2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aha geliyor bakalım.insallah güzel haberler alırız bugün senden Nişan dediğin nasil canm ya merak ediyorum herkeste mi geliyor ki acaba.
Sancıyla uyandım gaz sancısı sandım vc gittim çok az miktar pembe kan geldi.gerçi dün geceden anlamıştım ben beyaz sümüksü akıntı gelmişti (çok afedersiniz kızlar açık açık yazıyorum)

Saka bebekler baya fazla masallah hayırlı evlat olsun canim insallah analı babalı büyüsün insallah

Jadesi @esra0474
Gözünüz aydın kızlar maşallah bol bol sütünüz olsun inş.
Benim normal baktığımda sütum görünürde çok gelmiyor givi ama emiyor minik açlık şekerde iyi dediler 2 gün hep demekki geliyor dedim bende dün başladım ek sur yapıcı besinlere☺ hepimizin bol bol emen bebekleri ona yetecek sütleri olsun insallah

Vermiyorlar canim bosuna gitme bende de olmustu ozele gittim mecburen

Gözünüz aydın , hoş gelmişler bal bebekler☀
Bol sütleriniz olsun, bol bol emsinler inşallah
[/QUOTE]
Kuzum çok sagol

Ne bileyim ilkkez agzimda böyle igne igne batma agri oldu boğazımda baya kırmızı. Zaten de yarin cumartesi olduğunu unuttum evde bakacam bogazimin caresine
Cok bekleme gecmezse kesinlikle doktora git bende bekledim 10 gun ha gecti ha gececek diye malesef gecmedi her yolu denememe ragmen dikkat et kendine cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…