- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Bebek oynuyor ama sertlik de hala var geçip bebeğe bağlı sertleşmiyorBebek oynarken oluşan sertlik kasılma değil demişti bana ebe..
Bende de oluyo o sertleşme canmKızlar birde karnım sertleşiyor benim ama ağrı sancı yok doğum belirtisi olabilir mi bebeiş de oynuyor
Begonya2 doğuracak mıyım acaba
37+2de gitmiştim en son gün aldım 38+6 da doğuracam Allah izin verirseKızlar planlı sezaryende son hafta kontrole ne sıklıkla gidiliyor, 34den berı haftada bır oldu benım randevu
İnşallah gönlünüze göre olur. Doktor ne kadar bekleyecek?Hayır 2 sezeryan sonrası vajinal deniycez.normal doğumum yok.
39+4 olacak 2 dk sonraBende de oluyo o sertleşme canm
Sancı lazm sancı
Sen kaç haftalık sın canm
Her şey normal 41 e kadar bekleyebiliriz dediİnşallah gönlünüze göre olur. Doktor ne kadar bekleyecek?
Benimde pazartesi sabah Allah bize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsinBu zamanda kadar istememissin sukretsin iste zirveler yakisir sanavalla bu zamana kadar bende olmadik bisey istemedim dogum son 3 gun pazartesine kadar bakalim bende zirvede kaparmiyim acaba
Üzülme canım bende senin gibiyim tek basıma doğum yapıcam bir tek eşim var yanımda ve ikimizde öyle tecrübesiz insanlarız ki birbirimize destek olucaz mecburen. Sende hastaneye tek gitmezsin zaten merak etme ona izin verirler. Bende senin gibi bekledim geleyim desin diye ama demedi bende kaldım öyle şimdi hepten yasak cıktı artık kimseye bişey demiyorum kendimi hazırladım. Tek başıma üstesinden gelicemHepiniz sağolun kızlar . İçimi buradan başka bir yere dökemediğim için buraya yazdm sizi de üzdüm kusura bakmayın lütfen
eşim de hallederz biz sıkma canını dese de ondan gizli odada Braz içimi döküverdim size.
Çok şükür ki güçlüyüm ,hayatta hep tektim zatn bütün mücadelelerimde.
O yüzden üzülsem de çabuk toparlanıyorm hamdolsun
Size de yazınca daha bi rahatlıyorm. Hepinizden Allah razı olsun
2 gün varmış aramızda39
39+4 olacak 2 dk sonra
Evet 2 gün var ilk canım2 gün varmış aramızdailkmiydi senin?
Bebeklerimiz ayni gun dogumlu olucak ne guzelBenimde pazartesi sabah Allah bize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
Gerçekten yiyesim de yoktu kahvaltımı daha biraz önce yaptım. Eşim halimi görünce konuştu benmle , o biraz rahatlattı sağolsun. Artık ağrılar da baya fazlalaşınca İyice sıkıldım sanırım. Şimdi iyim çok şükür
Aynı odada kaldığın kadınla da doğum için mi oradaydı ? Gece bebeğin ağladığında falan onların tepkisi nasl oldu acaba . Ben çok utanırım birilerine rahatsızlık vermekten . Keşke özel oda olsa devlette de .
Ay hadi inşallah bu sefer olcak sanırım . Sen ne hissediyorsun peki sancın oluyor mu ?
Valla benim de duyduğum söylenen göbeği iltihap kapar diyorlar göbek düşünce banyo yapılırmış ben de göbeği düşünce yaptıracağım Allah nasip ederse inşallahKızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
ben de akşamları alt kısıma baskı oluyor dedim. Doktor baskıyı hissettiğinde pilates topuna otur, hareket et dedi.Yok canm alt tarafta öyle birşey hissetmiyorum baskıdan başka
Canım inşallah atlatırsınız hemenKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Şu an emiyorkızlar mükemmel bir duygu bu. Hemen dogurun
Doguran oldu mu bu arada?
Hadi ya inşallah geçer canm sen gelmesede yine de emzir o gelir az da olsa gelsin. Rabbim bi an önce ateşi de düşer inşallah. Allah miniklerimize saglik versin doğum yapacaklara kolaylık versin inşallahKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Şu an emiyorkızlar mükemmel bir duygu bu. Hemen dogurun
Doguran oldu mu bu arada?
Yok canm malesefben de akşamları alt kısıma baskı oluyor dedim. Doktor baskıyı hissettiğinde pilates topuna otur, hareket et dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?