- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Nasıl ıkınmak gerekiyor peki? Yani kaka yapar gibi mi yoksa karından iterek mi ıkındınÇok SağolunSizinde bebişler sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olur inşallah Benim açılma süreci baya hızlı gelişti aslında o yönden şanslıyım ebelerde öyle söyledi. İlk doğumum evet ve başlarda ıkınamıyordum. Ikınmayı bilmiyormuşum bunu anladım O yüzden ıkınma faslı biraz zor geçti sanki
Yaa pis.olacak ama.banada dr kakani yapar gibi ikindedi ayni.osekilee sanki kabizsinda zorluyorsun gibi yaptirmisti.Nasıl ıkınmak gerekiyor peki? Yani kaka yapar gibi mi yoksa karından iterek mi ıkındın
Bana da o şekilde ıkınma yaptırdılar,ama birde şey diyorlar ıkınma isteği geliyor karından itiyorsun falan diye vallahi neye inanacağımı şaşırdım.ben beceremedim galibaYaa pis.olacak ama.banada dr kakani yapar gibi ikindedi ayni.osekilee sanki kabizsinda zorluyorsun gibi yaptirmisti.
Büyük tuvaletini yapar gibi ıkıncaksın canımNasıl ıkınmak gerekiyor peki? Yani kaka yapar gibi mi yoksa karından iterek mi ıkındın
Anladım gülüm acaba diyorum bi delilik yapsam normal doğursam belki bu kolay geçer diye düşünüyordum ama yok yok macera aramiyim direkt sezeryandan gireyimBüyük tuvaletini yapar gibi ıkıncaksın canım
Zaten ıkınma hissi dedikleri de büyük tuvaletin gelmiş gibi hissediyorsun bebek makatta baskı yaptığı için
İlki niye zor geçmişti kuzm?Anladım gülüm acaba diyorum bi delilik yapsam normal doğursam belki bu kolay geçer diye düşünüyordum ama yok yok macera aramiyim direkt sezeryandan gireyim
Ohh ne güzelHelloooSıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım. Askıdaki Çamaşırları topladım dolaba yerleştirirken eşya çokluğundan fenalık geldi bir an. Sığdıramadım eşyaları Uzun zamandır giymediğim şeyleri kaldırdım attım valla. Elim değmişken de kışlıkların büyük çoğunu kaldırdım bavullara, baharlık ve yazlıkları çıkardım yerleştirdim. Dolapta yer açıldıkça huzur geldi ya. Eşimin de giymediklerinin büyük kısmını ayırdım çöp poşetine. Gelince kendi ayırsın kalanı.
Çok şükür sağlıkla almışsın kucağına, allah analı babalı büyütsün. Darısı başımızaMeraba kızlar ben gece saat 2de doğum yaptım çok şükür iyiyiz eve geldik doğumu bekleyen herkesi Allah bi avazda kurtarsın sağlıkla inşallah
Oyyy pamuk iyice pamuk olacak deseneAkşam bıcı bıcı yaptırmak için sabırsızlanan iki adet ablamız var bizimm
Kuzumun ilk banyosu olacak babamızı bekliyoruz bakalım onunda geç gelesi tuttu. Allahım çalışmak zorunda olanları hastalıklardan esirgesin inşaallah.
Ah bu kayınvalideler20 dakika bisiklet sürdüm 3 kat indim çıktım birazda topum üstünde hoplayacağımçok sabırsızım gelsin istiyorum artık ama hiç belirti yok kayınvalidem de bekliyor doğurayım evine gidecek. Eşim diyor sokağa çıkma yasağı gelmeden götüreyim seni diye ama yok. Gitmiyor sokağa çıkma yasağı gelmeden de doğurmam gerek sanırım
Kızlar napıyonuz bugun okudum yazamadım bi türlüevde biraz temizlik yaptım yemek falan sonra uyumuşum bi güzel bunlar son uykularım gece uyumayınca gündüz uyur oldum bu aralar yoksa pert olcam uykusuzluktan
Anladim cnm töbe bana dediler.hadi kakani yapBana da o şekilde ıkınma yaptırdılar,ama birde şey diyorlar ıkınma isteği geliyor karından itiyorsun falan diye vallahi neye inanacağımı şaşırdım.ben beceremedim galiba
Doğumdan sonra sıkıntı çektim baya kuzum makat çatlağım olmuştu ameliyat olmak zorunda kaldım.şimdi tekrardan aynı güçte ıkınmak tekrar çatlatır diye ıkınmaya korkuyorum.o yüzden sezeryan istiyorum.keşke kendiliğinden pırt diye çıksa ama yokİlki niye zor geçmişti kuzm?
Bu senin ikinci mi üçüncü mü canımAnladim cnm töbe bana dediler.hadi kakani yapoyle his oluyor ama degisik bisey.
3.canim insallahBu senin ikinci mi üçüncü mü canım
Sağlıkla gelsin inşallah canım.ikinci doğumun daha mı kolay olmuştu? Doğumdan sonra hiç makat rahatsızlığı çekmedin diymi3.canim insallah
Amin.Ikinci kolaydi dikis azdi makatta sıkıntı olmadi cnm .dogum suresi daha kisaydi.ilk oglumun biraz kafa buyuktu ikinci normaldi kafasi kafada önemli.Sağlıkla gelsin inşallah canım.ikinci doğumun daha mı kolay olmuştu? Doğumdan sonra hiç makat rahatsızlığı çekmedin diymi
Evet bende ondan uyku stoğu yapıyorumFırsat bulduğunda uyu boşver sonradan çok ihtiyacımız olacak.
Bende biraz günlük rutin işler yaptım.
Sonra uyudum. Şimdi yemeğim vardı kalan onu ısıtıp yiyeceğiz.
Sonra kaynım ısrarla tatlı istiyor benden onu yapıcam gelir kapıdan alır artık.
Cherycim, mozaiği yaparken benim gibi sütü unutmaEvet bende ondan uyku stoğu yapıyorumkarantina da eşimin evde olması iyi oldu açıkcası yardım ediyor bana çok faydası oldu baya ağırlaştım çünkü onun sayesinde uyuyorum biraz da ah önceki günden yemeğim olunca kafam nasıl rahat oluyor bu ara bende tatlı canım çekiyor da yapmaya üşeniyorum aslında mozaik yapasım var cok basit ama nedense yerimden kalkamıyorum
Evet bende ondan uyku stoğu yapıyorumkarantina da eşimin evde olması iyi oldu açıkcası yardım ediyor bana çok faydası oldu baya ağırlaştım çünkü onun sayesinde uyuyorum biraz da ah önceki günden yemeğim olunca kafam nasıl rahat oluyor bu ara bende tatlı canım çekiyor da yapmaya üşeniyorum aslında mozaik yapasım var cok basit ama nedense yerimden kalkamıyorum
Cherycim, mozaiği yaparken benim gibi sütü unutmaneden kıtır kutur oldu diyorum bir de lohusa kafayla süt koymamışım
Ben eksik gedik her gün hemen hemen tatlı, kek birşeyler yapıyorum. İnsanın canı istiyor. İmkân varsa stok veya buzluk yapın☀
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?