2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah Hoşgelmiş, ve emmeye de başlamış demek ki herşey yolunda canım çok şükür senin de onun sağlıklı olmasına çok sevindim sağlıkla kavuştun bebeğine. Hadi inş. darısı bizlere

Oyyyyy maşallah kuzucuğa
Öylemi görmemiştim Yeni doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etti çok güzel anlatıyor gerçekten. Bir de Gizem Erbirer in “o çocuk üşür “adlı videosunu da şiddetle tavsiye ederim.
Ona da bakayım, sağol canım

Ay maşallah sağlıkla kucağına almışsın ne güzel bebeğin kilosu da çok iyi ..
Çok mutlusun sevinclisin ama sormadan da edemeyeceğim
Hastanenin durumu nasıl??
Önlem almışlar mı?
Sen ekstra bir önlem aldın mı??

Çok geçmiş olsun canım.

Doğurdduummmmm şükürler olsuun

Hadi gözün aydın canım. ALLAH analı babalı büyütsün. Maşallah nazar değmesin bebişine.

Mama ben çok araştırdm en iyi ve gaz yapmayan olarak hipp combiotic önerildi bana . Ben her ihitmale karşı ondan alıp bulunduracağm yanmda . Fiyatı pahalı ama diğerlerine göre..

Gözünüzzaydınnnnnnn

Gözün aydın canım maşallah miniğe tam tosuncuk gelmiş

kızlar doktorumla görüştüm.37+2 de diye planladık.37+4 38+0 da sirada.yani her sefer arayip bilgi alacagim sehirdeki vaka oranina gore karar verecek doktor.su an önümü goremiyorum dedi.ben de sezaryenli old icin geciktirmeye de cekiniyorum dedi.yani 39 40 bekletemem risk dedi.keza o zaman da nolcagi belli degil dedi. her sehrin durumu farklı tabi.biz bilmesekde onlar biliyor.normalde basta 10 16 nisan konusmustuk.38 + lar yani.ama o zamana pik yapabilir.sıkıntı lı bir zamana denk grliyor maalesef dedi.37 dolunca cok sıkıntı olmaz dedi.kilosu iyi dedi.iri degil ama 1 hafta onde.icim icimi yiyor.bekleyeyim mi olsun mu?
bebek bas gelis.bu hafta cok yorma 1 hafta daha bekletelim dedi.belki kendi gelir

Kızlar devlet hastaneleri normal poliklinik tek hasta muayene ediyor mu,etmiyorsa özellerde yığılma olur mu 37.haftadayım çok tırsıyorum çarşamba Dr gidicem ne diyecek bakalım

T Tbfth masallah kuzucuğa hersey yolunda ne guzel senin adina cok sevindim darisi bizim başimiza insallah özeldemi devlettemi yaptin dogumu hastanedeki durumlar nedir refakatcin var dimi?

Canım doktorun ne diyorsa ona göre karar vermelisin. 1 hafta daha bekleyelim diyorsa bekle istersen ama çok fazla beklemeni de anlamı olmuyor şu ortamda. Yeter ki bebiş sağlıklı olsun inşallah

Hakkinda hayirlisi bence nekadar durursa karninda okadar iyi bende iki gun once kontroldeydim benimde sezeryan olucak ben şuan 37+4 haftadayim doktorum ekstra bir sanci bisey olmazsa 39 bekleyelim dedi.

Benim doğumu planladığım hastanede 2.bölge seçilmiş. Merkez dolarsa hastalar buraya gelecekmiş. Hatta yarın ilk hasta gelecekmiş. Görümcem çalışıyor hastanede o söyledi. Fazla uzatmadan sezeryan mı olsan dedi. Haftaiçi doktorla görüşcem ama benim için erken sezeryan bile olsa.
Farklı bir şehirde özel hastane var orayla görüşcez olmazsa orda yapmaya çalışıcam. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar devlet hastaneleri normal poliklinik tek hasta muayene ediyor mu,etmiyorsa özellerde yığılma olur mu 37.haftadayım çok tırsıyorum çarşamba Dr gidicem ne diyecek bakalım
Benim en son Perşembe günü gittiğim her zamanki devlet hastanesi eğitim araştırma ve poliklinik muayeneleri açıktı. Randevu alarak gitmiştim. Tabi önlemler alınmıştı. Sıra bekleyen sıfırdı. Direk odaya çağırdılar. Benim gittiğim dr. muayene ederken bir taraftan da asistanla konuştu: gebelerimizin aslında acil bi riski yoksa gelmesi gerekmiyor gelmesi onlara da bizlere de sakıncalı oluyor ama devlet büyüklerimiz böyle karar vermiş yapacak birşey yok biz gorevdeyiz dedi. Yani nst'ye filan baktılar beni 20 dk da herşey normal diyip eve yolladılar.

Valilikten izin alabilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…