benimki de 41'e kadar bekleyebiliriz sonra konuşuruz dedi. İnşallah daha öncesinde sağlıkla doğarlar da hayırlısıyla alırız kucağımıza. 40 hafta civarı beklemek ne kadar da olsa geriyor insanı.Her şey normal 41 e kadar bekleyebiliriz dedi
Ay hadi doğu r artıkCanım inşallah atlatırsınız hemenSınırın altındaymış hem bak.Bol Bol emzirmeye bak sen sütünü arttıran şeyler ye güzel beslen
Ben 39+1 oldum hala doğurmadım beklemedeyim ama doğuranlar var
Yıkama canım önermiyor hiç kimse. Hazır ılık suyla ve tülbentle silicem ben göbeği düşene kadar.Kızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Amin canım. Ufak bi şey diye düşünüp moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum ki sütüm etkilenmesin. Geçecek bunalr da inşallahHadi ya inşallah geçer canm sen gelmesede yine de emzir o gelir az da olsa gelsin. Rabbim bi an önce ateşi de düşer inşallah. Allah miniklerimize saglik versin doğum yapacaklara kolaylık versin inşallah
İnşallah üstesinden geleceğiz canım anayız biz ana :))Üzülme canım bende senin gibiyim tek basıma doğum yapıcam bir tek eşim var yanımda ve ikimizde öyle tecrübesiz insanlarız ki birbirimize destek olucaz mecburen. Sende hastaneye tek gitmezsin zaten merak etme ona izin verirler. Bende senin gibi bekledim geleyim desin diye ama demedi bende kaldım öyle şimdi hepten yasak cıktı artık kimseye bişey demiyorum kendimi hazırladım. Tek başıma üstesinden gelicem
Benmde beklentim yokEvet aynı odada kaldığım kadının da benden 2 saat sonra bebeği doğmuştu. Yani ikimiz de aynı odada perde ile ayrılmış yataklardaydık
devlet hastanelerine bu sekilde oda ayarlayabiliyorlar özel ile bir olamıyor maalesef
Yine de kendimi rahat hissettim oraya giderken kendimi hazırlamıştım kafamda beklenti oluşmadıkca hiç bisorun olmadı
İnşallah canım, çaba bizden takdir Allahtan.benimki de 41'e kadar bekleyebiliriz sonra konuşuruz dedi. İnşallah daha öncesinde sağlıkla doğarlar da hayırlısıyla alırız kucağımıza. 40 hafta civarı beklemek ne kadar da olsa geriyor insanı.
Canımm inşallah atlatacaksınız bu günleri. Bolca emsin inşallah bebişin . Sağlıkla kucağına aldın ya çok şükürKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Şu an emiyorkızlar mükemmel bir duygu bu. Hemen dogurun
Doguran oldu mu bu arada?
Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebişinKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Bizde hep yıkanır göbeği düşmeden, kimseden duymadım iltihap kaptığını.. Güzel kurulamakla ilgili sanırım.Valla benim de duyduğum söylenen göbeği iltihap kapar diyorlar göbek düşünce banyo yapılırmış ben de göbeği düşünce yaptıracağım Allah nasip ederse inşallah
Ben apartmanın içinde merdiven inip çıkıyorum akşamları birkaç gündür.Yok canm malesefacep ben ne yapsam ki squat da deniyorum ama bacaklarım çok ağrıyor çok zor oluyor fazla yapamıyorum onu
Canım geçmiş olsun merak etme kısa sürede toparlar bebişin inşallahKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Allahım
Kız özledim seni yaaa arada gel yazKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahİyim çok şükür kuzum.
Henüz belli değil ilk etapta nasip olursa normal olsun istiyorum. Ama benim miniğin ölçüleri biraz önden gidiyor.
Çarşamba günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Kuzucum bir an önce atlatırsınız inşallahKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Kızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Tabi geçecek bak o kadar zorlukları atlattın güzelce doğum yaptın kucağına aldın bu da geçer hiç dert etme emzirmeyi de kesme uzun süre gelmese bile emzir. Sen emzirdikçe sütün de gelir inşallah bol dua et. Ben herkese hepimize bol bol dua ediyorum sende duanı eksik etmeAmin canım. Ufak bi şey diye düşünüp moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum ki sütüm etkilenmesin. Geçecek bunalr da inşallah
Bilmem bende büyüklerden duydum yıkanmaz diye göbek de en geç 6 7 gün içinde dusermiss zaten düşünce yap dediler bana. Ve ayrıca ben eğitime gitmiştim evde boş durmaktansa bilgi olsun hem değişiklik diye onlar da iltihap kapar belki diye snra yapılmasını önermiştiGeçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebişinMama da veriyor musun?
Bizde hep yıkanır göbeği düşmeden, kimseden duymadım iltihap kaptığını.. Güzel kurulamakla ilgili sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?