Geliyor mu yoksaBen ilk defa belime vuran sancılar hissediyorum. Bugün ayrı birşey var anlamadım ya..karnım ayrı ağrıyor, belim ağrıyor ara sıra, kasıklarım deliniyor. Makat bile zonkluyorbebeğin hareketleri de ekstra çok sert. Çıt diye ses geliyor ikidir. O anda o bölgeye iğne batıyor gibi oluyor.
Ya ben de aynı şeylere takılıyorum ama annem de kayınvalide de 65 üstü ve bir takım hastalıkları var; gelmezlerse naparım diye düşünüyorum gelirlerse ve hastaneden bizden falan virüs geçerse bu vicdan azabıyla ölürüz biz diyorumBende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
İnşallah canım. Tek umudumuz onlar minik kıyafetlerine bakıp içim heyecanla doluyor ve herşeyi unutuyorum :)Bende daha yeni kendime geliyorum kac gun agladim uzuldum ilk bebegim heveslerim vardi okadar organizasyon ayarladim suslerini renkleri herseyini detayli sectim cevremde hastaneye gelmek isteyen benim mutlulugumu paylasmak isteyen birsuru yakinim vardi hepsi hayal oldu simdi artik tek dusundugum bebegimin şu ortamda saglikla dogmasi eve gelmemiz bizim şansimiza boyle bir doneme denk geldik isyan etmek istemiuorum ama cok huzursuzum insallah saglikla bebeklerimizi kucagimiza alirizsende sikma canini hepimiz suan ayni kaderi yasiyoruz hepsi gececek insallah minik mucizerimiz bize unutturucak bu gunleri
AminnnEvet bizimde herseyimiz odasi tamam bende bakip bakip duruyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hamileliğimin başından beri ne midem bulandı ne bir riskim vardı çok şükür ne fazla kilo aldım ağırlaşmadım. Sürekli diyordum ki her şey bu kadar kolay gidiyor kesin son aylar zor geçecek herhalde çok ağırlaşacağım zor hareket edeceğim ya da doğumum zor olacak. Niye böyle bişey yapıyorsam kendi kendime illa bir zorluk bekliyorum. Bizim kültürümüzde şey vardır ya hani çok gülme ağlarsın diye kendi kendimize mutluluğu zehir ederiz. Ben de sanırım bu şekilde düşündüm. Resmen kendi kendime bunları çağırdım gibi hissediyorum bazen..Canım aslında içimize attıklarımız çıktı biraz sanırım. Kim böyle bir şeyi öngörürdü ki doğum yapıcaz ailemiz gelemeyecek sokağa cıkamayacagız salgın hastalık tüm dünyayı esir alacak. Gerçekten bazen bilim kurgu filmindeymişim gibi hissediyorum kendimi ya olması düşük ihtimaller bir araya geldi. Ağlama eline birşey geçmiyor üzüldüğünle kalıyorsun sadecebenim gözümde hiçbişey yok inşallah sağ salim doğurup eve getiririm ve bebegime yetebilirim inşallah.
Sağol canım teşekkür ederim
Aynn yurumek aci veriodu. Hazirlik yapiolr buyuk ihtimlleBende baya hissediyorum bu dediklerini bazen yuruyemiyorum bile agridan ama daha tık yok uc gun once gittim doktora normal diyo sadece
Oyy oy oyKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Evet cok az kaldi heyecanla bekliAminnnay çok az kaldı ya
Aynen bebeklerimiz bize moral veriyorİnşallah canım. Tek umudumuz onlar minik kıyafetlerine bakıp içim heyecanla doluyor ve herşeyi unutuyorum :)
En azından hastaneye gelmesinler canım ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var. Cok zor günlerden geçiyoruz gerçekten şu günleri atlatalım baska bişey istemiyorum gerçekten meğer ne rahat yaşıyormuşuz yaYa ben de aynı şeylere takılıyorum ama annem de kayınvalide de 65 üstü ve bir takım hastalıkları var; gelmezlerse naparım diye düşünüyorum gelirlerse ve hastaneden bizden falan virüs geçerse bu vicdan azabıyla ölürüz biz diyorum(( çok zor bir durumda kaldık gerçekten
Ahh canım böyle düşünme gerçekten bu sekilde toparlanmassın. Bende senin aksine cok zor geçti hamileliğim mide bulantılarım 4ay sürdü o geçti böbreklerim genişledi agrı sızı çok çektim şimdide bu çıktı. Bazen bende daha ne olabilir ki diyorum. Allaha şükür bebeklerimiz sağlıklı bin şükür hemde ya biseyleri olsaydı Allah korusunHamileliğimin başından beri ne midem bulandı ne bir riskim vardı çok şükür ne fazla kilo aldım ağırlaşmadım. Sürekli diyordum ki her şey bu kadar kolay gidiyor kesin son aylar zor geçecek herhalde çok ağırlaşacağım zor hareket edeceğim ya da doğumum zor olacak. Niye böyle bişey yapıyorsam kendi kendime illa bir zorluk bekliyorum. Bizim kültürümüzde şey vardır ya hani çok gülme ağlarsın diye kendi kendimize mutluluğu zehir ederiz. Ben de sanırım bu şekilde düşündüm. Resmen kendi kendime bunları çağırdım gibi hissediyorum bazen..
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsünKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Sağol canım biraz olsun moral oldu bana teşekkürlerEn azından hastaneye gelmesinler canım ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var. Cok zor günlerden geçiyoruz gerçekten şu günleri atlatalım baska bişey istemiyorum gerçekten meğer ne rahat yaşıyormuşuz ya
Ahh canım böyle düşünme gerçekten bu sekilde toparlanmassın. Bende senin aksine cok zor geçti hamileliğim mide bulantılarım 4ay sürdü o geçti böbreklerim genişledi agrı sızı çok çektim şimdide bu çıktı. Bazen bende daha ne olabilir ki diyorum. Allaha şükür bebeklerimiz sağlıklı bin şükür hemde ya biseyleri olsaydı Allah korusunbu günlerde geçecek içini ferah tut yakında bebeklerimiz doğacak hayata yepyeni bi başlangıç yapacağız. Minicik bi gülümseme bizi hayata baglayacak artık böyle düşünmek istiyorum olumsuz olmak istemiyorum
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun:)Kizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Kendini hiç üzme canım yavrun emin ellerde şifası Allahtan hemen iyileşip gelecek inş.annesinin kucağınaKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu
Çok geçmiş olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün inşEşim yanımda aslında arkadasım olacaktı ama müdürünü karantinaya almışlar o yüzden ben istemedim... yarın akşam bir sıkıntı olmazsa cıkartırım dedi doktor salgından dolayı normalde iki gün ama evinde kal dedi..
Benim sezeryandı yaşvarıyordum korona artmadan yap diye bugün aldı çok şükür ... bir sıkıntı yaşamadık şükür..
Merak edenler için salgın akciğeri etkilediği için ve genel anestezi akciğeri etkilediği için tercih olarak genel istememe rağmen belden yaptılar..su an dikiş yerimde hafif bir ayrı var ama kesinlikle dayanılmaz değil.. sarılık olmaması için arada 15 cl mama verdiler iki kere emZirdim süt sıkıntısı olmadı sezeryana rağmen... nescafe ve su içiyorum henüz 1 saat sonra yemek yicem sezeryan 2 de oldu... mama değişikliği olmasın diye kendi mamamızdan verdirdik sırınga ile verdiler evde de sarılık olmasın diye şırınga ile verin biberona alışmasın dedi gece ve sabah biter kere... aklıma gelenler bunlar
İsmin gibi dupduru bir güzelliğin var maşallah..ilk kızım doğduğu da sevmeye gelenler ayy çirkin şna bak diye sevdiklerinde 6 yaşındaki yeğenim ağlama krizine girmişti bizi. Bebeğimiz çok güzel niye çirkin diyorlar diye...senin ki de öyle bişey sanmıştım ama değilmiş bildiğin terbiyesizlik insanlar nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor çok sinirleniyorum ya karşında ki masum bir melek ona çirkin diyebilecek kadar kararmış kalbi ruhu ve gözleriEki Görüntüle 2609969
İnsallah seninki anlamaz benimki fena anladi. Zaten bana cok düskün bir bebekti, şimdi arttırdı. Sezaryanli olmama rağmen bi yandan meme verirken kucagimdada oglum otiruyordu. 2 cocugu aynı anda tasıyorum çoğu zaman. Duru nehir
Bende çamaşır asarken mandal renklerine kıyafetlerin sırasına rengine göre asarım bildiğin baya uğraşırım aşmadan önce sıralarım.ayni şekilde dolaplarımda öyledir renk sırasına göre dizilidir herşey ve çok düzenlidir eşim hep dalga geçer benle hastasın sen diyeAy inanmıyorum şu an ben kendimle mesajlaşır gibi hissettimaynı şeyi yapıyorum. Şoktayım şu an. Tek ben yapıyorum sanırdım o koyudan açığa dizme olayını yorumunu birkaç kez kontrol ettim ben mi yazdım diye
Oyy maşallah nasıl güzel inş.sağliķla gelsin huzurla uyusunKızlar yatagını yerleştirdik az önce eşimleyorganı eksik annem gelirken getirecek bir de teyzesi bir sürü uyku arkadası ördü onlarda gelince tamamlanacak yatagımız ama ben cok duygulandım ya Allah isteyen herkese yaşatsın sağlıkla bu yataklarda büyüsünler boş yatagı seviyoruz eşimle yarım saattir
kolay olsun doğumun inş.sağlikla güzel haberlerle gel ve bizler içinde dua etmeyi unutmaBen yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Canım ya hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Bizdede kan uyuşmazlığı var sarılık olma ihtimali yüksek oluyorKızlar merhaba
Benim minik sarılık olmuş değeri de oldukça yüksek çıktı. Çok üzüldük. 2 gece yatar gibi görünüyor dedi doktor. Fototerapi alıyor. Sağdığım sütleri ve mama bıraktım. Benim emzirmeme izin vermediler. Değer yüksek çıktığı için ışığın altından almıycaz emzirirken zaman kaybı olur dediler.
Bu gece tekrar bakılacak değeri inşallah düşüşe geçerse terapiye devam edilecek yoksa kan değişimi yapılacakmış
3.çocuk tecrübeliyim diye düşürken böyle oldu
Böyle insanları kapı dışarı edeceksin varyaBakış ne kadar önemli güzel bakan güzel görüyor. Teşekkür ederim daha bugün benim kızim bir dünya hakaret yedi çirkin dendi kızıma. Biraz sarılığı var ondan dolayı bosu bosuna tadimiz kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?