Gözunuz aydin, Allah Analı Babalı buyutsun darisi bizim basimiza, benimde sezeryan olucak doktorum genel anesteziden bahsetti digerleriyle ilgili bisey demedi benim ortalama 12 gunum.var durumlar ozaman ne olur bilemiyorum hayirlisi artik.Eşim yanımda aslında arkadasım olacaktı ama müdürünü karantinaya almışlar o yüzden ben istemedim... yarın akşam bir sıkıntı olmazsa cıkartırım dedi doktor salgından dolayı normalde iki gün ama evinde kal dedi..
Benim sezeryandı yaşvarıyordum korona artmadan yap diye bugün aldı çok şükür ... bir sıkıntı yaşamadık şükür..
Merak edenler için salgın akciğeri etkilediği için ve genel anestezi akciğeri etkilediği için tercih olarak genel istememe rağmen belden yaptılar..su an dikiş yerimde hafif bir ayrı var ama kesinlikle dayanılmaz değil.. sarılık olmaması için arada 15 cl mama verdiler iki kere emZirdim süt sıkıntısı olmadı sezeryana rağmen... nescafe ve su içiyorum henüz 1 saat sonra yemek yicem sezeryan 2 de oldu... mama değişikliği olmasın diye kendi mamamızdan verdirdik sırınga ile verdiler evde de sarılık olmasın diye şırınga ile verin biberona alışmasın dedi gece ve sabah biter kere... aklıma gelenler bunlar
Bence de kaldı artık sizinleAynı beneşimde okudu az önce bu yazıyo gülerek pazar günü geldi. Gitmek istiyordu ama torununu da görmek istiyor. Kararsızdı daha da gidemez sanırım
Maalesef bu güne kadar hep endişe etmiyim tedirgin olmiyim üzülmiyim diye kendimi tutmuşum günlerdir evde ve haberlerle başbaşa olmanın da etkisi sanırım bugün resmek kendime gelemedim ağlamaktan içim çıktı. Kızımı da üzdüm diye üzüldüm sonraAnladım canım yurtdışına cıkmadılar Allahtan umarım sıkıntı cıkarmazlarda gelirler.
Evet aynı seyleri yasıyoruz gerçekten
İnan aynı duyguları hissettim ne desem bilmiyorum. İlk kez doğum yapıcam heycan gerginlik tedirginlik hepsi bir aradaydı simdi bu tek olma düşüncesi iyice canımı sıktı ama elimden birşey gelmiyor
Hamilelikte olabiliyor benim genelliklr 9a 5Kızlar tansiyonuma bakayım dedim biraz değişik hissettim başım dönüyor gibi. Midem de bulandı biraz. 9a 5 çıktıinsanın oturduğu yerde niye tansiyonu düşer ki..
Rica ederim inşallah şifa olur iyi gelir beni haberdar et lutfen..Sağol canım Trendyol da varmış hemen aldım çok teşekkür ederim
Çok güzel olmuş güle güle uyusunKızlar yatagını yerleştirdik az önce eşimleyorganı eksik annem gelirken getirecek bir de teyzesi bir sürü uyku arkadası ördü onlarda gelince tamamlanacak yatagımız ama ben cok duygulandım ya Allah isteyen herkese yaşatsın sağlıkla bu yataklarda büyüsünler boş yatagı seviyoruz eşimle yarım saattir
Bende daha yeni kendime geliyorum kac gun agladim uzuldum ilk bebegim heveslerim vardi okadar organizasyon ayarladim suslerini renkleri herseyini detayli sectim cevremde hastaneye gelmek isteyen benim mutlulugumu paylasmak isteyen birsuru yakinim vardi hepsi hayal oldu simdi artik tek dusundugum bebegimin şu ortamda saglikla dogmasi eve gelmemiz bizim şansimiza boyle bir doneme denk geldik isyan etmek istemiuorum ama cok huzursuzum insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza alirizMaalesef bu güne kadar hep endişe etmiyim tedirgin olmiyim üzülmiyim diye kendimi tutmuşum günlerdir evde ve haberlerle başbaşa olmanın da etkisi sanırım bugün resmek kendime gelemedim ağlamaktan içim çıktı. Kızımı da üzdüm diye üzüldüm sonrabize denk geldi maalesef isyan etmek istemiyorum sürekli de dua ediyorum sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka bişey önemli değil diye düşünüyorum ama yine de üzülüyorum. Süste püste ziyaretçi de hiç umrumda olmadı odasını bile daha tamamlayamadık evden çıkıp doğru düzgün bişey alamıyoruz hiç birini takmadım ama sanırım hepsini de takıyormuşum ki hepsi bir anda boşaldı
Evet bizimde herseyimiz odasi tamam bende bakip bakip duruyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok güzel olmuş güle güle uyusun
Kız sen de mi renge göre diziyorsunyalnız olmamak ne hoş şeymiş ya. Kocam bana deli muamelesi yapar hep bu konularda Ayak konusunda da çıplak ayak olursa aynı senin gibiyim. Çorap varken değerse sıkıntı yok
Güzel bir takıntıTemizlik ve düzen ile ilgili her türlü takıntı hoşuma gider
Aaah cnm ne tatlı olmuş; sağlıklı günlerde uyusun yatağında inşallahKızlar yatagını yerleştirdik az önce eşimleyorganı eksik annem gelirken getirecek bir de teyzesi bir sürü uyku arkadası ördü onlarda gelince tamamlanacak yatagımız ama ben cok duygulandım ya Allah isteyen herkese yaşatsın sağlıkla bu yataklarda büyüsünler boş yatagı seviyoruz eşimle yarım saattir
Canım aslında içimize attıklarımız çıktı biraz sanırım. Kim böyle bir şeyi öngörürdü ki doğum yapıcaz ailemiz gelemeyecek sokağa cıkamayacagız salgın hastalık tüm dünyayı esir alacak. Gerçekten bazen bilim kurgu filmindeymişim gibi hissediyorum kendimi ya olması düşük ihtimaller bir araya geldi. Ağlama eline birşey geçmiyor üzüldüğünle kalıyorsun sadeceMaalesef bu güne kadar hep endişe etmiyim tedirgin olmiyim üzülmiyim diye kendimi tutmuşum günlerdir evde ve haberlerle başbaşa olmanın da etkisi sanırım bugün resmek kendime gelemedim ağlamaktan içim çıktı. Kızımı da üzdüm diye üzüldüm sonrabize denk geldi maalesef isyan etmek istemiyorum sürekli de dua ediyorum sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka bişey önemli değil diye düşünüyorum ama yine de üzülüyorum. Süste püste ziyaretçi de hiç umrumda olmadı odasını bile daha tamamlayamadık evden çıkıp doğru düzgün bişey alamıyoruz hiç birini takmadım ama sanırım hepsini de takıyormuşum ki hepsi bir anda boşaldı
Sağol canım teşekkür ederimÇok güzel olmuş güle güle uyusun
Evet anneme de bilet almıştım bugunKızlar şehirlerarası Seyehat valilik iznine bağlandı.
Teşekkür ederim canım hepimizin inşallahAaah cnm ne tatlı olmuş; sağlıklı günlerde uyusun yatağında inşallah
Valla ben 3 haftadr kontrole gitmiorm . Artk inmis mi inmemis mi bilemiorm. Sali gunu ogrenirim artk.Benim kac haftadir bu sekilde ama daha kanala bile girmemis sadece asagiya inmissende agri oluyor mu alt karinda boyle bebek asagi itiyo gibi
Ay kuzum kolay doğumların olsunBen yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Bugun yorulmuş olabilirsin canım yat dinlen cok düşük değil ama dinlenmek iyi gelirKızlar tansiyonuma bakayım dedim biraz değişik hissettim başım dönüyor gibi. Midem de bulandı biraz. 9a 5 çıktıinsanın oturduğu yerde niye tansiyonu düşer ki..
Bende baya hissediyorum bu dediklerini bazen yuruyemiyorum bile agridan ama daha tık yok uc gun once gittim doktora normal diyo sadeceValla ben 3 haftadr kontrole gitmiorm . Artk inmis mi inmemis mi bilemiorm. Sali gunu ogrenirim artk.
Bnmkisi kafasyla rahim agzini iteklio sanki. O alt karin agrisini da sadece ayakta hisettim. Bugun hissetmedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?