2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet inşallah canım sağol

Benim sat 9 temmuzdu benimkide gec dollenmeydi sanirim basta satla uyumsuzdu hafta olarak ilk haftalarda sats gore 4 haftaliksa doktorun dedigine gore 3 hafta falandi sonra benim bebek atak yapti satinda onune gecti simdi gecen hafta gittigimdede satla tam uyumlu cikti degisebiliuor anlayamadim bende

Şuan 35+2yim. Orda yanlış yazıyor
Heee tamam o zaman şimdi oldu.
Evet bazen önden gidince yakalıyor satı. Mesele benimkide bugünki kilosuna göre 37+1 çıkıyor.

Benimde öyle oldu son adetim 6 Temmuz ama 15 temmuzdan ayarladık bizde Yumurtladığım günü bildiğimden. 15 nisan sezeryane de bana gün verdi o zamana kadar normal doğumu bekliyorum bakalım doğar inşallah İlk olacak değil mi sizinde

Benim karnın üst kısmında ya.. Gaz yapacak bir şey de yemedim ki.. Afedersin ama gaz çıkarınca birazcık rahatlıyor evet ama tamamen geçmedi henüz..
Gaz çıkarınca rahatlıyorsan tuvalete çıkman gerekiyordur . Tuvalete hergün çıkabiliyor musun ? benm ağrm olduğu gün afedersiniz 3 kez çıkmıştm anca rahatlamıştm. Gaz sıkıştırınca tuvalete de çıkamıyor insan.

Evet ilk olacak. İnşallah sezeryana dönmeden normal doğururuz ama hayırlısı neyse o olsun demek lazım tabi. Bana da 10'nu dedi işte. Bakalım 10'nuna kadar gelsin diye çabalayacağım.

Ya aslında düşününce benimki de yan gibi şu an, karnımın 2 yanında da hareket var. Ama emin değilim. Napıyor bunlar yaa, valla kızmaya başlıyorum
Benim de karnımın iki yanında hissediyorum. Bir geriyor kendini hem sağ hem sol tarafım deliniyor sert oluyor. Kafası ve ayaklarıyla itiyor gibi aynı anda

Birkaç gündür tuvalete çıkmadım bak..
Benim de karnımın iki yanında hissediyorum. Bir geriyor kendini hem sağ hem sol tarafım deliniyor sert oluyor. Kafası ve ayaklarıyla itiyor gibi aynı anda
Aynı benimde öyleee..
Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)

Birkaç gündür tuvalete çıkmadım bak..

Aynı benimde öyleee..

Hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)
Evin içinde hareket etmeye çalış tuvalete çıkmak için . Şmdi dışarıya da çıkamadığımz için hareketsiz kalıyoruz tuvalete çıkmakta zorlanıyoruz malesef . Tuvalete çıkınca rahatlayacaksın inşallah. O gün bana böyle olduğunda doğuruyorm sanmıştım . Zor geçmişti o günün gecesi de . İnşallah geçer sennki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…