Evet inşallah canım sağolBence de en mantıklısını düşünmüşsün canım zor olacak senin için ama sadece 1 gün diye düşün eve geçince her halükarda halledersin.bu anneleri anlayamıyorum ya nadıl böyle olabiliyorlar hamilesin doğum en özel anın yanında olmayacakta ne zaman olacak.boşver hiç sıkma canını dua et bol bol Rabbim yardım edecektir
Şuan 35+2yim. Orda yanlış yazıyorŞu an tam kaçsın canım sen? 21'i benim 40+0 oluyor. Sende 37 haftalık görünüyorsun. Kafam karıştı
Benim sat 9 temmuzdu benimkide gec dollenmeydi sanirim basta satla uyumsuzdu hafta olarak ilk haftalarda sats gore 4 haftaliksa doktorun dedigine gore 3 hafta falandi sonra benim bebek atak yapti satinda onune gecti simdi gecen hafta gittigimdede satla tam uyumlu cikti degisebiliuor anlayamadim bendeBenim normalde sat 6 temmuz. Ama 10 gün geç döllenme. Ben ovülasyon yaptığım için yumurtlama günümü biliyordum. Dolayısıyla 16 temmuza çektik tarihi doktorla. Dolayısıyla 21 nisan oldu tdt. Seninde 22 olması lazım bebito.
Heee tamam o zaman şimdi oldu.Şuan 35+2yim. Orda yanlış yazıyor
Evet bazen önden gidince yakalıyor satı. Mesele benimkide bugünki kilosuna göre 37+1 çıkıyor.Benim sat 9 temmuzdu benimkide gec dollenmeydi sanirim basta satla uyumsuzdu hafta olarak ilk haftalarda sats gore 4 haftaliksa doktorun dedigine gore 3 hafta falandi sonra benim bebek atak yapti satinda onune gecti simdi gecen hafta gittigimdede satla tam uyumlu cikti degisebiliuor anlayamadim bende
Benimde öyle oldu son adetim 6 Temmuz ama 15 temmuzdan ayarladık bizde Yumurtladığım günü bildiğimden. 15 nisan sezeryane de bana gün verdi o zamana kadar normal doğumu bekliyorum bakalım doğar inşallahBenim normalde sat 6 temmuz. Ama 10 gün geç döllenme. Ben ovülasyon yaptığım için yumurtlama günümü biliyordum. Dolayısıyla 16 temmuza çektik tarihi doktorla. Dolayısıyla 21 nisan oldu tdt. Seninde 22 olması lazım bebito.
Gaz çıkarınca rahatlıyorsan tuvalete çıkman gerekiyordur . Tuvalete hergün çıkabiliyor musun ? benm ağrm olduğu gün afedersiniz 3 kez çıkmıştm anca rahatlamıştm. Gaz sıkıştırınca tuvalete de çıkamıyor insan.Benim karnın üst kısmında ya.. Gaz yapacak bir şey de yemedim ki.. Afedersin ama gaz çıkarınca birazcık rahatlıyor evet ama tamamen geçmedi henüz..
Evet ilk olacak. İnşallah sezeryana dönmeden normal doğururuz ama hayırlısı neyse o olsun demek lazım tabi. Bana da 10'nu dedi işte. Bakalım 10'nuna kadar gelsin diye çabalayacağım.Benimde öyle oldu son adetim 6 Temmuz ama 15 temmuzdan ayarladık bizde Yumurtladığım günü bildiğimden. 15 nisan sezeryane de bana gün verdi o zamana kadar normal doğumu bekliyorum bakalım doğar inşallah☺ İlk olacak değil mi sizinde
Benim de karnımın iki yanında hissediyorum. Bir geriyor kendini hem sağ hem sol tarafım deliniyor sert oluyor. Kafası ve ayaklarıyla itiyor gibi aynı andaYa aslında düşününce benimki de yan gibi şu an, karnımın 2 yanında da hareket var. Ama emin değilim. Napıyor bunlar yaa, valla kızmaya başlıyorum
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim bende sali gidicemAynn yurumek aci veriodu. Hazirlik yapiolr buyuk ihtimlleben de sali gunu gidicem baklm ne.dcek
Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Hadi hayırlısı herşey yolunda mıDoğurdduummmmm şükürler olsuun
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun insallahKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Birkaç gündür tuvalete çıkmadım bak..Gaz çıkarınca rahatlıyorsan tuvalete çıkman gerekiyordur . Tuvalete hergün çıkabiliyor musun ? benm ağrm olduğu gün afedersiniz 3 kez çıkmıştm anca rahatlamıştm. Gaz sıkıştırınca tuvalete de çıkamıyor insan.
Aynı benimde öyleee..Benim de karnımın iki yanında hissediyorum. Bir geriyor kendini hem sağ hem sol tarafım deliniyor sert oluyor. Kafası ve ayaklarıyla itiyor gibi aynı anda
Hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Gözün aydın canım Allah anali babalı bıyütsünDoğurdduummmmm şükürler olsuun
Ay şükurler olsun artık gazdi uykuydu bunlardan bahsede bilecegiz. Az kişi kaldı gözün aydın Allah anali babalı büyütsünKizlar bende dogurdum cok sukur spinal sezeryanla cok rahat gecti hamdolsun kizim da yanimda darisi bekleyen herkese insallah
Gözün aydın canım ikinizde iyisinizdir umarımDoğurdduummmmm şükürler olsuun
Evin içinde hareket etmeye çalış tuvalete çıkmak için . Şmdi dışarıya da çıkamadığımz için hareketsiz kalıyoruz tuvalete çıkmakta zorlanıyoruz malesef . Tuvalete çıkınca rahatlayacaksın inşallah. O gün bana böyle olduğunda doğuruyorm sanmıştım . Zor geçmişti o günün gecesi de . İnşallah geçer sennki canımBirkaç gündür tuvalete çıkmadım bak..
Aynı benimde öyleee..
Hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)
AyyyDoğurdduummmmm şükürler olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?