- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.393
- 113
Maşallah Hoşgelmiş, ve emmeye de başlamış demek ki herşey yolunda canım çok şükür senin de onun sağlıklı olmasına çok sevindim sağlıkla kavuştun bebeğine. Hadi inş. darısı bizlereHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Oyyyyy maşallah kuzucuğaHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Ona da bakayım, sağol canımÖylemi görmemiştimYeni doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etti çok güzel anlatıyor gerçekten. Bir de Gizem Erbirer in “o çocuk üşür “adlı videosunu da şiddetle tavsiye ederim.
Ay maşallah sağlıkla kucağına almışsın ne güzel bebeğin kilosu da çok iyi ..Hepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Tünaydın kızlar.. Sabahın 9undan beri hareket edemiyordum. Yataktan doğrulamadım bile.. Sonra eşimin yardımıyla binbir zorlukla doğruldum bu sefer de ne oturabiliyorum ne doğrulabiliyorum. Karnımın acısını anlatamam. Hareket edemedim 3 saattir kaldım öyle.. Karnım semsertti ama kasılma gibi de değil. Dokununca hepten canım yanıyordu. Şimdi iyiyim şükür ama o neydi anlamadım. Eşim acile gidelim diye çok ısrar etti ama şu an acile falan gitmem son raddeye dek.. İnşallah bir daha olmaz.
Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Mama ben çok araştırdm en iyi ve gaz yapmayan olarak hipp combiotic önerildi bana . Ben her ihitmale karşı ondan alıp bulunduracağm yanmda . Fiyatı pahalı ama diğerlerine göre..
oh missDoğurdduummmmm şükürler olsuun
GözünüzzaydınnnnnnnHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Gözün aydın canım maşallah miniğeHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Ay maşallah sağlıkla kucağına almışsın ne güzel bebeğin kilosu da çok iyi ..
Çok mutlusun sevinclisin ama sormadan da edemeyeceğim
Hastanenin durumu nasıl??
Önlem almışlar mı?
Sen ekstra bir önlem aldın mı??
kızlar doktorumla görüştüm.37+2 de diye planladık.37+4 38+0 da sirada.yani her sefer arayip bilgi alacagim sehirdeki vaka oranina gore karar verecek doktor.su an önümü goremiyorum dedi.ben de sezaryenli old icin geciktirmeye de cekiniyorum dedi.yani 39 40 bekletemem risk dedi.keza o zaman da nolcagi belli degil dedi. her sehrin durumu farklı tabi.biz bilmesekde onlar biliyor.normalde basta 10 16 nisan konusmustuk.38 + lar yani.ama o zamana pik yapabilir.sıkıntı lı bir zamana denk grliyor maalesef dedi.37 dolunca cok sıkıntı olmaz dedi.kilosu iyi dedi.iri degil ama 1 hafta onde.icim icimi yiyor.bekleyeyim mi olsun mu?
bebek bas gelis.bu hafta cok yorma 1 hafta daha bekletelim dedi.belki kendi gelir
Hakkinda hayirlisi bence nekadar durursa karninda okadar iyi bende iki gun once kontroldeydim benimde sezeryan olucak ben şuan 37+4 haftadayim doktorum ekstra bir sanci bisey olmazsa 39 bekleyelim dedi.kızlar doktorumla görüştüm.37+2 de diye planladık.37+4 38+0 da sirada.yani her sefer arayip bilgi alacagim sehirdeki vaka oranina gore karar verecek doktor.su an önümü goremiyorum dedi.ben de sezaryenli old icin geciktirmeye de cekiniyorum dedi.yani 39 40 bekletemem risk dedi.keza o zaman da nolcagi belli degil dedi. her sehrin durumu farklı tabi.biz bilmesekde onlar biliyor.normalde basta 10 16 nisan konusmustuk.38 + lar yani.ama o zamana pik yapabilir.sıkıntı lı bir zamana denk grliyor maalesef dedi.37 dolunca cok sıkıntı olmaz dedi.kilosu iyi dedi.iri degil ama 1 hafta onde.icim icimi yiyor.bekleyeyim mi olsun mu?
bebek bas gelis.bu hafta cok yorma 1 hafta daha bekletelim dedi.belki kendi gelir
Benim en son Perşembe günü gittiğim her zamanki devlet hastanesi eğitim araştırma ve poliklinik muayeneleri açıktı. Randevu alarak gitmiştim. Tabi önlemler alınmıştı. Sıra bekleyen sıfırdı. Direk odaya çağırdılar. Benim gittiğim dr. muayene ederken bir taraftan da asistanla konuştu: gebelerimizin aslında acil bi riski yoksa gelmesi gerekmiyor gelmesi onlara da bizlere de sakıncalı oluyor ama devlet büyüklerimiz böyle karar vermiş yapacak birşey yok biz gorevdeyiz dedi. Yani nst'ye filan baktılar beni 20 dk da herşey normal diyip eve yolladılar.Kızlar devlet hastaneleri normal poliklinik tek hasta muayene ediyor mu,etmiyorsa özellerde yığılma olur mu 37.haftadayım çok tırsıyorum çarşamba Dr gidicem ne diyecek bakalım
Valilikten izin alabilir canimGünaydın kızlar
Bana pek aymadı ama olsun bunun da üstesinden gelirim elbet.
moralim çok bozuk.
Düne kadr anneme gel dedm yasak çıkmadan gel dedm gelmedi.
Evde 3 yaşında bir oğlum var eşim ona bakacak.
Ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ve yanmda kmse olamayacak. Yaşadığım şehirde tek bir akrabam dahi yok. Arkadaşlarm var ama hepsi çocuklu ki zatn virüs korkusundan hastaneye kimse gelemez bende istemem.
Tek şansım yasak kalkınca doğurmak. Erken doğm riskim de var. Ne olacak nasl olacak bilemiyorm . Allah yardım edecek elbet..
Annen neden gelemiyor valilik izin verir kizi dogum yapacak sonucta seni bukadar zor durumda birakmasin tek basina nasil kalicsksin refakatcisiz olmazki..Valilikten izin alabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?