2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar valla bu saat oldu uyandım ağrıdan. Bebek çok hareketli. Karnıma dokununca acıyor. Nedir bu anlamadım. Karnım ağrıyor. Yediğim birşey mi yaptı gaz mı anlamıyorum.

Kızlar valla bu saat oldu uyandım ağrıdan. Bebek çok hareketli. Karnıma dokununca acıyor. Nedir bu anlamadım. Karnım ağrıyor. Yediğim birşey mi yaptı gaz mı anlamıyorum.
Kasılıyodur belki canm
Benim kasılınca çok ağrıyo dokunamıyorum

Doğum da tel yasak değil sanıım. Ben 7 cmle çıktığım için gözüm tel neyim görmedi. Servis katında hemşireler hiç yardım etmediler. Kendim yaptım herşeyimi. Benimki Normal olduğu için refaktçı almadılar sezeryanda refakatçi alıyorlarmış. 12 saat yatırdılar brni virüsten dolayı. Genel olarak hastane iyiydi sadece refakatçı almamaları kötü oldu.

Benm yaşadığım şeyleri yaşıyosun o haftalarda canım. Benm de öyleydi dokununca karnım ağrırdı dönerken de. Normalmş demekki çünkü bu haftalarda olmuyo. Hızlı büyüme atağı geçiriyolar ya o zamnlarda ondan olablr.

Refakatçi nasıl almazlar ya bitane bile minası yaptın tek başına ya

1 saat bacaklarımı hareket ettiremedim yataktan inemedim. Hallettim valla zorda olsa..
Eminim çok zor olmştr. Ben en son sorduğmda bi kişi alıyruz demşlerdi inşallah değişmemştr. Eşim yanımda olur diye düşünüyormkaynanayı eve bırakacam Kumsal a bakack aklım onda da kalack ama en azından babaanne. Buna şükür.

Sezeryanlılara mecbur alacaklar kuzum nasıl kalkacan doğrulacan

Kizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Allah bagislasin ne mutlu dun karninda bugün kucaginda ❣❣Allah saglikla anali babali buyutsun insAllah ❣

Reactions: Kuf
Günaydın kızlar

sengelen Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın

T Tbfth Hemencik doğur gel bekliyoruz Rüzgar beyi

agacsizkoalaa Kuzum güzel haberlerler gel inşallah.

eggplantlover Ah o ağrılar yok mu? Son ay cidden çok zor geçiyor benim için de. Doğursam da sağlıkla kurtulsam diyorum ama doğumdan da korkuyorum. İki ucu çoklu denklem

Günaydın herkese kızlar.

T Tbfth inşallah kolay güzel doğumlar olsun canım hayırlı haberlerini alalım.

eggplantlover nasıl oldun dün yazdıklarını okudum çok ağrın olmuş inşallah geçmiştir canım.

Ben yok gibiyim çünkü yarın doğurcm ve çok heyecanlıyım stresliyim korkuyorm hepsi birarada
Canım hayırla sağlıkla doğurda evinize dönün inşallah
Kizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Maşallah canm Gözünüz aydın olsun hayırla sağlıkla büyüsün miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…