2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma. Çok heyecanlandım.

hadi bakalim sen katıl bizim sezaryenlılar kervanina
demeki ki içine doğmuş senin ya
hadi bakalim ayni hafta dogum bizim

Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma. Çok heyecanlandım.

Oy bir gün daha belirlendi.
Demek ki hayırlısı buymuş canım.
Şimdi heyecanla beklemek kaldı.

Hepimizde aynı sıkıntılar var canım. Bende eşimle gideceğim yapabilecek mi bilmiyorum. Gaz vermeye çalışıyorum kendisine ama inşallah sorun yaşamayız. Burada bir arkadaş eşiyle yapamamış sonradan yengesi gelmiş onu okuyunca korktum biraz ama belli olmaz herkes aynı değil sonuçta.

Hay Allahim icim icimi yiyor kizlar beni sakinlestirin ya..doktorun erken tercihi beni korkutuyor.ama gec de istersem onumuzu goremiyoruz.bu virüs herseyi allah bullak etti keske 39 u gorebilsem diyorum.ama bi yandan doktorum sen bilirsin ama ortalik da pek karisik diyor.ya canim cok sıkkın. en son gittigimde agridan soramadim acaba ne tur bir sezaryen dikimi yapacak diye.nasil yapar acaba? bi tek anestezi bicimini sordum.gerci bilsem de bilmesem de doktorumu degistirme sansim yok bu saatten sonra.öte yandan ne cesit uyguluyorsa zaten en iyi uygulayabildigini yapiyordur herhalde.
annem ve kv ve eşim biraz akişa birak kotu bisey olsa 39 haftada olur diyorlar.Allah a sigin diyorlar.oyle yapiyorum.ama icim icimi yiyor.herkes doktorun isine karisma diyor.doktorum bastan 39 da almak istiyordu bu virusle fikri degisti.38 tam dolmadan alalim diyor.yani is yükünü azaltmak icin erken almak istiyor olamaz degil mi?

ayyy ayy bir of ceksem daglar oynar yerinden derler ya o moddayım

Hayırlısı olsun yeterki sağlıkla doğsunlar o zaman cumaya sanada geri sayım başlatıyoruz
Çok korkuyorum ama ya.ilki normal doğumdu,bunu sağlık sorunum nedeniyle sezeryan istiyorum.inşallah çok pişman olmam.nasıl bi acıyla karşılacağımı bilmiyorum
Bende ilk kızımda normali çok istiyordum ama acil sezeryan oldu bundada 24.haftada plesenta büyüklüğünden normal doğum yapamazsın sancısını bile çeksen seni yarı yolda bırakır seninde bebeğinde hayatı riske girer dedi bide tüp bebek olunca 37 dolunca alıcak inş.o kadar zor bir 9 ay geçirdim ki finalde de virüs çıktı Rabbim bugünlerimizi aramasın sağlıkla gelsin kuzularımız

Maşallah enerjin aynı hep bir yerden tanıdık gibi geliyordun çocukların yaş aralıklarını yazınca acaba mı dedim doğru anımsamışım.benim kızımda 11 eylül 2014 doğumlu
Mecbur canım hayat devam ediyor
Ben seni neden tanıyamadım ayy benim kızımda 12 Eylül.
Büyük kızım 2011 şubat doğumlu o grupun anneleri ile halen görüşüyoruz. Umarım burada da devamı gelir.

Kimlik için 3 gün gibi bişi dediler bize biz de 3. Gün gittik randevu gerekmiyor... tcsini istediler sağlık ocağında...

Mecbur canım hayat devam ediyor
Ben seni neden tanıyamadım ayy benim kızımda 12 Eylül.
Büyük kızım 2011 şubat doğumlu o grupun anneleri ile halen görüşüyoruz. Umarım burada da devamı gelir.
Ben sonra şifremi unuttum yeniden giriş yapamadım öylelikle koptum gruptan ama orası da enerjisi yüksek bi gruptu kayserili bi arkadaş vardı sen kocaeli taraflarındamıydın

Canım hiç korkma ben de doğuma eşimle gittim.bi şekilde hallediliyor. Ebeler de çok yardımcı oluyorlar zaten

Eşim hastAne kapısına kadr götürcek canm ordan sonrası Allah a emanet :)

Kızlar benim bebeğim emmek istemiyor ağzı da küçük tutamıyor... göğsüm de çok acıyor .. sağıyorum veriyoruz süt sıkıntısı yok buzluğa bile depoladım... koz kardeşim de sağarak sütünü arttırdı bir aylık vs olunca emzirmeye başladı.. sizce bir sokıntı olur mu ?

Çok çok emmemiz lazim kan uyusmazligimiz var bebegimle aramızda sarılık değerimiz iyice yükselmesin diye her fırsatta emmeye çalışıyoruz
Hep emzir, arada da sağıp kaşık, bardak, enjektör vs ver canım. Bol çiş ve kakayla atar sarılığı Sağlıcakla geçsin günleriniz
[/QUOTE]
Çok sagol bebegim tavsiyelerin deneyimin için bakalım pazartesi ne diyecekler

Canım sen neden bu kadar stres yapıyorsun?
38.haftayla 39.hafta arasında pek bir fark yok arada 1 ay olsa tamam endişe et derdim. Bence doktoruna güven. İş yüküyle alakası yoktur sonuçta ona gelen gebe sayısı belli bir anda patlama yaşanmayacak ki. Seni düşündüğü için ortamı bildiği için erken almak istemiştir. Sadece senin değil birçok arkadaşın doktoru aynı teklifte bulundu. Biraz akışına bıraksan. Gerçekten bu streslerin sana zararı olur faydası olmaz. Bence doktoruna güven daha fazla üzme kendini.

Ya kızlar biz eve geleli 3. Gün oldu bebek besleniyor mama ile bir problem yoktu fakat ben doymuyor diye cc yi arttırdım 30 içiyorken 55 cc flan içmeye başladı. Bugünde içtikten hemen sonra fışkırtarak cogunu çıkardı çok korktum. Neden olabilir sizce Ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…