- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bakılıyor diye biliyorum canm burda bakıyorlar ama he hastahane aynı midir bilinmez. Eldiven maske takarak önlem alarak git canm. Bizim burdaki özel haftası küçük olanları almıyormuş pek mecbur kalmadikca artık öyle dedi bugünKızlar devlet hastaneleri normal poliklinik tek hasta muayene ediyor mu,etmiyorsa özellerde yığılma olur mu 37.haftadayım çok tırsıyorum çarşamba Dr gidicem ne diyecek bakalım
@BlupBlupBlup geldim kuzum kontrolden. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda dedi. 3050 gram 47 cm olmuş. Göbek önden gidiyor dedi. Anası kılıklı3400 civarı bekliyorum dedi. Normal doğum istiyorsan bekle dedi, sezeryan istersende 10'nundan önce almam dedi. 1 hafta öne çekemiyor muyuz dedim. Bebek küvöze girerse kalış süresi daha çok uzayacak, anlıyorum herkes gibi endişelisin ama böyle düşün dedi. Bol merdiven çık, bol squat yap dedi. Haftaya nst'ye gidicem ve çatı muayenesi yapacak. Haftaya kadar kararını ver bakalım normal mi sezeryan mı diye dedi. Benim hedefim 10'nuna kalmadan doğurmak artık beni kimse tutamaz bol temizlik, bol squat, bol merdiven
Gözünaydın canım.Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Ayyy bir bebisimiz daha geldiDoğurdduummmmm şükürler olsuun
Kötü denk gelmiş canım. Bir bak bakalım duruma, ona göre çok geçe kalmadan diğer hastaneye git.Benim doğumu planladığım hastanede 2.bölge seçilmiş. Merkez dolarsa hastalar buraya gelecekmiş. Hatta yarın ilk hasta gelecekmiş. Görümcem çalışıyor hastanede o söyledi. Fazla uzatmadan sezeryan mı olsan dedi. Haftaiçi doktorla görüşcem ama benim için erken sezeryan bile olsa.
Farklı bir şehirde özel hastane var orayla görüşcez olmazsa orda yapmaya çalışıcam. Allah yardımcımız olsun.
Ayyy hadi inşallah canım yaAyy maşallah kuzucuğa ne güzel büyümüş ; valla ben senin nisanın ilk haftası doğurucağını hissediyorum; içime öyle doğuyor yani max 7 nisan
İnşallah sağlıkla gelsin prenses
Gelisimi guzel bekle biraz daha duruma gore karar verirsin, bebegin haftasi iyi neden sezeryan olursa kuveze alirim diyor aramizda ortalama 5 gun oynuyor benide 4.5.6 si gibi dedi 39.haftayi yakalamaya calisiriz dedi benimki saglik durumlari yuzunden kesin sezeryan olucak sanci vs.. olmaz nisanin ilk gunleri gelicek benim tospik oğlum insallah teyzesi@BlupBlupBlup geldim kuzum kontrolden. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda dedi. 3050 gram 47 cm olmuş. Göbek önden gidiyor dedi. Anası kılıklı3400 civarı bekliyorum dedi. Normal doğum istiyorsan bekle dedi, sezeryan istersende 10'nundan önce almam dedi. 1 hafta öne çekemiyor muyuz dedim. Bebek küvöze girerse kalış süresi daha çok uzayacak, anlıyorum herkes gibi endişelisin ama böyle düşün dedi. Bol merdiven çık, bol squat yap dedi. Haftaya nst'ye gidicem ve çatı muayenesi yapacak. Haftaya kadar kararını ver bakalım normal mi sezeryan mı diye dedi. Benim hedefim 10'nuna kalmadan doğurmak artık beni kimse tutamaz bol temizlik, bol squat, bol merdiven
Evet benim bebekte ilk yan döndu ama tabi ben bilmiuorum ne yatabiliyorum ne dogrulabiliyorum yuruyemiuorum nasil kotuyun doktora gittik bebek yan dönmus yaslanmis o yapar dedi doktor o yuzde olabilir.Benim kardesiminde başına gelmişti dr gitti bebek tamamen yan dönmüş ondan olmuş sonra bebek pozisyon değiştirince rahatladı geçmiş olsun
Sikma canini Allah yardim eder merak etme sen,yaninda olamayanlar utansin,sen bebegini kucagina alinca butun sıkıntılari unutursun@BlupBlupBlup anneme artık gel demem canım.
Dün akşama kadr hergün görüntülü aradm yüzüne bakıp gel dedm. Çaresizliğimi annem anlamıyorsa kim anlayabilir. Ve anlamayan birine bu saatten snra ben daha gel demem asla. Allah yardım edecek elbet. Eşim evdekine bakar bende hastanede hemşirelerden yardım isteye isteye halledeceğim inşallah. Düşündüm böyle karar verdm. Doğuma giderken kimseye de haber vermeyeceğim kimse doğurduğmu bilmese de olur. Ki zatn ben aramasam kimsenn beni arayıp merak edeceği de yok :)
Yok canım kesin küvöze alırım demedi, az da olsa bir ihtimal var dedi.Gelisimi guzel bekle biraz daha duruma gore karar verirsin, bebegin haftasi iyi neden sezeryan olursa kuveze alirim diyor aramizda ortalama 5 gun oynuyor benide 4.5.6 si gibi dedi 39.haftayi yakalamaya calisiriz dedi benimki saglik durumlari yuzunden kesin sezeryan olucak sanci vs.. olmaz nisanin ilk gunleri gelicek benim tospik oğlum insallah teyzesi
Ayyy ohhh be içim rahatladı
2 haftada acayip abur cubur yedim, bu virüs yüzünden evden çıkmadım kilo almadığım gibi kilo vermişim.Gittim kendime patates kızartıp yedim. Çünkü neden; manyaklık illa alıcam o kiloyu
Yiyerek geçer canım boşver bizde yiyoruz aklımıza hiç gelmeyecek seyleri canımız çekiyor evdeBende hiç yemediğim kadar yedim bu hafta bundan sonra da öyle olacak gibi.
Duramıyorum ya sıkıntıdan bir yandan da içim rahat değil bebiş yüzünden ama ne yapayım bu günler nasıl geçer bilmiyorum ki.
Canımmm Allah anneli babalı büyütsün inşallah .maaşallah Rüzgar bebeğe, sağlıcakla kalınHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,ama biz herşeyime üstesinden gelmeyi başardığımız için çok güçlüyüz,benim 9 ay boyunca annem 1 kez mi ne geldi çok yakında oturuyor ,ilgisiz,gelince 2 gün içinde gidiyor,benim tek istediğim manevi destek sağolsun telden annelik yapıyor,1 oğlum var çalışıyorum herşeyi eşimle yaptık Allah onu başımdan eksik etmesin,herşey olacağına varır,olanda hayır vardır,hiç canını sıkma ,kendini üzmeGünaydın kızlar
Bana pek aymadı ama olsun bunun da üstesinden gelirim elbet.
moralim çok bozuk.
Düne kadr anneme gel dedm yasak çıkmadan gel dedm gelmedi.
Evde 3 yaşında bir oğlum var eşim ona bakacak.
Ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ve yanmda kmse olamayacak. Yaşadığım şehirde tek bir akrabam dahi yok. Arkadaşlarm var ama hepsi çocuklu ki zatn virüs korkusundan hastaneye kimse gelemez bende istemem.
Tek şansım yasak kalkınca doğurmak. Erken doğm riskim de var. Ne olacak nasl olacak bilemiyorm . Allah yardım edecek elbet..
Masallah kuzucuga annesine de hayirli olsun saglicakla büyüt canm bebegini saglikli guzel kolay dogumlar basimiza insallahHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
Rica ederim canım ama bence bir an önce gelmeliler. Belli olmaz çünkü ne olacağı.Ayyy ohhh be içim rahatladıteşekkür ederim canım paylaştığın için ❣
Dün ben de yedim valla kızartma dayanamadım2 haftada acayip abur cubur yedim, bu virüs yüzünden evden çıkmadım kilo almadığım gibi kilo vermişim.Gittim kendime patates kızartıp yedim. Çünkü neden; manyaklık illa alıcam o kiloyu
Salata yiyin kızlar güzel oluyor çerez niyetineBende hiç yemediğim kadar yedim bu hafta bundan sonra da öyle olacak gibi.
Duramıyorum ya sıkıntıdan bir yandan da içim rahat değil bebiş yüzünden ama ne yapayım bu günler nasıl geçer bilmiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?