Masallah allah anali babali buyutsun.37+6 da 3300 gram 51cm olarak doğduk
Kapı dısarı etmeye gerek kalmadı. Benim sözüm onları cok kırmış, birdaha hicbir zaman konuşmayacaklarmış. Kayinvalide ayni anda karşılaştirmayacakmış bizleri. Eşin terbiyesizlik yapti kardesin haklı kırilmakta dendi. Esimde cok kaba konuştu virus herkesi ayrı ayrı strese sokmus sanırım, herkes gergin. Bana gelince hayatım çocuk o sus demistim. Kendisi zorla kaba davranmami istedi yapacak birseyim yok. Allah islah etsin. Ben esim ve cocuklarimla mutluyum, mutluluguma dahil olmak istemeyeni zorla hayatima sokamamBöyle insanları kapı dışarı edeceksin varyalohusa bi annenin canını sıkmaya kimsenin hakkı yok
Oluyorlar bahane ararsan küsmek icin veya hayatindan çıkarmak icin. Boyle seler yapilir esim kufretmesine cok kaba davranmasina ragmen, hakaret eden kaba davranan ben oldum. Onunkiler dokunmamis benimki cok agar gelmis. Kendileri bilir kotuluklerinde bogulsunlar.Kendini hiç üzme canım yavrun emin ellerde şifası Allahtan hemen iyileşip gelecek inş.annesinin kucağına
Çok geçmiş olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün inş
İsmin gibi dupduru bir güzelliğin var maşallah..ilk kızım doğduğu da sevmeye gelenler ayy çirkin şna bak diye sevdiklerinde 6 yaşındaki yeğenim ağlama krizine girmişti bizi. Bebeğimiz çok güzel niye çirkin diyorlar diye...senin ki de öyle bişey sanmıştım ama değilmiş bildiğin terbiyesizlik insanlar nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyor çok sinirleniyorum ya karşında ki masum bir melek ona çirkin diyebilecek kadar kararmış kalbi ruhu ve gözleri
Bende çamaşır asarken mandal renklerine kıyafetlerin sırasına rengine göre asarım bildiğin baya uğraşırım aşmadan önce sıralarım.ayni şekilde dolaplarımda öyledir renk sırasına göre dizilidir herşey ve çok düzenlidir eşim hep dalga geçer benle hastasın sen diyeyanlız olmadığıma sevindim
Oyy maşallah nasıl güzel inş.sağliķla gelsin huzurla uyusun
kolay olsun doğumun inş.sağlikla güzel haberlerle gel ve bizler içinde dua etmeyi unutma
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inş
Birilerinin de yaşamış olması rahatlatıyor insanı canım ya. Benim de öyle işteBenm yaşadığım şeyleri yaşıyosun o haftalarda canım. Benm de öyleydi dokununca karnım ağrırdı dönerken de. Normalmş demekki çünkü bu haftalarda olmuyo. Hızlı büyüme atağı geçiriyolar ya o zamnlarda ondan olablr.
Sağ salim kavuştursun bebeğinle inşallah gözün aydın canımEvet canım 12 de hastanede olcam bakalımgeliyor Rüzgar adıyla birlikte geliyo rüzgarlı yağmurlu bi hava var. Dua edin
Günaydın kızlar
@sengelen Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın
@Tbfth Hemencik doğur gel bekliyoruz Rüzgar beyi
agacsizkoalaa Kuzum güzel haberlerler gel inşallah.
eggplantlover Ah o ağrılar yok mu? Son ay cidden çok zor geçiyor benim için de. Doğursam da sağlıkla kurtulsam diyorum ama doğumdan da korkuyorum. İki ucu çoklu denklem
C cecenn @BlupBlupBlupGünaydın herkese kızlar.
@Tbfth inşallah kolay güzel doğumlar olsun canım hayırlı haberlerini alalım.
eggplantlover nasıl oldun dün yazdıklarını okudum çok ağrın olmuş inşallah geçmiştir canım.
İyi olmuş da küsmüşler canım kurtuldun boşver. Boş insanlara gerek yok hiç.Kapı dısarı etmeye gerek kalmadı. Benim sözüm onları cok kırmış, birdaha hicbir zaman konuşmayacaklarmış. Kayinvalide ayni anda karşılaştirmayacakmış bizleri. Eşin terbiyesizlik yapti kardesin haklı kırilmakta dendi. Esimde cok kaba konuştu virus herkesi ayrı ayrı strese sokmus sanırım, herkes gergin. Bana gelince hayatım çocuk o sus demistim. Kendisi zorla kaba davranmami istedi yapacak birseyim yok. Allah islah etsin. Ben esim ve cocuklarimla mutluyum, mutluluguma dahil olmak istemeyeni zorla hayatima sokamam
Anladm kuzmm sağol cevabın içinDoğum da tel yasak değil sanıım. Ben 7 cmle çıktığım için gözüm tel neyim görmedi. Servis katında hemşireler hiç yardım etmediler. Kendim yaptım herşeyimi. Benimki Normal olduğu için refaktçı almadılar sezeryanda refakatçi alıyorlarmış. 12 saat yatırdılar brni virüsten dolayı. Genel olarak hastane iyiydi sadece refakatçı almamaları kötü oldu.
Sizinle nerdeyse aynı durumdayız benimde eşim yok annem var hatta oda yeni geldi en azından sizin doğumunuza biraz daha var benim çok yakın hayırlısını iste Allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar
Bana pek aymadı ama olsun bunun da üstesinden gelirim elbet.
moralim çok bozuk.
Düne kadr anneme gel dedm yasak çıkmadan gel dedm gelmedi.
Evde 3 yaşında bir oğlum var eşim ona bakacak.
Ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ve yanmda kmse olamayacak. Yaşadığım şehirde tek bir akrabam dahi yok. Arkadaşlarm var ama hepsi çocuklu ki zatn virüs korkusundan hastaneye kimse gelemez bende istemem.
Tek şansım yasak kalkınca doğurmak. Erken doğm riskim de var. Ne olacak nasl olacak bilemiyorm . Allah yardım edecek elbet..
Sizin ilk doğum mu ? Normal mi sezeryan mi. ? Sizin doğm benmkinden önce görünüyor evet Allah yardımcımız olsun bu süreci inşallah kolayca atlatırız. Benm tek korkum sezeryan sonrası hastanede kalmak, evime geçince her türlü hallederim de hastanede ne yapacağım tem başıma bilemiyorm. Ayağa hemen kalkabilecek miyim sütüm olcak mı . Neler neler düşünüyorum delireceğim..Sizinle nerdeyse aynı durumdayız benimde eşim yok annem var hatta oda yeni geldi en azından sizin doğumunuza biraz daha var benim çok yakın hayırlısını iste Allah yardımcımız olsun
Birilerinin de yaşamış olması rahatlatıyor insanı canım ya. Benim de öyle işte
Sağ salim kavuştursun bebeğinle inşallah gözün aydın canım
C cecenn @BlupBlupBlup
Valla gece çok zor geçti kızlar. Hala ağrıyor karnım azaldı neyse ki. O kadar çok çişe kalktım ki. Sağa sola hiç dönemedim. Bebek de inanılmaz hareketliydi uyumadı o da. Çok sert şeyler yaptı. Kaç kere hıçkırık tuttu zavallımı sayamadım artık.
eger eşiniz oglunuza bakacaksa hic uzulme inan daha guclu oluyor insan bende dogum yaptim 2 gun durdu gitti kv de annemde gelemedi yalniz kaldığımız ilk gun cok agladimcok zoruma gitti ama inan öldurmeyen her darbe daha da güçlendiriyor dedim kendime gercektende oyle oldu 3 yasinda benimde oglum var kızımda 12 gunluk oldu bile ikisinede kendim tek basima baktım bugune geldik sukur hersey dahada rayina oturdu benim esimde yoktu yanimda senin eşin de olcak yaninda hic üzülmeGünaydın kızlar
Bana pek aymadı ama olsun bunun da üstesinden gelirim elbet.
moralim çok bozuk.
Düne kadr anneme gel dedm yasak çıkmadan gel dedm gelmedi.
Evde 3 yaşında bir oğlum var eşim ona bakacak.
Ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ve yanmda kmse olamayacak. Yaşadığım şehirde tek bir akrabam dahi yok. Arkadaşlarm var ama hepsi çocuklu ki zatn virüs korkusundan hastaneye kimse gelemez bende istemem.
Tek şansım yasak kalkınca doğurmak. Erken doğm riskim de var. Ne olacak nasl olacak bilemiyorm . Allah yardım edecek elbet..
Benimde ikinci şuanlık normal bekliyoruz bakalım bende ara ara stres oluyorum ama sadece bebeğine odaklan güzel düşünmeye çalış gerisini Allah’a bırakSizin ilk doğum mu ? Normal mi sezeryan mi. ? Sizin doğm benmkinden önce görünüyor evet Allah yardımcımız olsun bu süreci inşallah kolayca atlatırız. Benm tek korkum sezeryan sonrası hastanede kalmak, evime geçince her türlü hallederim de hastanede ne yapacağım tem başıma bilemiyorm. Ayağa hemen kalkabilecek miyim sütüm olcak mı . Neler neler düşünüyorum delireceğim..
@BlupBlupBlup geldim kuzum kontrolden. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda dedi. 3050 gram 47 cm olmuş. Göbek önden gidiyor dedi. Anası kılıklı3400 civarı bekliyorum dedi. Normal doğum istiyorsan bekle dedi, sezeryan istersende 10'nundan önce almam dedi. 1 hafta öne çekemiyor muyuz dedim. Bebek küvöze girerse kalış süresi daha çok uzayacak, anlıyorum herkes gibi endişelisin ama böyle düşün dedi. Bol merdiven çık, bol squat yap dedi. Haftaya nst'ye gidicem ve çatı muayenesi yapacak. Haftaya kadar kararını ver bakalım normal mi sezeryan mı diye dedi. Benim hedefim 10'nuna kalmadan doğurmak artık beni kimse tutamaz bol temizlik, bol squat, bol merdiven
Son yarım saat çok heyecanlıAmiinn kuzum inşallahsonunda ya ohh yıldım hamilelikten hele şu son ay
Benim zıpır karnımdaki gibi hareketli bir çocuk olursa yandık vallaAy kıyamam ya yaramazlıklar şimdiden başlamış
Bazen öyle oluyor canım, sonra daha sakin güzel geçiyor.
Aynen canımcım normal istiyorum kısmetse bakalım.Maşallah canım güzel haberler.
Sen normal istiyorsun o zaman dimi?
Hadi bakalım bol bol hareket et o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?