2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Youtubede Osman Gönülal videolarını tavsiye ederim size kızlar. Dün geceden beri izliyorum o kadar güzel ve ayrıntılı anlatıyoki. Bebeğin ilk haftadan itibaren bakımı , eve ilk taburcu olduğumuzda yapılacaklar vs. Şu dönemde yanında benim gibi kimse olmayıp bebeğine kendi bakacak acemi anneler için süper bilgiler var .
izledikten sonra bana bi güven geldi . Hatta kendi kendime dedim eve herkes gelseydi her kafadan bi ses çıkacaktı doğru yada yanlış belki istemeden zarar verecektim bebeğime. Böylesi daha iyi oldu bu dönemi eşimle tek başıma atlatmak da ayrıca gurur verici olucak

Sen de haklısın kirilmakta. Yaparsın emin ol, bugünler de geçecek elbet.

Bende yazmıştım bu doktoru buraya baya önce. Çok faydalı bilgiler veriyor, bende seviyorum

çok şükür. Nasılsın ? Ağrın var mı ?
Bebek nasıl?
İkinci sezeryanda nasl hissediyorsun ?
Bebekle ilgilenmekte zorlanıyormusun ?
Hadi hayırlısı herşey yolunda mı
Birkaç gündür tuvalete çıkmadım bak..

Aynı benimde öyleee..

Hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)
Gözün aydın canım Allah anali babalı bıyütsün
Gözün aydın canım ikinizde iyisinizdir umarım
Ayyy gözün aydın kuzucum. Nasılsın peki şimdi? Bebiş nasıl?
Gözün aydınnn kurtuldun darısı başımıza
Gozun aydin allah anali babali buyutsun
Gözün aydın Alla Analı Babalı buyutsun,normalmi oldu?
Hadi gözün aydın Nasılsiniz minik ve sen?
Hepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırızdarısı sizlerin başına

Bende yazmıştım bu doktoru buraya baya önce. Çok faydalı bilgiler veriyor, bende seviyorum
Öylemi görmemiştim Yeni doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etti çok güzel anlatıyor gerçekten. Bir de Gizem Erbirer in “o çocuk üşür “adlı videosunu da şiddetle tavsiye ederim.

Maşallah kuzucuğa sağlıkla büyüsün inş.

Sen de haklısın kirilmakta. Yaparsın emin ol, bugünler de geçecek elbet.
Evet inşallah canım

Oy maşallah subhanallah çok şükr. Yanında eşin olacaktı senin , eşim olmasa da yapabilirdim diyebilecek durumda mısın ben tek olacağım için nasl zorluklar bekliyo beni diye meraktaym ondan soruyorum :)

Oyyy tosuncuk yaaa maşallah ona bol bol sütlerin olsun inşallah tebrik ederim darısı bizlere sağ salim doğurmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…