2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözunuz aydin, Allah Analı Babalı buyutsun darisi bizim basimiza, benimde sezeryan olucak doktorum genel anesteziden bahsetti digerleriyle ilgili bisey demedi benim ortalama 12 gunum.var durumlar ozaman ne olur bilemiyorum hayirlisi artik.

Maalesef bu güne kadar hep endişe etmiyim tedirgin olmiyim üzülmiyim diye kendimi tutmuşum günlerdir evde ve haberlerle başbaşa olmanın da etkisi sanırım bugün resmek kendime gelemedim ağlamaktan içim çıktı. Kızımı da üzdüm diye üzüldüm sonra bize denk geldi maalesef isyan etmek istemiyorum sürekli de dua ediyorum sağlıkla gelsin bebeklerimiz başka bişey önemli değil diye düşünüyorum ama yine de üzülüyorum. Süste püste ziyaretçi de hiç umrumda olmadı odasını bile daha tamamlayamadık evden çıkıp doğru düzgün bişey alamıyoruz hiç birini takmadım ama sanırım hepsini de takıyormuşum ki hepsi bir anda boşaldı

Çok güzel olmuş güle güle uyusun

Bende daha yeni kendime geliyorum kac gun agladim uzuldum ilk bebegim heveslerim vardi okadar organizasyon ayarladim suslerini renkleri herseyini detayli sectim cevremde hastaneye gelmek isteyen benim mutlulugumu paylasmak isteyen birsuru yakinim vardi hepsi hayal oldu simdi artik tek dusundugum bebegimin şu ortamda saglikla dogmasi eve gelmemiz bizim şansimiza boyle bir doneme denk geldik isyan etmek istemiuorum ama cok huzursuzum insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz sende sikma canini hepimiz suan ayni kaderi yasiyoruz hepsi gececek insallah minik mucizerimiz bize unutturucak bu gunleri

Kız sen de mi renge göre diziyorsun yalnız olmamak ne hoş şeymiş ya. Kocam bana deli muamelesi yapar hep bu konularda Ayak konusunda da çıplak ayak olursa aynı senin gibiyim. Çorap varken değerse sıkıntı yok

Hahaha süpermiş ya ; artık benle dalga geçenlere anlatıcam benim gibi örnekler var bu hayatta diye

Kızlar herkese iyi geceler artık son haftammış gibi geliyor günden güne daha çok hareketlenip daha çok atak sancılarım oldu perşembegünü annemle kan vermeye yürüyerek gitti geldim kalamadım yerinden bugünde iyiyim diye temizliğe bşladık cam perde kapı falan derken 2 oda bitti yarın diğer 2 oda biter iyi olur sabahtan randevum var çatı muayenesi olucam biraz korkuyırum bakalım ne diyecek doktor yarın çıkınca yazarım kızlar dua edin bize sağlıkla kucağımıza alalım bizde kuzularımızı

Aaah cnm ne tatlı olmuş; sağlıklı günlerde uyusun yatağında inşallah

Canım aslında içimize attıklarımız çıktı biraz sanırım. Kim böyle bir şeyi öngörürdü ki doğum yapıcaz ailemiz gelemeyecek sokağa cıkamayacagız salgın hastalık tüm dünyayı esir alacak. Gerçekten bazen bilim kurgu filmindeymişim gibi hissediyorum kendimi ya olması düşük ihtimaller bir araya geldi. Ağlama eline birşey geçmiyor üzüldüğünle kalıyorsun sadece benim gözümde hiçbişey yok inşallah sağ salim doğurup eve getiririm ve bebegime yetebilirim inşallah.
Çok güzel olmuş güle güle uyusun
Sağol canım teşekkür ederim

Benim kac haftadir bu sekilde ama daha kanala bile girmemis sadece asagiya inmis sende agri oluyor mu alt karinda boyle bebek asagi itiyo gibi
Valla ben 3 haftadr kontrole gitmiorm . Artk inmis mi inmemis mi bilemiorm. Sali gunu ogrenirim artk.
Bnmkisi kafasyla rahim agzini iteklio sanki. O alt karin agrisini da sadece ayakta hisettim. Bugun hissetmedim ama

Valla ben 3 haftadr kontrole gitmiorm . Artk inmis mi inmemis mi bilemiorm. Sali gunu ogrenirim artk.
Bnmkisi kafasyla rahim agzini iteklio sanki. O alt karin agrisini da sadece ayakta hisettim. Bugun hissetmedim ama
Bende baya hissediyorum bu dediklerini bazen yuruyemiyorum bile agridan ama daha tık yok uc gun once gittim doktora normal diyo sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…