2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay hadi doğu r artık sağ ol canım

Kızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Yıkama canım önermiyor hiç kimse. Hazır ılık suyla ve tülbentle silicem ben göbeği düşene kadar.

Hadi ya inşallah geçer canm sen gelmesede yine de emzir o gelir az da olsa gelsin. Rabbim bi an önce ateşi de düşer inşallah. Allah miniklerimize saglik versin doğum yapacaklara kolaylık versin inşallah
Amin canım. Ufak bi şey diye düşünüp moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum ki sütüm etkilenmesin. Geçecek bunalr da inşallah

İnşallah üstesinden geleceğiz canım anayız biz ana :))

Benmde beklentim yok
beni doğurtsunlar da kızımı hayırlısıyla sağlıklı bi şeklde kucağıma alayım da yeter diyorum bu kadr olumsuzluktan sonra

Canımm inşallah atlatacaksınız bu günleri. Bolca emsin inşallah bebişin . Sağlıkla kucağına aldın ya çok şükür
bundan sonra Bebeğinle sen herşeyin üstesinden gelirsiniz

Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebişin Mama da veriyor musun?
Valla benim de duyduğum söylenen göbeği iltihap kapar diyorlar göbek düşünce banyo yapılırmış ben de göbeği düşünce yaptıracağım Allah nasip ederse inşallah
Bizde hep yıkanır göbeği düşmeden, kimseden duymadım iltihap kaptığını.. Güzel kurulamakla ilgili sanırım.

Canım geçmiş olsun merak etme kısa sürede toparlar bebişin inşallah bol bol emsin güçlensin inşallah
Allahım İçim kıyılıyor nasıl güzel pamuk ellerini öperim onun resmen mucize ya duygulandım gece gece

Kız özledim seni yaaa arada gel yaz geçmiş olsun sınırın altıymış zaten bence o da çabucak düşer sen onun pamuk ellerini öp bizim yerimize bak nasıl sütler geliyo teyzeleri bol bol dua eder

İyim çok şükür kuzum.
Henüz belli değil ilk etapta nasip olursa normal olsun istiyorum. Ama benim miniğin ölçüleri biraz önden gidiyor.
Çarşamba günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah
Tabi normal doğum en güzeli sezeryan ın sonrası zor benim ilk sezeryan olduğu için mecburum sezeryan olmaya
Yoksa normal en güzeli inşallah istediğin gibi olur

Kuzucum bir an önce atlatırsınız inşallah sen iyi düşün iyi olsun, sütün etkilenmesin.

Oyy taze annemiz gelmiş.
Gelsende yazsan diye bekledim hep.
İnşallah bütün sıkıntılar geçer hemen.
Şimdi azar azar emdiği için çok sütün olmuyordur belki, uzun emme dönemine geçse gelir galiba.
Sağım falan yaptın mı? Oda artırıyor diyorlardı.
Oyy minik ya ne güzel bir şey.
Senden sonra Jadesi doğurdu Sootica90 doğurdu başka var mıydı hatırlayamadım.
Önümüzdeki hafta herkes patır patır dökülecek gibi.

Amin canım. Ufak bi şey diye düşünüp moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum ki sütüm etkilenmesin. Geçecek bunalr da inşallah
Tabi geçecek bak o kadar zorlukları atlattın güzelce doğum yaptın kucağına aldın bu da geçer hiç dert etme emzirmeyi de kesme uzun süre gelmese bile emzir. Sen emzirdikçe sütün de gelir inşallah bol dua et. Ben herkese hepimize bol bol dua ediyorum sende duanı eksik etme

Bugün benim kız o kadar hareketliki ne yana döneceğimi şaşırdım. Otursam olmuyor, yatsam olmuyor. Hafif bel ağrılarım var ama bir geliyor, bir gidiyor. Bir cacık çıkmaz bundan. Yarın kontrolüm var keşke gittiğimde dese 'ooooo 5 cm açıklık var seni doğurtalım bugün' ama yine ayaklarım totoma vura vura evime geleceğim biliyorum. Hani kızlar erken geliyordu ya kim kandırdı beni

Bilmem bende büyüklerden duydum yıkanmaz diye göbek de en geç 6 7 gün içinde dusermiss zaten düşünce yap dediler bana. Ve ayrıca ben eğitime gitmiştim evde boş durmaktansa bilgi olsun hem değişiklik diye onlar da iltihap kapar belki diye snra yapılmasını önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…