2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

benim de 37 artilarda alacak doktorum.ama igne vurmadi.37 + 5 den sonra bisey olmaz dedi.ama icim icimi yiyor.istanbula yakinim.ve istanbuldan buraya vaka yollaniyor.doktorum da telasli o yuzden.

Kafam k
Canm bu kan uyuşmazligi için neler yapıldı hamilelikte dogum dan snra flan
Bebeğim 28. Haftaya kadar her ay test yaptırdık doğumdan sonra da iğne vurdular bana şimdi de emiyoruz bol bol atalım sarılığı diye
[/QUOTE]
Kacinci çocuğun peki.? Benm ablama sadece 28.nci haftada igne yapıldı. Ne gbi testler yapıldı canm.?

İki gündür avuç içi ve karın bölgemde kaşıntı , ellerimde şişlik. En son 5 martta tahlil vermiştim . Kolestaz yaşayan arkadaşlar değerler 5 marttan bu yana değişmiş olabilir mi , doktora başvurmalı mıyım ki ?

Doğum yapanlar gözünüz aydın olsun yapacak olanlar sağlıkla doğum yapsın inşallah hala deterjan almayan varsa ariel bebek deterjanı kullandım ilk defa çok hoş kokusu var şiddetle tavsiye ederim

Kız kendi geldi de yine sezeryanla aldık

kuzum hayırli ugurlu olsun bebisin
gec oldu biraz ama iki gundur sancim var..pek bakamadim..
Allah analı babali saglıklı büyütsün inşAllah

hayirlu ugurlu olsun.ne mutlu sana Rabbim yardim etmiş de cabucak olmuş.Allah saglikli anali babali büyütmek nasip etsin insAllah

Vaveyylla
Begonya2
hadi kizlar guzel haberlerle insAllah Allah yardimciniz olsun

Valla benim daha ilk, tecrübem hiç yok gibi.. Yeğenlerimden aşinalığım var sadece az çok.. Eşimin tecrübesi hepten sıfır ve ikimiz idare etmeye çalışacağız, inşallah başarırız ya..
Doğunca annelik içgüdüsel olarak yükleniyor zaten eminim en güzel şekilde başarırsın endişe etme yeter
Ben 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Oğlumu 26, küçük kızımı 27, şimdiki minnoşumda 32.
Ha bire çocuk doğurmuşum bende.
Canim seni 2014 eylül anneleri grubundan hatırlıyor olabilirmiyim acaba
Benımkı normale gore cagırıyor ısrarla ya,o yuzden son haftayı merak edıyom
Ben 34 haftadan sonra haftalık gidiyorum çarşamba yine görüş günü
Dua edin kızlar bana doktora gidiyoruz gel dedi
Ay hadi bakalım bugünün heycanlı bekleyişi sen olacaksın demekki fırsat buldukça yaz bize
Az önce doktordan geldim bende Cuma’ya sezeryan randevusu verdi.Allahın izniyle 6 gün sonra bebişin kucağımda
Hadi bakalım inş.sağlikla gelsin cumaya kadar şafak sayımı başlasın o zaman.bana da çarşamba gün verecek çok heyecanlıyım.ben muayeneye gideceğim zaman heycandan unutamıyorum sezeryan günü nasıl beklerim bilmiyorum

Karbonatlı su ile gargara yap yapabilirsen. Ayva kabuğu, elma kabuğu ve bir parça limon biraz da nane kaynatıp ister balla ister sade iç boğaza iyi geliyor. Geçmiş olsun.

Yaaa ben mi kaldım bi tek
İnşallah canım evdeyim ben daha gitmicem hastaneye

Ay ne guzel canim ben ilk kizimda uzun sure popo ustun oturamamisrim dikişlerden insallah seninki gibi kolay olur 2.cisi gozun aydin sağlıcakla buyut bebisini

Kuzum benim değerler, ALT, AST normal seyrinde her hafta tahlil veriyorum ama kaşıntım felaket. Bu hafta drum “ovadril” diye bir krem yazdı nispeten gece uyuyabildim.

arkadaslar merhaba. Dogum yapanlari tebrik ederim. ALLAH saglik versin, snali babali buyutsun insallah..

ben de dun gittim doktora 37+0 di.
yuzde 99 15 nisan aliriz dedii ama 11 nisanda son nst icin cagirdi neden cagirdi ki madem gun belli. Kan idrar da aldi..
bu haftayi atlatirsan haftaya dogurtcam drdi acaba bi sey mi var da soylemedi o kadar da dedim dogsun artik diye..
dun kasiklarim her zamanki gibi adim atamadim cunku bebek kafa gelis ve iriymis.
nst sanci yoktu ama benim sanki belimde agri var karnim zaten agriyor.
az once de kivamli akinti vardi sari, parca gibi herhalde nisan degildir ama ne dusunecegimi sasirdim..oy oy ne kadar zormus ya bu isler.

havalar da cok soguk gidiyor.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

dogurunca da korkuyorum, sut gelir mi, emer mi, sarilik olur mu ooo annelik zot is vallahi...

Valla bizde özledik burda alışmışım muhabbet etmeye hele aktif kişileri gözüm hep arıyor sen ve bebek iyi olun alışın birbirinize sonra sen gelirsin biz dökülürüz

Geçmiş olsun şifalar diliyorum kuzuna ben dogurdum

Kuzum benim değerler, ALT, AST normal seyrinde her hafta tahlil veriyorum ama kaşıntım felaket. Bu hafta drum “ovadril” diye bir krem yazdı nispeten gece uyuyabildim.
Benim de 5 martta en son ast 15, alt 17 çıkmış. Sıkıntı değil şurda 10 nisan a az kaldı eğer bir sıkıntı olmazsa çekerim kaşıntısı nı . Bebeğe zararı olur mu acaba diye endişe ettim böyle birden kaşınmaya başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…