2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geliyor mu yoksa

Bende bilmiyorum şehirlerarası yolculuk diyor inşallah özel araç değildir ya tüm modum düştü. İzin verilmezse tek basıma naparım ya eşim ne anlar bebekten
Ya ben de aynı şeylere takılıyorum ama annem de kayınvalide de 65 üstü ve bir takım hastalıkları var; gelmezlerse naparım diye düşünüyorum gelirlerse ve hastaneden bizden falan virüs geçerse bu vicdan azabıyla ölürüz biz diyorum (( çok zor bir durumda kaldık gerçekten

İnşallah canım. Tek umudumuz onlar minik kıyafetlerine bakıp içim heyecanla doluyor ve herşeyi unutuyorum :)

Hamileliğimin başından beri ne midem bulandı ne bir riskim vardı çok şükür ne fazla kilo aldım ağırlaşmadım. Sürekli diyordum ki her şey bu kadar kolay gidiyor kesin son aylar zor geçecek herhalde çok ağırlaşacağım zor hareket edeceğim ya da doğumum zor olacak. Niye böyle bişey yapıyorsam kendi kendime illa bir zorluk bekliyorum. Bizim kültürümüzde şey vardır ya hani çok gülme ağlarsın diye kendi kendimize mutluluğu zehir ederiz. Ben de sanırım bu şekilde düşündüm. Resmen kendi kendime bunları çağırdım gibi hissediyorum bazen..

Bende baya hissediyorum bu dediklerini bazen yuruyemiyorum bile agridan ama daha tık yok uc gun once gittim doktora normal diyo sadece
Aynn yurumek aci veriodu. Hazirlik yapiolr buyuk ihtimlle ben de sali gunu gidicem baklm ne.dcek

En azından hastaneye gelmesinler canım ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var. Cok zor günlerden geçiyoruz gerçekten şu günleri atlatalım baska bişey istemiyorum gerçekten meğer ne rahat yaşıyormuşuz ya
Ahh canım böyle düşünme gerçekten bu sekilde toparlanmassın. Bende senin aksine cok zor geçti hamileliğim mide bulantılarım 4ay sürdü o geçti böbreklerim genişledi agrı sızı çok çektim şimdide bu çıktı. Bazen bende daha ne olabilir ki diyorum. Allaha şükür bebeklerimiz sağlıklı bin şükür hemde ya biseyleri olsaydı Allah korusun bu günlerde geçecek içini ferah tut yakında bebeklerimiz doğacak hayata yepyeni bi başlangıç yapacağız. Minicik bi gülümseme bizi hayata baglayacak artık böyle düşünmek istiyorum olumsuz olmak istemiyorum
Kizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Sağol canım biraz olsun moral oldu bana teşekkürler

Kendini hiç üzme canım yavrun emin ellerde şifası Allahtan hemen iyileşip gelecek inş.annesinin kucağına
Çok geçmiş olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün inş
İsmin gibi dupduru bir güzelliğin var maşallah..ilk kızım doğduğu da sevmeye gelenler ayy çirkin şna bak diye sevdiklerinde 6 yaşındaki yeğenim ağlama krizine girmişti bizi. Bebeğimiz çok güzel niye çirkin diyorlar diye...senin ki de öyle bişey sanmıştım ama değilmiş bildiğin terbiyesizlik insanlar nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor çok sinirleniyorum ya karşında ki masum bir melek ona çirkin diyebilecek kadar kararmış kalbi ruhu ve gözleri
Bende çamaşır asarken mandal renklerine kıyafetlerin sırasına rengine göre asarım bildiğin baya uğraşırım aşmadan önce sıralarım.ayni şekilde dolaplarımda öyledir renk sırasına göre dizilidir herşey ve çok düzenlidir eşim hep dalga geçer benle hastasın sen diye yanlız olmadığıma sevindim
Oyy maşallah nasıl güzel inş.sağliķla gelsin huzurla uyusun
Ben yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
kolay olsun doğumun inş.sağlikla güzel haberlerle gel ve bizler içinde dua etmeyi unutma
Kizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inş

Iyi geceler dogum yapanlara Allah anali babalı büyütsün maşallah
Ben maltofer kullanıyorum demir hapı o beni hep kabız yapiyodu. Yeme düzenim yediklerim degismedigi halde kabızlığım bi kaç gündür geçti hergün çıkıyorum rahatça. Daha benim için erken ama doğum yaklaşınca ishal olduğunu yazanlar vardı ona doğrumu gidecek acaba kafama takıldı varmı böyle olmuş olan? Bide karnımda sertleşme sırt, bel ağrısı ,çatı ağrısı haftalardır var bende. Dr 31.haftada rahim ağzına bakıp erken doğum riskin yok demişti ama..

Bizdede kan uyuşmazlığı var sarılık olma ihtimali yüksek oluyor
İlk kızm olmuştu değeri 21di 1 gece yattı hiç almadık ışının altından ve değeri 6ya düşmüştü 1 gecede
İnşaAllah sizinki de hemencecik düşer evinize gelirsnz

İnşaAllah bende bu kızmda yaşamam

Böyle insanları kapı dışarı edeceksin varya lohusa bi annenin canını sıkmaya kimsenin hakkı yok

SuRMeLi66 biraz hastaneden bahsetsene canım nasıl memnun kaldın mı?
Yanına kimseyi girdirdilermi servise geçince?

Doğum katında telefonunu yanına alabildin mi? Ebeler iyi miydi?

bi tavsiyen varmı şunları yap şunları al vs gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…