Kasılıyodur belki canmKızlar valla bu saat oldu uyandım ağrıdan. Bebek çok hareketli. Karnıma dokununca acıyor. Nedir bu anlamadım. Karnım ağrıyor. Yediğim birşey mi yaptı gaz mı anlamıyorum.
SuRMeLi66 biraz hastaneden bahsetsene canım nasıl memnun kaldın mı?
Yanına kimseyi girdirdilermi servise geçince?
Doğum katında telefonunu yanına alabildin mi? Ebeler iyi miydi?
bi tavsiyen varmı şunları yap şunları al vs gibi?
Benm yaşadığım şeyleri yaşıyosun o haftalarda canım. Benm de öyleydi dokununca karnım ağrırdı dönerken de. Normalmş demekki çünkü bu haftalarda olmuyo. Hızlı büyüme atağı geçiriyolar ya o zamnlarda ondan olablr.Kızlar valla bu saat oldu uyandım ağrıdan. Bebek çok hareketli. Karnıma dokununca acıyor. Nedir bu anlamadım. Karnım ağrıyor. Yediğim birşey mi yaptı gaz mı anlamıyorum.
Refakatçi nasıl almazlar ya bitane bile miDoğum da tel yasak değil sanıım. Ben 7 cmle çıktığım için gözüm tel neyim görmedi. Servis katında hemşireler hiç yardım etmediler. Kendim yaptım herşeyimi. Benimki Normal olduğu için refaktçı almadılar sezeryanda refakatçi alıyorlarmış. 12 saat yatırdılar brni virüsten dolayı. Genel olarak hastane iyiydi sadece refakatçı almamaları kötü oldu.
Evet canım 12 de hastanede olcam bakalım
1 saat bacaklarımı hareket ettiremedim yataktan inemedim. Hallettim valla zorda olsa..Refakatçi nasıl almazlar ya bitane bile minası yaptın tek başına ya
Eminim çok zor olmştr. Ben en son sorduğmda bi kişi alıyruz demşlerdi inşallah değişmemştr. Eşim yanımda olur diye düşünüyorm1 saat bacaklarımı hareket ettiremedim yataktan inemedim. Hallettim valla zorda olsa..
O zaman disco disco partizaniEvet canım 12 de hastanede olcam bakalımgeliyor Rüzgar adıyla birlikte geliyo rüzgarlı yağmurlu bi hava var. Dua edin
Sezeryanlılara mecbur alacaklar kuzum nasıl kalkacan doğrulacanEminim çok zor olmştr. Ben en son sorduğmda bi kişi alıyruz demşlerdi inşallah değişmemştr. Eşim yanımda olur diye düşünüyormkaynanayı eve bırakacam Kumsal a bakack aklım onda da kalack ama en azından babaanne. Buna şükür.
Amiinn kuzum inşallahO zaman disco disco partizani
Allahım Rüzgar beyi sağlıklı sıhhatli size kavuştursun inşallah canım benim..
Nebilim herşey o kadar hızlı değişiyoki bugünlerde insan bi acaba diyoSezeryanlılara mecbur alacaklar kuzum nasıl kalkacan doğrulacan
Amiinn kuzum inşallahsonunda ya ohh yıldım hamilelikten hele şu son ay
Allah bagislasinKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Allah yar ve yardimcın olsunEvet canım 12 de hastanede olcam bakalımgeliyor Rüzgar adıyla birlikte geliyo rüzgarlı yağmurlu bi hava var. Dua edin
Canım hayırla sağlıkla doğurda evinize dönün inşallahBen yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Maşallah canm Gözünüz aydın olsun hayırla sağlıkla büyüsün miniğinKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?