2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nişanım geldi
Sancımda başladı karnım sertleşip belim ve kasıklarım kasılıyor
Hadi gözün aydın canım inşallah sağlıkla çabucak gelir bebişin
Var gibi pembe Sulu akıntı gelmiş
Hadi hayırlısı kızzzz
Bende bol bol gaz var ama o bir işe yaramıyor
Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek doktor burada Emişme saatlerinizi okudukça heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum

Nişanım geldi
Sancımda başladı karnım sertleşip belim ve kasıklarım kasılıyor
Ayyyy hadi inşallah sağlıkla, bir avazda gelsin
Vala ozeldeki pek tavsiye etmedi çünkü burdaki hastahane karışık baya devlete de bayadır gitmiyorum ki hiç
Benimki çağırıyor valla bende gidiyorum. Bilemedim o yüzden canınm.
Benim bugün kontrolüm var, bakalım ne diyecek. Rahim yumuşamış, açıklığın artmış bugün yarın doğar dese keşke diye bekliyorum. Onun dışında bir belirti yok. Hala nişanı atmadık kızımla

Az önce doktordan geldim bende Cuma’ya sezeryan randevusu verdi.Allahın izniyle 6 gün sonra bebişin kucağımda
Geri sayım başladı o zamannnn
Hadi hayırlısı canım inş. Yakındır gelmesiii
Kasılma falan da mı yokkk

Nisani beklemis senjn bebegin demekki gozun aydin saglicakla buyut bebegini . Nasildi dogumun musait olunca anlat bize
Perşrmbe günü uzun bir yürüyüş ve 2 kez 10 kat merdiven çıktım yürüyüş sırasında zaten hafiften kasıklarıma sancılar giriyordu. Eve gelince biraz arttı ama düzensizdi. Akşama doğru lavaboda nişanım geldi pembemsi akıntılar şeklinde. Sancılar 5 dkya bir gelmeye başladı doğum olacağını anladım. İyice şiddetleninceye kadar hastaneye gitmek istemedim. Gece 11e doğru evden çıktık. 11de hastanedeydik açılmam 4 cmdi. Sancıları çömelip kalkarak belime sıcak duş tutarak yürüyerek karşıladım. Saat 2 de bebeğim dünyaya geldi. Hızlı ve kolay bir doğum oldu şükürler olsun. Doktorum yetişemedi bu yüzden epizyo olmadı. Kendi kendime doğurmuş oldum sadece ebeler vardı. Bi kaç yerde yırtığım oldu dikiş atıldı. İlk doğumuma göre kesinlikle daha çabuk ayağa kalktım. Acı ağrı hiç olmadı

Merhaba hanımlar, ben de 36.haftanın içindeyim nisan sonu gibi doğum allahin izniyle yalniz maalesef virus gunlerinde cok kaygiliyim geceleri kaygidan uyuyamiyorum allah hepimizin bebelerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Sizde var mi ayni sikintilar

Çok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızda sarılık değerimiz iyice yükselmesin diye her fırsatta emmeye çalışıyoruz
Canm bu kan uyuşmazligi için neler yapıldı hamilelikte dogum dan snra flan
[/QUOTE]
Bebeğim 28. Haftaya kadar her ay test yaptırdık doğumdan sonra da iğne vurdular bana şimdi de emiyoruz bol bol atalım sarılığı diye

Canım oğlunun doğuma gelmesine kimse ses çıkarmaz yaşlılara yasak geldi de noldu adım başı görüyoruz söylersin bir şey olmaz annenin gelmemesi kötü olmuş ama doğuma sakin hata yapıp tek başına gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…