Hayırlı haberlerle gel canım inşallah
Tabi normal doğum en güzeli sezeryan ın sonrası zor benim ilk sezeryan olduğu için mecburum sezeryan olmaya
Yoksa normal en güzeli inşallah istediğin gibi olur
Karnım çok aşağı indi bugün Göğüsten beş parmak aşağıda kızım. Acaba yavaş yavaş açılmam var da ben mi farketmiyorum. Birden sandı gelir 3 saatte doğururmuşumHayaller hayaller
Bugün benim kız o kadar hareketliki ne yana döneceğimi şaşırdım. Otursam olmuyor, yatsam olmuyor.Hafif bel ağrılarım var ama bir geliyor, bir gidiyor. Bir cacık çıkmaz bundan. Yarın kontrolüm var keşke gittiğimde dese 'ooooo 5 cm açıklık var seni doğurtalım bugün' ama yine ayaklarım totoma vura vura evime geleceğim biliyorum. Hani kızlar erken geliyordu ya kim kandırdı beni
Kizlar ben daha once soguk alginligi olmuştu cok olmadı gecmesi . Hatta gecti gecmedi derken iki gündür boğazım agriyor agzimin ici bile igne igne yaniyor . Baktim aynada bogazim kizarmis . Doktora saglik ocağına gitsem mi kidaha önceki gittigimde hicbir ilaç vermemişti.
Yok be Baharcım, kalça ultrasoundu lüks bir tıbbi hizmet. Benim oğlumu 2 aylıkken pediatrı (fransada)gördüğünde kalça kontrolü yaptı tamam o kadar. Kızı da artık kaç aylıkken görürse aynı pediatr döndüğümüzde bakacak. Oralarda hiç yok öyle durduk yere kalça ultrasoundu. Ha pediatr gerek görür yaptırırsın. İnşallah sağlıkla geçsin süreciniz.B Babybirds birde size bir sorum olacak. Kalça ultrasyonu ben kızima yaptıramiyorum. Gebeler ve kücük bebegı olanlar sağlık bakanlığını arıyorlarmış. Hangi hastaneye getirebilirim diye soruyorlarmış. Dün ben aradım semtimi söyledim. Bana medipola götürme orada coranali var, rumeliye veya veraya götürebilirsin dediler. Ve ben 2 sinide aradım 2 side sen bilirsin ama bence getirme 1 ay daha bekle belki hastalik kalkar o zaman bakarız, ulyrasyon odasina coranali birinin girmedini bilmiyoruz sonuçta dediler. Sizin bebeğiniz kalça ultrasyonu oldumu ? Birde bunun zamanı varmı oglumda 1 aylikken yapilmisti.
Bazen inmiyo uykuluyken alıyorum altını.yok be canim benim 2. Ama yinede tecrübesizim [USER=870891]@yagmur1212 arkadaşımız geçen gün erkek bebeği için,pipisini aşağı doğru indirmek gerekiyor diye, soylemiş doktoru. Camasirlari ıslaniyormus indirmedigi icin. Şuan işime yaramiyor kizim oldu ama ögrenmek guzel şey. Benim oglum her çiste atleti kiyafeti cis oluyordu, kimsede soylemedi boyle birşeyi, ben tam tersi pipiyi yukarı bakar sekilde ayarlayıp bezi takıyordum. Ve 18 aylık oldu yeni öğrendim. Ve bu sebepten kurutma makinası almıştim yetisemiyorum diye.
Ne bileyim ilkkez agzimda böyle igne igne batma agri oldu boğazımda baya kırmızı. Zaten de yarin cumartesi olduğunu unuttumİnşallah canım benim
Her an her şey olabilir.
Oooo hayaller çok güzel
Canım yine vereceğini sanmıyorum. Sağlık ocağına gitmem ben olsam. Doğal şeylerle mi geçirmeye çalışsan.
Allah bagislasin darisi bize insallah saglikla aliriz insallah bebeklerimiziCanim geçmiş olsun emzirmeye bak bol bol kendinde iyi beslen duzelir insallah
Yok doğru değil canım. 36+2yizcanim haftaya persembe nasil 37 oluyor anlamadim ya? altta yazan dogru degil mi? simdi kactasin?
Bari hayalimizde çabuk olsunİnşallah canım benim
Her an her şey olabilir.
Oooo hayaller çok güzel
Canım yine vereceğini sanmıyorum. Sağlık ocağına gitmem ben olsam. Doğal şeylerle mi geçirmeye çalışsan.
Sirkeyle gargara yapmıştım en son boğazım ağrıdığında iyi gelmişti. Birde bebişimin babyrubını boğazıma sürüp sarmıştım gece yatmadan(anneanneden miras yöntemim) . Çok sıcak ve çok soğuk içne tez vakitte atlatırsın inşallahNe bileyim ilkkez agzimda böyle igne igne batma agri oldu boğazımda baya kırmızı. Zaten de yarin cumartesi olduğunu unuttumevde bakacam bogazimin caresine
Allah razı olsun kuzum inşallah geçecekCanımm inşallah atlatacaksınız bu günleri. Bolca emsin inşallah bebişin . Sağlıkla kucağına aldın ya çok şükür
bundan sonra Bebeğinle sen herşeyin üstesinden gelirsiniz
Yok canım mama vermedim ama çiş çıkışı az, yarın almayı düşünüyorumGeçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebişinMama da veriyor musun?
Bizde hep yıkanır göbeği düşmeden, kimseden duymadım iltihap kaptığını.. Güzel kurulamakla ilgili sanırım.
Amin canım çok sağ olCanım geçmiş olsun merak etme kısa sürede toparlar bebişin inşallahbol bol emsin güçlensin inşallah
Allahımİçim kıyılıyor nasıl güzel pamuk ellerini öperim onun resmen mucize ya duygulandım gece gece
Kız ben de özledim vallahi bakKız özledim seni yaaa arada gel yazgeçmiş olsun sınırın altıymış zaten bence o da çabucak düşer sen onun pamuk ellerini öp bizim yerimize bak nasıl sütler geliyo ❣❣ teyzeleri bol bol dua eder ❣
Doğur anacimYaa bende istiyoruum
Sağol kuzum inşallah atlaticazKuzucum bir an önce atlatırsınız inşallahsen iyi düşün iyi olsun, sütün etkilenmesin.
Yok kuzum makine almamıştım. Çeksin indirsin istiyorum da uyurken çok zor emiyo alsam mı napsam bilmiyorum. İnşallah atlaticaz teyzesiOyy taze annemiz gelmiş.
Gelsende yazsan diye bekledim hep.
İnşallah bütün sıkıntılar geçer hemen.
Şimdi azar azar emdiği için çok sütün olmuyordur belki, uzun emme dönemine geçse gelir galiba.
Sağım falan yaptın mı? Oda artırıyor diyorlardı.
Oyy minik ya ne güzel bir şey.
Senden sonra @Jadesi doğurdu @Sootica90 doğurdu başka var mıydı hatırlayamadım.
Önümüzdeki hafta herkes patır patır dökülecek gibi.
Sağ ol kuzum benim de duam hepinzleTabi geçecek bak o kadar zorlukları atlattın güzelce doğum yaptın kucağına aldın bu da geçer hiç dert etme emzirmeyi de kesme uzun süre gelmese bile emzir. Sen emzirdikçe sütün de gelir inşallah bol dua et. Ben herkese hepimize bol bol dua ediyorum sende duanı eksik etme
Benim, 35+3'te acil hastaneye çağrılıp kolestazınız kötü durumda, hemen suni sancı verip doğurtacağız dendiğini, oğlumun kreşte olduğunu, bakıcı hanıma emanet edip gece geleceğim diye hastaneden çıkıp, gecenin 1 inde oğlumu hanıma bırakıp UBER (burada legal) ile doğum çantamla hastaneye gidip (burada taksicinin durumumu anlayıp "bonne chance" demesini yazmak isterim çünkü ihtiyacım olan şansı diledi adam bana) suni sancımı aldığımı, eşimin doğumdan 1 gün sonra ancak başka bir ülkeden gelebildiğini, yanıma değil oğlumu teslim almak üzere eve gittiğini, başka da hiçkimsenin olmadığını yapayalnız olduğumu, şans eseri Dr bir arkadaşımızın tam ıkınırken içeri melek gibi girdiğini, kızımın göbek bağını kestiğini, şansımın gerçekten yaver gittiğini, içeri giren istisnasız herkesin bendeki suni sancı etkisiyle de bana melek gibi göründüğünü yazsam sanaAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
Ama beni eşim hastaneye götürecekti oğlumla beraber arabadan hiç çıkmayarak. Şimdi o hakkım da alındı elimden . Oğluma sokağa çıkma yasağı geldi. Oğlumla eşim evde kalır artık.
Karnımda bebek,elimde valizle tramvayla birlikte hastaneye doğurmaya gider , Ertesi gün bir elimde valiz diğer elimde bebekle yine tramvayla evime dönerim artık.
var mı benden daha zor durumda olan ?
İnşallah yoktur.
Ben bunu nasıl atlatacağım bilemiyorum gerçekten.
Allah razı olsun kuzum inşallah geçecek
Yok canım mama vermedim ama çiş çıkışı az, yarın almayı düşünüyorum ☹
Amin canım çok sağ olcidden mucize en güzel zamanda kavus sen de inşallah
Kız ben de özledim vallahi bakalışmışım size bi eksiklik oluyo hep. Ama fırsatım olmuyor işte çok minik daha çok muhtaç be zaten hep muhabbetten eksik kaldım içime dert oluyo inşallah düşecek teyzesi
Doğur anacim
Sağol kuzum inşallah atlaticaz
Yok kuzum makine almamıştım. Çeksin indirsin istiyorum da uyurken çok zor emiyo alsam mı napsam bilmiyorum. İnşallah atlaticaz teyzesi
Sağ ol kuzum benim de duam hepinzle
Benim, 35+3'te acil hastaneye çağrılıp kolestazınız kötü durumda, hemen suni sancı verip doğurtacağız dendiğini, oğlumun kreşte olduğunu, bakıcı hanıma emanet edip gece geleceğim diye hastaneden çıkıp, gecenin 1 inde oğlumu hanıma bırakıp UBER (burada legal) ile doğum çantamla hastaneye gidip (burada taksicinin durumumu anlayıp "bonne chance" demesini yazmak isterim çünkü ihtiyacım olan şansı diledi adam bana) suni sancımı aldığımı, eşimin doğumdan 1 gün sonra ancak başka bir ülkeden gelebildiğini, yanıma değil oğlumu teslim almak üzere eve gittiğini, başka da hiçkimsenin olmadığını yapayalnız olduğumu, şans eseri Dr bir arkadaşımızın tam ıkınırken içeri melek gibi girdiğini, kızımın göbek bağını kestiğini, şansımın gerçekten yaver gittiğini, içeri giren istisnasız herkesin bendeki suni sancı etkisiyle de bana melek gibi göründüğünü yazsam sana☀
xiexie ciğim en az benimki kadar yaver gitsin şansın sürecin sağlıcakla geçsin Kendini olumsuz hiçbir hisse sakın sokma ne şekilde olursa olsun sadece sen sağlıklı ol ve bebeğini sağlıcakla evine götür bu odak seni motive edecektir. ☀
Annem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
Ama beni eşim hastaneye götürecekti oğlumla beraber arabadan hiç çıkmayarak. Şimdi o hakkım da alındı elimden . Oğluma sokağa çıkma yasağı geldi. Oğlumla eşim evde kalır artık.
Karnımda bebek,elimde valizle tramvayla birlikte hastaneye doğurmaya gider , Ertesi gün bir elimde valiz diğer elimde bebekle yine tramvayla evime dönerim artık.
var mı benden daha zor durumda olan ?
İnşallah yoktur.
Ben bunu nasıl atlatacağım bilemiyorum gerçekten.
Benim, 35+3'te acil hastaneye çağrılıp kolestazınız kötü durumda, hemen suni sancı verip doğurtacağız dendiğini, oğlumun kreşte olduğunu, bakıcı hanıma emanet edip gece geleceğim diye hastaneden çıkıp, gecenin 1 inde oğlumu hanıma bırakıp UBER (burada legal) ile doğum çantamla hastaneye gidip (burada taksicinin durumumu anlayıp "bonne chance" demesini yazmak isterim çünkü ihtiyacım olan şansı diledi adam bana) suni sancımı aldığımı, eşimin doğumdan 1 gün sonra ancak başka bir ülkeden gelebildiğini, yanıma değil oğlumu teslim almak üzere eve gittiğini, başka da hiçkimsenin olmadığını yapayalnız olduğumu, şans eseri Dr bir arkadaşımızın tam ıkınırken içeri melek gibi girdiğini, kızımın göbek bağını kestiğini, şansımın gerçekten yaver gittiğini, içeri giren istisnasız herkesin bendeki suni sancı etkisiyle de bana melek gibi göründüğünü yazsam sana☀
xiexie ciğim en az benimki kadar yaver gitsin şansın sürecin sağlıcakla geçsin Kendini olumsuz hiçbir hisse sakın sokma ne şekilde olursa olsun sadece sen sağlıklı ol ve bebeğini sağlıcakla evine götür bu odak seni motive edecektir. ☀
Ah canım neler yaşamışsın öyle, hemde başka bir ülkede .Benim, 35+3'te acil hastaneye çağrılıp kolestazınız kötü durumda, hemen suni sancı verip doğurtacağız dendiğini, oğlumun kreşte olduğunu, bakıcı hanıma emanet edip gece geleceğim diye hastaneden çıkıp, gecenin 1 inde oğlumu hanıma bırakıp UBER (burada legal) ile doğum çantamla hastaneye gidip (burada taksicinin durumumu anlayıp "bonne chance" demesini yazmak isterim çünkü ihtiyacım olan şansı diledi adam bana) suni sancımı aldığımı, eşimin doğumdan 1 gün sonra ancak başka bir ülkeden gelebildiğini, yanıma değil oğlumu teslim almak üzere eve gittiğini, başka da hiçkimsenin olmadığını yapayalnız olduğumu, şans eseri Dr bir arkadaşımızın tam ıkınırken içeri melek gibi girdiğini, kızımın göbek bağını kestiğini, şansımın gerçekten yaver gittiğini, içeri giren istisnasız herkesin bendeki suni sancı etkisiyle de bana melek gibi göründüğünü yazsam sana☀
Eşimle çocuğum hastaneye götürecek beni ne olursa olsun hastane kapısına kadar onlarla gideceğim. Onlar benim en büyük gücüm, Erkeklerimcanım eminim bir kolayı bulunur.il sağlık müdürluğünü ve valiliği arayıp bilgi al bence.
Amin canim çok sağol . Vicks babyrub degil mi dedigin . Sirkeyi yaptim insallah ise yararSirkeyle gargara yapmıştım en son boğazım ağrıdığında iyi gelmişti. Birde bebişimin babyrubını boğazıma sürüp sarmıştım gece yatmadan(anneanneden miras yöntemim) . Çok sıcak ve çok soğuk içne tez vakitte atlatırsın inşallah
Canim geçmiş olsun emzirmeye bak bol bol kendinde iyi beslen duzelir insallah
Bakayım kuzum çok sağ ol bak kaşıkla vermek aklıma hiç gelmemişti, siseyi de araştırayım bı.Canım bana ebe şişeyle sağım yönteminden bahsetmişti. Ona bir bakabilirsen araştırsana fırsatın olursa. Ya da elinle sağım yapabilirsin masaj yaparak. En azından uyku mahmurluğunda kaşıkla verirsin sağdığını. Kıyamam ben ona ya bir alışsa lıkır lıkır emer.
İnşallah. Evet vicks. Gebeyim diye yetişkin olanı kullanmadım. Belki kullanılabilir ama pek bilgim yokAmin canim çok sağol . Vicks babyrub degil mi dedigin . Sirkeyi yaptim insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?