Bir kaç doktorla konuştum. Çoğu şuan biraz erken alma taraftarı. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum. Ben istanbulda oturuyorum. Gerekli önemleri aldık bakalım inşallah sağlıkla gelir bebişimiz. 2. Sezaryenim ve araları az. Normalde doktorum 1 hafta daha diye diretiyordu ama dikiş ağrılarım yüzünden biraz daha öne çektik. Kilo ve boy konusunda maşallahımızda var. 37den sonra bebiş artık doğuma hazır oluyor. Yinede duanızda benide unutmayın
Kafam kAyyyy hadi inşallahsağlıkla, bir avazda gelsin
Benimki çağırıyor valla bende gidiyorum. Bilemedim o yüzden canınm.
Benim bugün kontrolüm var, bakalım ne diyecek. Rahim yumuşamış, açıklığın artmış bugün yarın doğar dese keşke diye bekliyorum.Onun dışında bir belirti yok. Hala nişanı atmadık kızımla
Bebeğim 28. Haftaya kadar her ay test yaptırdık doğumdan sonra da iğne vurdular bana şimdi de emiyoruz bol bol atalım sarılığı diyeCanm bu kan uyuşmazligi için neler yapıldı hamilelikte dogum dan snra flan
Kız kendi geldi de yine sezeryanla aldık
Perşrmbe günü uzun bir yürüyüş ve 2 kez 10 kat merdiven çıktım yürüyüş sırasında zaten hafiften kasıklarıma sancılar giriyordu. Eve gelince biraz arttı ama düzensizdi. Akşama doğru lavaboda nişanım geldi pembemsi akıntılar şeklinde. Sancılar 5 dkya bir gelmeye başladı doğum olacağını anladım. İyice şiddetleninceye kadar hastaneye gitmek istemedim. Gece 11e doğru evden çıktık. 11de hastanedeydik açılmam 4 cmdi. Sancıları çömelip kalkarak belime sıcak duş tutarak yürüyerek karşıladım. Saat 2 de bebeğim dünyaya geldi. Hızlı ve kolay bir doğum oldu şükürler olsun. Doktorum yetişemedi bu yüzden epizyo olmadı. Kendi kendime doğurmuş oldum sadece ebeler vardı. Bi kaç yerde yırtığım oldu dikiş atıldı. İlk doğumuma göre kesinlikle daha çabuk ayağa kalktım. Acı ağrı hiç olmadı
Doğunca annelik içgüdüsel olarak yükleniyor zaten eminim en güzel şekilde başarırsın endişe etme yeterValla benim daha ilk, tecrübem hiç yok gibi.. Yeğenlerimden aşinalığım var sadece az çok.. Eşimin tecrübesi hepten sıfır ve ikimiz idare etmeye çalışacağız, inşallah başarırız ya..
Canim seni 2014 eylül anneleri grubundan hatırlıyor olabilirmiyim acabaBen 24 yaşında büyük kızımı kucağıma aldım.
Oğlumu 26, küçük kızımı 27, şimdiki minnoşumda 32.
Ha bire çocuk doğurmuşum bende.
Ben 34 haftadan sonra haftalık gidiyorum çarşamba yine görüş günüBenımkı normale gore cagırıyor ısrarla ya,o yuzden son haftayı merak edıyom
Ay hadi bakalım bugünün heycanlı bekleyişi sen olacaksın demekki fırsat buldukça yaz bizeDua edin kızlar bana doktora gidiyoruz gel dedi
Hadi bakalım inş.sağlikla gelsin cumaya kadar şafak sayımı başlasın o zaman.bana da çarşamba gün verecek çok heyecanlıyım.ben muayeneye gideceğim zaman heycandan unutamıyorum sezeryan günü nasıl beklerim bilmiyorumAz önce doktordan geldim bende Cuma’ya sezeryan randevusu verdi.Allahın izniyle 6 gün sonra bebişin kucağımda
Karbonatlı su ile gargara yap yapabilirsen. Ayva kabuğu, elma kabuğu ve bir parça limon biraz da nane kaynatıp ister balla ister sade iç boğaza iyi geliyor. Geçmiş olsun.Kizlar ben daha once soguk alginligi olmuştu cok olmadı gecmesi . Hatta gecti gecmedi derken iki gündür boğazım agriyor agzimin ici bile igne igne yaniyor . Baktim aynada bogazim kizarmis . Doktora saglik ocağına gitsem mi kidaha önceki gittigimde hicbir ilaç vermemişti.
Bekliyorum zatenAyy dur canım sıranı bekle bu gidişle benim kızın dişi çakacak içimde öyle doğacak
Yaaa ben mi kaldım bi tek
İnşallah canımkuzum hayırli ugurlu olsun bebisin
gec oldu biraz ama iki gundur sancim var..pek bakamadim..
Allah analı babali saglıklı büyütsün inşAllah
hayirlu ugurlu olsun.ne mutlu sana Rabbim yardim etmiş de cabucak olmuş.Allah saglikli anali babali büyütmek nasip etsin insAllah
Vaveyylla
Begonya2
hadi kizlar guzel haberlerle insAllah Allah yardimciniz olsun❣
Ay ne guzel canim ben ilk kizimda uzun sure popo ustun oturamamisrim dikişlerden insallah seninki gibi kolay olur 2.cisi gozun aydin sağlıcakla buyut bebisiniPerşrmbe günü uzun bir yürüyüş ve 2 kez 10 kat merdiven çıktım yürüyüş sırasında zaten hafiften kasıklarıma sancılar giriyordu. Eve gelince biraz arttı ama düzensizdi. Akşama doğru lavaboda nişanım geldi pembemsi akıntılar şeklinde. Sancılar 5 dkya bir gelmeye başladı doğum olacağını anladım. İyice şiddetleninceye kadar hastaneye gitmek istemedim. Gece 11e doğru evden çıktık. 11de hastanedeydik açılmam 4 cmdi. Sancıları çömelip kalkarak belime sıcak duş tutarak yürüyerek karşıladım. Saat 2 de bebeğim dünyaya geldi. Hızlı ve kolay kbir doğum oldu şükürler olsun. Doktorum yetişemedi bu yüzden epizyo olmadı. Kendi kendime doğurmuş oldum sadece ebeler vardı. Bi kaç yerde yırtığım oldu dikiş atıldı. İlk doğumuma göre kesinlikle daha çabuk ayağa kalktım. Acı ağrı hiç olmadı
Valla hiç belli olmaz sağlıkla alda kucagina☺Benim kuzucum en sona dogacak nisan sonuna kadar sokaga cikma yasagi gelir hastanelerde hasta cogalirsa bunal lepistesb bunal
Kuzum benim değerler, ALT, AST normal seyrinde her hafta tahlil veriyorum ama kaşıntım felaket. Bu hafta drum “ovadril” diye bir krem yazdı nispeten gece uyuyabildim.İki gündür avuç içi ve karın bölgemde kaşıntı , ellerimde şişlik. En son 5 martta tahlil vermiştim . Kolestaz yaşayan arkadaşlar değerler 5 marttan bu yana değişmiş olabilir mi , doktora başvurmalı mıyım ki ?
Valla bizde özledik burda alışmışım muhabbet etmeye hele aktif kişileri gözüm hep arıyorAllah razı olsun kuzum inşallah geçecek
Yok canım mama vermedim ama çiş çıkışı az, yarın almayı düşünüyorum
Amin canım çok sağ olcidden mucize en güzel zamanda kavus sen de inşallah
Kız ben de özledim vallahi bakalışmışım size bi eksiklik oluyo hep. Ama fırsatım olmuyor işte çok minik daha çok muhtaç be zaten hep muhabbetten eksik kaldım içime dert oluyo inşallah düşecek teyzesi
Doğur anacim
Sağol kuzum inşallah atlaticaz
Yok kuzum makine almamıştım. Çeksin indirsin istiyorum da uyurken çok zor emiyo alsam mı napsam bilmiyorum. İnşallah atlaticaz teyzesi
Sağ ol kuzum benim de duam hepinzle
Geçmiş olsun şifalar diliyorum kuzunaKızlar gece gündüz kalmadıay hep geride kaldım. Bana yazdıklarınızı bile daha dönüp okuyamadım ama bir selam vereyim doğuran var mı öğrenip gideyim bari didim bizde ufak sıkıntılar var yine bugunumuze şükür tabii. Kanda crp degeri 0,40 çıktı. Doktor kuvozde kalsın bir hafta dedi. Sınırın altında değeri ama ateşi birkaç kez 37,5 üstüne çıkınca yatırmak istedi. Biz ilcedeyiz hastane ilde. Araba da yok. İlçede yine baktırmak üzere çıkardık bebeği. İlçede de laboratuvardaki bir alet bozukmus. Orada da baktiramadik. Devamli ateşine bakiyorum. Sütüm çok fazla değil. Sıkınca geliyo da kendi akmadi hiç mesela. İyi beslense atar o olan enfeksiyonu dedi ilçe doktoru ve tanıdık hemşireler. İnşallah atar yavrum tez elden. Ne olur dua edin bize.
Şu an emiyorkızlar mükemmel bir duygu bu. Hemen dogurun
Doguran oldu mu bu arada?
Beni de sıraya alın hemen hemen aynıyız. Sancı nişan beklemekten gözüm yollarda kaldı.Anladm canm bende beklicem bakalım sancı sıklaşmadan gitmek istemiyorum
İnşaAllah devamı gelir ikimiznde
Benim de 5 martta en son ast 15, alt 17 çıkmış. Sıkıntı değil şurda 10 nisan a az kaldı eğer bir sıkıntı olmazsa çekerim kaşıntısı nı . Bebeğe zararı olur mu acaba diye endişe ettim böyle birden kaşınmaya başlayıncaKuzum benim değerler, ALT, AST normal seyrinde her hafta tahlil veriyorum ama kaşıntım felaket. Bu hafta drum “ovadril” diye bir krem yazdı nispeten gece uyuyabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?