- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ben de çok üzüldüm annemler gelemeyecek diye ben bebeğe bakamamaktan değil de bu özel günümüzde yanımda olamamalarına çok üzülüyorum. Şimdiden gelseler Ankara çok riskli durumda onlara bişey olursa diye ödüm kopuyor sonrasına beklesek ne olacağı belli değil. Her şey üst üste geldi günlerdir olur geçer yaparız hallederiz bişey olmaz diyorum. Öyle bir dolmuşum ki açıklama yapıldığından beri ağlıyorum. Beklediğim bişeydi. Bu olmasa ohal olur o olmasa riskli olur gelmesinler derdim ama her şey bir bir gerçeğe döndükçe iyice sinirlerim bozuldu. Biraz olsun umudum vardı gitgide azalıyor..
Anladım canım yurtdışına cıkmadılar Allahtan umarım sıkıntı cıkarmazlarda gelirler.Ntv de sağlık bakanından önce canlı vardı orda izledim bende önce ateş kontrolü hastalık belirtileri yurt dışı geçmişi VS sorulup yapılacak sanırım gerekli görürlerse diğer testler
Evet aynı seyleri yasıyoruz gerçektenHerhalde baskı yapıyor canım ya bir anda oluyor. Kasıkta da bir dolgunluk hissi oluyor. Ayağını oraya sokmuş gibi
İnan aynı duyguları hissettim ne desem bilmiyorum. İlk kez doğum yapıcam heycan gerginlik tedirginlik hepsi bir aradaydı simdi bu tek olma düşüncesi iyice canımı sıktı ama elimden birşey gelmiyorBen de çok üzüldüm annemler gelemeyecek diye ben bebeğe bakamamaktan değil de bu özel günümüzde yanımda olamamalarına çok üzülüyorum. Şimdiden gelseler Ankara çok riskli durumda onlara bişey olursa diye ödüm kopuyor sonrasına beklesek ne olacağı belli değil. Her şey üst üste geldi günlerdir olur geçer yaparız hallederiz bişey olmaz diyorum. Öyle bir dolmuşum ki açıklama yapıldığından beri ağlıyorum. Beklediğim bişeydi. Bu olmasa ohal olur o olmasa riskli olur gelmesinler derdim ama her şey bir bir gerçeğe döndükçe iyice sinirlerim bozuldu. Biraz olsun umudum vardı gitgide azalıyor..
Gözün aydin canim allah anali babali buyutsun insallah37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Benimkinin yeni bitti hıçkırığı şükür. 7-8 dk sürdü maşallahHıçkırık zamanıııı
Gecmis olsun tez zamanda yavrunu alip eve gidersin insallah canimKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu
Kargoya versinler canım baribenim de annemler gelemiyor.Üstelik annem besigi hediye almısti gelirken getirecekti.besik de yok
Aynen benimki deBenimkinin yeni bitti hıçkırığı şükür. 7-8 dk sürdü maşallah
Masallah cok guzel allah bagislasinEki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
Masallah canimm pamuk gibii allah bagislasinEki Görüntüle 2609973
Buda benim kuzuuuum. Maşaallahınızı alırız teyzoşlar. Evimizin nuru oldu bu civciv yaa
Cokk guzel olmus canim rabbim uyudugu gunleride en kisa zamanda gostersin sana gule gule kullansin yavru kusKızlar yatagını yerleştirdik az önce eşimleyorganı eksik annem gelirken getirecek bir de teyzesi bir sürü uyku arkadası ördü onlarda gelince tamamlanacak yatagımız ama ben cok duygulandım ya Allah isteyen herkese yaşatsın sağlıkla bu yataklarda büyüsünler boş yatagı seviyoruz eşimle yarım saattir
Aynı ben
Kargoya versinler canım bari
Sen de tek mi kaldın benim gibi kayınvaliden falan var mı yaşadığın şehirde onlar olsun yardımcı olur.
İş başa düşecek sanırım canım
İşte sanırım özel araçta dahil tam anlamadım açıklamayı ben zaten ayrıntıları gelir bi kaç güne belli olur sanırım.
İnşallah canım inşallah
Valla kafayı yeriz ikimizde evde artıkburaya yazarım sürekli yardımcı olursunuz bana
Yaa ben onu izlemedim canım tarama derken ateş kontrolü gibi birşey mi acaba?
65 le basladim suan 74 kiloyumKaç kilo oldunuz hanımlar. Evde durmak kilo almaya bire birmiş60 la başlayıp 75 olmak
Sağol canım teşekkür ederimCokk guzel olmus canim rabbim uyudugu gunleride en kisa zamanda gostersin sana gule gule kullansin yavru kus
Yine de birine ihtiyacın olursa yardım için gelirler onu bilmek insanı rahatlatıyor böyle düşünBenim kv burda canım ama ne kadar olsada insan kendi ailesinden birilerini görmek istiyor. Artık kabullendim gerçi. Belki seninkiler araçla gelebilir.
Benim kac haftadir bu sekilde ama daha kanala bile girmemis sadece asagiya inmisVallA benmkisi 2 gundur asagiya dogru vuruo sanki. Wc den de cikamiom zaten. Alt karinda da ayaga kalkinca agirlik agrisi var.
Bide bu aralar eskisinden uzun sure uyuyo sanki. Yeri daraldgindan midir nedir. Sende de var mi
Bunun cevabini bende cok merak ediyorum kac haftadir benimde basima geliyoKızlar bebek doğarken hareketleri nasıl oluyor sakinliyormu acaba çok merak ediyorum. Benim bebek aşağıya doğru hareketler yapıyor o sırada bacak içlerime kukuma doğru sancı yapıyor normalmi sizce kanala mı girmeye çalışıyor acaba çünkü keskin bi acı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?