Evde rezeneniz varsa 1 bardak için rahatlatır. Karın sertleşmesi bende çok oluyor. Sanki taş bağlamışlar karnına gibi hissediyorsun. Karnın yırtılcak gibi öyle kalıyor. Gaz sıkışması o hale getiriyormuş.Tünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.
Benim kardesiminde başına gelmişti dr gitti bebek tamamen yan dönmüş ondan olmuş sonra bebek pozisyon değiştirince rahatladı geçmiş olsunTünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.
Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz.Tünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.
Haklısın üzülmem zatn birşeyi deiştirmiyor. Oğlumun doğumunda da Sezeryan oldum,iki gün kaldı annem ve kv sonrasında eşimde yurt dışına çıkmıştı tamamen tektim. Evdeyken her türlü yaparm.eger eşiniz oglunuza bakacaksa hic uzulme inan daha guclu oluyor insan bende dogum yaptim 2 gun durdu gitti kv de annemde gelemedi yalniz kaldığımız ilk gun cok agladimcok zoruma gitti ama inan öldurmeyen her darbe daha da güçlendiriyor dedim kendime gercektende oyle oldu 3 yasinda benimde oglum var kızımda 12 gunluk oldu bile ikisinede kendim tek basima baktım bugune geldik sukur hersey dahada rayina oturdu benim esimde yoktu yanimda senin eşin de olcak yaninda hic üzülme
İnşallah normal doğar da kimseye ihtiyacın olmadan ayaklanıp bebeğine bakarsınBenimde ikinci şuanlık normal bekliyoruz bakalım bende ara ara stres oluyorum ama sadece bebeğine odaklan güzel düşünmeye çalış gerisini Allah’a bırak
Aynısı bana da oldu geçende , gaz sancısı mıydı kabızlıktan mıydı anlamadm ama tuvalete çıkınca bi rahatlama gelmişti. Şmdi Bebek büyüdükçe bütün organlarımız da sıkıştığı için Bu ağrılar oluyor olabilir. Bebeğin hareketleri nasıl şmdi ?Tünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.
Ya benim de öyleydi işte dün geceden beri. Sağa sola dönemedim ağrıdan. Karnıma değince bile ağrıyor. Sanki 100 tane mekik çekmişim kaslarım yanmış onun agrısını çekiyorum gibi. Şimdi biraz azaldı ama tamamen geçmedi. Çok gergin. Lif lif atacak gitar teli gibi geliyorTünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.
K Kuf geldim kuzum kontrolden. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda dedi. 3050 gram 47 cm olmuş. Göbek önden gidiyor dedi. Anası kılıklı3400 civarı bekliyorum dedi. Normal doğum istiyorsan bekle dedi, sezeryan istersende 10'nundan önce almam dedi. 1 hafta öne çekemiyor muyuz dedim. Bebek küvöze girerse kalış süresi daha çok uzayacak, anlıyorum herkes gibi endişelisin ama böyle düşün dedi. Bol merdiven çık, bol squat yap dedi. Haftaya nst'ye gidicem ve çatı muayenesi yapacak. Haftaya kadar kararını ver bakalım normal mi sezeryan mı diye dedi. Benim hedefim 10'nuna kalmadan doğurmak artık beni kimse tutamaz bol temizlik, bol squat, bol merdiven
Allah yardımcın olsun. Annen gelebiliyorsa hemen bugün gelse olmaz mı? Akşam 5'te başlıyormuş yasak biri öyle yazmış bir arastirsana.Günaydın kızlar
Bana pek aymadı ama olsun bunun da üstesinden gelirim elbet.
moralim çok bozuk.
Düne kadr anneme gel dedm yasak çıkmadan gel dedm gelmedi.
Evde 3 yaşında bir oğlum var eşim ona bakacak.
Ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ve yanmda kmse olamayacak. Yaşadığım şehirde tek bir akrabam dahi yok. Arkadaşlarm var ama hepsi çocuklu ki zatn virüs korkusundan hastaneye kimse gelemez bende istemem.
Tek şansım yasak kalkınca doğurmak. Erken doğm riskim de var. Ne olacak nasl olacak bilemiyorm . Allah yardım edecek elbet..
Canım o donerkenki acı insanı kendinden geçiriyor cidden çok iyi anlıyorum seni. Son zaman artıyor demek ki bu ağrılar sancılar. Tek sorun olmasın da cekicez artık napalim...Birilerinin de yaşamış olması rahatlatıyor insanı canım ya. Benim de öyle işte
Sağ salim kavuştursun bebeğinle inşallah gözün aydın canım
@cecenn K Kuf
Valla gece çok zor geçti kızlar. Hala ağrıyor karnım azaldı neyse ki. O kadar çok çişe kalktım ki. Sağa sola hiç dönemedim. Bebek de inanılmaz hareketliydi uyumadı o da. Çok sert şeyler yaptı. Kaç kere hıçkırık tuttu zavallımı sayamadım artık.
Kız beni de gaza getirdin ben de merdiven squat olayına giricem artıkK Kuf geldim kuzum kontrolden. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda dedi. 3050 gram 47 cm olmuş. Göbek önden gidiyor dedi. Anası kılıklı3400 civarı bekliyorum dedi. Normal doğum istiyorsan bekle dedi, sezeryan istersende 10'nundan önce almam dedi. 1 hafta öne çekemiyor muyuz dedim. Bebek küvöze girerse kalış süresi daha çok uzayacak, anlıyorum herkes gibi endişelisin ama böyle düşün dedi. Bol merdiven çık, bol squat yap dedi. Haftaya nst'ye gidicem ve çatı muayenesi yapacak. Haftaya kadar kararını ver bakalım normal mi sezeryan mı diye dedi. Benim hedefim 10'nuna kalmadan doğurmak artık beni kimse tutamaz bol temizlik, bol squat, bol merdiven
Soluna yatmaya calissaydin canım. Karnının her yeri mi yoksa sadece altı mi ağrıyordu?Tünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.
Ben bu anlattıklarını düşünerek kendime moral veriyorumSabah beri kaç kez emzir gaz çıkar hıçkırık geri emzir gaz çıkar uyutmaya çalış uyumaz geri biraz daha emzir sonra bi saatte gaz çıkarmakla uğraş.enemmmm bacımla bi rahat çay içemedik yaa..dikişlerim ağrıyo be yavrumm uyuda bende uyuyayımm.
Ne demek canım iyi düşünelim iyi olsunSağol canım biraz olsun moral oldu bana teşekkürler❤
Ohh çok güzel maşallahK Kuf geldim kuzum kontrolden. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda dedi. 3050 gram 47 cm olmuş. Göbek önden gidiyor dedi. Anası kılıklı3400 civarı bekliyorum dedi. Normal doğum istiyorsan bekle dedi, sezeryan istersende 10'nundan önce almam dedi. 1 hafta öne çekemiyor muyuz dedim. Bebek küvöze girerse kalış süresi daha çok uzayacak, anlıyorum herkes gibi endişelisin ama böyle düşün dedi. Bol merdiven çık, bol squat yap dedi. Haftaya nst'ye gidicem ve çatı muayenesi yapacak. Haftaya kadar kararını ver bakalım normal mi sezeryan mı diye dedi. Benim hedefim 10'nuna kalmadan doğurmak artık beni kimse tutamaz bol temizlik, bol squat, bol merdiven
Sen bebişinin annesisin. Elbet en iyi sen bakarsın. Sezaryen olmama rağmen ben bakmıştım. Annem vardı yanımda ama ben kendim ilgilenmek istemiştim. Daha güçlü hissediyorsun . Daha çabuk toparlanıyorsun. Hemşirelerde yardım ederler onu kafana takma benceK Kuf anneme artık gel demem canım.
Dün akşama kadr hergün görüntülü aradm yüzüne bakıp gel dedm. Çaresizliğimi annem anlamıyorsa kim anlayabilir. Ve anlamayan birine bu saatten snra ben daha gel demem asla. Allah yardım edecek elbet. Eşim evdekine bakar bende hastanede hemşirelerden yardım isteye isteye halledeceğim inşallah. Düşündüm böyle karar verdm. Doğuma giderken kimseye de haber vermeyeceğim kimse doğurduğmu bilmese de olur. Ki zatn ben aramasam kimsenn beni arayıp merak edeceği de yok :)
Bekle bekle bundan sonra herkes dökülecek yavaş yavaşHadi bebişleri doğurun da gazını tuzunu konuşalımmm yaaa kendimi yanlız hissediyorum.
Sağol canımcım, inşallah herkes için hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşalımMaşallah canım bebeğin herşeyinin güzel olmasına sevindim. İnşallah hayırlısıyla istediğin tarihte normal doğurursun ❤
Durmak yok, bundan sonra squat'ın köpeğiyizAllah yardımcın olsun. Annen gelebiliyorsa hemen bugün gelse olmaz mı? Akşam 5'te başlıyormuş yasak biri öyle yazmış bir arastirsana.
Canım o donerkenki acı insanı kendinden geçiriyor cidden çok iyi anlıyorum seni. Son zaman artıyor demek ki bu ağrılar sancılar. Tek sorun olmasın da cekicez artık napalim...
Kız beni de gaza getirdin ben de merdiven squat olayına giricem artıkminik kız da dönmüş inşallah hayırlı şekil hangisiyse o şekilde gelsin
Soluna yatmaya calissaydin canım. Karnının her yeri mi yoksa sadece altı mi ağrıyordu?
Valla bende demin diyorum kızıma hadi bakalım göreyim seni koçum, yokuş aşağı geliver artıkNe demek canım iyi düşünelim iyi olsun
Ohh çok güzel maşallahbanada doktor o tarihleri vermişti daha öncesi olmaz diye ay o tarihe kadar doğursakta bi rahatlasak
10 nisanı sezeryan olarak kabul edersem eğer 38+3 oluyorum. 39 haftalık yani canım.agacsizkoalaa Verdiği tarihte kaç haftalık oluyorsunuz?
Haklısın kafaya takmaya değmiyor zaten. herşey olacağına varır. Hayırlısı olsunSen bebişinin annesisin. Elbet en iyi sen bakarsın. Sezaryen olmama rağmen ben bakmıştım. Annem vardı yanımda ama ben kendim ilgilenmek istemiştim. Daha güçlü hissediyorsun . Daha çabuk toparlanıyorsun. Hemşirelerde yardım ederler onu kafana takma bence
Hayırlısı olsun. İnanın beklediğinizden daha kolay geçicek..Haklısın kafaya takmaya değmiyor zaten. herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun
Bence de en mantıklısını düşünmüşsün canım zor olacak senin için ama sadece 1 gün diye düşün eve geçince her halükarda halledersin.bu anneleri anlayamıyorum ya nadıl böyle olabiliyorlar hamilesin doğum en özel anın yanında olmayacakta ne zaman olacak.boşver hiç sıkma canını dua et bol bol Rabbim yardım edecektirK Kuf anneme artık gel demem canım.
Dün akşama kadr hergün görüntülü aradm yüzüne bakıp gel dedm. Çaresizliğimi annem anlamıyorsa kim anlayabilir. Ve anlamayan birine bu saatten snra ben daha gel demem asla. Allah yardım edecek elbet. Eşim evdekine bakar bende hastanede hemşirelerden yardım isteye isteye halledeceğim inşallah. Düşündüm böyle karar verdm. Doğuma giderken kimseye de haber vermeyeceğim kimse doğurduğmu bilmese de olur. Ki zatn ben aramasam kimsenn beni arayıp merak edeceği de yok :)
Şu an tam kaçsın canım sen? 21'i benim 40+0 oluyor. Sende 37 haftalık görünüyorsun. Kafam karıştıHayırlısı olsun. İnanın beklediğinizden daha kolay geçicek..
agacsizkoalaa Banada 38+3te vermişti. Benim tarih 20si oluyor. Kontrolumde tekrar konuşucam doktorla bakalım Sağlıkla bir atlatalımda doğumlarımızı.. Gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?