2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bacakları ve kalçası ağrıyan var mı kızlar, yatınca daha çok ağrıyor,sol bacak sol kasık ve kalça
Ben varım bacak kalça kasık hepsi ağrıyor ama benim sağ tarafım ağrıyor diğer tarafima dönünce de çok ağrıyor inşallah doğumdan sonra geçecek..
Ben günümü aldım nasipse pazartesi 6 Nisan da doğum olacak

Bol bol uyuyun kızlar sonra uyuyamayacaksınızzzz..
Ben alıştım artık uykusuzluğa ah bide ağrılarım olmasaa

Yaa lohusalıkta insanın canı sürekli tatlı çekiyor demek artık eksik gedik yapıp yemekte insanı rahatlatıyor süt ekledim canım simdi yaptım attım buzluğa aksam çayla götürürüm artık
Mozaik pasta bende çok severim ya bizede ondan mı yapsam.

Lohusa değilken bu kadar düşkünsem, o dönemde canım daha çok çekecek kesin.
Her şeyden vazgeçerim de tatlıdan geçemem gibi geliyor.
Valla dedim cecencime yazdım madem kalk kız yap bakalım kalktım ve 5dkda yaptım kolay oluyor üşenmessen sende yap

Cok güzel bilgiler veriyorsun. Ben bazı şeyleri cok geç öğreniyorum, iyiki sizlerler gibi bilgili insanlar var. Gecen bir arkadaştan alt islatmayi öğrendim, 18 ay sonunda. Sizinde mart annelerinde emzirme gaz alma alt temizleme yazinızi okudum gecen gün. O güne kadar onuda yanlış yapıyordum. İyiki varsınız ya benim sizler gibi insanlara ihtiyacım var. Yaş 39 ve 2. Olmasina rağmen ben hiçbirsey bilmiyormuşum, sizlerle öğreniyorum. Ve bebeklerime daha iyi bakıyorum. ❤❤❤

Kızlar biri yazmıştı, bebeğin altı emzirmeden önce mi emzirdikten sonra mı ne alınmazmış diye.. Neydi o ya?
Emzirdikten hemen sonra almayın yazmıslardı. Karnı tok ya bacaklar yukarı kalkınca kusar diye. Biraz bekleyip hem o arada kaka yapmasını sağlayıp almak daha mantıklı bence

Kız ben zamanında yapıp buzluğa atmıştım mozaiği ama canım şöyle akışkanlı bir şey çekti. Napsam diye düşündüm en basiti hemen çikolata sosuyla petibör yaptım. Sütle ıslattım petibörleri, bir kat bisküvi bir kat çikolata sos. Dayanamadım sıcak sıcak tırtıkladım bile.

Aslında o mozaiğin üstüne çikolatalı sos döksen de olur sankim bu senin anlattığını benim ki evde yapıyo tatlı krizine girince saniyede gömüyoz

Kızlar biri yazmıştı, bebeğin altı emzirmeden önce mi emzirdikten sonra mı ne alınmazmış diye.. Neydi o ya?
Emdikten sonra yatay vaziyette hareket edince tüm emdiğini kusuyor canım. Emmeden önce alt açmalı, kıyefet değişmeli veya emdikten sonra iyice gazı dik vaziyette çıkartılıp sonra "yatay"a bırakılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…