2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar devlet hastaneleri normal poliklinik tek hasta muayene ediyor mu,etmiyorsa özellerde yığılma olur mu 37.haftadayım çok tırsıyorum çarşamba Dr gidicem ne diyecek bakalım
Bakılıyor diye biliyorum canm burda bakıyorlar ama he hastahane aynı midir bilinmez. Eldiven maske takarak önlem alarak git canm. Bizim burdaki özel haftası küçük olanları almıyormuş pek mecbur kalmadikca artık öyle dedi bugün

Ayy maşallah kuzucuğa ne güzel büyümüş ; valla ben senin nisanın ilk haftası doğurucağını hissediyorum; içime öyle doğuyor yani max 7 nisan
İnşallah sağlıkla gelsin prenses

Kötü denk gelmiş canım. Bir bak bakalım duruma, ona göre çok geçe kalmadan diğer hastaneye git.
Ayy maşallah kuzucuğa ne güzel büyümüş ; valla ben senin nisanın ilk haftası doğurucağını hissediyorum; içime öyle doğuyor yani max 7 nisan
İnşallah sağlıkla gelsin prenses
Ayyy hadi inşallah canım ya bende önümüzdeki hafta için birşeyler hissediyorum ama bakalım

Gelisimi guzel bekle biraz daha duruma gore karar verirsin, bebegin haftasi iyi neden sezeryan olursa kuveze alirim diyor aramizda ortalama 5 gun oynuyor benide 4.5.6 si gibi dedi 39.haftayi yakalamaya calisiriz dedi benimki saglik durumlari yuzunden kesin sezeryan olucak sanci vs.. olmaz nisanin ilk gunleri gelicek benim tospik oğlum insallah teyzesi

Benim kardesiminde başına gelmişti dr gitti bebek tamamen yan dönmüş ondan olmuş sonra bebek pozisyon değiştirince rahatladı geçmiş olsun
Evet benim bebekte ilk yan döndu ama tabi ben bilmiuorum ne yatabiliyorum ne dogrulabiliyorum yuruyemiuorum nasil kotuyun doktora gittik bebek yan dönmus yaslanmis o yapar dedi doktor o yuzde olabilir.

Sikma canini Allah yardim eder merak etme sen,yaninda olamayanlar utansin,sen bebegini kucagina alinca butun sıkıntılari unutursun

Yok canım kesin küvöze alırım demedi, az da olsa bir ihtimal var dedi. Ay ne güzel inşallah benimki de nisanın ilk haftası gelir, beraber kavuşmuş oluruz yavrularımıza

2 haftada acayip abur cubur yedim, bu virüs yüzünden evden çıkmadım kilo almadığım gibi kilo vermişim. Gittim kendime patates kızartıp yedim. Çünkü neden; manyaklık illa alıcam o kiloyu

2 haftada acayip abur cubur yedim, bu virüs yüzünden evden çıkmadım kilo almadığım gibi kilo vermişim. Gittim kendime patates kızartıp yedim. Çünkü neden; manyaklık illa alıcam o kiloyu

Bende hiç yemediğim kadar yedim bu hafta bundan sonra da öyle olacak gibi.
Duramıyorum ya sıkıntıdan bir yandan da içim rahat değil bebiş yüzünden ama ne yapayım bu günler nasıl geçer bilmiyorum ki.

Duramıyorum ya sıkıntıdan bir yandan da içim rahat değil bebiş yüzünden ama ne yapayım bu günler nasıl geçer bilmiyorum ki.
Yiyerek geçer canım boşver bizde yiyoruz aklımıza hiç gelmeyecek seyleri canımız çekiyor evde ben bugun tomurcuk çay içmek istedim düşün alakasız seyler

Canımmm Allah anneli babalı büyütsün inşallah .maaşallah Rüzgar bebeğe, sağlıcakla kalın

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,ama biz herşeyime üstesinden gelmeyi başardığımız için çok güçlüyüz,benim 9 ay boyunca annem 1 kez mi ne geldi çok yakında oturuyor ,ilgisiz,gelince 2 gün içinde gidiyor,benim tek istediğim manevi destek sağolsun telden annelik yapıyor,1 oğlum var çalışıyorum herşeyi eşimle yaptık Allah onu başımdan eksik etmesin,herşey olacağına varır,olanda hayır vardır,hiç canını sıkma ,kendini üzme

Masallah kuzucuga annesine de hayirli olsun saglicakla büyüt canm bebegini saglikli guzel kolay dogumlar basimiza insallah

Dün ben de yedim valla kızartma dayanamadım

Salata yiyin kızlar güzel oluyor çerez niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…