2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah
Tabi normal doğum en güzeli sezeryan ın sonrası zor benim ilk sezeryan olduğu için mecburum sezeryan olmaya
Yoksa normal en güzeli inşallah istediğin gibi olur

İnşallah canım benim

Karnım çok aşağı indi bugün Göğüsten beş parmak aşağıda kızım. Acaba yavaş yavaş açılmam var da ben mi farketmiyorum. Birden sandı gelir 3 saatte doğururmuşum Hayaller hayaller

Her an her şey olabilir.

Oooo hayaller çok güzel

Canım yine vereceğini sanmıyorum. Sağlık ocağına gitmem ben olsam. Doğal şeylerle mi geçirmeye çalışsan.

Yok be Baharcım, kalça ultrasoundu lüks bir tıbbi hizmet. Benim oğlumu 2 aylıkken pediatrı (fransada)gördüğünde kalça kontrolü yaptı tamam o kadar. Kızı da artık kaç aylıkken görürse aynı pediatr döndüğümüzde bakacak. Oralarda hiç yok öyle durduk yere kalça ultrasoundu. Ha pediatr gerek görür yaptırırsın. İnşallah sağlıkla geçsin süreciniz. Hiç sıkma canını bunun için.
Yalnız bilmiyorum, zorunlu mu Türkiye'de kalça ultrasoundu? Bu kaosta gidip çektirilmedi diye ceza yazmazlar öyle bir durumda bile.
Gerek yok yani, pediatrın iyi olsun ilk muayenede baksın yeter.

Bazen inmiyo uykuluyken alıyorum altını. Benim de çamaşır ve kurutma her gün çalışır. Çok teşekkür ediyorum ama bak ondan olduğunu görüp algılayamamıştım canım. Sağol☀

İnşallah canım benim

Her an her şey olabilir.

Oooo hayaller çok güzel

Canım yine vereceğini sanmıyorum. Sağlık ocağına gitmem ben olsam. Doğal şeylerle mi geçirmeye çalışsan.
Ne bileyim ilkkez agzimda böyle igne igne batma agri oldu boğazımda baya kırmızı. Zaten de yarin cumartesi olduğunu unuttum evde bakacam bogazimin caresine

Ne bileyim ilkkez agzimda böyle igne igne batma agri oldu boğazımda baya kırmızı. Zaten de yarin cumartesi olduğunu unuttum evde bakacam bogazimin caresine
Sirkeyle gargara yapmıştım en son boğazım ağrıdığında iyi gelmişti. Birde bebişimin babyrubını boğazıma sürüp sarmıştım gece yatmadan(anneanneden miras yöntemim) . Çok sıcak ve çok soğuk içne tez vakitte atlatırsın inşallah

Canımm inşallah atlatacaksınız bu günleri. Bolca emsin inşallah bebişin . Sağlıkla kucağına aldın ya çok şükür
bundan sonra Bebeğinle sen herşeyin üstesinden gelirsiniz
Allah razı olsun kuzum inşallah geçecek
Yok canım mama vermedim ama çiş çıkışı az, yarın almayı düşünüyorum
Amin canım çok sağ ol cidden mucize en güzel zamanda kavus sen de inşallah
Kız ben de özledim vallahi bak alışmışım size bi eksiklik oluyo hep. Ama fırsatım olmuyor işte çok minik daha çok muhtaç be zaten hep muhabbetten eksik kaldım içime dert oluyo inşallah düşecek teyzesi
Yaa bende istiyoruum
Doğur anacim
Kuzucum bir an önce atlatırsınız inşallah sen iyi düşün iyi olsun, sütün etkilenmesin.
Sağol kuzum inşallah atlaticaz
Yok kuzum makine almamıştım. Çeksin indirsin istiyorum da uyurken çok zor emiyo alsam mı napsam bilmiyorum. İnşallah atlaticaz teyzesi
Sağ ol kuzum benim de duam hepinzle

Benim, 35+3'te acil hastaneye çağrılıp kolestazınız kötü durumda, hemen suni sancı verip doğurtacağız dendiğini, oğlumun kreşte olduğunu, bakıcı hanıma emanet edip gece geleceğim diye hastaneden çıkıp, gecenin 1 inde oğlumu hanıma bırakıp UBER (burada legal) ile doğum çantamla hastaneye gidip (burada taksicinin durumumu anlayıp "bonne chance" demesini yazmak isterim çünkü ihtiyacım olan şansı diledi adam bana) suni sancımı aldığımı, eşimin doğumdan 1 gün sonra ancak başka bir ülkeden gelebildiğini, yanıma değil oğlumu teslim almak üzere eve gittiğini, başka da hiçkimsenin olmadığını yapayalnız olduğumu, şans eseri Dr bir arkadaşımızın tam ıkınırken içeri melek gibi girdiğini, kızımın göbek bağını kestiğini, şansımın gerçekten yaver gittiğini, içeri giren istisnasız herkesin bendeki suni sancı etkisiyle de bana melek gibi göründüğünü yazsam sana
xiexie ciğim en az benimki kadar yaver gitsin şansın sürecin sağlıcakla geçsin Kendini olumsuz hiçbir hisse sakın sokma ne şekilde olursa olsun sadece sen sağlıklı ol ve bebeğini sağlıcakla evine götür bu odak seni motive edecektir.

Canım bana ebe şişeyle sağım yönteminden bahsetmişti. Ona bir bakabilirsen araştırsana fırsatın olursa. Ya da elinle sağım yapabilirsin masaj yaparak. En azından uyku mahmurluğunda kaşıkla verirsin sağdığını. Kıyamam ben ona ya bir alışsa lıkır lıkır emer.

Oy Oyy vallahi içim bir tuaf oldu. İnsan her şeye ne kadar dayanıklı hazırlıklı olabiliyor. Acaba bu sadece annelik le ilgili mi, yoksa senin gücün mü?
Bilmiyorum ama çok etkilendim

canım eminim bir kolayı bulunur.il sağlık müdürluğünü ve valiliği arayıp bilgi al bence.

oy oy oy....baybim birdsüm gelmiş hoş gelmis.bir insan bir insanı hiç tanımadan özler mi?
ama biz seni çok ozledik yahu..şu pozitif bakış açın bizim içimizi açıyor

Ah canım neler yaşamışsın öyle, hemde başka bir ülkede .
daha önce çin de yaşadığım için başka Ülkedeki zorlukların ne kadr fazla olduğunu biliyorum. İlk hamileliğimde orada neler çektiğimi şuan senin sayende tekrar hatırladım . Çin’de gerçekten yapayalnızdım.
Ve Şimdiki durumuma binlerce kez şükrettim,yalnız değilim ki Ülkemdeyim daha ne olsun
ve sen nasıl bir meleksin Onca şeyden sonra şanslıydım diyebilmen ne güzel
İnşallah bende buraya doğumdan sonra çok güzel şeyler yazacağım çok şanslıydım kızlar herşey çok güzeldi diyeceğim

canım eminim bir kolayı bulunur.il sağlık müdürluğünü ve valiliği arayıp bilgi al bence.
Eşimle çocuğum hastaneye götürecek beni ne olursa olsun hastane kapısına kadar onlarla gideceğim. Onlar benim en büyük gücüm, Erkeklerim
Sonrasında zatn hastaneye ikisinin de girmesini istemem. Benden haber beklemelerini söyler eve geri gönderirim ..
Gerekirse bu yolda hapis yatarız naaapalım :))

Amin canim çok sağol . Vicks babyrub degil mi dedigin . Sirkeyi yaptim insallah ise yarar

Canim geçmiş olsun emzirmeye bak bol bol kendinde iyi beslen duzelir insallah
Bakayım kuzum çok sağ ol bak kaşıkla vermek aklıma hiç gelmemişti, siseyi de araştırayım bı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…