- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Herkes doğurmanın hayalini kuruyor deseneKarnım çok aşağı indi bugün Göğüsten beş parmak aşağıda kızım. Acaba yavaş yavaş açılmam var da ben mi farketmiyorum. Birden sandı gelir 3 saatte doğururmuşumHayaller hayaller
Yalan o kızlar geç geliyorBugün benim kız o kadar hareketliki ne yana döneceğimi şaşırdım. Otursam olmuyor, yatsam olmuyor.Hafif bel ağrılarım var ama bir geliyor, bir gidiyor. Bir cacık çıkmaz bundan. Yarın kontrolüm var keşke gittiğimde dese 'ooooo 5 cm açıklık var seni doğurtalım bugün' ama yine ayaklarım totoma vura vura evime geleceğim biliyorum. Hani kızlar erken geliyordu ya kim kandırdı beni
Ay bizim ev de müstakil gbi deyim altta da yer var kendi evleri kaynanamlarin azcık merdiven var sürekli inip çıksam gören der bu deli mi napiyoBen apartmanın içinde merdiven inip çıkıyorum akşamları birkaç gündür.
Öff üzdüYalan o kızlar geç geliyor
canim haftaya persembe nasil 37 oluyor anlamadim ya? altta yazan dogru degil mi? simdi kactasin?Kızlar doktorum gün verdi bana 37de gelicek inşallah bebişim. Bu sefer o dedi çünkü dikiş ağrılarım yüzünden. Hafif sancılanmam oldu ama geçti. Bu arada nişanım geldi. İlk kızımdada gelmişti 1 hafta sonra doğumum olmuştu. Haftaya perşembe doğumum olucak Allah nasip ederse. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici iğne vuruldum. Dualarınızı bekliyorum
Benim arkadaşım 39+ 5 te aldı kızını kucağınaHerkes doğurmanın hayalini kuruyor desene
Canm sürekli kontrollerini yaptırıyor musun sen ben gitmeyi düşünmüyorum pek. En son özele gittim bence sancin olmadıkça kontrole gelme dedi bebekte hareketlerinde sorun hissetmezden korkma dedi de bana gitmiyorum o yüzden. Önemli mi bu kontrollerBugün benim kız o kadar hareketliki ne yana döneceğimi şaşırdım. Otursam olmuyor, yatsam olmuyor.Hafif bel ağrılarım var ama bir geliyor, bir gidiyor. Bir cacık çıkmaz bundan. Yarın kontrolüm var keşke gittiğimde dese 'ooooo 5 cm açıklık var seni doğurtalım bugün' ama yine ayaklarım totoma vura vura evime geleceğim biliyorum. Hani kızlar erken geliyordu ya kim kandırdı beni
İlk aylar düşük tehlikesi var diye ödüm kopuyordu yerimden kalkmıyodum. Şimdi de yerimde durmuyorum doğsun diye , doğmuyor ne nazlı çıktı ya dalga geçiyor benimleHerkes doğurmanın hayalini kuruyor desene
Üfff benimki de ne yatırdı beni ne oturtuyoBugün benim kız o kadar hareketliki ne yana döneceğimi şaşırdım. Otursam olmuyor, yatsam olmuyor.Hafif bel ağrılarım var ama bir geliyor, bir gidiyor. Bir cacık çıkmaz bundan. Yarın kontrolüm var keşke gittiğimde dese 'ooooo 5 cm açıklık var seni doğurtalım bugün' ama yine ayaklarım totoma vura vura evime geleceğim biliyorum. Hani kızlar erken geliyordu ya kim kandırdı beni
Ayyyy o kadar uzun sürmesinnBenim arkadaşım 39+ 5 te aldı kızını kucağına
Ben her hafta gidiyorum canım. 2.trimesterda olsaydım ertelerdim belki ama son zamanlar ihmale gelmez diye düşünüyorum. 1 hafta muayene, 1 hafta nst için gidiyorum. Öyle dedi doktorum. Yarın çatı muayenesi ve nst yapılacak mesela.Canm sürekli kontrollerini yaptırıyor musun sen ben gitmeyi düşünmüyorum pek. En son özele gittim bence sancin olmadıkça kontrole gelme dedi bebekte hareketlerinde sorun hissetmezden korkma dedi de bana gitmiyorum o yüzden. Önemli mi bu kontroller
Ayy resmen totolarına vurmalık bunlarİlk aylar düşük tehlikesi var diye ödüm kopuyordu yerimden kalkmıyodum. Şimdi de yerimde durmuyorum doğsun diye , doğmuyor ne nazlı çıktı ya dalga geçiyor benimle
Olabilir canım ben benimkini her yerde hissediyorum. Dizlerini çok çıkarıyor sağ tarafımda, sol kasığımda da eli oynuyor genelde.Üfff benimki de ne yatırdı beni ne oturtuyohala daha bi sağa bi sola geçiyo cadı ya benim hareket ettikçe kukumda acı oluyo bende diyorum acabasııı kanala mı indi naptı falan
Ben valla el mi kol mu ayak mı bilmiyorum heryeri ayrı şekilde hareket halindeAyyyy o kadar uzun sürmesinnsürekli konuşuyorum kızım hazırlan toparla tası tarağı gel artık diye ama ne gelen var ne giden
Ben her hafta gidiyorum canım. 2.trimesterda olsaydım ertelerdim belki ama son zamanlar ihmale gelmez diye düşünüyorum. 1 hafta muayene, 1 hafta nst için gidiyorum. Öyle dedi doktorum. Yarın çatı muayenesi ve nst yapılacak mesela.
Ayy resmen totolarına vurmalık bunlarşaka gibiler valla
Olabilir canım ben benimkini her yerde hissediyorum. Dizlerini çok çıkarıyor sağ tarafımda, sol kasığımda da eli oynuyor genelde.Hiç rahat vermicek bunlar bize doğunca
Genelde çocuklar anne karnında belli edermiş karakteriniBen valla el mi kol mu ayak mı bilmiyorum heryeri ayrı şekilde hareket halindenası beceriyor bilmiyorum çıkınca böle olmaz inşallah
37+3 oldum ben de acaba benm de gitmem gerekiyor mu. Bi de sancı hissetmediğim için nst den de bisey çıkmaz yani boşa mı gitmiş olurum diye de düşünüyorum kafam da karıştı bilemedimAyyyy o kadar uzun sürmesinnsürekli konuşuyorum kızım hazırlan toparla tası tarağı gel artık diye ama ne gelen var ne giden
Ben her hafta gidiyorum canım. 2.trimesterda olsaydım ertelerdim belki ama son zamanlar ihmale gelmez diye düşünüyorum. 1 hafta muayene, 1 hafta nst için gidiyorum. Öyle dedi doktorum. Yarın çatı muayenesi ve nst yapılacak mesela.
Ayy resmen totolarına vurmalık bunlarşaka gibiler valla
Olabilir canım ben benimkini her yerde hissediyorum. Dizlerini çok çıkarıyor sağ tarafımda, sol kasığımda da eli oynuyor genelde.Hiç rahat vermicek bunlar bize doğunca
Canım nst sadece sancı için değil ki. Bebeğin kalp atışlarını da izliyor ordan doktorlar. Sonuçta ultrasonda 20-30 dk kalmıyorsun. Nst'de kalıyorsun ama. Doktorun sana ne diyorsa öyle yap bence37+3 oldum ben de acaba benm de gitmem gerekiyor mu. Bi de sancı hissetmediğim için nst den de bisey çıkmaz yani boşa mı gitmiş olurum diye de düşünüyorum kafam da karıştı bilemedim
Benimde pazartesi sabah Allah bize hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
Canim geçmiş olsun emzirmeye bak bol bol kendinde iyi beslen duzelir insallahKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Şu an emiyorkızlar mükemmel bir duygu bu. Hemen dogurun
Doguran oldu mu bu arada?
O zaman biz yandıkGenelde çocuklar anne karnında belli edermiş karakteriniyani öyle diyorlar
MuhtemelenO zaman biz yandık
Çok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızdaGözünüz aydın , hoş gelmişler bal bebekler☀
Bol sütleriniz olsun, bol bol emsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?