben de.
İnşallah canım valla beni benden alıyor şimdi de hıçkırık tuttu benim yaramazı. İçimde debelenirlen suyu fazla kaçırdı herhalde

Bel ağrısı ve özellikle makata vuran agrı bende de var anlayamıyorum oraya neden agrı vuruyo baskıdan mı acaba

Ntv de sağlık bakanından önce canlı vardı orda izledim bende önce ateş kontrolü hastalık belirtileri yurt dışı geçmişi VS sorulup yapılacak sanırım gerekli görürlerse diğer testler

37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk

masAllah kucuk beye
Allah saglikli anneli babali buyutsun

Kizlar galiba ben doguruyom bu sefer sancim siklasti ve zorlamaya basladi oglen daha doktorun yanindaydim bisey yoktu

guzel haberlerle gel

ya canım kendini üzmek bebegine iyilik olmaz.ayrica sen kötu bir anne değilsin
bebeklerin çoğu oluyor sarılık.ayrica senin minik savasçı bunu da cabucak atlatir merak etme ❣❣❣

Allahim bu melege çirkin diyen seni ve aileni cok kiskanmis olmali.yahu bu masil cirkin yav cirkinse bu ben boyle cirkine kurban olayim
çookk güzelsin sen be minik duru cok guzel masAllah sana

Eki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
ya hakikaten nurtopu bu masAllah
Alllah nazardan saklasın.yerim senin kaşlarını ❣❣❣

Ben de çok üzüldüm annemler gelemeyecek diye ben bebeğe bakamamaktan değil de bu özel günümüzde yanımda olamamalarına çok üzülüyorum. Şimdiden gelseler Ankara çok riskli durumda onlara bişey olursa diye ödüm kopuyor sonrasına beklesek ne olacağı belli değil. Her şey üst üste geldi günlerdir olur geçer yaparız hallederiz bişey olmaz diyorum. Öyle bir dolmuşum ki açıklama yapıldığından beri ağlıyorum. Beklediğim bişeydi. Bu olmasa ohal olur o olmasa riskli olur gelmesinler derdim ama her şey bir bir gerçeğe döndükçe iyice sinirlerim bozuldu. Biraz olsun umudum vardı gitgide azalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…