2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün hastanede doktor nisan ayının daha kötü geçeceğini söyledi canım hayalet şehir gibi oldu heryer

Ya çok kotu bir dönemden geçiyoruz bugün bende doktorla görüşeyim dedim özel muayenehanesi var eşimle ağzımızı yüzümüzü kapatıp eldiven takip ciktik gittik adamin ofisi kalabalıktı en az 4 çift vardi kapıdan görmemle çıkmam bir oldu, eve geldik hemen çamaşırlar makineye dusa girdik kapı kollarını telefonları anahtarı deterjanlı bezle sildim. Şimdi canim cips çekip diye eşim bakkala gitmek istedi göndermedim iki adımlık yer ama iste insan tedirgin oluyor Allah yardımcimiz olsun. Dua edelim de biz o kadar dikkat ediyoruz adamın ofisi doluydu o insanlarda akıl fikir yok yeminle ınsallah doktora hemsireye ve hastanedeki bizle ilgilenecek kişilerde birşey olmaz.. tedbir bizden takdir yüce Rabbimden umarım sağlıkla atlatacağız.

Allah yardımcımız olsun.. Ne halde olucaz doğum zamanı , hastaneler ne halde olucak... Düşününce ellerim bile uyuşmaya başlıyor

Tamamen telefonla randevuya dönüşmeli iki kisi bile tehlike . Sıkılmak falan yok dedim ogluma . Evde en azından guvende hissediyoruz . Markete de cok nadir gonderirim esimi cips de yemeyelim bosver ama sezeryanda ameliyatta bilemiyorum en savunmasiz anlar napcaz diye düşününce aşırı stres oldum bugün

anladim canim.tektardan gecmis olsun.insAllah hemencecik iyilesirsin..

Allah yardımcımız olsun.. Ne halde olucaz doğum zamanı , hastaneler ne halde olucak... Düşününce ellerim bile uyuşmaya başlıyor
Düşününce ruhum daraliyor sanki bugun disari cikincada daha bir hissettim hastalığın stresini . Amin canm Rabbime dua ediyorum hep saglicakla hastaliksiz huzurla kucagimiza alalim bebelerimizi ne bicim bir zamana denk geldik böyle

Oyyy masallah oğluna ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…