2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Karnım çok aşağı indi bugün Göğüsten beş parmak aşağıda kızım. Acaba yavaş yavaş açılmam var da ben mi farketmiyorum. Birden sandı gelir 3 saatte doğururmuşum Hayaller hayaller
Herkes doğurmanın hayalini kuruyor desene

Yalan o kızlar geç geliyor

canim haftaya persembe nasil 37 oluyor anlamadim ya? altta yazan dogru degil mi? simdi kactasin?

Canm sürekli kontrollerini yaptırıyor musun sen ben gitmeyi düşünmüyorum pek. En son özele gittim bence sancin olmadıkça kontrole gelme dedi bebekte hareketlerinde sorun hissetmezden korkma dedi de bana gitmiyorum o yüzden. Önemli mi bu kontroller

Üfff benimki de ne yatırdı beni ne oturtuyo hala daha bi sağa bi sola geçiyo cadı ya benim hareket ettikçe kukumda acı oluyo bende diyorum acabasııı kanala mı indi naptı falan

Benim arkadaşım 39+ 5 te aldı kızını kucağına
Ayyyy o kadar uzun sürmesinn sürekli konuşuyorum kızım hazırlan toparla tası tarağı gel artık diye ama ne gelen var ne giden
Ben her hafta gidiyorum canım. 2.trimesterda olsaydım ertelerdim belki ama son zamanlar ihmale gelmez diye düşünüyorum. 1 hafta muayene, 1 hafta nst için gidiyorum. Öyle dedi doktorum. Yarın çatı muayenesi ve nst yapılacak mesela.
İlk aylar düşük tehlikesi var diye ödüm kopuyordu yerimden kalkmıyodum. Şimdi de yerimde durmuyorum doğsun diye , doğmuyor ne nazlı çıktı ya dalga geçiyor benimle
Ayy resmen totolarına vurmalık bunlar şaka gibiler valla
Üfff benimki de ne yatırdı beni ne oturtuyo hala daha bi sağa bi sola geçiyo cadı ya benim hareket ettikçe kukumda acı oluyo bende diyorum acabasııı kanala mı indi naptı falan
Olabilir canım ben benimkini her yerde hissediyorum. Dizlerini çok çıkarıyor sağ tarafımda, sol kasığımda da eli oynuyor genelde. Hiç rahat vermicek bunlar bize doğunca

Ben valla el mi kol mu ayak mı bilmiyorum heryeri ayrı şekilde hareket halinde nası beceriyor bilmiyorum çıkınca böle olmaz inşallah

Ben valla el mi kol mu ayak mı bilmiyorum heryeri ayrı şekilde hareket halinde nası beceriyor bilmiyorum çıkınca böle olmaz inşallah
Genelde çocuklar anne karnında belli edermiş karakterini yani öyle diyorlar

37+3 oldum ben de acaba benm de gitmem gerekiyor mu. Bi de sancı hissetmediğim için nst den de bisey çıkmaz yani boşa mı gitmiş olurum diye de düşünüyorum kafam da karıştı bilemedim

37+3 oldum ben de acaba benm de gitmem gerekiyor mu. Bi de sancı hissetmediğim için nst den de bisey çıkmaz yani boşa mı gitmiş olurum diye de düşünüyorum kafam da karıştı bilemedim
Canım nst sadece sancı için değil ki. Bebeğin kalp atışlarını da izliyor ordan doktorlar. Sonuçta ultrasonda 20-30 dk kalmıyorsun. Nst'de kalıyorsun ama. Doktorun sana ne diyorsa öyle yap bence

Canim geçmiş olsun emzirmeye bak bol bol kendinde iyi beslen duzelir insallah

Gözünüz aydın , hoş gelmişler bal bebekler☀
Bol sütleriniz olsun, bol bol emsinler inşallah
Çok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızda sarılık değerimiz iyice yükselmesin diye her fırsatta emmeye çalışıyoruz
[/QUOTE]
Hep emzir, arada da sağıp kaşık, bardak, enjektör vs ver canım. Bol çiş ve kakayla atar sarılığı Sağlıcakla geçsin günleriniz

Kizlar ben daha once soguk alginligi olmuştu cok olmadı gecmesi . Hatta gecti gecmedi derken iki gündür boğazım agriyor agzimin ici bile igne igne yaniyor . Baktim aynada bogazim kizarmis . Doktora saglik ocağına gitsem mi ki daha önceki gittigimde hicbir ilaç vermemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…