2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

gecmisler olsuun size minik bey ve annesi

Teşekkür ederim canım. Kalca ultrasyonu mecburimi bilmiyorum, ama şöyle birsey var. İşitme testi taburcu olurken yapmışlardı, dogum esnasında kulağına kan kaçmış yapamadilar testi. 2 defa devlet hastanesi aradı bebeği getir testi yapmamız lazım süren doluyor dediler. Birde aile hekimi aradı kalca ve isitme testinin sonucunu bize getir diye. Ve ben gidemiyorum beni cagardıkları hastane 1. Plot hastane ne olacak böyle bilmiyorum. Özele yaptırmak istiyorum radyolog çalışmıyor 30 nisana kadar izinli diyorlar. Su virüs bian evvel kalksada herkes rahat nefes alsa. Sarilik gectimi onu bile bilmiyorum. Düzgün bakanadığımı düşünmeye başladım.

xiexie Canım yeni gördüm yazdıklarını. Bence de eşin götürsün seni, durumu anlatınca ceza vs olacağını hiç sanmıyorum. İnşallah her şey gönlünce olur.

37 erken değil mi canım?
Bir kaç doktorla konuştum. Çoğu şuan biraz erken alma taraftarı. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum. Ben istanbulda oturuyorum. Gerekli önemleri aldık bakalım inşallah sağlıkla gelir bebişimiz. 2. Sezaryenim ve araları az. Normalde doktorum 1 hafta daha diye diretiyordu ama dikiş ağrılarım yüzünden biraz daha öne çektik. Kilo ve boy konusunda maşallahımızda var. 37den sonra bebiş artık doğuma hazır oluyor. Yinede duanızda benide unutmayın

Canım benim özür dilerim oğlunu unutmuşum aklına getirdim tekrar Allah kızlarına vve size uzun ömürler versin
Amin canımm
Kızlar annem Doğsun 2 -3 güne yıkarız diyor göbeği düşürmeden düşmeden yıkanmaz mi küçük kardeşim 8 yaşında her konuda güveniyorum aslında anneme ama merak ettim yinede
Ben hiçbirini göbeği düşmeden yıkamadım. Bunuda hiç riske atmadım malum ortalıkta virüs var.

cns01 Senin sattami 9 temmuz benimde 9 temmuz benimde ilk bebegim seninki erkekmi ?kilosou boyuna ne dedi doktor?
Evet canım erkek 37+2de gittim en son 3400 dedi önceleri çok az diyordu kilosuna son kontrollerde aldı benim oğlum çok şükür üzülmüştüm daha önce ama tabi dedikleri gibi olmuyor kilolar yanılma payları var sağlıklı olsunlarda başka bişe istemiyorum artık

K Kuf canımm bol bol emzir süt yapacak şeyleri ye iç çoğalır.
Paşayı kokla bizim için de..

Reactions: Kuf
gunaydin kizlar epeydir burda aktif olamiyorum nasil gidiyor biz 18 gunluk olduk bile abisi benegi cok benimsedi artik oyle alıştı ki goremese deliye dönüyor yinede surekli gozum uzerlerinde Allah korusun bebege bisey olur diye. kizimin emmesi guzel ama tam bosaltamiyor gogsumu o yuzden iki kez mastit oldum siz de benim gibi mastite cevirmeden kizlar gogsunuz baktinizki dolu hafifte agri vat makineniz yoksa elinizle bile sagabirsiniz . kac gun ne cektim ates sıtma artik bayılacak hale gelmiştim . sagolsun annem büyüğü aldi götürdü de banada kiz kardesim bakti uc gunde anca iyilestim dilerim hepiniz saglikla bebeklerinizi kucağınıza alırsanız dogum yapan arkadaşlarımıza da hayirli olsun

Canım nst sadece sancı için değil ki. Bebeğin kalp atışlarını da izliyor ordan doktorlar. Sonuçta ultrasonda 20-30 dk kalmıyorsun. Nst'de kalıyorsun ama. Doktorun sana ne diyorsa öyle yap bence
Vala ozeldeki pek tavsiye etmedi çünkü burdaki hastahane karışık baya devlete de bayadır gitmiyorum ki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…