Abooww okadar sürmesin kızBenim de aynısı oldu ama doktor muayene edince akşam olacak korkma dedi, bir haftadır kasılıyorum ama bişey olduğu yok
Yok sancı başlıyor bitiyor, devam etmiyor, dün muayene olunca doktor dedi akşam nişanın gelir korkma. Dün baya akıntı oldu en son sulu pembe falan. Yine ağrı tuttu dedim bu sefer başladı,yine yalancı sancıymış. Sıcak duş çömel derken bekledim ama gelip gidiyor hep kandırıkçı benim sancılarAbooww okadar sürmesin kız
1 hafta mı oluyo akıntı geleli?
Benim Sancımda var hafif
Gunaydin rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin canim dayanma gucu versin agrilarinaNişanım geldi
Sancımda başladı karnım sertleşip belim ve kasıklarım kasılıyor
Anladm canm bende beklicem bakalım sancı sıklaşmadan gitmek istemiyorumYok sancı başlıyor bitiyor, devam etmiyor, dün muayene olunca doktor dedi akşam nişanın gelir korkma. Dün baya akıntı oldu en son sulu pembe falan. Yine ağrı tuttu dedim bu sefer başladı,yine yalancı sancıymış. Sıcak duş çömel derken bekledim ama gelip gidiyor hep kandırıkçı benim sancılar
İnşallah canım ben de gerçek sancıyı bekliyorum bakalım.Anladm canm bende beklicem bakalım sancı sıklaşmadan gitmek istemiyorum
İnşaAllah devamı gelir ikimiznde
Doğur artık be bacım forum da ki gizli sabık gibi takip ediyorum seni doğur be artık sagliklicaAbooww okadar sürmesin kız
1 hafta mı oluyo akıntı geleli?
Benim Sancımda var hafif
Ayyy güldürdünDoğur artık be bacım forum da ki gizli sabık gibi takip ediyorum seni doğur be artık sagliklica
Bende baya oldu pembe bi kan canm ama akıntı şu bu flan olmadı böyle ya pardon ama kıvamlı bisey mi yada idrar gibi mi anlamak için soruyorum afedersinSancıyla uyandım gaz sancısı sandım vc gittim çok az miktar pembe kan geldi.gerçi dün geceden anlamıştım ben beyaz sümüksü akıntı gelmişti (çok afedersiniz kızlar açık açık yazıyorum)
Hepinizde hayırlısıyla alın bebisleri inşallahAyyy güldürdün
İnşaAllah bacm inşaAllah devamı gelsnde bu gün alayım meleğimi kucağıma inşaAllah
Amiiiin Amin inşaAllah canımHepinizde hayırlısıyla alın bebisleri inşallah
Takipteyim :)))
Bekliyorum hayırlı haberini ❤
Hastaneye değil doktoruma geldik canım hemşire dedi gel diye. 3-4 dk bir geliyor sancıKeşke hemen gitmeseydin kuzm azck evde dolansaydn
Aminn Allah razı olsunGunaydin rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin canim dayanma gucu versin agrilarina
Normal adet kanamasının başlangıcı gibiydi. Ama miktarı çok az.Bende baya oldu pembe bi kan canm ama akıntı şu bu flan olmadı böyle ya pardon ama kıvamlı bisey mi yada idrar gibi mi anlamak için soruyorum afedersin
Bendeki de öyle olmuştu ve sancım oldu çocuk iyice düşmüş demişti ama snra geçti gittiNormal adet kanamasının başlangıcı gibiydi. Ama miktarı çok az.
O Nışan değilki canmNormal adet kanamasının başlangıcı gibiydi. Ama miktarı çok az.
sağlıkla kolaylıkla gelsin insallah minnak. bir avazdaNişanım geldi
Sancımda başladı karnım sertleşip belim ve kasıklarım kasılıyor
kisiye göre rengi degisebilir ama canim bazen kimisinde pembemsi oluyor kimisi boyle kırmızı sen dogum yapmismiydin ben takip edemedim bu aralarda grubuO Nışan değilki canm
Benimde geldi sabah pembe kanlı Sulu akıntı
Nişan jöle gibi oluyor
apartmanin merdivenlerini in in çık ben bay faydasini görmüştüm canimYok sancı başlıyor bitiyor, devam etmiyor, dün muayene olunca doktor dedi akşam nişanın gelir korkma. Dün baya akıntı oldu en son sulu pembe falan. Yine ağrı tuttu dedim bu sefer başladı,yine yalancı sancıymış. Sıcak duş çömel derken bekledim ama gelip gidiyor hep kandırıkçı benim sancılar
Yok daha yapmadm canm ama bu gün yarın gelecek herldekisiye göre rengi degisebilir ama canim bazen kimisinde pembemsi oluyor kimisi boyle kırmızı sen dogum yapmismiydin ben takip edemedim bu aralarda grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?