Maşallah kuzucuğaKızlar doktora gittik geldik 5 günde 170 gram almış emzirmeye devam dediBu arada Kimse kontrol etmedi bıdığımı kanuna aykırı davranmaktan hapse atmadılar
Ee hadi gözün aydın canım hayırlısı sezaryenmiş demek kiKızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Selam kızlar doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün benim gibi bekleyenler de tez zamanda kucaklarına alsınlar inş. Bu hafta kendi gelmesini bekliyoruz biz gelmezse 10 Nisan da suni sancı verip doğum yaptıracak doktor 40 haftayı geçiyor çünkü bir de normal doğum istediğim için bebeğin daha fazla kilo almasını istemiyorum şimdiden tosun gibi bir kız oldu. Fakat bugün moralim inanılmaz bozuk annem İstanbul dışında gelmek için izin almıştı hafta içi binip gelecekti ama izinler iptal olmuş. Yani gelemiyorkayınvalidem evden çıkamıyor kısacası yapayalnız kaldım. İlk bebeğim ve hastanede kalma süreci beni korkutuyor acaba eşim yapabilir mi hastanede diye düşünüyorum. Sadece eşiyle bu süreci geçiren var mı ağlamaktan helak oldum.
Hayırlısı olsun yeterki sağlıkla doğsunlar o zaman cumaya sanada geri sayım başlatıyoruzKızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma.Çok heyecanlandım.
Bende ilk kızımda normali çok istiyordum ama acil sezeryan oldu bundada 24.haftada plesenta büyüklüğünden normal doğum yapamazsın sancısını bile çeksen seni yarı yolda bırakır seninde bebeğinde hayatı riske girer dedi bide tüp bebek olunca 37 dolunca alıcak inş.o kadar zor bir 9 ay geçirdim ki finalde de virüs çıktı Rabbim bugünlerimizi aramasın sağlıkla gelsin kuzularımızÇok korkuyorum ama ya.ilki normal doğumdu,bunu sağlık sorunum nedeniyle sezeryan istiyorum.inşallah çok pişman olmam.nasıl bi acıyla karşılacağımı bilmiyorum
Maşallah enerjin aynı hep bir yerden tanıdık gibi geliyordun çocukların yaş aralıklarını yazınca acaba mı dedim doğru anımsamışım.benim kızımda 11 eylül 2014 doğumluEveeet küçük kızım2014 eylül doğumlu o gruba da katılmıştım.
Mecbur canım hayat devam ediyorMaşallah enerjin aynı hep bir yerden tanıdık gibi geliyordun çocukların yaş aralıklarını yazınca acaba mı dedim doğru anımsamışım.benim kızımda 11 eylül 2014 doğumlu
Kimlik için 3 gün gibi bişi dediler bize biz de 3. Gün gittik randevu gerekmiyor... tcsini istediler sağlık ocağında...Kizlar selam:) doğurduktan sonra hiç bakamadım malesef. tüm dogum yapanların gözü aydın sağlıkla büyütelim bebeklerimizi ınsallah! Rabbim hayırlı zamanda kurtarsın sağlıcakla alın bebislerinizi insallah! Bu arada Hastanedeki bebek doktoru pazartesi bebeği kontrole çağırmıştı sizinkiler de çağırdı mi? Hastaneye de hiç gitmek istemiyorum ya, sağlık ocağına da gidilecek siz nasıl ayarladınız? Bunun dışında kimlik flan çıkardınız mi aciliyeti var mı sağlık ocağı için?
Ben sonra şifremi unuttum yeniden giriş yapamadım öylelikle koptum gruptan ama orası da enerjisi yüksek bi gruptu kayserili bi arkadaş vardı sen kocaeli taraflarındamıydınMecbur canım hayat devam ediyor
Ben seni neden tanıyamadım ayy benim kızımda 12 Eylül.
Büyük kızım 2011 şubat doğumlu o grupun anneleri ile halen görüşüyoruz. Umarım burada da devamı gelir.
Canım hiç korkma ben de doğuma eşimle gittim.bi şekilde hallediliyor. Ebeler de çok yardımcı oluyorlar zatenSelam kızlar doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün benim gibi bekleyenler de tez zamanda kucaklarına alsınlar inş. Bu hafta kendi gelmesini bekliyoruz biz gelmezse 10 Nisan da suni sancı verip doğum yaptıracak doktor 40 haftayı geçiyor çünkü bir de normal doğum istediğim için bebeğin daha fazla kilo almasını istemiyorum şimdiden tosun gibi bir kız oldu. Fakat bugün moralim inanılmaz bozuk annem İstanbul dışında gelmek için izin almıştı hafta içi binip gelecekti ama izinler iptal olmuş. Yani gelemiyorkayınvalidem evden çıkamıyor kısacası yapayalnız kaldım. İlk bebeğim ve hastanede kalma süreci beni korkutuyor acaba eşim yapabilir mi hastanede diye düşünüyorum. Sadece eşiyle bu süreci geçiren var mı ağlamaktan helak oldum.
Eşim hastAne kapısına kadr götürcek canm ordan sonrası Allah a emanet :)Canım oğlunun doğuma gelmesine kimse ses çıkarmaz yaşlılara yasak geldi de noldu adım başı görüyoruz söylersin bir şey olmaz annenin gelmemesi kötü olmuş ama doğuma sakin hata yapıp tek başına gitme
Vinalac mu yoksa. Benimde bitti oluyor 3 hafta daha kullanmıyorumBende kizimla anlastik bakalim sali gunune kadar gel diyorum cunku vitamin ilacim o zaman bitiyor ucretli alunan bi ilac bidaha almak istemiyorum 70 lira civari
Hayir canim regenesis ismi benimkininVinalac mu yoksa. Benimde bitti oluyor 3 hafta daha kullanmıyorum
Hep emzir, arada da sağıp kaşık, bardak, enjektör vs ver canım. Bol çiş ve kakayla atar sarılığıÇok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızdasarılık değerimiz iyice yükselmesin diye her fırsatta emmeye çalışıyoruz
Hay Allahim icim icimi yiyor kizlar beni sakinlestirin ya..doktorun erken tercihi beni korkutuyor.ama gec de istersem onumuzu goremiyoruz.bu virüs herseyi allah bullak ettikeske 39 u gorebilsem diyorum.ama bi yandan doktorum sen bilirsin ama ortalik da pek karisik diyor.ya canim cok sıkkın. en son gittigimde agridan soramadim acaba ne tur bir sezaryen dikimi yapacak diye.nasil yapar acaba? bi tek anestezi bicimini sordum.gerci bilsem de bilmesem de doktorumu degistirme sansim yok bu saatten sonra.öte yandan ne cesit uyguluyorsa zaten en iyi uygulayabildigini yapiyordur herhalde.
annem ve kv ve eşim biraz akişa birak kotu bisey olsa 39 haftada olur diyorlar.Allah a sigin diyorlar.oyle yapiyorum.ama icim icimi yiyor.herkes doktorun isine karisma diyor.doktorum bastan 39 da almak istiyordu bu virusle fikri degisti.38 tam dolmadan alalim diyor.yani is yükünü azaltmak icin erken almak istiyor olamaz degil mi?
ayyy ayy bir of ceksem daglar oynar yerinden derler ya o moddayım
Bende tek başıma olucam canım üzülme Allah yardımcımız olsunEşim hastAne kapısına kadr götürcek canm ordan sonrası Allah a emanet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?