2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar
Bana pek aymadı ama olsun bunun da üstesinden gelirim elbet.
moralim çok bozuk.
Düne kadr anneme gel dedm yasak çıkmadan gel dedm gelmedi.
Evde 3 yaşında bir oğlum var eşim ona bakacak.
Ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ve yanmda kmse olamayacak. Yaşadığım şehirde tek bir akrabam dahi yok. Arkadaşlarm var ama hepsi çocuklu ki zatn virüs korkusundan hastaneye kimse gelemez bende istemem.
Tek şansım yasak kalkınca doğurmak. Erken doğm riskim de var. Ne olacak nasl olacak bilemiyorm . Allah yardım edecek elbet..

Böyle insanları kapı dışarı edeceksin varya lohusa bi annenin canını sıkmaya kimsenin hakkı yok
Kapı dısarı etmeye gerek kalmadı. Benim sözüm onları cok kırmış, birdaha hicbir zaman konuşmayacaklarmış. Kayinvalide ayni anda karşılaştirmayacakmış bizleri. Eşin terbiyesizlik yapti kardesin haklı kırilmakta dendi. Esimde cok kaba konuştu virus herkesi ayrı ayrı strese sokmus sanırım, herkes gergin. Bana gelince hayatım çocuk o sus demistim. Kendisi zorla kaba davranmami istedi yapacak birseyim yok. Allah islah etsin. Ben esim ve cocuklarimla mutluyum, mutluluguma dahil olmak istemeyeni zorla hayatima sokamam

Oluyorlar bahane ararsan küsmek icin veya hayatindan çıkarmak icin. Boyle seler yapilir esim kufretmesine cok kaba davranmasina ragmen, hakaret eden kaba davranan ben oldum. Onunkiler dokunmamis benimki cok agar gelmis. Kendileri bilir kotuluklerinde bogulsunlar.

Birilerinin de yaşamış olması rahatlatıyor insanı canım ya. Benim de öyle işte
Evet canım 12 de hastanede olcam bakalımgeliyor Rüzgaradıyla birlikte geliyo rüzgarlı yağmurlu bi hava var. Dua edin
Sağ salim kavuştursun bebeğinle inşallah gözün aydın canım

C cecenn @BlupBlupBlup
Valla gece çok zor geçti kızlar. Hala ağrıyor karnım azaldı neyse ki. O kadar çok çişe kalktım ki. Sağa sola hiç dönemedim. Bebek de inanılmaz hareketliydi uyumadı o da. Çok sert şeyler yaptı. Kaç kere hıçkırık tuttu zavallımı sayamadım artık.

İyi olmuş da küsmüşler canım kurtuldun boşver. Boş insanlara gerek yok hiç.

Anladm kuzmm sağol cevabın için
Bnde 12 saat kalıp çıkarım inşaAllah

Sizinle nerdeyse aynı durumdayız benimde eşim yok annem var hatta oda yeni geldi en azından sizin doğumunuza biraz daha var benim çok yakın hayırlısını iste Allah yardımcımız olsun

Sizinle nerdeyse aynı durumdayız benimde eşim yok annem var hatta oda yeni geldi en azından sizin doğumunuza biraz daha var benim çok yakın hayırlısını iste Allah yardımcımız olsun
Sizin ilk doğum mu ? Normal mi sezeryan mi. ? Sizin doğm benmkinden önce görünüyor evet Allah yardımcımız olsun bu süreci inşallah kolayca atlatırız. Benm tek korkum sezeryan sonrası hastanede kalmak, evime geçince her türlü hallederim de hastanede ne yapacağım tem başıma bilemiyorm. Ayağa hemen kalkabilecek miyim sütüm olcak mı . Neler neler düşünüyorum delireceğim..

Ay kıyamam ya yaramazlıklar şimdiden başlamış
Bazen öyle oluyor canım, sonra daha sakin güzel geçiyor.

@BlupBlupBlup geldim kuzum kontrolden. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda dedi. 3050 gram 47 cm olmuş. Göbek önden gidiyor dedi. Anası kılıklı 3400 civarı bekliyorum dedi. Normal doğum istiyorsan bekle dedi, sezeryan istersende 10'nundan önce almam dedi. 1 hafta öne çekemiyor muyuz dedim. Bebek küvöze girerse kalış süresi daha çok uzayacak, anlıyorum herkes gibi endişelisin ama böyle düşün dedi. Bol merdiven çık, bol squat yap dedi. Haftaya nst'ye gidicem ve çatı muayenesi yapacak. Haftaya kadar kararını ver bakalım normal mi sezeryan mı diye dedi. Benim hedefim 10'nuna kalmadan doğurmak artık beni kimse tutamaz bol temizlik, bol squat, bol merdiven

eger eşiniz oglunuza bakacaksa hic uzulme inan daha guclu oluyor insan bende dogum yaptim 2 gun durdu gitti kv de annemde gelemedi yalniz kaldığımız ilk gun cok agladimcok zoruma gitti ama inan öldurmeyen her darbe daha da güçlendiriyor dedim kendime gercektende oyle oldu 3 yasinda benimde oglum var kızımda 12 gunluk oldu bile ikisinede kendim tek basima baktım bugune geldik sukur hersey dahada rayina oturdu benim esimde yoktu yanimda senin eşin de olcak yaninda hic üzülme

Benimde ikinci şuanlık normal bekliyoruz bakalım bende ara ara stres oluyorum ama sadece bebeğine odaklan güzel düşünmeye çalış gerisini Allah’a bırak

Maşallah canım güzel haberler.
Sen normal istiyorsun o zaman dimi?
Hadi bakalım bol bol hareket et o zaman.

Günaydın kızlar. Kontrolden geldim biraz önce oğluşum biraz daha inmiş aşağıya acilmam yok 36+3 olduk 2.800 gr dedi herşey yolunda görünüyormuş 1 hafta daha ilaçlara devam sonra doğmak isterse durdurmayalım gelsin dedi. Haftaya gel diyeceğim ama Virüs ten dolayı biseyin olmazsa pek gelmeni tavsiye etmiyorum dedi

Eklentiler

• 20200328_115242.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 34
Tünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…