Ayy inşaAllah
Kız benim 1 ayım var daha yaaeggplantlover
agacsizkoalaa
C cecenn
Tikkabilla
CocoChanelmademoiselle
Yokmu sizde daha biişeyler kızlarr
Az önce doktordan geldim bende Cuma’ya sezeryan randevusu verdi.Allahın izniyle 6 gün sonra bebişin kucağımdaeggplantlover
agacsizkoalaa
C cecenn
Tikkabilla
CocoChanelmademoiselle
Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla çabucak gelir bebişinNişanım geldi
Sancımda başladı karnım sertleşip belim ve kasıklarım kasılıyor
Hadi hayırlısı kızzzzVar gibipembe Sulu akıntı gelmiş
Bende bol bol gaz var ama o bir işe yaramıyoreggplantlover
agacsizkoalaa
C cecenn
Tikkabilla
CocoChanelmademoiselle
Ayyyy hadi inşallahNişanım geldi
Sancımda başladı karnım sertleşip belim ve kasıklarım kasılıyor
Benimki çağırıyor valla bende gidiyorum. Bilemedim o yüzden canınm.Vala ozeldeki pek tavsiye etmedi çünkü burdaki hastahane karışık baya devlete de bayadır gitmiyorum ki hiç
Benim bugün kontrolüm var, bakalım ne diyecek. Rahim yumuşamış, açıklığın artmış bugün yarın doğar dese keşke diye bekliyorum.eggplantlover
agacsizkoalaa
C cecenn
Tikkabilla
CocoChanelmademoiselle
Geri sayım başladı o zamannnnAz önce doktordan geldim bende Cuma’ya sezeryan randevusu verdi.Allahın izniyle 6 gün sonra bebişin kucağımda
Hadi hayırlısı canım inş. Yakındır gelmesiiiHadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla çabucak gelir bebişin
Hadi hayırlısı kızzzz
Bende bol bol gaz var ama o bir işe yaramıyor
Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek doktorburada Emişme saatlerinizi okudukça heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum
Kasılma falan da mı yokkkAyyyy hadi inşallahsağlıkla, bir avazda gelsin
Benimki çağırıyor valla bende gidiyorum. Bilemedim o yüzden canınm.
Benim bugün kontrolüm var, bakalım ne diyecek. Rahim yumuşamış, açıklığın artmış bugün yarın doğar dese keşke diye bekliyorum.Onun dışında bir belirti yok. Hala nişanı atmadık kızımla
Sağol canım ,bugün yaparım inşallahapartmanin merdivenlerini in in çık ben bay faydasini görmüştüm canim
Kasılmalar var canım, hatta hafif bel ağrılarım var ama o kadar.Geri sayım başladı o zamannnn
Hadi hayırlısı canım inş. Yakındır gelmesiii
Kasılma falan da mı yokkk
Yaaa ben mi kaldım bi tekVar gibipembe Sulu akıntı gelmiş
Perşrmbe günü uzun bir yürüyüş ve 2 kez 10 kat merdiven çıktım yürüyüş sırasında zaten hafiften kasıklarıma sancılar giriyordu. Eve gelince biraz arttı ama düzensizdi. Akşama doğru lavaboda nişanım geldi pembemsi akıntılar şeklinde. Sancılar 5 dkya bir gelmeye başladı doğum olacağını anladım. İyice şiddetleninceye kadar hastaneye gitmek istemedim. Gece 11e doğru evden çıktık. 11de hastanedeydik açılmam 4 cmdi. Sancıları çömelip kalkarak belime sıcak duş tutarak yürüyerek karşıladım. Saat 2 de bebeğim dünyaya geldi. Hızlı ve kolay bir doğum oldu şükürler olsun. Doktorum yetişemedi bu yüzden epizyo olmadı. Kendi kendime doğurmuş oldum sadece ebeler vardı. Bi kaç yerde yırtığım oldu dikiş atıldı. İlk doğumuma göre kesinlikle daha çabuk ayağa kalktım. Acı ağrı hiç olmadıNisani beklemis senjn bebegin demekkigozun aydin saglicakla buyut bebegini . Nasildi dogumun musait olunca anlat bize
Ayy dur canım sıranı bekle bu gidişle benim kızın dişi çakacak içimde öyle doğacakKasılmalar var canım, hatta hafif bel ağrılarım var ama o kadar.
eggplantlover
agacsizkoalaa
C cecenn
Tikkabilla
CocoChanelmademoiselle
Canm bu kan uyuşmazligi için neler yapıldı hamilelikte dogum dan snra flanÇok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızdasarılık değerimiz iyice yükselmesin diye her fırsatta emmeye çalışıyoruz
Canım oğlunun doğuma gelmesine kimse ses çıkarmaz yaşlılara yasak geldi de noldu adım başı görüyoruz söylersin bir şey olmaz annenin gelmemesi kötü olmuş ama doğuma sakin hata yapıp tek başına gitmeAnnem gelmedi gelmeyecek de . Gelmesin de sorun değil hastanede Doğumdan sonra tek kalmayı göze almıştım.
Ama beni eşim hastaneye götürecekti oğlumla beraber arabadan hiç çıkmayarak. Şimdi o hakkım da alındı elimden . Oğluma sokağa çıkma yasağı geldi. Oğlumla eşim evde kalır artık.
Karnımda bebek,elimde valizle tramvayla birlikte hastaneye doğurmaya gider , Ertesi gün bir elimde valiz diğer elimde bebekle yine tramvayla evime dönerim artık.
var mı benden daha zor durumda olan ?
İnşallah yoktur.
Ben bunu nasıl atlatacağım bilemiyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?