2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

benim de annemler gelemiyor.Üstelik annem besigi hediye almısti gelirken getirecekti.besik de yok

Ntv de sağlık bakanından önce canlı vardı orda izledim bende önce ateş kontrolü hastalık belirtileri yurt dışı geçmişi VS sorulup yapılacak sanırım gerekli görürlerse diğer testler
Anladım canım yurtdışına cıkmadılar Allahtan umarım sıkıntı cıkarmazlarda gelirler.
Herhalde baskı yapıyor canım ya bir anda oluyor. Kasıkta da bir dolgunluk hissi oluyor. Ayağını oraya sokmuş gibi
Evet aynı seyleri yasıyoruz gerçekten
İnan aynı duyguları hissettim ne desem bilmiyorum. İlk kez doğum yapıcam heycan gerginlik tedirginlik hepsi bir aradaydı simdi bu tek olma düşüncesi iyice canımı sıktı ama elimden birşey gelmiyor

Gecmis olsun tez zamanda yavrunu alip eve gidersin insallah canim

Cokk guzel olmus canim rabbim uyudugu gunleride en kisa zamanda gostersin sana gule gule kullansin yavru kus

Benim kv burda canım ama ne kadar olsada insan kendi ailesinden birilerini görmek istiyor. Artık kabullendim gerçi. Belki seninkiler araçla gelebilir.

Cokk guzel olmus canim rabbim uyudugu gunleride en kisa zamanda gostersin sana gule gule kullansin yavru kus
Sağol canım teşekkür ederim
Benim kv burda canım ama ne kadar olsada insan kendi ailesinden birilerini görmek istiyor. Artık kabullendim gerçi. Belki seninkiler araçla gelebilir.
Yine de birine ihtiyacın olursa yardım için gelirler onu bilmek insanı rahatlatıyor böyle düşün

VallA benmkisi 2 gundur asagiya dogru vuruo sanki. Wc den de cikamiom zaten. Alt karinda da ayaga kalkinca agirlik agrisi var.
Bide bu aralar eskisinden uzun sure uyuyo sanki. Yeri daraldgindan midir nedir. Sende de var mi
Benim kac haftadir bu sekilde ama daha kanala bile girmemis sadece asagiya inmis sende agri oluyor mu alt karinda boyle bebek asagi itiyo gibi

Kızlar tansiyonuma bakayım dedim biraz değişik hissettim başım dönüyor gibi. Midem de bulandı biraz. 9a 5 çıktı insanın oturduğu yerde niye tansiyonu düşer ki..

Bunun cevabini bende cok merak ediyorum kac haftadir benimde basima geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…