2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende kizimla anlastik bakalim sali gunune kadar gel diyorum cunku vitamin ilacim o zaman bitiyor ucretli alunan bi ilac bidaha almak istemiyorum 70 lira civari

Kizlar selam:) doğurduktan sonra hiç bakamadım malesef. tüm dogum yapanların gözü aydın sağlıkla büyütelim bebeklerimizi ınsallah! Rabbim hayırlı zamanda kurtarsın sağlıcakla alın bebislerinizi insallah! Bu arada Hastanedeki bebek doktoru pazartesi bebeği kontrole çağırmıştı sizinkiler de çağırdı mi? Hastaneye de hiç gitmek istemiyorum ya, sağlık ocağına da gidilecek siz nasıl ayarladınız? Bunun dışında kimlik flan çıkardınız mi aciliyeti var mı sağlık ocağı için?

Selam kızlar doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün benim gibi bekleyenler de tez zamanda kucaklarına alsınlar inş. Bu hafta kendi gelmesini bekliyoruz biz gelmezse 10 Nisan da suni sancı verip doğum yaptıracak doktor 40 haftayı geçiyor çünkü bir de normal doğum istediğim için bebeğin daha fazla kilo almasını istemiyorum şimdiden tosun gibi bir kız oldu. Fakat bugün moralim inanılmaz bozuk annem İstanbul dışında gelmek için izin almıştı hafta içi binip gelecekti ama izinler iptal olmuş. Yani gelemiyor kayınvalidem evden çıkamıyor kısacası yapayalnız kaldım. İlk bebeğim ve hastanede kalma süreci beni korkutuyor acaba eşim yapabilir mi hastanede diye düşünüyorum. Sadece eşiyle bu süreci geçiren var mı ağlamaktan helak oldum.

Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma. Çok heyecanlandım.

Aaa hayirli olsun canimmm ya hem sasirdim hemsevindim gozun aydin cok istiyordun bak erkenden nasip oluyor. Hayirlisiyla insallahhh

Bende kizimla anlastik bakalim sali gunune kadar gel diyorum cunku vitamin ilacim o zaman bitiyor ucretli alunan bi ilac bidaha almak istemiyorum 70 lira civari
Vitamin ilacı balık yağındanmı bahsediyorsun. Balik yagina dogumdan sonra 2 ay daha devam ediliyor. Demir ilacıda eger kullaniyorsan ilk 3 ay oda kullaniliyor

üzülme cnm şuan herkeste aynı durum var malesef. hastanede hemşireler de yardımcı olurlar endişelenme .bende eşimle gideceğim. cocuklarımada bakacak birilerin çağıracağım eve.

Vitamin ilacı balık yağındanmı bahsediyorsun. Balik yagina dogumdan sonra 2 ay daha devam ediliyor. Demir ilacıda eger kullaniyorsan ilk 3 ay oda kullaniliyor
Kizimda farkliydi canim normal vitamin vermislerdi simdi regenesis ismi ozel bi ilac onu veriyorlar ben dogumdan sonra hic kullanmamistim

Çok korkuyorum ama ya.ilki normal doğumdu,bunu sağlık sorunum nedeniyle sezeryan istiyorum.inşallah çok pişman olmam.nasıl bi acıyla karşılacağımı bilmiyorum

Eveeet küçük kızım2014 eylül doğumlu o gruba da katılmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…