- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aha geliyor bakalım.insallah güzel haberler alırız bugün sendenNişanım geldi
Sancımda başladı karnım sertleşip belim ve kasıklarım kasılıyor
Nişanım geldi
Kız kendi geldi de yine sezeryanla aldıkOyy canım gözün aydın, darısı başımıza inşallahKendi gelmesi de ayrı bir güzel olmuş
Yok makat gelisliydi ayaktan inmeye baslamis kanalaMasallah canimmm saglicakla buyut kuzunu
Sancilarla normal mi oldu
Sancıyla uyandım gaz sancısı sandım vc gittim çok az miktar pembe kan geldi.gerçi dün geceden anlamıştım ben beyaz sümüksü akıntı gelmişti (çok afedersiniz kızlar açık açık yazıyorum)Aha geliyor bakalım.insallah güzel haberler alırız bugün sendenNişan dediğin nasil canm ya merak ediyorum herkeste mi geliyor ki acaba.
Teşekkür ederizGözün aydın maşallah çok tatlı bebişSağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Sezeryan mı oldu yine de?
Geç cevap veriyorum ama yineOy maşallah kuzuya;Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün; kendi karar verdi demek geleceği zamana ne güzel; peki normal doğum mu oldu?
Oýy kuzum geriden okudum merak etmişsin çok sagolİyiki yatmadan bakmışım çok merak etmiştim Allah analı babalı büyütsün kuzum. Maşallah nasıl tatlı ya.
Saka bebekler baya fazla masallahArkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibisağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.
Son kontrolde 3600 demişlerdi 3.450 doğdu ve gayet bal gibi maşallah
Amin kuzum çok sagolgözün aydın canım. sağlıkla büyüt minnakini. maşallah kuzuya
Benim normal baktığımda sütum görünürde çok gelmiyor givi ama emiyor minik açlık şekerde iyi dediler 2 gün hep demekki geliyor dedim bende dün başladım ek sur yapıcı besinlere☺ hepimizin bol bol emen bebekleri ona yetecek sütleri olsun insallah
Gözün aydın canımNişanım geldi
Keşke hemen gitmeseydin kuzm azck evde dolansaydnDua edin kızlar bana doktora gidiyoruz gel dedi
Vermiyorlar canim bosuna gitme bende de olmustu ozele gittim mecburenKizlar ben daha once soguk alginligi olmuştu cok olmadı gecmesi . Hatta gecti gecmedi derken iki gündür boğazım agriyor agzimin ici bile igne igne yaniyor . Baktim aynada bogazim kizarmis . Doktora saglik ocağına gitsem mi kidaha önceki gittigimde hicbir ilaç vermemişti.
Sen de var mı bi durumlar,39larda bizi geçti :)Gözün aydın canım
Var gibiSen de var mı bi durumlar,39larda bizi geçti :)
Cok bekleme gecmezse kesinlikle doktora git bende bekledim 10 gun ha gecti ha gececek diye malesef gecmedi her yolu denememe ragmen dikkat et kendine cok gecmis olsunNe bileyim ilkkez agzimda böyle igne igne batma agri oldu boğazımda baya kırmızı. Zaten de yarin cumartesi olduğunu unuttumevde bakacam bogazimin caresine
Benim de aynısı oldu ama doktor muayene edince akşam olacak korkma dedi, bir haftadır kasılıyorum ama bişey olduğu yokSanırm bizdede bişeler oluyo pembe sılu
Var gibipembe Sulu akıntı gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?