Kan suyum gelirken gelmemişti ama gidince alttan muayene ettiklerinde baya kanamam olmuştu zaten doğum başlamıştı 13 saat sonunda da doğum olmuştu stres yaptığın için belki bebek hareketi azalmıştır su an inşallah hayırlı haberini bekliyoruzHareketleri iyiydi uyumusum yeni uyandım şu an hissetmiyorum. Doktora gidicem şimdi.
Sağ ol canım.
Sanırım su evet. Peki kan geldi mi hiç? Şimdi baktım bir damla kan izi var camasirimda.
Sağ olun kızlar hepinizi öpüyorum bebek hareket etmiyor gibi geldi gidicez birazdan. Dua edin
Heyt kankam doğuruyor hadi bir avazda inşallahHareketleri iyiydi uyumusum yeni uyandım şu an hissetmiyorum. Doktora gidicem şimdi.
Sağ ol canım.
Sanırım su evet. Peki kan geldi mi hiç? Şimdi baktım bir damla kan izi var camasirimda.
Sağ olun kızlar hepinizi öpüyorum bebek hareket etmiyor gibi geldi gidicez birazdan. Dua edin
Allah sağlıkla.buyutmeyi nasip etsin analı babalı insallah canimGüzel anneler selaaamm..Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük..
Şuan benmki de az hareket ediyor canm . Hiç hareket etmiyor değil neden stres yapıyorsun. Bir su iç bak tekme atsın sana da görKızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Stres yapma sakin ol, doğumun başlaması yakın gibi bebek kendini bi yerde toplar genelde doğuma yakın, yolu bulmaya çalışır, rahat olursan o da rahat olur.tekme falan değil de toplanma hareketleri oluyordu bende doğum başlayınca.Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Aynn . Erkn dogum da gorunmuo. 40 a kadr beklicem galibaMaşallah canım daha erken zatn sancı çıkmasın şmdi 38den snra çıksın sende
Bekle daha iyi virüslü zaman geçer o zamana kadr geçmese bile baya azalır. Sağlıklı olsunlar da istedikleri zaman gelsinler canımmAynn . Erkn dogum da gorunmuo. 40 a kadr beklicem galiba
Blup doguriyeaahhAyy kimler doğuruyor sayfaları okuyamadım bebe durmiii
Kuzm çocuk doğacam diyo artk napsn taklamı atsın içerdeKızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Kız erken doğurup napcn vaktinde gelsin işteAynn . Erkn dogum da gorunmuo. 40 a kadr beklicem galiba
Gaza geldiiimKız erken doğurup napcn vaktinde gelsin işte
Ben doğum yaparken bebeğin hareketlerini hiç hissetmemiştim kanka.hatta hatırlıyorum doktora bu çocuk neden hareket etmiyor doktor hanım diye bağırmışım korkudan o sıra.hemen yanlarında duran küçük ultrasonu açıp kalp atışlarını göstermişti bana.o kasılma anında hareket etmiyorlar galibaKızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk
Benm hep 70 100 arası çıkıyor da noluyor serum takıp ilaç verip hop geri itiyorlarGaza geldiiimnst ye de baglannca dogurasim geldi 40 bile cikmadi
Hele sen dur daha erken sana sırada ben varımGaza geldiiimnst ye de baglannca dogurasim geldi 40 bile cikmadi
Atraksiyon seviom galiba benBenm hep 70 100 arası çıkıyor da noluyor serum takıp ilaç verip hop geri itiyorlardoğmayında doğmuyor Allah biliyor doğacağı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?