2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Petibörlüyü de mozaiği de geçen günlerde güplettik biz Az önce de cuplarda meyveli bisküvili muhallebi yaptık eşimle.. Ya soğumasını beklemek olmasa bir de

Kız bize yazıklar olsun 30 yaşında ilk cocugu anca yapabildik onda da ağla sızla maşallah sana nazar değdirmiyim
Ben 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Oğlumu 26, küçük kızımı 27, şimdiki minnoşumda 32.
Ha bire çocuk doğurmuşum bende.

Petibörlüyü de mozaiği de geçen günlerde güplettik biz Az önce de cuplarda meyveli bisküvili muhallebi yaptık eşimle.. Ya soğumasını beklemek olmasa bir de
Ben de akşam için meşhur salatamdan yaptım ama yarısını götürdüm hemen ya yemek yemeden
Bak bu kadar tatlı üzerine ben yine salata götürüyorum. Bende mi gariplik var acep ya iki üç çatal aldım bebişi hemen hıçkırık tuttu delirdi bence bu salata yiyişlerimin sorumlusu karnımdaki vatandaş

Maşallah seni anneme benzettim o da 5 cocuk yapmıs 34te finish vermiş en son erkeği bulunca kapatmış defteri Bi de sey diyo hiç bana benzememişsiniz ben özeniyorum aslında çok cocuk hosuma gidiyo da yapacak kadın değilim iş yok bende
Ama seni kınıyorum artık bu kadar da sağlıklı atıştırmalık olmaz isyeaaannnn

Aslında o mozaiğin üstüne çikolatalı sos döksen de olur sankim bu senin anlattığını benim ki evde yapıyo tatlı krizine girince saniyede gömüyoz
Onu zor zamanlar için saklıyorum. Lohusalıkta tatlı krizine girersem diye
Ayy insan sabırsızlanıyor demii
Bi tek ben değilmişim bak herkes doğurma derdinde
Tabi ki öyle doğsun artık sıkıldık yeter gelsin koklaşalım
Eki Görüntüle 2613805
Ayy kızlar sizi hayalliyorum karşımda bebeleri dizmişiz yanyana biz elimizde çay içiyormuşuz falann
Muhabbetin dibiiii tabi bebeler rahat bırakırsa
En nefret ettiğim şey tatlının soğumasını beklemek krize girmişsem özellikle
Kız senin hamile olmadığın sene var mı şaka bir yana allah bağışlasın hepsini,kalabalık aile

Anam bacım elin kızı tedarikli ben yarını düşünerek yaşamıyorum ki ağustos böceği gibi bugun yiyip bitiriyorum tatlı krizinde gönderirim kocamı koş bana şunu al diye napim baska

Kızzz nasıl başa çıkıyorsun vallahi alkışlıyorum seni. Hepsini planlı mı yaptın kız vallahi cesaret ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…