2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız vallahi canım çekiyor napayım oğluşum istiyor herhalde

Ayy ya valla özeniyorum ne güzel maşallah bu kaçıncı cocugunuz
Kız vallahi canım çekiyor napayım oğluşum istiyor herhalde
Ye kız yarasın senin oğlan vejeteryan geliyo sanırım ye tatlıyı doğur hakkıyı tezini çürüttün

Ellerine sağlık canım. Şuan mutfaktayım onuda aradan çıkaracağım inşallah

Vucudumuzun ne cok su ihtiyaci varmis

Küçük canm

Ben hiç su içemediğim için bir şey diyemiyorum.

Bugün anca yazabildim. Dün doktorla görüştüm. Muhtemelen iki haftaya doğumun gerçekleşir, bu iki hafta da çok sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi ama yüzü aynı şeyi söylüyormuydu dersen bilemedim. Doktorum muayenehaneden çalıştığı için bir hastaneye bağlı değil. Eğer düşündüğümüz hastanede sıkıntı olursa pandemi hastanesi olmayan başka bir hastane önerdi orası olur dedi. Yani doğum başladığında nereye derseniz oraya gelicem sanırım dedim. Evet dedi. Sonuçta nerede ve nasıl doğum yapacağımı zaman gösterecek. Bir de nst de bir kez kasılma görüldü 70 çıktı. Ne ifade eder bilemiyorum ama umutlandım açıkçası. Hakkımızda hayırlısı.

Anam bacım elin kızı tedarikli ben yarını düşünerek yaşamıyorum ki ağustos böceği gibi bugun yiyip bitiriyorum tatlı krizinde gönderirim kocamı koş bana şunu al diye napim baska
Kız yasak masak gelir kocamı da gönderemem tedarikli olmam lazım
Kizlar o kadar su içiyorum ama afedersiniz wc de cok az gelen oluyor . Sizde de durum böyle mi
Benim de öyle canım. Az çıkmaya başladım küçük tuvalete.

Merhaba dün doktor kontrolüm vardı. Nst de bir kere kasılma 70 çıktı. Bu yavaş yavaş başlamış mı demek oluyor. Ebe çok önemliymiş gibi davranmadı ama doktor akşam kasılmaların oluyor mu dedi. Akşamları kasılma değilde aşağıya baskı çok oluyor dedim. Bu baskıları hissettiğinde pilates topuna otur veya hareket et dedi.

Kaç haftalık oldun canm tam

Canımm benim, rica ederim, paylaştıkça çoğalıyoruz Benim de senin bilgilerine ihtiyacım var, alt ıslatmayla ilgili başta, yazarsan çok makbule geçer sen de iyi ki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…