Hangisi az geliyor canım büyük mü küçük mü?Kizlar o kadar su içiyorum ama afedersiniz wc de cok az gelen oluyor . Sizde de durum böyle mi
Kız vallahi canım çekiyor napayımMaşallah seni anneme benzettim o da 5 cocuk yapmıs 34te finish vermişen son erkeği bulunca kapatmış defteri Bi de sey diyo hiç bana benzememişsiniz ben özeniyorum aslında çok cocuk hosuma gidiyo da yapacak kadın değilim iş yok bende
Ama seni kınıyorum artıkbu kadar da sağlıklı atıştırmalık olmaz isyeaaannnn
AyyBiz de eşimle eski resimlere bakıyoruz bazen, burda hamileydim, burada şu kadarlık hamileydim, şurda da hamileydim. Hamile olmadığım bi resim yok. 6 yıllık memurum çalışma sürem 1 yıl, doğurarak emekli olucam bu gidişle
Ye kız yarasın senin oğlan vejeteryan geliyo sanırımKız vallahi canım çekiyor napayımoğluşum istiyor herhalde
Vucudumuzun ne cok su ihtiyaci varmisEvet bende çok içiyorum ona rağmen az çıkıyorum gibi hissediyorum
Küçük canmHangisi az geliyor canım büyük mü küçük mü?
Yaa lohusalıkta insanın canı sürekli tatlı çekiyor demekartık eksik gedik yapıp yemekte insanı rahatlatıyor süt ekledim canım simdi yaptım attım buzluğa aksam çayla götürürüm artık
Valla dedim cecencime yazdım madem kalk kız yap bakalımkalktım ve 5dkda yaptım kolay oluyor üşenmessen sende yap
Vucudumuzun ne cok su ihtiyaci varmis
Küçük canm
Ohhh ellerine sağlıkEllerine sağlık canım. Şuan mutfaktayım onuda aradan çıkaracağım inşallah
Ben hiç su içemediğim için bir şey diyemiyorum.
Bu temmuz 23Sen kaç yasında kaçıncı bebeyi yaptın de hadi söyle çekinme
Bugün anca yazabildim. Dün doktorla görüştüm. Muhtemelen iki haftaya doğumun gerçekleşir, bu iki hafta da çok sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi ama yüzü aynı şeyi söylüyormuydu dersen bilemedim. Doktorum muayenehaneden çalıştığı için bir hastaneye bağlı değil. Eğer düşündüğümüz hastanede sıkıntı olursa pandemi hastanesi olmayan başka bir hastane önerdi orası olur dedi. Yani doğum başladığında nereye derseniz oraya gelicem sanırım dedim. Evet dedi. Sonuçta nerede ve nasıl doğum yapacağımı zaman gösterecek. Bir de nst de bir kez kasılma görüldü 70 çıktı. Ne ifade eder bilemiyorum ama umutlandım açıkçası. Hakkımızda hayırlısı.Canım inan bende beklemeyi çok istiyorum sadece içinde bulunduğumuz durum beni tedirgin ediyor. Söylediğin gibi hastaneler ne durumda ve ileride daha neler bizi bekliyor bilememek sıkıcı. Şöyle bi gerçek de var her gün bu hastalık artıyor insanların hastaneye daha cok ihtiyacı olacak. Tabiki doğum katı daha steril olacak ki öylede suan da ama insanın içine bir kez kurt düşünce sürekli kurcalıyorsen de zorlu süreçlerden geçmişsin umarım bu doktorunla istedin uyumu yakalayıp ssvd yapabilirsin. Aslında hepimiz için en iyisi neyse inşallah onu yaparız ben direnmek de istemiyorum illa o ya şu olsun diye. Hakkımız da hayırlısı. Bugun haberini beklicem seninde
Kız yasak masak gelir kocamı da gönderemem tedarikli olmam lazımAnam bacım elin kızı tedarikliben yarını düşünerek yaşamıyorum ki ağustos böceği gibi bugun yiyip bitiriyorum tatlı krizinde gönderirim kocamı koş bana şunu al diye napim baska
Benim de öyle canım. Az çıkmaya başladım küçük tuvalete.Kizlar o kadar su içiyorum ama afedersiniz wc de cok az gelen oluyor . Sizde de durum böyle mi
Ayy inşaAllahSen pazar günü doğuracaksın canım içime doğdu
NeeeeBu temmuz 23
2. ssvd mi daha önce bir kez yaptınız mı?Hayırlısı inşallah ben de 2ssvd için bekliyorum
Kaç haftalık oldun canm tam20 dakika bisiklet sürdüm 3 kat indim çıktım birazda topum üstünde hoplayacağımçok sabırsızım gelsin istiyorum artık ama hiç belirti yok kayınvalidem de bekliyor doğurayım evine gidecek. Eşim diyor sokağa çıkma yasağı gelmeden götüreyim seni diye ama yok. Gitmiyor sokağa çıkma yasağı gelmeden de doğurmam gerek sanırım
Valla kendimle kıyasla inmemiş. Ay benim göbek indi ya 32.nci haftamda az bişeydi artık tam indi galiba daha inecek yer kalmadı bana goreBenim göbek aşagıya falan inmemiş değil mi hala yukarlardadoğuracak gibi durmuyorum sanırım yakın zamanda
38+1 deyimKaç haftalık oldun canm tam
Canımm benim, rica ederim, paylaştıkça çoğalıyoruzCok güzel bilgiler veriyorsun. Ben bazı şeyleri cok geç öğreniyorum, iyiki sizlerler gibi bilgili insanlar var. Gecen bir arkadaştan alt islatmayi öğrendim, 18 ay sonunda. Sizinde mart annelerinde emzirme gaz alma alt temizleme yazinızi okudum gecen gün. O güne kadar onuda yanlış yapıyordum. İyiki varsınız ya benim sizler gibi insanlara ihtiyacım var. Yaş 39 ve 2. Olmasina rağmen ben hiçbirsey bilmiyormuşum, sizlerle öğreniyorum. Ve bebeklerime daha iyi bakıyorum. ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?