İnşaAllah inşaAllah canımBeni de sıraya alın hemen hemen aynıyız. Sancı nişan beklemekten gözüm yollarda kaldı.
Kızlar aynıyız sizin ultrason kağıdında edd yani tahmini doğum tarihi kaç yazıyorİnşaAllah inşaAllah canımeninde sonunda çıkacaklar seninde yakındır inşaAllah
Uzun zamandır usg kagıdı vermiyolar canmKızlar aynıyız sizin ultrason kağıdında edd yani tahmini doğum tarihi kaç yazıyor
AA neden acaba canımUzun zamandır usg kagıdı vermiyolar canm
Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Vitamin ilacı balık yağındanmı bahsediyorsun. Balik yagina dogumdan sonra 2 ay daha devam ediliyor. Demir ilacıda eger kullaniyorsan ilk 3 ay oda kullaniliyorBende kizimla anlastik bakalim sali gunune kadar gel diyorum cunku vitamin ilacim o zaman bitiyor ucretli alunan bi ilac bidaha almak istemiyorum 70 lira civari
üzülme cnm şuan herkeste aynı durum var malesef. hastanede hemşireler de yardımcı olurlar endişelenme .bende eşimle gideceğim. cocuklarımada bakacak birilerin çağıracağım eve.Selam kızlar doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün benim gibi bekleyenler de tez zamanda kucaklarına alsınlar inş. Bu hafta kendi gelmesini bekliyoruz biz gelmezse 10 Nisan da suni sancı verip doğum yaptıracak doktor 40 haftayı geçiyor çünkü bir de normal doğum istediğim için bebeğin daha fazla kilo almasını istemiyorum şimdiden tosun gibi bir kız oldu. Fakat bugün moralim inanılmaz bozuk annem İstanbul dışında gelmek için izin almıştı hafta içi binip gelecekti ama izinler iptal olmuş. Yani gelemiyorkayınvalidem evden çıkamıyor kısacası yapayalnız kaldım. İlk bebeğim ve hastanede kalma süreci beni korkutuyor acaba eşim yapabilir mi hastanede diye düşünüyorum. Sadece eşiyle bu süreci geçiren var mı ağlamaktan helak oldum.
Sen de geri sayıma başladın demek gözün aydınKızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Kizimda farkliydi canim normal vitamin vermislerdi simdi regenesis ismi ozel bi ilac onu veriyorlar ben dogumdan sonra hic kullanmamistimVitamin ilacı balık yağındanmı bahsediyorsun. Balik yagina dogumdan sonra 2 ay daha devam ediliyor. Demir ilacıda eger kullaniyorsan ilk 3 ay oda kullaniliyor
Çok korkuyorum ama ya.ilki normal doğumdu,bunu sağlık sorunum nedeniyle sezeryan istiyorum.inşallah çok pişman olmam.nasıl bi acıyla karşılacağımı bilmiyorumHadi bakalım inş.sağlikla gelsin cumaya kadar şafak sayımı başlasın o zaman.bana da çarşamba gün verecek çok heyecanlıyım.ben muayeneye gideceğim zaman heycandan unutamıyorum sezeryan günü nasıl beklerim bilmiyorum
Eveeet küçük kızım2014 eylül doğumlu o gruba da katılmıştım.Doğunca annelik içgüdüsel olarak yükleniyor zaten eminim en güzel şekilde başarırsın endişe etme yeter
Canim seni 2014 eylül anneleri grubundan hatırlıyor olabilirmiyim acaba
Ben 34 haftadan sonra haftalık gidiyorum çarşamba yine görüş günü
Ay hadi bakalım bugünün heycanlı bekleyişi sen olacaksın demekki fırsat buldukça yaz bize
Hadi bakalım inş.sağlikla gelsin cumaya kadar şafak sayımı başlasın o zaman.bana da çarşamba gün verecek çok heyecanlıyım.ben muayeneye gideceğim zaman heycandan unutamıyorum sezeryan günü nasıl beklerim bilmiyorum
Neeee haftaya cuma mııKızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?