Kızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Şu an emiyorkızlar mükemmel bir duygu bu. Hemen dogurun
Doguran oldu mu bu arada?
Teşekkür ederim canım. Kalca ultrasyonu mecburimi bilmiyorum, ama şöyle birsey var. İşitme testi taburcu olurken yapmışlardı, dogum esnasında kulağına kan kaçmış yapamadilar testi. 2 defa devlet hastanesi aradı bebeği getir testi yapmamız lazım süren doluyor dediler. Birde aile hekimi aradı kalca ve isitme testinin sonucunu bize getir diye. Ve ben gidemiyorum beni cagardıkları hastane 1. Plot hastane ne olacak böyle bilmiyorum. Özele yaptırmak istiyorum radyolog çalışmıyor 30 nisana kadar izinli diyorlar. Su virüs bian evvel kalksada herkes rahat nefes alsa. Sarilik gectimi onu bile bilmiyorum. Düzgün bakanadığımı düşünmeye başladım.Yok be Baharcım, kalça ultrasoundu lüks bir tıbbi hizmet. Benim oğlumu 2 aylıkken pediatrı (fransada)gördüğünde kalça kontrolü yaptı tamam o kadar. Kızı da artık kaç aylıkken görürse aynı pediatr döndüğümüzde bakacak. Oralarda hiç yok öyle durduk yere kalça ultrasoundu. Ha pediatr gerek görür yaptırırsın. İnşallah sağlıkla geçsin süreciniz.Hiç sıkma canını bunun için.
Yalnız bilmiyorum, zorunlu mu Türkiye'de kalça ultrasoundu? Bu kaosta gidip çektirilmedi diye ceza yazmazlar öyle bir durumda bile.
Gerek yok yani, pediatrın iyi olsun ilk muayenede baksın yeter.☀
37 erken değil mi canım?Yok doğru değil canım. 36+2yiz
Teşekkür ederimgecmisler olsuun size minik bey ve annesi
Bir kaç doktorla konuştum. Çoğu şuan biraz erken alma taraftarı. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum. Ben istanbulda oturuyorum. Gerekli önemleri aldık bakalım inşallah sağlıkla gelir bebişimiz. 2. Sezaryenim ve araları az. Normalde doktorum 1 hafta daha diye diretiyordu ama dikiş ağrılarım yüzünden biraz daha öne çektik. Kilo ve boy konusunda maşallahımızda var. 37den sonra bebiş artık doğuma hazır oluyor. Yinede duanızda benide unutmayın37 erken değil mi canım?
Sağol canm Allah razı olsunxiexie Canım yeni gördüm yazdıklarını. Bence de eşin götürsün seni, durumu anlatınca ceza vs olacağını hiç sanmıyorum. İnşallah her şey gönlünce olur.
Amin canımmCanım benim özür dilerim oğlunu unutmuşum aklına getirdim tekrarAllah kızlarına vve size uzun ömürler versin
Ben hiçbirini göbeği düşmeden yıkamadım.Kızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Evet canım erkek 37+2de gittim en son 3400 dedi önceleri çok az diyordu kilosuna son kontrollerde aldı benim oğlum çok şükür üzülmüştüm daha önce ama tabi dedikleri gibi olmuyor kilolar yanılma payları var sağlıklı olsunlarda başka bişe istemiyorum artıkcns01 Senin sattami 9 temmuz benimde 9 temmuz benimde ilk bebegim seninki erkekmi ?kilosou boyuna ne dedi doktor?
Sağ ol kuzum
Vala ozeldeki pek tavsiye etmedi çünkü burdaki hastahane karışık baya devlete de bayadır gitmiyorum ki hiçCanım nst sadece sancı için değil ki. Bebeğin kalp atışlarını da izliyor ordan doktorlar. Sonuçta ultrasonda 20-30 dk kalmıyorsun. Nst'de kalıyorsun ama. Doktorun sana ne diyorsa öyle yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?