Noldii nişan neyim mi geldi yoksammSağol canım hayırlısı inşallah şu üç gün içinde bi atak yapalım :)
Şaka şakaÖyle deme kız
Ben çok hızlıyımKız bize yazıklar olsun 30 yaşında ilk cocugu anca yapabildikonda da ağla sızla maşallah sana nazar değdirmiyim
Nişan yok henüz, bebek aşağı inmiş de ona ümitlendik :)Noldii nişan neyim mi geldi yoksamm
Petibörlüyü de mozaiği de geçen günlerde güplettik bizKız ben zamanında yapıp buzluğa atmıştım mozaiği ama canım şöyle akışkanlı bir şey çekti. Napsam diye düşündüm en basiti hemen çikolata sosuyla petibör yaptım. Sütle ıslattım petibörleri, bir kat bisküvi bir kat çikolata sos. Dayanamadım sıcak sıcak tırtıkladım bile.
Sen kaç yasında kaçıncı bebeyi yaptın de hadi söyle çekinmeBen çok hızlıyım
Sen pazar günü doğuracaksın canım içime doğduÖyle deme kız
Ben 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.Kız bize yazıklar olsun 30 yaşında ilk cocugu anca yapabildikonda da ağla sızla maşallah sana nazar değdirmiyim
Ben de akşam için meşhur salatamdan yaptım ama yarısını götürdüm hemen ya yemek yemedenPetibörlüyü de mozaiği de geçen günlerde güplettik bizAz önce de cuplarda meyveli bisküvili muhallebi yaptık eşimle.. Ya soğumasını beklemek olmasa bir de
Maşallah seni anneme benzettim o da 5 cocuk yapmıs 34te finish vermişBen 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Oğlumu 26, küçük kızımı 27, şimdiki minnoşumda 32.
Ha bire çocuk doğurmuşum bende.
Ama seni kınıyorum artıkBen de akşam için meşhur salatamdan yaptım ama yarısını götürdüm hemen ya yemek yemeden
Bak bu kadar tatlı üzerine ben yine salata götürüyorum. Bende mi gariplik var acep yaiki üç çatal aldım bebişi hemen hıçkırık tuttu delirdi bence bu salata yiyişlerimin sorumlusu karnımdaki vatandaş
Maşallah benim de hedef 4 tü ama pes ediyorum galiba :)Ben 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Onu zor zamanlar için saklıyorum. Lohusalıkta tatlı krizine girersem diyeAslında o mozaiğin üstüne çikolatalı sos döksen de olur sankimbu senin anlattığını benim ki evde yapıyo tatlı krizine girince saniyede gömüyoz
Tabi ki öyleAyy insan sabırsızlanıyor demii
Bi tek ben değilmişim bak herkes doğurma derdinde
Muhabbetin dibiiiiEki Görüntüle 2613805
Ayy kızlar sizi hayalliyorum karşımdabebeleri dizmişiz yanyana biz elimizde çay içiyormuşuz falann
En nefret ettiğim şey tatlının soğumasını beklemekPetibörlüyü de mozaiği de geçen günlerde güplettik bizAz önce de cuplarda meyveli bisküvili muhallebi yaptık eşimle.. Ya soğumasını beklemek olmasa bir de
Kız senin hamile olmadığın sene var mıBen 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Anam bacım elin kızı tedarikliOnu zor zamanlar için saklıyorum. Lohusalıkta tatlı krizine girersem diye
Tabi ki öyledoğsun artık sıkıldık yeter gelsin koklaşalım
Muhabbetin dibiiiitabi bebeler rahat bırakırsa
En nefret ettiğim şey tatlının soğumasını beklemekkrize girmişsem özellikle
Kız senin hamile olmadığın sene var mışaka bir yana allah bağışlasın hepsini,kalabalık aile
Kızzz nasıl başa çıkıyorsun vallahi alkışlıyorum seni. Hepsini planlı mı yaptın kız vallahi cesaret isterBen 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Evet bende çok içiyorum ona rağmen az çıkıyorum gibi hissediyorumKizlar o kadar su içiyorum ama afedersiniz wc de cok az gelen oluyor . Sizde de durum böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?