Gözün aydınnn kurtuldunDoğurdduummmmm şükürler olsuun
Sen de haklısın kirilmakta. Yaparsın emin ol, bugünler de geçecek elbet.K Kuf anneme artık gel demem canım.
Dün akşama kadr hergün görüntülü aradm yüzüne bakıp gel dedm. Çaresizliğimi annem anlamıyorsa kim anlayabilir. Ve anlamayan birine bu saatten snra ben daha gel demem asla. Allah yardım edecek elbet. Eşim evdekine bakar bende hastanede hemşirelerden yardım isteye isteye halledeceğim inşallah. Düşündüm böyle karar verdm. Doğuma giderken kimseye de haber vermeyeceğim kimse doğurduğmu bilmese de olur. Ki zatn ben aramasam kimsenn beni arayıp merak edeceği de yok :)
Kilosu boyu nekadar senin bebegin şuan tam olarak haftan nedir?Heee tamam o zaman şimdi oldu.
Evet bazen önden gidince yakalıyor satı. Mesele benimkide bugünki kilosuna göre 37+1 çıkıyor.
Gozun aydin allah anali babali buyutsunDoğurdduummmmm şükürler olsuun
36+4'üm canım. 47 cm 3050 gram.Kilosu boyu nekadar senin bebegin şuan tam olarak haftan nedir?
Gözün aydın Alla Analı Babalı buyutsun,Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Hadi gözün aydınDoğurdduummmmm şükürler olsuun
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahDoğurdduummmmm şükürler olsuun
yapıyo canım baya biraz açılma fazla olursa daha kolay olur amaSuni sancı çok mu ağrı yapıyor?
Bende yazmıştım bu doktoru buraya baya önce. Çok faydalı bilgiler veriyor, bende seviyorumYoutubede Osman Gönülal videolarını tavsiye ederim size kızlar. Dün geceden beri izliyorum o kadar güzel ve ayrıntılı anlatıyoki. Bebeğin ilk haftadan itibaren bakımı , eve ilk taburcu olduğumuzda yapılacaklar vs. Şu dönemde yanında benim gibi kimse olmayıp bebeğine kendi bakacak acemi anneler için süper bilgiler var .
izledikten sonra bana bi güven geldi . Hatta kendi kendime dedim eve herkes gelseydi her kafadan bi ses çıkacaktı doğru yada yanlış belki istemeden zarar verecektim bebeğime. Böylesi daha iyi oldu bu dönemi eşimle tek başıma atlatmak da ayrıca gurur verici olucak
çok şükür. Nasılsın ? Ağrın var mı ?
Bebek nasıl?
İkinci sezeryanda nasl hissediyorsun ?
Bebekle ilgilenmekte zorlanıyormusun ?
Hadi hayırlısı herşey yolunda mı
Birkaç gündür tuvalete çıkmadım bak..
Aynı benimde öyleee..
Hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)
Gözün aydın canım Allah anali babalı bıyütsün
Gözün aydın canım ikinizde iyisinizdir umarım
Ayyygözün aydın kuzucum. Nasılsın peki şimdi? Bebiş nasıl?
Masallah
Gözün aydınnn kurtuldundarısı başımıza
Gozun aydin allah anali babali buyutsun
Gözün aydın Alla Analı Babalı buyutsun,normalmi oldu?
Hepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarHadi gözün aydınNasılsiniz minik ve sen?
Öylemi görmemiştimBende yazmıştım bu doktoru buraya baya önce. Çok faydalı bilgiler veriyor, bende seviyorum
Ohh çok şükür hadi gözün aydın umarım iyi geçmiştir ve ikinizinde sağlığı iyidir.kendini iyi hissetdikçe bilgilendir bizi de inş.Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsün inş.Hepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Evet inşallah canımSen de haklısın kirilmakta. Yaparsın emin ol, bugünler de geçecek elbet.
Oy maşallah subhanallah çok şükr. Yanında eşin olacaktı senin , eşim olmasa da yapabilirdim diyebilecek durumda mısınHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Arkadaşlar merhaba 38 artı 3 deyim bebeğimin duruşu normal suyum da normal ancak bebek 2600 gram doktorum çok beklemenin anlamı yok diyor 13 günde bebek sadece 100 gr almış pzt günü gel Suni sancı ile doğumu başlatalım veya sezaryan dedi Suni sancı da çok bekler miyim ki sizce ne yapabilirim sezaryandan sonra çok zorluk yaşadınızmı refakatçi m sadece eşim olacak zorlanırmıyız
[/QUOTE
Canım 38+4 te suyumun azalması ile bebeğimi sezrryan ile dünyaya getirdim. Ben hiç zorluk ysşamadım. Bugün 4. Günümüz. Benimde eşim kaldı. Zaten tek refakatçi istiyorlar. 1 gece yatıp öğlene taburcu olduk.
Oyyy tosuncuk yaaa maşallah onaHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?