Günaydın kızlar
Bana pek aymadı ama olsun bunun da üstesinden gelirim elbet.
moralim çok bozuk.
Düne kadr anneme gel dedm yasak çıkmadan gel dedm gelmedi.
Evde 3 yaşında bir oğlum var eşim ona bakacak.
Ben devlet hastanesinde sezeryan doğum yapacağım ve yanmda kmse olamayacak. Yaşadığım şehirde tek bir akrabam dahi yok. Arkadaşlarm var ama hepsi çocuklu ki zatn virüs korkusundan hastaneye kimse gelemez bende istemem.
Tek şansım yasak kalkınca doğurmak. Erken doğm riskim de var. Ne olacak nasl olacak bilemiyorm . Allah yardım edecek elbet..
Sağol canım artık kendisi bilir gel demeyeceğim. Kendimi alıştırdım tek kalmaya odaklandımValilikten izin alabilir canim
Benm üzüldüğüm annemden çok kayınvalidemin beni sürekli arayıp ilgilenmesi. Ben ondan değil kendi annemden beklerdim bu ilgileri. Kayınvalideme gel desem işi bırakır anında gelir ama ben annemi istemiştim. Kayınvalidem çalıştığı için virüs kapma ihtimali olabilir diye onu çağırmıyorum yoksa bana farketmezdi.. hayırlısı artk canm moralimi düzelttm eşimin desteğiyle sabahkine göre daha iyiymSikma canini Allah yardim eder merak etme sen,yaninda olamayanlar utansin,sen bebegini kucagina alinca butun sıkıntılari unutursun
Amin amin eşler iyiki varlar zatn onlar olmasa napardık bilemiyorum. İyi sen atlattın darısı başıma inşallah :)Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,ama biz herşeyime üstesinden gelmeyi başardığımız için çok güçlüyüz,benim 9 ay boyunca annem 1 kez mi ne geldi çok yakında oturuyor ,ilgisiz,gelince 2 gün içinde gidiyor,benim tek istediğim manevi destek sağolsun telden annelik yapıyor,1 oğlum var çalışıyorum herşeyi eşimle yaptık Allah onu başımdan eksik etmesin,herşey olacağına varır,olanda hayır vardır,hiç canını sıkma ,kendini üzme
Çok geçmiş olsun... bebeğe zararı olmamıştır umarım.... ne zaman DoğumKızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Merhaba,
Dizinle yaklaşık olarak aynı durumdaymışız fakat benim annem rahmetli, kayınvalidem çok yaşlı. Teyzelerim vs var ama ben onların evladı değişim neticede risk almak istemiyorlar.
Yanımda eşim kalacak ve hiçbir tecrübemiz YÖK. Sizin en asından bir yavrunuz daha olmuş, iyi kötü bilirsiniz.
Mecburen de sezeryan olacağız. Bilmiyorum ama beterin beteri var öyle düşünün. Ben çocuk nasıl tutulur onu bile bilmem
Sevgiler
Canım çok geçmiş olsun. Nasıl oldu da üşüttün o kadarKızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Çok geçmiş olsun ya umarım çabucak atlatırsınKızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Hayatım doktor mecbur kullanmak zorundasın dedi ayın 1 i doğumum var bu vücutla zaten bebeğine hayrın olmaz dedi eğilemiyodum acıdan ağladım resmen 2 haftadır bebeğe zarar olur die die gitmedim keşke ilk ağrıdığında gelseydimÇok geçmiş olsun... bebeğe zararı olmamıştır umarım.... ne zaman Doğum
Sorma canım benim bende hayatımda ilk defa böyle oldum hassas oluyor demekki baya vucütCanım çok geçmiş olsun. Nasıl oldu da üşüttün o kadar
Valla bizde öyleyiz eşimle habire yiyoruzBende hiç yemediğim kadar yedim bu hafta bundan sonra da öyle olacak gibi.
Duramıyorum ya sıkıntıdan bir yandan da içim rahat değil bebiş yüzünden ama ne yapayım bu günler nasıl geçer bilmiyorum ki.
Aaa sen sağlıksız şeylerde yiyor musun yaDün ben de yedim valla kızartma dayanamadım
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlarsın.Kızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Hakkinda hayirlisi bence nekadar durursa karninda okadar iyi bende iki gun once kontroldeydim benimde sezeryan olucak ben şuan 37+4 haftadayim doktorum ekstra bir sanci bisey olmazsa 39 bekleyelim dedi.
Canım doktorun ne diyorsa ona göre karar vermelisin. 1 hafta daha bekleyelim diyorsa bekle istersen ama çok fazla beklemeni de anlamı olmuyor şu ortamda. Yeter ki bebiş sağlıklı olsun inşallah
Benim doğumu planladığım hastanede 2.bölge seçilmiş. Merkez dolarsa hastalar buraya gelecekmiş. Hatta yarın ilk hasta gelecekmiş. Görümcem çalışıyor hastanede o söyledi. Fazla uzatmadan sezeryan mı olsan dedi. Haftaiçi doktorla görüşcem ama benim için erken sezeryan bile olsa.
Farklı bir şehirde özel hastane var orayla görüşcez olmazsa orda yapmaya çalışıcam. Allah yardımcımız olsun.
Kızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
Arada kaçamak yapıyorum çaktırmadanValla bizde öyleyiz eşimle habire yiyoruzdevamlı evde olunca zaman geçmiyor ki
Aaa sen sağlıksız şeylerde yiyor musun ya
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce toparlarsın.
doktorum erken almalı ama soyle 38 i bi gorsek iyi dedi ama duruma gore 37+2 gibi alacakmis.malum virus
aynı durumumuz canim.doktorum da gorumcen ile ayni görüşte.duruma gore bende baska sehirde klinik ya da ozel muayane arastiricam.ama esim de hic bilmedigimiz bir yere gitmeyi uygun bulmuyor..Allahim yardim etsin bize..
Gecmis olsun canm peki nasil bir agri oldu belinde nasil onla onu bagladi doktorKızçeler kendinize çok dikkat edin az daha zatürre oluyomuşum belimdeki batma bebekten değilmiş ciğerler iltihap olmuş çok dikkat edin kendinize antibiyotik serum ağrı kesici zor kendime geldim
aaa akciğerle bel ne alakaymiş ya? gecmis olsun canim.Allah korumuş..
[/QUOTE
Böğür dediğimiz yer diyelim orda ağrım vardı akciğer iltihaplanması olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?