2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evde rezeneniz varsa 1 bardak için rahatlatır. Karın sertleşmesi bende çok oluyor. Sanki taş bağlamışlar karnına gibi hissediyorsun. Karnın yırtılcak gibi öyle kalıyor. Gaz sıkışması o hale getiriyormuş.

Benim kardesiminde başına gelmişti dr gitti bebek tamamen yan dönmüş ondan olmuş sonra bebek pozisyon değiştirince rahatladı geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha olmaz.

Haklısın üzülmem zatn birşeyi deiştirmiyor. Oğlumun doğumunda da Sezeryan oldum,iki gün kaldı annem ve kv sonrasında eşimde yurt dışına çıkmıştı tamamen tektim. Evdeyken her türlü yaparm.
Bu sefer Beni korkutan hastane idi. Hastanede ameliyat sonrası ayağa kalkmalar bebekle ilgilenebilir miyim endişesi var sadece ama Allah ın izniyle atlatırım. İllaki bi yol bulunacaktır . Bebeğimi boş yere üzmemeliyim..

Benimde ikinci şuanlık normal bekliyoruz bakalım bende ara ara stres oluyorum ama sadece bebeğine odaklan güzel düşünmeye çalış gerisini Allah’a bırak
İnşallah normal doğar da kimseye ihtiyacın olmadan ayaklanıp bebeğine bakarsın

Aynısı bana da oldu geçende , gaz sancısı mıydı kabızlıktan mıydı anlamadm ama tuvalete çıkınca bi rahatlama gelmişti. Şmdi Bebek büyüdükçe bütün organlarımız da sıkıştığı için Bu ağrılar oluyor olabilir. Bebeğin hareketleri nasıl şmdi ?

Ya benim de öyleydi işte dün geceden beri. Sağa sola dönemedim ağrıdan. Karnıma değince bile ağrıyor. Sanki 100 tane mekik çekmişim kaslarım yanmış onun agrısını çekiyorum gibi. Şimdi biraz azaldı ama tamamen geçmedi. Çok gergin. Lif lif atacak gitar teli gibi geliyor

Sabah beri kaç kez emzir gaz çıkar hıçkırık geri emzir gaz çıkar uyutmaya çalış uyumaz geri biraz daha emzir sonra bi saatte gaz çıkarmakla uğraş.enemmmm bacımla bi rahat çay içemedik yaa..dikişlerim ağrıyo be yavrumm uyuda bende uyuyayımm.

Maşallah canım bebeğin herşeyinin güzel olmasına sevindim. İnşallah hayırlısıyla istediğin tarihte normal doğurursun

Allah yardımcın olsun. Annen gelebiliyorsa hemen bugün gelse olmaz mı? Akşam 5'te başlıyormuş yasak biri öyle yazmış bir arastirsana.
Canım o donerkenki acı insanı kendinden geçiriyor cidden çok iyi anlıyorum seni. Son zaman artıyor demek ki bu ağrılar sancılar. Tek sorun olmasın da cekicez artık napalim...
Kız beni de gaza getirdin ben de merdiven squat olayına giricem artık minik kız da dönmüş inşallah hayırlı şekil hangisiyse o şekilde gelsin
Soluna yatmaya calissaydin canım. Karnının her yeri mi yoksa sadece altı mi ağrıyordu?

Ben bu anlattıklarını düşünerek kendime moral veriyorum
Şu doğumu hayırlısıyla atlatayım da bunların hepsine razıyım
Allah kolaylık versin canımm dikiş ağrıların erkenden geçer inşallah

K Kuf anneme artık gel demem canım.
Dün akşama kadr hergün görüntülü aradm yüzüne bakıp gel dedm. Çaresizliğimi annem anlamıyorsa kim anlayabilir. Ve anlamayan birine bu saatten snra ben daha gel demem asla. Allah yardım edecek elbet. Eşim evdekine bakar bende hastanede hemşirelerden yardım isteye isteye halledeceğim inşallah. Düşündüm böyle karar verdm. Doğuma giderken kimseye de haber vermeyeceğim kimse doğurduğmu bilmese de olur. Ki zatn ben aramasam kimsenn beni arayıp merak edeceği de yok :)

Sağol canım biraz olsun moral oldu bana teşekkürler
Ne demek canım iyi düşünelim iyi olsun
Ohh çok güzel maşallah banada doktor o tarihleri vermişti daha öncesi olmaz diye ay o tarihe kadar doğursakta bi rahatlasak

Sen bebişinin annesisin. Elbet en iyi sen bakarsın. Sezaryen olmama rağmen ben bakmıştım. Annem vardı yanımda ama ben kendim ilgilenmek istemiştim. Daha güçlü hissediyorsun . Daha çabuk toparlanıyorsun. Hemşirelerde yardım ederler onu kafana takma bence

Hadi bebişleri doğurun da gazını tuzunu konuşalımmm yaaa kendimi yanlız hissediyorum.
Bekle bekle bundan sonra herkes dökülecek yavaş yavaş
Maşallah canım bebeğin herşeyinin güzel olmasına sevindim. İnşallah hayırlısıyla istediğin tarihte normal doğurursun ❤
Sağol canımcım, inşallah herkes için hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşalım
Durmak yok, bundan sonra squat'ın köpeğiyiz inşallah kuzum
Ne demek canım iyi düşünelim iyi olsun

Ohh çok güzel maşallah banada doktor o tarihleri vermişti daha öncesi olmaz diye ay o tarihe kadar doğursakta bi rahatlasak
Valla bende demin diyorum kızıma hadi bakalım göreyim seni koçum, yokuş aşağı geliver artık
agacsizkoalaa Verdiği tarihte kaç haftalık oluyorsunuz?
10 nisanı sezeryan olarak kabul edersem eğer 38+3 oluyorum. 39 haftalık yani canım.

Haklısın kafaya takmaya değmiyor zaten. herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun

Haklısın kafaya takmaya değmiyor zaten. herşey olacağına varır. Hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun. İnanın beklediğinizden daha kolay geçicek..

agacsizkoalaa Banada 38+3te vermişti. Benim tarih 20si oluyor. Kontrolumde tekrar konuşucam doktorla bakalım Sağlıkla bir atlatalımda doğumlarımızı.. Gelsin bebişler

Kızlar şu ultrason kağıdındaki edd yani beklenen doğum tarihi doğru mu çıkıyor yoksa onlar sadece tahmin mii benim 25 yazıyor kafam karıştı dr 9nisanda 40 hafta demişti

Bence de en mantıklısını düşünmüşsün canım zor olacak senin için ama sadece 1 gün diye düşün eve geçince her halükarda halledersin.bu anneleri anlayamıyorum ya nadıl böyle olabiliyorlar hamilesin doğum en özel anın yanında olmayacakta ne zaman olacak.boşver hiç sıkma canını dua et bol bol Rabbim yardım edecektir

Şu an tam kaçsın canım sen? 21'i benim 40+0 oluyor. Sende 37 haftalık görünüyorsun. Kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…