2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İsabet olmuş canım boşver küsesi varmış onların. kayınvaliden de çok ilginç bir insan yani ve sabrına da hayranım

Ak git yaaa yol boş deseydin sen 38+4 oluyosun

Canım dün gece bende aynı o haldeydim sanırım gaz sancısıydı benim ki nohut yemiştim o yaptı diye düşündüm şimdi biraz rahatladım.ama ne ayağa kalkabildim ne yatabildim karnımın alt kısmından çekiyorlardı sanki baya canım yandı karnım sertleşti eşimde acile gidelim dedi ama rahatladım şimdi seninki de geçer inş.

selam herkese geçen sancım var demiştim fıs çıktı şimdi doktordan geliyorum çatı muayenesi oldum 2cm açıklık var pazartesi nstye girersin tekrar açıklık artmışsa doğurursun dedi doktor ebede hareket yap fln dedi inş artar ya suni almak istemiyorum

Suni sancı çok mu ağrı yapıyor?

Selam kızlar bende dün aksam çok kötüydüm kasiklarim bir yandan ağrıyor basur olmuşum o daha berbattı gece döndüm durdum öyle uyumusum artik çok zorlanmaya başladık.. şu basur problemi lanet birşey o kadar şey yaptim hiç ise yaramıyor uzanıyorum şimdide

Ben de gaz diye düşünüyorum, yine başladı bebek hareket edince oluyor bu sefer de..
Benim kardesiminde başına gelmişti dr gitti bebek tamamen yan dönmüş ondan olmuş sonra bebek pozisyon değiştirince rahatladı geçmiş olsun
Ya zaten yan pozisyondan daha yeni baş aşağı dönmüştü, umarım yine yan dönmemiştir.
Soluna yatmaya calissaydin canım. Karnının her yeri mi yoksa sadece altı mi ağrıyordu?
Göbek deliğinin üst kısmı.. Bazen sağ taraf bazen sol bazen de tam ortası acıyor. Sola falan yatamıyorum hiç yatamıyorum ağrı olduğunda..

Benim karnın üst kısmında ya.. Gaz yapacak bir şey de yemedim ki.. Afedersin ama gaz çıkarınca birazcık rahatlıyor evet ama tamamen geçmedi henüz..

Ben de akşam yeşil mercimek yemiştim. Benimki de gaz olabilir. Ben de dünden beri yan hissediyorum bebeği Bebeklerimiz arasında iletişim kurup bizi aynı anda şakalıyor herhalde

Benim karnın üst kısmında ya.. Gaz yapacak bir şey de yemedim ki.. Afedersin ama gaz çıkarınca birazcık rahatlıyor evet ama tamamen geçmedi henüz..
Bende birkac gun oldum oyle karnim asagiya cekiyordu sanki kays tasiyormusum gibi oturdugum yerden zor kalkiyordum birde makatimda agri oluyordu gazim varmis gibi mahfetti beni..

Ben de akşam yeşil mercimek yemiştim. Benimki de gaz olabilir. Ben de dünden beri yan hissediyorum bebeği Bebeklerimiz arasında iletişim kurup bizi aynı anda şakalıyor herhalde
Ya aslında düşününce benimki de yan gibi şu an, karnımın 2 yanında da hareket var. Ama emin değilim. Napıyor bunlar yaa, valla kızmaya başlıyorum

Göbek deligi ve cevresindek agri ara ara bendrdr oluyor benimki sağa dönmustu kontrolde bu sefer saga donmus dedi doktor asagiys donmeye niyeti yok yanlara donuncede bende zorlaniyorum yatarken

Bende birkac gun oldum oyle karnim asagiya cekiyordu sanki kays tasiyormusum gibi oturdugum yerden zor kalkiyordum birde makatimda agri oluyordu gazim varmis gibi mahfetti beni..
İnşallah atlatmışsındır canım, bemimki biraz daha farklı anlattığından.. Arada geçiyor, gelince de canım acıyor, karnımın üst kısmı..

Ya ben anlayamadım valla bu işi subatın 29 cekmesi benim günleri değiştirdi 17 temmuz benim sat. Normalde benim 22 nisandı doğum tarihi simdi 21 Nisan oldu.
Benim normalde sat 6 temmuz. Ama 10 gün geç döllenme. Ben ovülasyon yaptığım için yumurtlama günümü biliyordum. Dolayısıyla 16 temmuza çektik tarihi doktorla. Dolayısıyla 21 nisan oldu tdt. Seninde 22 olması lazım bebito.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…