2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ne biliyim ben de bilmiyourm
heyecandan telastan devrelerim yandi sanirim.haklisin canim.biraz oluruna birakayim.sagol canim..iyi ki varsin.dogrulari bilsem de bazen baska birinden duymak iyi geliyor

hastaneye kendi corbami yapip kavanoza koyayim.diyorum.sucak suda bekletir isitir icerim
malum virus ve ben hastane corbasi icmek istemiyorum.tabi yapabilirsem o da ayri bisi.ama ne corbasina izin verirler acaba?

Kafam k
Bebeğim 28. Haftaya kadar her ay test yaptırdık doğumdan sonra da iğne vurdular bana şimdi de emiyoruz bol bol atalım sarılığı diye
Kacinci çocuğun peki.? Benm ablama sadece 28.nci haftada igne yapıldı. Ne gbi testler yapıldı canm.?
[/QUOTE]
Benim ilk çocuk canim 28. Haftada değil de doğunca iğne yapıldı 28 e kadar test var bi tane o yapıldı sorun görmeyince 28 den sonra yapmayı bıraktı doktorum sarılık riski bi tık fazla oluyor uyuşmazlıkta ama olmayanda çok ablan çok takilmasin☺

Aaa hayirli olsun canimmm ya hem sasirdim hemsevindim gozun aydin cok istiyordun bak erkenden nasip oluyor. Hayirlisiyla insallahhh
Çok erken değil be yine 38+3 oluyorum teşekkür ederim canım benim hayırlısı böyleymiş demek
Sen de geri sayıma başladın demek gözün aydın
Ay evet çok heyecanlı doktordan çıktığımızdan beri eşimle vay be 6 gün sonra geliyor he diyoruz
agacsizkoalaa aynı gün sezeryan olcaz demek kuzucuk hadi hayırlısı doktorun kim canım
Aaaa aynı günde doğacaklar demek he cem öncüloğlu canım doktorum.
Neeee haftaya cuma mıı Kız bu çatı muayenesi yaparken canın yanıyor mu
Valla ilk başta yanmadı ama benim kemiklere bakmak için iyice biraz bastırdı o zaman biraz acıdı evet canım haftaya cuma
Ee hadi gözün aydın canım hayırlısı sezaryenmiş demek ki
Aynen canım, hayırlısı böyleymiş
hadi bakalim sen katıl bizim sezaryenlılar kervanina
demeki ki içine doğmuş senin ya
hadi bakalim ayni hafta dogum bizim
İnşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Ayy evet beklemek kaldı geriye
Ayy evet geri sayım başladı valla çok heyecanlandım gün belli olunca
agacsizkoalaa gurbaneeeyy hadi bakalım bi geri sayım da sen başlattt gününü bilerek beklemek daha heyecanlıdır ayyy ne güzel sağlıkla gelsin minnoş.
Evet artık şafak 6 amin inşallah sağlıkla gelsin cuma gecesi bende yazıcam emişme saati diye hıh

kuzum hayırli ugurlu olsun bebisin
gec oldu biraz ama iki gundur sancim var..pek bakamadim..
Allah analı babali saglıklı büyütsün inşAllah
Bebeğim çok sagol aaa geç olur mu son dönem hep zor dogurunca daha yoğun olunuyor tabi hele ki bebek zorluysa ama duygunun tarifi var mı yok kesinlikle

Kızlar C cecenn in dediği gibi stres yapmayon kendinize oluruna bırakın hepimiz de yaşadık aynı duyguları ama boş yere kendimizle birlikte bebeği de üzüyoruz.
Ben de yapayalnız doğum yaptım zorluklarınsan bahsetmedim kimse etkilenmesin diye ama çok şükür atlattık siz de yanlızsa olsanız emin olun atlatacaksınız. Biz 12 günlük olduk bile zaman çok çabuk geçiyor.
Bir de bişey dicem bu virüs tamam herkesi eve kapattı ama en azından kimse lohusa kadının evine gitmeye cesaret edemiyor. Bide bu yönden bakın çok fenayım

Ahanda yine emişme saati

Bercestte canım gruptaki bir çok kişi yalnız . Ben de eşimle gideceğim . İçin rahat olsun böyle bir dönemde olabileceğin en iyisi eşle gitmek bence . Artık eLlerinden geldiği kadar. Orda da yardımcı olacaklardır mutlaka .
agacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle cuma günü için ben de varım

Ayy 10 Nisan'da gelecek ne kadar bebiş varmış. Bir de plansızlar eklenirse ohh bereketli gün

Kızlar doktordan çıktım. Çatı yapım uygun değilmiş, kemikli dedi. Kısacası sezeryan oluyorum, haftaya cuma. Çok heyecanlandım.
Aay canım hadi hayırlısı olsun ; bizim hemen her aşama aynı zamanlarda oldu çatı muayenemiz bile aynı gün
tarhin belli olması güzel olmuş hazırlıklı bekleyeceksin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
benim muayenem de güsel geçti bu arada, rahimde yumuşama var çatı da gayet uygunmuş , biz artık küçük hanımın keyfini bekleyeceğiz bakalım ne zaman gelmek isterse

ne biliyim ben de bilmiyourm
heyecandan telastan devrelerim yandi sanirim.haklisin canim.biraz oluruna birakayim.sagol canim..iyi ki varsin.dogrulari bilsem de bazen baska birinden duymak iyi geliyor

Sende iyiki varsın canım. O kadar iyi anlıyorum ki. Hepimiz aynıyız inan.
Bazen bilirsin ama duymak iyi gelir.
Her şey yolunda gidecek inşallah

İnşallah olmuyordur benim son haftalarda hat safhada kaşıntı. Rabbim yavrularımızı korusun

Pazartesi benide çağırdı kontrole ama kimlik için acelesi olmaz şu dönem zor.bi dönem herkes anlayış gösterir bence canum

Kızlar kan gibi leke geliyor endişelenmeli miyim, Pazartesi dr günüm, Çarşamba sezaryen. Bebek için bir sıkıntı olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…