Aynen canım boşuna yer kaplıyorlar resmen. Burada havalar çok soğuk yapmaz artık. 1-2 tane kazak bıraktım gerisini kaldırdım. Üzerimden yük kalktı. Parti parti de yıkarım olur biterİyi yapmışsın canım, benim de ütüler duruyor ama tabi kışlık kalın şeyler.. Ütülemek istemiyorum açıkçası boşuna, sanki giyiyor muyuz.. Onları kaldırıp baharlıkları çıkarmak çok mantıklı..
Vallahi benim de belim ağrıdı. Önceden rahat yaptığımız işler nasıl zorluyor ya.Onu gecen hafta bende yaptim insana terapi gibi geliyotama biri olsa okatlasa ben yorulmasam daha iyiydi
Sağlıkla büyüt inşallah gözün aydınMeraba kızlar ben gece saat 2de doğum yaptım çok şükür iyiyiz eve geldik doğumu bekleyen herkesi Allah bi avazda kurtarsın sağlıkla inşallah
Benimde çok iş yapasım var da gücüm yok iki gündür ev süpürmüyorum.Vallahi benim de belim ağrıdı. Önceden rahat yaptığımız işler nasıl zorluyor ya.
Benim robot süpürge olmasa pislikten ölecezBenimde çok iş yapasım var da gücüm yok iki gündür ev süpürmüyorum.
Ay hadi inşallah açılman da olurBebek aşağı inmiş kafası elime geliyor dedi ama hala açılmam yokmuş, 41 e kdr bekleyebiliriz bir sıkıntı yok dedirahatladım hayırlısı artık
Ben iki gün önce yaptım temizlik bayağı. Yarın yaparım artık tekrar. Çok yormak istemiyorum kendimi ama ufacık şey yoruyor vallaBenimde çok iş yapasım var da gücüm yok iki gündür ev süpürmüyorum.
Katya deyince aklıma aşkı memnudaki geliyorBenim robot süpürge olmasa pislikten ölecezKatya koydum adını, istifa etmezse iyidir canım Katyam..
Aynen çok yürümüşüm gibi bir ağrı.. Aslında kilo da çok almadım ama niye taşıyamıyor bu bacaklar
Doğuran gelmiyor :/ Ben en sona kalacağım için muhtemelen kimse olmayacak burada
Ya benimki 3. Gün düşüverdi yokadık biz de bizim ki çok mı erkendi acabaEmişme saati
Buğün tam 11 günlük olduk veeeeee Göbeğimiz düştüüüüü
Yarın yıkayabilirim artık misler gibi mışıl mışıl uyur..
canım süt emdikçe gelir hastanede benim de gelmedi ama çok su içmeye çalış hamileliğimde bu kadar içememiştim su içmeye başlayınca geldi beni. Ama süt yokken mecbur mama verdim hastanede kalmaktan iyidir mama eğer vermen gerekirse tereddüt etme ver mama ama önce memeni ver sonra mama verKızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?
Var var, kaçak işçi çalıştırmıyoruz bizBen iki gün önce yaptım temizlik bayağı. Yarın yaparım artık tekrar. Çok yormak istemiyorum kendimi ama ufacık şey yoruyor valla
Katya deyince aklıma aşkı memnudaki geliyorçalışma izni var mı diye sorasım geldi
Ayyy maşallahAkşam bıcı bıcı yaptırmak için sabırsızlanan iki adet ablamız var bizimm
Kuzumun ilk banyosu olacak babamızı bekliyoruz bakalım onunda geç gelesi tuttu. Allahım çalışmak zorunda olanları hastalıklardan esirgesin inşaallah.
Hay masallah cnm bisiklet nasil suruyorsun ben gebe kalmadan once bile surerken oturak bölgesi agriyor.su halimle.hayal bile edemem20 dakika bisiklet sürdüm 3 kat indim çıktım birazda topum üstünde hoplayacağımçok sabırsızım gelsin istiyorum artık ama hiç belirti yok kayınvalidem de bekliyor doğurayım evine gidecek. Eşim diyor sokağa çıkma yasağı gelmeden götüreyim seni diye ama yok. Gitmiyor sokağa çıkma yasağı gelmeden de doğurmam gerek sanırım
Eliptik bisiklet oturma yeri yokHay masallah cnm bisiklet nasil suruyorsun ben gebe kalmadan once bile surerken oturak bölgesi agriyor.su halimle.hayal bile edemem
Nisani beklemis senjn bebegin demekkiMeraba kızlar ben gece saat 2de doğum yaptım çok şükür iyiyiz eve geldik doğumu bekleyen herkesi Allah bi avazda kurtarsın sağlıkla inşallah
Hadi gözün aydın canımBebek aşağı inmiş kafası elime geliyor dedi ama hala açılmam yokmuş, 41 e kdr bekleyebiliriz bir sıkıntı yok dedirahatladım hayırlısı artık
Benimki diklerden canim cok aciyorEliptik bisiklet oturma yeri yoko şekilde sürülmez evet
Bende de idare eder kuzucum,sürekli istirahat halindeyim günümün dolmasını bekliyorum.Allah razı olsun çok sağolCanıııım, iyiyim. Martta doğurunca mart annelerine takılıyorum daha çokama çok çok sayfa gelişmeyi kaçırsam da buraya da bakıyorum Sen nasılsın? Umarım herşey maddi manevi kolay olur senin için sağlık olsun da herşey hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?