2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu zamanda kadar istememissin sukretsin iste zirveler yakisir sana valla bu zamana kadar bende olmadik bisey istemedim dogum son 3 gun pazartesine kadar bakalim bende zirvede kaparmiyim acaba
Benimde pazartesi sabah Allah bize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin

Üzülme canım bende senin gibiyim tek basıma doğum yapıcam bir tek eşim var yanımda ve ikimizde öyle tecrübesiz insanlarız ki birbirimize destek olucaz mecburen. Sende hastaneye tek gitmezsin zaten merak etme ona izin verirler. Bende senin gibi bekledim geleyim desin diye ama demedi bende kaldım öyle şimdi hepten yasak cıktı artık kimseye bişey demiyorum kendimi hazırladım. Tek başıma üstesinden gelicem

Benimde pazartesi sabah Allah bize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
Bebeklerimiz ayni gun dogumlu olucak ne guzel saglikla aliriz kucagimiza insallah dogumdan sonrasinda kolaylik versin Rabbim irtibati kesmeyelim cok heyecan varmi ben karman cormanim heyecan stres korku hepsi birarada senin kacinci haftan ben pazartesi 38+6 olucam

Evet aynı odada kaldığım kadının da benden 2 saat sonra bebeği doğmuştu. Yani ikimiz de aynı odada perde ile ayrılmış yataklardaydık
devlet hastanelerine bu sekilde oda ayarlayabiliyorlar özel ile bir olamıyor maalesef
Yine de kendimi rahat hissettim oraya giderken kendimi hazırlamıştım kafamda beklenti oluşmadıkca hiç bisorun olmadı

Kızlar gece gündüz kalmadı ay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.

Şu an emiyor kızlar mükemmel bir duygu bu. Hemen dogurun

Doguran oldu mu bu arada?

Kızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Valla benim de duyduğum söylenen göbeği iltihap kapar diyorlar göbek düşünce banyo yapılırmış ben de göbeği düşünce yaptıracağım Allah nasip ederse inşallah

Canım inşallah atlatırsınız hemen Sınırın altındaymış hem bak.Bol Bol emzirmeye bak sen sütünü arttıran şeyler ye güzel beslen
Ben 39+1 oldum hala doğurmadım beklemedeyim ama doğuranlar var

Hadi ya inşallah geçer canm sen gelmesede yine de emzir o gelir az da olsa gelsin. Rabbim bi an önce ateşi de düşer inşallah. Allah miniklerimize saglik versin doğum yapacaklara kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…