- 15 Kasım 2019
- 349
- 606
- 33
- 29
Böyle bıçak batması gibi bi ağrı canım nefes aldıkçaGecmis olsun canm peki nasil bir agri oldu belinde nasil onla onu bagladi doktor
Bugün hastanede doktor nisan ayının daha kötü geçeceğini söyledi canım hayalet şehir gibi oldu heryerBen bugün oglum sıkıldı agliyor diye annemlere gittim . Gelince bütün kiyafetleri herseyi makinaya attim . Dışarı çıkınca kendimi asiri stresli hissettim psikolojilerimiz cok etkilenyor git gide ve bugun daha bir panik oldum doğum konusunda napcaz kizlar
Ya çok kotu bir dönemden geçiyoruz bugün bende doktorla görüşeyim dedim özel muayenehanesi var eşimle ağzımızı yüzümüzü kapatıp eldiven takip ciktik gittik adamin ofisi kalabalıktı en az 4 çift vardi kapıdan görmemle çıkmam bir oldu, eve geldik hemen çamaşırlar makineye dusa girdik kapı kollarını telefonları anahtarı deterjanlı bezle sildim. Şimdi canim cips çekip diye eşim bakkala gitmek istedi göndermedim iki adımlık yer ama iste insan tedirgin oluyorBen bugün oglum sıkıldı agliyor diye annemlere gittim . Gelince bütün kiyafetleri herseyi makinaya attim . Dışarı çıkınca kendimi asiri stresli hissettim psikolojilerimiz cok etkilenyor git gide ve bugun daha bir panik oldum doğum konusunda napcaz kizlar
Insallah canimYok canım kesin küvöze alırım demedi, az da olsa bir ihtimal var dedi.Ay ne güzel inşallah benimki de nisanın ilk haftası gelir, beraber kavuşmuş oluruz yavrularımıza
Allah yardımcımız olsun.. Ne halde olucaz doğum zamanı , hastaneler ne halde olucak... Düşününce ellerim bile uyuşmaya başlıyorBen bugün oglum sıkıldı agliyor diye annemlere gittim . Gelince bütün kiyafetleri herseyi makinaya attim . Dışarı çıkınca kendimi asiri stresli hissettim psikolojilerimiz cok etkilenyor git gide ve bugun daha bir panik oldum doğum konusunda napcaz kizlar
amiin canım insAllahAllah yardımcımız olsun canım. İnşallah bu zorluklarla beraber bir kolaylık vardır bizim için.
Tamamen telefonla randevuya dönüşmeli iki kisi bile tehlike . Sıkılmak falan yok dedim ogluma . Evde en azından guvende hissediyoruz . Markete de cok nadir gonderirim esimi cips de yemeyelim bosverYa çok kotu bir dönemden geçiyoruz bugün bende doktorla görüşeyim dedim özel muayenehanesi var eşimle ağzımızı yüzümüzü kapatıp eldiven takip ciktik gittik adamin ofisi kalabalıktı en az 4 çift vardi kapıdan görmemle çıkmam bir oldu, eve geldik hemen çamaşırlar makineye dusa girdik kapı kollarını telefonları anahtarı deterjanlı bezle sildim. Şimdi canim cips çekip diye eşim bakkala gitmek istedi göndermedim iki adımlık yer ama iste insan tedirgin oluyorAllah yardımcimiz olsun. Dua edelim de biz o kadar dikkat ediyoruz adamın ofisi doluydu o insanlarda akıl fikir yok yeminle ınsallah doktora hemsireye ve hastanedeki bizle ilgilenecek kişilerde birşey olmaz.. tedbir bizden takdir yüce Rabbimden umarım sağlıkla atlatacağız.
Hahah aynen
Doğurdduummmmm şükürler olsuun
Allah anali babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Uzun ömürler olsun miniğe
Bunu duymak hic iyi gelmedi banaBugün hastanede doktor nisan ayının daha kötü geçeceğini söyledi canım hayalet şehir gibi oldu heryer
Rabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Uzun ömürler olsun miniğinDoğurdduummmmm şükürler olsuun
Düşününce ruhum daraliyor sanki bugun disari cikincada daha bir hissettim hastalığın stresini . Amin canm Rabbime dua ediyorum hep saglicakla hastaliksiz huzurla kucagimiza alalim bebelerimiziAllah yardımcımız olsun.. Ne halde olucaz doğum zamanı , hastaneler ne halde olucak... Düşününce ellerim bile uyuşmaya başlıyor
Benim doktorum da doğumun iyi zamana denk gelecek hastane boş olur dediBunu duymak hic iyi gelmedi bana
Çok muhtemelC cecennagacsizkoalaa bunlar da sizin bebekler olurdu heralde
Eki Görüntüle 2610562
Eki Görüntüle 2610563
C cecennagacsizkoalaa bunlar da sizin bebekler olurdu heralde
Eki Görüntüle 2610562
Eki Görüntüle 2610563
Oyyy masallah oğluna yaHepinize ayrı ayrı teşekkürleer kızlarikimiz de iyiyiz çok şükür. Spinal oldum rahat geçti şimdi uyuşuk hala bacaklarım ama bikç saate açılckmş. Ben hepatit taşıyıcısı olduğm için emzirmk için biraz bekledm iğne yapılması gerekyodu. Çocuk doktru yoğun bakımdamıymş neymş bizi baya beklettiler. Oğlum da aşırı emme isteğiyle doğdu sürekli aranıp ağladı. Biz de azck mama verdk emzrene kadar. Çok şükür emzrdm az önce o da rahatladı ben de. Tombik bi oğlum oldu teyzeleri 3850 gr doğdu maşallahnızı alırız darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?